Suxxa:
Sajnos nem mindig olyan helyre bassza el, ahol nyoma is van.:((
Vagyis hát nyoma mindig van, de azért nem adnak kenyeret.:))))
Szerintem nincs annyi pénz, amit ne lehetne elkúrni. Legalábbis én még nem láttam annyit.:)))
Milyen kemoterápia, te hülye?
Agyrákod volt, de már éhen döglött???:DDD
Suxxa:
Egyelőre még nem, de lehet, hogy a közeljövőben szükség lesz valamilyen kezelésre, ha így mennek tovább a dolgaim:))))
Rookie:
Most vagy két hétig biztosan nem megyek.
Annyi a munka, mint az állat..((
Nem is való nekem ez a munka! Inkább lopni kellene, vagy ilyesmi, aztán meg dögleni otthon egész nap, meg szórni a pénzt.:)))))
az elobbi ideggyengeseg kijelentesedet alatamasztom, ha akarod :)))
ez persze nem azt jelenti hogy rookievel packazni lehet: te attol meg mindig egy kozel 190 magas (ha kihuzod magad) tomeny izom ,(kozel 100 kilo!!! a szerk.), kopasz allat vagy!
Éljenek a hetero Buzi BMW-ek :))))
Én is komolyan írtam :))))
Agresszív állatok :)))
És mondja valaki a BMW-sekre hogy agresszívek és nemnormálisak
:))))))))))))
ehhhhhhhhh :))))))
Erre gondolsz? :)))
Ja nem mondtam, hogy ideggyógyászhoz is jártam a sorozás után? :)) Alkalmatlan lettem. :)))
Azt mondták, örüljek hogy egyátalán kocsit engednek vezetni. Megállapították, hogy túl agresszív vagyok :))))
Tudod mi a legszomorúbb?????
Hogy amit írtam igaz is :))))
Suxxa:
Hogy nem szakadtál bele a hozzászólásodba, amit a topicomba tettél!:))))
Ebből ha valaki benéz oda, azt hiheti, hogy valami ideggyógy topic.:DDD
elszalltak az ekezeteim.... na mindegy. fura egy disztarcsaja van a masodik neninek. de biztos mar jo regen szorulasa van, ha ilyen nagy kuppal probalkozik.....
hát ha ilyen rendicser vagy ,akkor pls kérdezd meg nékem. Ezeken elöl van ,tehát hátra kellene egy pár. elől 215/45 17 van rajta. Hátra nem tom mi kéne...talán 225/45 17 vagy 235/40 17... valami ilyesmi...
THXXX
Nekem szerény személyemben nincs de tudok havertól szerezni ócsóért :))
Utánna nézzek mennyiért mit tud szerezni?
Tuti jó gumikkal foglalkozik csak+én már vettem tőle korrekt srác
Hatvani gumis srác de berényben lakik. Egy szaros Tuning Civicet hajt. :))