Keresés

Részletes keresés

zozo.sz Creative Commons License 2008.01.27 0 0 535
:)))))))
Uraim! Zozo nem csak a sört szereti! Miattam nem kell a sört forszírozni! A nőket is imádom!
Akkor most mi legyen? Night klub os ismerkedés???:)))))))))))))))))
Előzmény: Quattroman (533)
zozo.sz Creative Commons License 2008.01.27 0 0 534
kutya meg a mája!!
ez a póló jó lett!!:))))
Szia!
Úgy tűnik a jövő szombat, febr. 2. így első körben a dátum egy ismerkedésre, kajálásra, sörözésre és nem kevés beszélgetésre:)
legalábbis eddig jutottunk. Remélem páran azért leszünk, ha sikerül.
A tengerparti gurulás nekem is bejött, bár az még adrag-al volt:)
itt van 2 kép amikor beálltunk egy szálloda elé Opatia-ban.
Előzmény: balzo56 (532)
Quattroman Creative Commons License 2008.01.27 0 0 533
Hali Balzo!
Ha utanaolvasol nem irom le ujra, lenyeg Mi ugyis össze kell fussunk Zozo meg szereti a sört:)))) gondoltam harman mar lennenk
Előzmény: balzo56 (531)
balzo56 Creative Commons License 2008.01.27 0 0 532
Bocsi a póló lemardt, itt köldöm.
Előzmény: balzo56 (531)
balzo56 Creative Commons License 2008.01.27 0 0 531
Szia zozo.sz!
Nagyon támogatom az ismerkedő gurulási elképzelésedet, ami további gurulásokat eredményez majd. Vagy egy kétkerék nélküli sörözés is belefér, időpont hely meghatározást kérek. Hétfőn délelött utólsó vizsgámat bonyolítom és májusig picit lazithatok.
Milyen évjáratú az FJR? Mert én keresek újtipusú vagyis 2006-os és utáni v.tükröket. Már érdeklődtem a márkakereskedésben 44e x 2db. húzós annyit nem ér meg nekem.
Bontóban mint a fehérholló, 5 évente ha 1 előfordúl mondták nekem. Vagy rossz helyen keresgéltem? Az egész onnan indúlt ki, hogy nekem jobban tetszik az új és nagyobb is egy kicsivel.
Én imádom a gyönyörű meleg napos időben a motorozást. A barátommal elhatároztuk, hogy remekidőben kiugrunk Horvátországba vagy Szlovéniába és a pálmafák árnyékéban pólóban rövidnadrágban végig gurulink tengerparton. Erre is készülök már a pólom elkészült mutatom.
Előzmény: zozo.sz (518)
Quattroman Creative Commons License 2008.01.27 0 0 530
Edesanyam volt az ilyen munkaknak a tudora, de Ö sajnos 2 eve elment közülünk.
Mindent megcsinalt. Eredetileg cipögyarban volt tüzönö es meg 73 evesen is dolgozott otthon maszek cipeszeknek, bördiszmüveseknek.
Lehet az lesz hogy nekiallok en, a gepeket elraktam erteni ertek hozzajuk csak idöm az aztan nincs.
zozo.sz Creative Commons License 2008.01.27 0 0 529
Jim és a szüleim is a XVII-ben.
De szerintem nem lényeg, mert megoldom:)
Ha másnak is megfelel..úgy alakítom a szombatot ami akkor pontosan febr. 2. lenne ha jól számolok, hogy mehessünk!
Előzmény: Quattroman (527)
Quattroman Creative Commons License 2008.01.27 0 0 528
ELIRTAM!!!!!!!!!!!
NEM XIII HANEM XVIII ker
Quattroman Creative Commons License 2008.01.27 0 0 527
Sörözös -dumalos összejövetelröl,
Mi lenne ha most szombaton?
