Van egy cimbim aki olcsón tud szerezni még elég nagy borda mélységű gumikat kevés zs-ért. Én a télit 6E-ért vettem darabját de még nagyon jók voltak. Ha neked egy utat megér akkor megnézhetem, hogy van-e neki valami jó és olcsó megbótoljuk vele.
koszi a linket a Hamann kerékhez. Sajnos a gyerek becsődölt ,nem ér rá...
vazzeg valaki el akar adni v.mit ,és nem ér rá !!!?? :(
Ez még mindig magyar dolog....
alpha:
Nem nagyon érzem a toronymerevítő hatásait, mivel a sarokba van támasztva amióta megjött.:)))))))
Eddig még lusta voltam felrakni, de hamarosan felkerül??
GIZMO,
az a baj hogy az enyemben a kiporgesgatlonak van hely, ezen meg nincs, tehat mindenkepp at kene muteni.
nem akarod megvenni te? :)
en asszem szerzek egy mezei 260ig kalibralt orat par ezerert es azzal osszerakom....
de koszi.
a toronymerevito jotekony hatasait mennyire erzed?
alpha:
Tuti, hogy van kombinált gomba is, vagy hely valahol egy másik gomba számára.
De igazából mindkét kérdésre valami tudósabb BMW mágus adhat választ.
Nem akarok hülyeséget mondani.
Az biztos, hogy a 18 IS-ben működött nálam a 325-ös műszeregysége.
Az M3-é sem lehet olyan nagyon más..... Vagy mégis???? Nem tudom.
alpha:
Ja van már toronymerevítőm, már csak hátsó kell.
Amúgy én nem bontanám meg az M-es műszeregységet, így raknám be, ahogy van. A kilométeróra pontos lesz, az biztos.
alpha:
Szerintem gond nélkül be lehet, csak az olajhőfokmérőt kell valahogy bekötni, de gondolom egy villamosságszerelő símán ráköti v.mi olajgombára.
A többi ugyanaz.
Nem veszem:))
Ha németnek írok, olyankor ügyelek a nyelvhelyességre általában... Nem mindig.:)))
Ha nem érti meg akkor leb@szom, hogy mit értetlenkedik.:)))
A többit meg már megbeszéltük.:))
Trükkök: ötvenféleléppen kell beírni amit keresel,gyakran direkt helytelenül. Ugyanis a németek jelentős hányada sem tud helyesen írni.:)))
Pl: Próbáld ki, keress Lenkradnabe-t és Lenkradnarbe-t:)))))) Mindkettőből fogsz bőven találni, pedig a Narbe sebet jelent!
Tja, az eBayerek nagy része nem tudományos kutató.:DDDDDD