Keresés

Részletes keresés

ez-Ben Creative Commons License 2013.11.15 0 0 4722

:))...hát Erzsike ! ezt olyan szépen mondtad, hogy képzeletben én is ott bámészkodom a

zöldre festett rácsos kapud előtt... ( Köszönöm :)

Előzmény: erzsi724 (4719)
erzsi724 Creative Commons License 2013.11.10 0 0 4721

Igen,köszönöm,válaszoltam is!

Előzmény: kanga 1 (4720)
kanga 1 Creative Commons License 2013.11.10 0 0 4720

Megkaptad?

Előzmény: erzsi724 (4719)
erzsi724 Creative Commons License 2013.11.10 0 0 4719

Édes drága Ben,ez nem falu itt,hanem a Százholdas Pagony széle.Itt másként vannak a dolgok.Amennyit itt nézelődnek a népek,igazán ráérnek olvasgatni is.Tudod,mit az állatkertben minden kifutó előttt van egy tájékoztató az épp ott lakó állatról...Vagy valami hasonló...

A pávát már felismerik,bár volt idő mikor pulykának hitték....

Azt hogy a brahmakakasomat szőrös csirkének hívták,fel sem vettem...

csak ezen a vietnámicsüngőhasúzáson szeretnék változtatni.

Előzmény: ez-Ben (4718)
ez-Ben Creative Commons License 2013.11.10 0 0 4718

:)) Erzsike, lelkem !

A kerítésre ilyen hosszú szövegeket nem szoktak kitenni ( faluhelyen ).

Általánosságban : vigyázz a kutya harap ! kecsketej igényesnek, birka eladó stb...

Kiírási javaslat    : " vigyázz a kutya harap

és a minesotai malac "- OK

Nos ezt olvastán aztán, már senki sem fog vietnámozni...az biztos. Sőt még az utcán parkoltatott családi autó is nagyobb biztonságban lesz !

Persze ha gondolod, még kiírhatjuk... ( tojás is kapható :) 

Előzmény: erzsi724 (4717)
erzsi724 Creative Commons License 2013.11.09 0 0 4717

Kanga!

Van egy összefoglalód minesotai törpemalacokról?Át tudnád küldeni?

Csak egy általános ,mert annyian nézik őket ,levietnámimalacozzák,ki szeretném függeszteni a kerítésükre,el lehetne olvasni,népnevelő célzattal.

Ha nincs,akkor összeszedek egyet....

KPDB Creative Commons License 2013.10.27 0 0 4716

Szia!

Köszönöm előre is a segítséged!

Szia!

Előzmény: kanga 1 (4709)
ez-Ben Creative Commons License 2013.10.26 0 0 4715

:) No, kérlek szépen ! Kifőzettük a vad-körte pályinkát. Talán mondanom sem kellene de ezzel ünnepeljük majd           (dec.05 ) a kis Vilma névnapját.

Addig is tehetnél fel róla képet, hogy felismerjük.

Így- hogy majd Téged is felismerjünk- Lacika ( ilyen téren a legügyesebb) mutatott Rólad egy képet az internyeten ( fekete poló, farmer és nem szőke haj :) tátogott is a brigád, mint a partravetett hal ámulatában...aztán egy szőkét "Kanga Alapítvány" felírattal, no attól meg mint az aranyhal bámulatában... ( Ennyit a halakról !:)

Előzmény: kanga 1 (4713)
KPDB Creative Commons License 2013.10.26 0 0 4714

Szia!

Köszönöm, az érdeklődésedet! Az e-mail címem: pfoldes83@gmail.com

Üdvözlettel Péter!

Előzmény: damakidia (4711)
kanga 1 Creative Commons License 2013.10.26 0 0 4713

Soha többet ne tünj el így kérlek!!! Tudom, hogy nem vagy aranyhal ,így csak ezt az egyet kívánom! :)

Előzmény: ez-Ben (4710)
kanga 1 Creative Commons License 2013.10.26 0 0 4712

Az én szívemet meg hagyjuk! Betegre aggódtam magam, de tényleg! Hétfőn akartam kiadatni a körözést!

Előzmény: ez-Ben (4710)
damakidia Creative Commons License 2013.10.25 0 0 4711

Üdv KPDB!