Balzoval ugyis talalkozunk mert viszem neki a gumikat,
Egyebkent a Sörözö cime; XIII Nemes utca
a del pestiek elönyben lennenek de azt mondtad Jim is erre lakik Te pedig a szüleidhez jarsz ide
zozo.sz Creative Commons License 2008.01.27 0 0 526
Ha bőr cuccod van akkor szerintem Soma tud segíteni.
Ha textil, akkor megkérdezem az ismerőseimet, mivel alpintechnikával foglalkozom és a melóba szinte kizárólag hegymászó öltözéket viselünk..vannak itthoni cégek akik készítenek és elég jó minőségben. Talán az átalakítással is megkereshetők.
Ha sikerül akkor még a hét első felében lezongorázom a dolgot.
Nekem van egy Caberg J1 Plus ( felnyitható állrészes ) és egy AGV-m, talán demon, de erre nem esküdnék meg:( Meg még a chopper időszakból egy lovagló kalap forma kissapka:) és egy nyitott, csak plexi Caberg.
Én 2006 tavaszán mentem ki Bécsbe a kiállításra..akkor mutatták be az 1900 köbcentis
Midnight Star-t
Itthon meg ha jól emlékszem előtte 1 évvel egy KTM-re másztam fel:)))))
Na az komoly kihívás volt a 170 centimmel:)
Előzmény: Quattroman (525)
Quattroman Creative Commons License 2008.01.27 0 0 525
Nem jo!
Mar bevasaroltam a cucokat csak alakitani kellene.
Somat ismerem vart nekem egyedi Chaps-et, valoban meleg hatast kelt de nös es van 1felnött fia. habar.......
Mas ki milyen sisakot hasznal?
En beinvesztaltam tavaly a Müncheni IMOT-on 1par NOLAN N102-be de meg otthon figyelnek a szekrenybe.
Mondjuk olyant mar csinaltam vele mint Te tegnap a garazsban:)))) A szarazedzesre gondolok
Apropo IMOT Keszült ott par kep:
Előzmény: zozo.sz (523)
zozo.sz Creative Commons License 2008.01.27 0 0 524
itt ülök!
és itt a link!
http://www.motocucc.hu/
mondjuk ezek jak, de lehet, hogy egyszerűbb, mint alakíttatni
Előzmény: Quattroman (522)
zozo.sz Creative Commons License 2008.01.27 0 0 523
első körben a "SOMA" féle szabászat ugrik be, de asszem Ő csak bőrrel foglalkozik. És még egy megjegyzés: pár évvel ezelőtt betévedtem hozzá, akkor még chopperes cuccot keresgélve és úgy csapta térdre magát elém és akart méretet venni a derekamat a centivel maga felé húzva...konkrétan megrémültem és kijöttem!
"melegnek" éreztem a szitut!
lehet, hogy tévedek, de inkább sokat keresgéltem:)
viszont épp pár napja találtam egy oldalt amin konfekciótól eltérő méretű cuccokkal foglalkozó bolt van!
kérek pár percet és amint megtaláltam már illesztem is a linket...
Előzmény: Quattroman (520)
Quattroman Creative Commons License 2008.01.27 0 0 522
Itt ülsz Te is a gepnel vagy csak beneztel?
Előzmény: zozo.sz (521)
zozo.sz Creative Commons License 2008.01.27 0 0 521
Szia!
Én is rendszeresen nézegetem, de ennyi cuccot ritkán látok rajta egyben:)
A söröző részemről ok! a Többiekkel is egyeztessünk és amikor mindenkinek megfelel, vagy legalább azoknak akik nagyjából 1 kupacban laknak részemről mehetünk egy kaja-pia-duma estére.
Előzmény: Quattroman (519)
Quattroman Creative Commons License 2008.01.27 0 0 520
Valaki tud olyan mestert aki atalakit motoros rucit?
Sajna a "szalfa" termetem miatt (174cm 104kg) minden konfekcio meretnek hosszu az ujja, szara.
