Keresés

Részletes keresés

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.11.03 0 0 151
Ha JA2 fegyverekről kell info, itt minden "NAGYON" megvan :)
http://www.geocities.com/TimesSquare/Fortress/3378/ja2/

Steyr AUG-ja egyébként Tonynak a NEM tons of guns opció mellett is van, dehát ő élve többet ér :)

ez a C-7-es probléma nem tudom miért van, de akkor is tetszik, mondjuk lehet hogy ezért amortizáltam le ennyire mert mindig a custom mercem ment elől, és ugye mindig ő interruptolt, a bloodcatek esetében általában két sorozattal :)

a kék ammot a hillbilliesek ellen is jól lehet még használni a bloodcatek mellett,

én láttam olyan leírást is, ahol valaki arról mesélt milyen állat volt két MAC-10-est fogni a két kezébe, az egyiket piros a másikat két ammoval megtöltve, és állítólag sokkal nagyobbat sebzett a piros lövedék is mint általában (meg nem erősített információ)

meg olyat is láttam, hogy milyen jó poén sorozgatni az ellenfeleket kék golyókkal, mert a végén teljesen kinyomja a szuszt belőlük a lövedék, csak lefexenek a földre és pihegnek (ezt se próbáltam még ki)

viszont ha a Mike fegyverére lehet rakni hangtompítót (meg se néztem) akkor mégiscsak lehet használni valamire :)

Bálint_ Creative Commons License 1999.11.03 0 0 150
Hali!

Nekem is a C-7 a volt a kedvencem, de mostanában
(már csak Meduna van hátra ,46. nap) kezdek leszokni róla, mert még fejre is nevetségesen keveset sebez.Úgyhogy erősen kezdek átszokni a 7.62mm Nato töltényt használó puskákra.A mostani legjobbak amivel találkoztam, asszem az FN-FAL és az M14.
A fegyverek állapota nálam általában nem megy 95% alá nem tudom ti hogy csináljátok...Arra kell vigyázni hogy azember ne szivjon be gránátokat és egyéb robbanótölteteket mert akkor a nálad lévő összes cucc jelentősen amortizálódik.A bloodcatok szerintem egyáltalán nem jelentettek problémát, én csak egyszer szivtam, de akkor elfogyott minden kötszerem és súlyosan sebesülve vonszolódtam hazafelé amikor megtámadtak.Na az kemény volt.Aztán a fészek kiirtása duck shooting volt.A fegyvereknek meg kutya bajuk se volt...
Nem tudom mennyire elterjedt,de a kék és a piros lövedékek között az a különbség, hogy a kék sokkal nagyobbat sebez ha nincs a delikvensen páncél (nálam 5.56 -os sebzett már 98-at is fejbe, nem volt szép látvany) viszont ha van rajta akkor soxor semmit sem.Viszont a piros AP ammo joval kisebbet sebez ha nincs páncél ui. átlukasztja a testet páncélostul (mig a kék szétnyílik és roncsol), ez egyébként soxor remekül látható is, a golyó továbbrepül.Többször volt maár hogy két egymás mögött álló ellenfélnél a másodikba is sebzett.Mindenesetre cicusok ellen sokkal hatásosabb a kék ammo, emberek ellen pedig ált. semmit sem ér.Egyébként nem tons of gunsban játszom, STEYR AUG-nak még hirét hamvát sem láttam, de gondolom valami M24 féleség lehet...
Egyébként fedezni tuti kombináció a következő:
C-7, Laser scope, tavcső, bipod,night goggles.
Hasalva a tetőn tuti, Mike annyit sem mondott fapapucs.A fegyvere pedig semmit nem ér...