Most hihetetlenül megörültem hogy láttam a hirdetésed. Én nem messze lakom Sajóvámostól konkrétan Damakon és már nagyon régóta szeretnék egy malackát. Megadnád az email címed hogy beszélgethessünk az árról és hogy mikor lehetne elmenni megnézni és esetleg elhozni egyet? Válaszodat előre is köszönöm és nagyon várom.
Üdv.: Dia!

ez-Ben Creative Commons License 2013.10.25 0 0 4710

:))                              " Egyedül hallgatom tenger mormolását

Tenger habja felett futó szél zúgását

Egyedül, egyedül..." (...mert a brigád vadkörte pályinka kifőzésen van :)

( Közvetlenségeddel, megörvendeztetted szívemet !;)

Előzmény: kanga 1 (4685)
kanga 1 Creative Commons License 2013.10.25 0 0 4709

Én Pest megyében vagyok. Aki nálam jelentkezik a környékedről, majd hozzád irányítom!

Előzmény: KPDB (4707)
kanga 1 Creative Commons License 2013.10.25 0 0 4708

Tudom, hogy addig nem hiszik el az emberek amig nem látják saját szemükkel, hogy a malacok értik az emberi beszédet. Sütinek, ha eldobom ugyanazt a tárgyat attól függően teszi le elém, vagy adja a kezembe, hogy mit kérek tőle. Van itt egy kutyaiskola ,a kutyások teljesen ki voltak tőle, hogy egyazon tárggyal ugyanazt a gyakorlatot kétféleképpen fejezi be attól függően, hogy mit kérek. Azt mondták, hogy a feladatot a kutya a tárgyhoz köti összezavarodik, ha más-más befejezést kérsz. Nem tudom, a kutyám nem hoz vissza semmit.. :)

Előzmény: Attila314 (4706)
KPDB Creative Commons License 2013.10.25 0 0 4707

Sziasztok!

Köszönöm a válaszotokat, mint írtam lentebb nekem is volt már néhány jelentkezőm, akinek nem adtam oda őket, nekem is az számít, hogy jó helyre és szerető gazdihoz kerüljenek. Nem is fogom odaadni komolytalan vevőknek. Köszönöm, hogy írtál árat is megfogadom abban is a tanácsodat. Amúgy igazatok van mindeneben, mert aki komolyan gondolja, csak magamból kiindulva az eljön érte, mert én is elmentem 200 km. Köszönöm mégegyszer!

Sziasztok!

Előzmény: Attila314 (4706)
Attila314 Creative Commons License 2013.10.25 0 0 4706

És jól is teszed!!!!!!!!!!

Ha valaki minőséget akar akkor adja meg az árát!!!

Igazából az sem sok amit írsz árnak. Amennyi munka, szeretet, tudás van mögötte az MEGFIZETHETETLEN!!! 

+ a tanácsadás és segítség! vagy be lehet íratkozni egy tanfolyamra is a leendő gazdinak... már ha lenne ilyen...

Külföldön 1000-1500/db de az nem jó magyar forint.....

Ha az "ócsó" kell ott vannak a vietnámiak. DE aztán nem kell csodálkozni a végeredményen... 

U.I. amióta Ribizli nálunk van minden nap egy élmény. Hihetetlen amiket tud. A mondatból megérti mit akarok. 

( mármint a kutyáim csak vezényszavakból értenek).

Előzmény: kanga 1 (4705)
kanga 1 Creative Commons License 2013.10.25 0 0 4705

A fajtatiszta jó vonalú minnesotai átlagára 30. 000 ft. Hangsúlyozom, hogy kishazánkban. A vevők / vagy a körülményeik/ nagy százalékban alkalmatlanok malacgazdinak. Ha ez a helyzet én nem  adok malacot. Lehet rám haragudni ,de ezen nem változtatok akkor sem. Előbb-utóbb megjön az nén emberem.

boagfu Creative Commons License 2013.10.23 0 0 4704

hebbor@gmail.com

Előzmény: KPDB (4703)
KPDB Creative Commons License 2013.10.22 0 0 4703

Szia!

Bocsánat, hogy csak most válaszolok, kötötségek nélkül szívesen megválaszolok mindent kérdésedre, de itt nem írok ki árat, mert nem akarom, hogy baj legyen belőle vagy valaki reklámnak vegye. Ha megadod az e-mail címed ott szívesen leírok mindent.

Szia!

boagfu Creative Commons License 2013.10.21 0 0 4702

Szia!

Nagyon messze laksz!

Minden kötelezettség nélkül, mennyibe kerül egy kan és egy nőstény?....és menny a kifejlett malackának a súlya, kinek -kinek?

köszönettel.......................Ági

Előzmény: KPDB (4698)
Attila314 Creative Commons License 2013.10.20 0 0 4701

A saját nevemben mondom: (mert már volt ebből baj, a fórumon) Jó ha te is beírtad a helységet ahol vagy mert könnyebben megtalálnak ha venni akar valaki. Több topikban a barátaimnál szokás ha nekik nincs éppen, de nála keresnek valamit megadja a topiktársa elérhetőségét akinek van felesleges vagy eladó. Néha az is probléma ha túl messze van a vevő az eladótól.