A nacinal raadasul pont a terd van lejjebb igy a protektor is inkabb a sipcsontom fele van közelebb:))))))))
Bezzeg a csoppernal nem volt gond a börgatyaval
Quattroman Creative Commons License 2008.01.27 0 0 519
Hali,

Az Ebay-n mindig van FJR cucc en napi rendszeresseggel nezem,
most epp arra az ABS-es hatsokerekre fajt a fogam de ennyit nem adok erte.
80€ ert vettem 1 teljes abs cuccot csak a ket jelado tarcsa hianyzott a kerekekbe.
A Yamahanal meg nem adjak külön. Multkor vettem elsökereket 60ert most lehet veszek meg egy elsöt a jelado miatt:)))))))

Tudok 1 jö kis maszek sörözöt a nagykörösi ut mellett, Degesz Csarda a neve jo a konyha is kb 12-15 feröhely van benne
Előzmény: zozo.sz (518)
zozo.sz Creative Commons License 2008.01.27 0 0 518
Üdv!
Úgy látom az E-Bay-en épp kiárulnak egy FJR-t alkatrészenként. Ha valakinek kell valami akkor elég sok apróságot láttam. ( Blokk, váz, idomok, kábelek..stb. )
Ha végre megérkezne a tavasz akkor feltétlen kéne csinálni egy ismerkedős gurulást aztán a nyári lehetőségeket is átbeszélhetnénk a túrákkal kapcsolatosan. Megjegyzem addig meg egy ismerkedős sörözés sem elvetendő:)
Quattroman Creative Commons License 2008.01.26 0 0 517
Talan igy jobban latszik
Quattroman Creative Commons License 2008.01.26 0 0 516
Ja igen ha valakit nem csak a motor motorozas erdekel akkor tudom ajanlani a Turkevei Autocross Ob meglatogatasat. Nem csak a verseny hanem a technikai megodasok is elmenyszamba mennek.
Pl az ifjusagi kategoria autoit szinte kivetel nelkül 600as CBR mocik hajtjak es van 9Eves versenyzö kislany aki olyan idöket megy mint a felnöttek a 2literes 16V Volkswagwen motoros geppel!
Mivel evekig versenyeztem en is, (most kiderül honnan a nicknevem,) bennfenteskent nagyon jo kis kempinget tudok lekotni, köhaz 6-8 före 12-15e ft plusz ingyen pancsolas a strandon.
Dobok 1 kepet is a multbol:
Quattroman Creative Commons License 2008.01.26 0 0 515
Hi Balzo
En sajna nem tom elöre tervezni a hetvegeket mert nem tudni melyik szabad melyik dolgozos.
A baratom-fönököm idöbeosztasatol függök, ha neki otthon kell bonyolitani a dolgait nekem kell itt lenni mint a "jobbkeze" ennek hatranyai is vannak en a jobbkezemben tartott pappirral törlöm..........
Sajna van repcsije is ugyhogy nyaron a helyzet fokozodik.
Ami köre tervezem az evem az Auguszt 1-20.ig. akkor van szabi.
En az iden szeretnem vegre megcsinalni a Skandinav turat es nem kellett sokat gyözködnöm magam hogy ne Östersund legyen a cel hanem megyek Nordcapig.
(köszi Jim!)
Egy regi barat velem tart Ö 1 Royal Star Venturat lovagol.
Jo lenne meg par moci 4-5 motoros tarsulatra gondolok.
Parommal dumcsiztuk hogy Mersz-re elmennenk, okvetlen jelezzetek ha tudjatok az idöpontot.
Ha indul a szezon feltetlen kellene egy "ismerkedös" gurulast összehozni, 1 Pilismarot is befigyelhet tavaly kimaradt.
Gumi; a hatso megis Dot 04 lett:)))) pedig pirossal kiemelt volt a listaban
Előzmény: balzo56 (514)
balzo56 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 514
Sziasztok!