Kham Creative Commons License 1999.11.03 0 0 149
Hát nem tudom nekem, azért nem romlott ilyen brutál módon a C-7. (realistic, tons of guns, novice). Mike fegyverét arra használtam, (mivel a silencert nem sikerült egyetlen jobb fegyverre sem felrakni), hogy szépen közel lopakodtam Shadows-al és jó közelrol egy-két halk pukkanás után fejbe lehet loni a delikvenst, anélkül hogy a cimborái meghallanák a túlsó sarokról. Mondjuk a 25-ös range tényleg elég gagyi.
A tankok ellen, remekül lehet használni az aknavetot is, foleg mivel a jellegzetes formában álló homokzsákokról meg lehet ismerni hogy hol állnak, és egy-két quicksave/load után akár egy lövéssel is ki lehet oket nyírni (általában azért ketto), a hagyományos LAW sem rossz móka , közel kell lopakodni a tankhoz, (úgy hogy te se pillantsd meg, mert akkor átvált turnbasedre, és a tank kilo), úgy vettem észre hogy nézi hogy melyik részét találod el a tanknak, bár célzásnál nem ír ki semmi ilyesmit, hogy head/torso stb. SzVSz a torony alatt hátulról, akkor egy lövés elég a csúnya konzervdoboznak.
Mikor már Meduna elott jártam, visszafoglalták Tixát nálam is, persze nem ballagtam vissza, a királyno halála után úgyis vége a sztorinak, nem kell az összes várost visszafoglalni.
Előzmény: Kwisatz Haderach (148)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.11.03 0 0 148
hát éppen ez az, az első játékomban én is nagyon jól lőttem vele (mondjuk akkor mikor ott voltam ahol most már 100 volt a céllövő képesség, most meg csak 99), de most pl. két vadmacskuirtás, meg egy nagyobb csata után lemegy 85-re a fegyver, barrel extender tök hamar lerepül róla, és nagyon nem talál a custom mercem még testre célzott lövéssel sem :(

nem tudom mi lehet az oka

azt meg egyébként nem tudom hogy a Mike fegyverét miért heroizálják annyira, mikor a range meglehetősen nevetséges...vagy jobban lehet vele célozni? mindegy, azt se tudom meg van-e még, vagy valamelyik milicistám már a magáévá tette :)

most evezek majd új vizekre a gépem lerobbanása után, orta, meduna következik, kíváncsian várom a tankokat :)

tényleg nektek is visszafoglalták Tixát? érdemes viszaszerezni mégegyszer?

Előzmény: Kham (147)
Kham Creative Commons License 1999.11.03 0 0 147
Én a CustomMerchel végig a C-7-t (laser/sniper) használtam, bár a vége felé elég ritkán találni hozzá loszert. Ha lement 80% körülire kb. 10 csata után, akkor mindig megjavítottam, olyan 3-4 óra melóval készen is volt vele Nails. Cserébe a burstmodeban mind az öt lövedék célba talált, halálosabb volt mint a rocket rifle. Az RPK74-el (laser/sniperscope) viszont Shadowsnál, aki ugye nem egy kezdo gyerek, burst módban mindig volt egy-két eltévedt lövedék. A Steyr-AUGot csak sniperkodásra használtam, Lynx két távoli fejlövéssel megölte az elit katonákat is, de burstben csak 3-lövedéket lo ki, és sokkal gyengébb volt a sebzése, mint a C-7nek. Mindez persze tons of gun üzemmódban.
Előzmény: Kwisatz Haderach (146)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.11.03 0 0 146
van egy tök érdekes dolog egyébként
az első játékomban, amit hardver hiba miatt kellett abbahagynom a C-7 volt a kedvencem (nem tons of guns volt az opció)
most viszont tons of gunssal játszom, még mindig a C-7-t szeretem, de nagyon hamar tönkremegy és ez elég idegesítő :(
az előző játékomban nem ezt tapasztaltam

nektek mi a kedvenc fegyveretek egyébként?
a C-7 nekem azért jó, mert 5 töltényt lő ki a burst üzemmódban, míg pl. a Steyr-AUG,ami nagyon hasonló kategória csak 3-t

a nagyobb, 7,62 tölténnyel működő fegyvereket annyira nem csípom, persze lehet hogy át kellene térnem az RPK-74-re, vagy a HK 21-re.

