O S R A M:
Igen, az 1 éves kötelező szervízen berakták. A bal oldalon ez valami borzalom, valószínű nem is vállalnám magam a cserét.
Sajna a távolsági nem H7, hanem H1. A kézikönyv rosszul írta. Jobban jártam volna, ha a búrán keresztül megnézem és nem a kézikönyvet bújom.
Tehát a tompítottba H7 SVS, a ködfénybe pedig H1 ALS került - a távolsági egyelőre maradt.
Sok tapasztalatom még nincs, így erről most csak röviden:
H7 SVS a tompítottban:
======================
Határozottan érezhető a nagyobb fényerő, de ugye szemmel bemérni a +50%-ot elég nehéz - főleg közvilágítás mellett. Érzem, hogy jobban és valamivel távolabb is látok. A leg feltünőbb azonban az volt, hogy az út jobb oldalát sokkal jobban látom és ezt nagyon élvezem.
H1 ALS a ködfényben:
====================
Határozottan sárga, de nekem tetsző színű fényt terít. Még nem volt olyan időjárás, amikor "élesben" tesztelhettem volna.
Pénteken állítottunk a fényszóró beállításokon is egy topic társam, Varshi segítségével.
Amúgy nem 2 fillér márka szervízben izzót cseréltetni:(((
Majd még írok, ha több tapasztalatot összegyűjtöttem. Bocsi, hogy eddig még nem válaszoltam.
Minden jót!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Ernő
P.S.: a tapasztalatok alapján fogom eldönteni, hogy a megmaradt 2 db H7 SVS-t megtartom-e tartaléknak vagy eladom. Csere lehetséges?