Köszönet neked Quattroman a gumi bonyolitásban. Röpködök is az örömtől, hogy egy teljes garnitúra misim lesz. A mocimon még használható a gumi de ha megindulok akkor pörög a kilométer számlálója. Elég sok kilómétert terveztünk 2008-as szezonra. Lesz egy gardatavi vagy ausztriai nagytúra, -ideje?- mikor a hegyekben elviselhető idő lesz.
A magyarországi hétvégi motorozások, remélem veletek is gyűrök jó pár kilómétert.
A nyaralás júliusban, 2 hét Olaszországban szállás kempingben, útvonal délre Róma-Nápoly és környéke, vissza fele meg Rimini-Ravenna-Ferrara és a környéke Velence sem maradhat ki a túrából mert eddig minden kint tartózkodásunk alkalmával 1 napot ott töltöttünk. Minden alkalommal papír alapú GPS szel új útvonalon megközeliteni a Nagy Csatorna egyes részeit, jó szórakozás.
Ha valakit érdekelnek a túrák szivesen veszem a csatlakozást, az ausztriai v. gardatavi túra előre láthatólag 5 motor túratempóban, autópálya menetben max 150. egyébb utakon max 110. A túrát jóidőre és hosszú nyújtott hétvégére terveztük.
A nyaralásra van egy barátom aki bejelentkezett, de feltételesen mert az előző évben indította a vállakozását és elégé kiköltekezte magát.
Más: Lassan rá kell állni a szabályok betartására, mert jön a ki kit jelent fel valamiért. Hallottátok a nagytőke bejelentkezett a trafipaxok finanszírozására.
Üdv mindenkinek: balzo
Előzmény: Quattroman (513)
Quattroman Creative Commons License 2008.01.26 0 0 513
Gumiarakra visszaterve ezek mindig csak pillanatnyi lehetösegek,
Balzonak is kevertünk aztan amire azt hittem nincs az is lett.
Most viszem majd neki elöre hatra a misiket pedig azt hittük elöre Metzeler lesz "csak"
Quattroman Creative Commons License 2008.01.26 0 0 512
En szimte allandoan kinn vagyok 8-10 nap itt 2-3 otthon.
Ha valami kell sikitsatok es utananezek.
ilyenkor csak a gep van unalom üzönek.
most atugrom az Ebay-ra mert lesek 1 xenont a passatomhoz oszt jövök ujra.
Előzmény: zozo.sz (510)
zozo.sz Creative Commons License 2008.01.26 0 0 511
na az komoly lenne:)))))))))
garázs..sisak..és nyélen csavarva üvölt a blokk én meg térdelek a betonig:)))))
asszem másnap a neten lenne a kép:)
A bagsteren sokat filóztam de valami nagyon elvetemült áron találtam csak:(
mondjuk ha anélkül használsz tanktáskát akkor az többe lesz, mert olyat még nem láttam ami nem hagy nyomot előbb-utóbb:(
Előzmény: Quattroman (509)
zozo.sz Creative Commons License 2008.01.26 0 0 510
látom a gép előtt tőltöd a hétvégét:)
néztem a gumi árakat amit írtál...nagyon jónak tűnnek! ha olyanra sikerül a nyár, hogy legyalogolnám az új Michelin-t akkor ez megfontolandó..meddig leszel kint?
Előzmény: Quattroman (507)
Quattroman Creative Commons License 2008.01.26 0 0 509
kepzeld ha azt meglatja a csalad hogy a garazsban, sisakban,.............
Előzmény: zozo.sz (508)
zozo.sz Creative Commons License 2008.01.26 0 0 508
megfogadom:)
Előzmény: Quattroman (506)
Quattroman Creative Commons License 2008.01.26 0 0 507
Mondjuk ma nem vittem tulzasba a melot,
inkabb elmentem a Luisba, ma akciosnap volt es vettem 1 tanktaskat.
Bar lehet nem is tartom meg mert van bagsterom a tankra es inkabb olyan kene ami passzol hozza.
Quattroman Creative Commons License 2008.01.26 0 0 506
sisakot vegyel fel nehogy elkopjon a füled!
Előzmény: zozo.sz (505)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!