Stein_ Creative Commons License 1999.11.03 0 0 145
Én már kitűztem agy párszor a zászlót, de még mindig nem unom... :)
Előzmény: Kwisatz Haderach (144)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.11.02 0 0 144
gratula! én csak a múlt héten kezdtem újra, de még sok mindent meg kell tennem hogy kitűzhessem a zászlóm :)
Előzmény: Kham (143)
Kham Creative Commons License 1999.11.02 0 0 143
Tegnap 53 napnyi szakadatlan küzdelem után a Kham Felszabadító Kft. megölte a királynot és kituzte a szabadság zászlaját Arulco fölé. Tarararam. Azért lehet volna egy kicsit jobb is az a vége video.
Stein_ Creative Commons License 1999.10.29 0 0 142
A pilótát úgy kell rávenni a repülésre, hogy a taktikai képernyőn (ahol a térkép van) kiválasztod nézetnek a helikopteres gombot. Ekkor látható piros-zöld viszonylatban, hogy hol fognak még pufogtatni a SAM-ek. Ekkor látnod kell a térképen egy kis céltáblaszerűséget meg egy helikoptr ikont 0-val a közepén (az egyik valszínűleg Omertában, a másik pedig a Drasseni reptéren). Ha itt kettőt kattintasz a kopteren, akkor máris kérdezi a pilóta, hogy merre kívánsz menni. A fizetés megérkezéskor autómatikusan történik. A helibe a beszálás meg ugyanott van, ahol kiadod a militia képzését. (Van egy Vehicle pont. Ha egy szektorban vagy egy járművel, az megjelenik itt és be lehet szálni.)
Medunában még nem jártál? Pedig ott vannak a tankok. Meg minden körülötte lévő kockán is van, szóval nem tudsz úgy bemenni, hogy ne láss egyet se. És különben is addig jó amíg nem találkozol velük :)
Járművet a Balime-tól nyugatra eső első szektorban biztos találsz. Egy Hummert. 10000 pénz az ára. Miután odaadtad a pénz másnap már mehetsz is érte. Persze kell bele benzin is, mert hajlamos kivogyni...
Van még a jégkrémes verda, amit véletlenszerűen találhatsz meg a Grumm-Cambria-Drassen közötti úton bárhol. Csak fel kell fogadni a tulajdonosát és máris mehetsz vele.
Előzmény: Bálint_ (141)
Bálint_ Creative Commons License 1999.10.29 0 0 141
Hali!

Most tartok a 42. napnal(experienced), Meduna-t es Orta-t kiveve mar mindent elfoglaltam, es lenne par kerdesem:Hogyan lehet rabirni a pilotat hogy repuljon nekem, vagy egyaltalan hogyan lehet errol beszelni vele? Nekem csak ossze vissza hablatyolt, penzert meg nem csinalt semmit...
Es mar elegge faraszt az ide oda rohangalas.
Tankokat merre talalni mert nekem mar csak az emlitett ket varos van de meg szinuket se lattam...Ja es ha esetleg tudja valaki hogy melyik szektorban talalok valami jarmuvet azt is megirhatnatok.
Koszi

Kham Creative Commons License 1999.10.26 0 0 140
Én meg csak megpróbáltam kidumálni belole, de nem adta. Aztán legyilkoltam, de a hullánál se volt, úgyhogy visszatöltés lett, és kihasználtam a bugot. De azért így legalább kipróbálhattam, hogyan tud a custom merch legyilkolni egy csomó ellent egyedül.
Előzmény: Stein_ (138)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.26 0 0 139
én úgy emléxem bármit adhatol neki, kapsz egy kártyát
Előzmény: Stein_ (138)
Stein_ Creative Commons License 1999.10.26 0 0 138
Vicces lehetett :)
Egyébként ha Estoniban adsz egy üveg piát a csavargónak a roncstelepen (lehet venni ugyanitt Jake-től), akkor köszöni szépen és nekedadja a kártyát.
Előzmény: Kham (137)
Kham Creative Commons License 1999.10.25 0 0 137
Igen tréfás dolog történt a hétvégén. Ortában szépen leírtottam mindenkit, utána meg nem tudtam lemenni az alagsorba a sok-sok rocketriflért, mert nem volt kódkártya az ajtóhoz. (Azt olvastam hogy Estoniban adnak egy kódkártyát az ajtóhoz, de nem adtak) De miután beszéltem az Ortai laborban azzal a hülye professzorral, 1db katona átsétálhatott a csukott ajtó túloldalára, és lemehetett a pincébe. (és kínyírhatott vagy 20 ellent egymaga) Ezekután felhordtam vele a Rocket Rifléket a pincébol, és a nagy térképes képernyon át lehetett rakosgatni a többi merch kezébe a cuccokat. Majd a nagy térképes képen engedte, eltávozni a csapatot a helyszínrol. (A taktiai képernyon nem engedte az embermet kijönni a csukott pinceajtó mögül). Thanxforthebug!
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.21 0 0 136
szerencsés fickó *snif*snif*
:)
Előzmény: Kham (135)
Kham Creative Commons License 1999.10.21 0 0 135
Akkor ez volt a terrorista törzskocsma, mert a T-Rex nevu terrorista bácsi is itt tengette az idejét.
Előzmény: Kwisatz Haderach (134)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.21 0 0 134
az a rossz korcsmáros bizony-bizony egy tenorista terrorpista, mégpedig , ha jól emléxem, a Drugist nevezetű
nyugodtan metéld le az orcáját, és zsebeld be a pízzztt
...
vagy ez nem is grummban vót??? sejhaj...
Előzmény: Kham (133)
Kham Creative Commons License 1999.10.21 0 0 133
Sikerült valakinek csinálni valamit a Grunnban a kocsmáros ikrek közüli Mannyt kocsmárossá tennie?
Valamit biztos kéne vele csinálni, mert mindegyik iker elmondja, hogy de rossz szegény Mannynek. Manny, akinek szét is van csúszva az arca,azt mondja, hogy a kocsmáros valamit rak az italába, de a szigorú kocsmáros nem mondott semmit akárhogy is fenyegettem. Lehet hogy csak gyanú alapján le kellene durrantani?
Stein_ Creative Commons License 1999.10.20 0 0 132
Na jó, egyszer kipróbáltam és amikor megláttam a bogarakat akkor azt mondtam, hogy ez nagyon nem illik bele a dologba. Ezért nem játszom szkifit.
Előzmény: Mike (131)
Mike Creative Commons License 1999.10.20 0 0 131
Ki kell probalni! :)
Előzmény: Stein_ (130)
Stein_ Creative Commons License 1999.10.18 0 0 130
Egy bánya mindig kiürül...
Én nem találkoztam bogarakkal. Elvből nem játszok szkifi módban.

Egy kis spoiler:
Sok helyen olvastam, hogy van a játékban auto rocket rifle de csak csíttel lehet előhozni. Nos ez a királynő fegyvere... Mivel halála után már vége a játéknak, ezért nem sok értelme van. Viszont ha az ember belopakodik medúnába és a szobornál lemenve kinyírja az eliteket, a királynő lakosztályában megtalálhatja ezt a fegyvert egy szekrényben. Így mindjárt jobban megy az írtás :)

Más... Aki még nem játszotta végig, az ne olvassa el. (lelövöm a poént)

Szóval... A játék végén ugyebár Enrico kinevezi Miguelt uralkodóvá. De mi van akkor ha Miguel 'véletlenűl' meghal? Nos a készítők még erre is gondoltak, és Enrico lesz a király. Persze Miguelből hősi halottat csinál.
Tehát a játéknak két vége is lehet, és csak a játékoson múlik, hogy ki lesz az uralkodó :)
Naccerű, hogy a készítők erre is gondoltak. (már csak az kéne, hogy Enrico is szerepeljen... De akkor ki lenne a vezér? A custom merc? :)

Előzmény: boba6 (129)
boba6 Creative Commons License 1999.10.17 0 0 129
üdv rajongók!
most novice-on a 18. napnál tartok, Mike-ot nemrég nyírtam ki a Cambria alatti SamSite-nál, bent volt a 'gázos' épűletben. egy lövés M14, meg vagy négyszer belelőttem a két ajándékba kapott pisztollyal - nagyon kafik két öreg escortja után kapod meg, sebzés:25 range:22 (ha jól emléxem), és mivel a costum mercem kétkezes, igen hatásosan használja :)
volt már vkinél olyan, hogy egy bánya kimerült??? ugyanis most egy nappal rá, hogy kinyírtam a bogarakat a bányába, a dresseni vezető azt üzente, hogy fogytán a készlet :(
amúgy a bogarak elég kemények voltak mivel a frissen velvett Shadow-val és a nem éppen harcra való Dimitri nevű lázadóval takarítottam ki a bányát... jó kis meló volt - akirélynőt az utolsó előtti tölténnyel öltem meg... (na jó még volt egy dobókésem is fegyver gyanánt:)
Tényle ki milyen costum mercet generált? mi a két tulajdonsága? eltalálta a gép az "ízléseteket"/stílusotokat? mert nekem nagyon, csak pislogtam amikor kiadta a kétkezességet és az "éjjeli bagoly" tulajdonságot... nagyon beletrafált... amikor újra próbáltam generálni kicsit más válaszokkal mint legelőször (amik tényleg teljesen őszinték voltak), teljesen más dolgok jöttek amik már abszolút de nem stimmeltek, szóval nagyon eltalálták az érzékenységét! (amúgy az öcsémnek is bejött neki a lopakodás amit a valós életben is magas fokon művel...)
a fickó aki a floppy-t adja a küldetéssel az hol van? ugyanis vagy 3 embert már megtalltam, egyet meg ki is nyírtam...
a fagyis kocsit egyszerűen nem találom!
byez
-Blade- Creative Commons License 1999.10.16 0 0 128
Hali!

Szerintem mike nem volt valami extra... en siman lelottem puskaval, a kovetkezo konfiggal: Igor + C7 + Laser szutyok +tavcso + bipod.Meg meg Grizzly ugyanezzel a konfiggal laser nelkul.Mindketten a teton fekve.A puskaja szerintem szar a C7 kozelebe sem er max annyit tud, hogy gyorsan lo sorozatot , de az messzirol kb mint halottnak a csok.A harc nem volt nagy szam, benn bujt egy ablak mogott csak a buksi feje latszott ki, de az epp eleg volt :) Mondjuk Grizzlyt lesebezte kb fel hp-ra,es kellett neki vagy 10 golyo.Didn't even say goodbye... :))

Engem a sima katonak neha sokkal jobban szivatnak...Ja es meg annyi tanacs ,hogy nem erdekes kek toltennyel loni (5.56mm) mert nekem az szinte semmit nem sebzett. Apiros viszont (asszem armor piercing) 30-akat!!! Ezert kellett bele annyi golyo mert csa keson jottem ra.Mindegy jo kis duck-shooting volt.

Mike Creative Commons License 1999.10.14 0 0 127
Nalam Mike kinyirta Mike-ot! :))))
Mike odahajitott egy kis mustargazt Mike-nak, aki erre nemi agonizalas utan megmurdelt.
Piszok egyszeru volt az egesz. Igaz itt mar olvastam mire szamithatok, ugyhogy nem totyorogtem sokat holmi lovoldozessel.
:)))))
Mike
(gyk.: persze a generalt mukim is Mike)
Kham Creative Commons License 1999.10.14 0 0 126
Szerintem nem lehet eltéveszteni, eccercsak jönni fog, mert én két helyen találkoztam vele eloször egy SAM sitenál, a nyílt terepen kegyetlenül lemészarolta az egész csapatot. Reload, akkor inkább elfoglalom Almát, és akkor meg ott várt Mike. Ha meglátják a zsoldosok, azt mondják ójajnem akarom megölni Mike-ot. Kivéve Nails aki közli Itt a remek alkalom nyírjuk ki! Hijába öreg rocker, nem vén rocker.
Előzmény: Kwisatz Haderach (125)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.14 0 0 125
azaz érdekes, hogy én valószínűleg elvesztettem Mike-ot a játékomban, de Tonynál tudtam venni 3 adag lőszert is a fegyverébe (bízva abban hátha előkerül a fijju)
igaz elég ritka, de ha gyakran látogatsz oda, akkor biztos elkerül előbb vagy utóbb ez a lőszer is
Előzmény: Kham (124)
Kham Creative Commons License 1999.10.14 0 0 124
Hát, ha jól tapasztaltam, csöndes silencer nélkül is. Az Almabeli katonákt egy-két lövéssel írtotta vele Shadows. Ha nem lo vele Mike akkor 50db loszer van betárazva+ 1db szintén ötvenes tár. Gondolom persze loszert nem lehet majd hozzá se találni, se venni.
Előzmény: Kwisatz Haderach (122)
Tomiboy Creative Commons License 1999.10.14 0 0 123
Amikor megláttam a csúzliját, naggyon megörültem, mert nekem már bizonyított a Fallout 2-ben. Aztán annyira nem jött be, mint amennyire vártam, úgyhogy csak ritkán használtam. Arra tökéletes volt, hogy egy sötét éjszakán Iván kezébe adjam, és bebújjak Ivánnal egy ajtó mögé...
Jópáran megpróbáltak kijönni az ajtón, és egy sem mozdult többé...
Előzmény: Kwisatz Haderach (122)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.10.14 0 0 122
volt nála csodafegyver? állítólag negyon állat a fegyvere, csak egy olyan van a játékban :)
4,6 ammot használ
Előzmény: Kham (121)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!