Így lehet kiszorítani azokat akik átverik a vásárlót. Mindenkinek hasznos.

Sokszor volt nekem is ilyen, megmutattam a fórumon az eladó fotóit, állatokhoz való hozzáállását elolvasták és meg is vették tőle.

Nem az amit először egy szapotítótol akartak... Az állat jó helyre került és mindenki boldog.....

Előzmény: KPDB (4698)
Attila314 Creative Commons License 2013.10.20 0 0 4700

Mi tudjuk az igazságot...

De ha törpe malacot hírdet akkor miért a nagyobb a drágább?!??! Miért nem a kisebb???? érdekes....

Amúgy szép kis vietnámiak..

Témához: olvastam régebben ennek a nemzetközi változatát. "Ha jól emlékszem!!"

Leleményes magyar vállalkozó amikor Japánban nagyon keresett volt a Bedlington terrier, a „báránykutya"   kisbárányokat adott oda, de valami horror áron. :) 

Amikor kiértek az állatok pár nap múlva feltünt, hogy nem ugat hanem béééget. :)

Előzmény: Rzola (4699)
Rzola Creative Commons License 2013.10.20 0 0 4699

Találtam egy gyöngyszemet ! Az ilyet ki kell  zárni a hirdetésből!
http://aprod.hu/hirdetes/amerikai-malacok-ID1s0rB.html?requestFromAd=1

KPDB Creative Commons License 2013.10.20 0 0 4698

Szia!

Köszönöm a válaszod! Sajóvámosn laknak ez itt van Miskolc mellett.

Azért vagyok elkeseredve, mert akik eddig jelentkeztek azok vagy azért akarták megvenni, mert meg akarják enni (A VILÁG MINDEN KINCSIÉRT SEM ADNÁM NEKIK ODA), vagy a gyereknek, de mikor rákérdeztem, hogy mi lesz ha gyerek ráun (ugye erre sok példa van kutyánál is), akkor arra már nem tudott mit mondani. Volt egy komolynak tűnő vevő, azzal beszélgettem, csináltam neki egy kis tájékoztató füzetet is amiben mindent próbáltam neki leírni. Erre az volt a válasza idézem: "Mit képzel ez az ember egy sz. kismalac eladásához több oldalas dokumentumot készít, meg majd biztos betartom ezeket, ez csak egy malac." Szóval ennyi volt a tapasztalatom az eddigi jelentkezőknél. Köszönöm a tanácsodat próbálom a felsorolt helyeken meghírdetni.

Üdvözlettel: KPDB! 

Előzmény: Attila314 (4697)
Attila314 Creative Commons License 2013.10.19 0 0 4697

Szia.

Nagyon szépek a malacok!!!  (szerintem)

Az árat szerintem te is tudod... NE engedj a keveréket árúsító szaporítók árlenyomásának... nekik csakis a pénz a lényeg nem a minőség!!!!!!!!!!!

Ha valaki szépet és egészségeset ill. jól szocializálódott malacot akar vásárolni úgyis meg keres!

Hol lehet/kell hírdetni???

Pl: Itt a fórumon, jofogas,aprod,express, olx.  

A vaterát meg a tesz-veszt inkább hagyd meg a szaporítóknak....

U.I. Amúgy hol laktok malacilag?

Előzmény: KPDB (4696)
KPDB Creative Commons License 2013.10.18 0 0 4696

Sziasztok!

Nem rég megszületett nálunk az első alom kismalac, ezért szeretnék tőletek tanácsot illetve tippeket kérni, hogy hol lenne érdemes meghirdetni, és mennyiért lenne érdemes megpróbálni eladni őket. Szeptember 21.-én születtek, és kan malacok tegnap lettek ivartalanítva.

Válaszokat előre is köszönöm!

Sziasztok!

kanga 1 Creative Commons License 2013.10.15 0 0 4695

zsazska Creative Commons License 2013.10.15 0 0 4694

Bocs! Ezt benéztem. A kutytálnyi kifejezés tévesztett meg, és pont van nekik egy karika alakú jutalomfalatjuk kutyáknak. Még egyszer bocs! 

Előzmény: kdevid (4691)
kdevid Creative Commons License 2013.10.15 0 0 4693

szőlő :D

Előzmény: kdevid (4691)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!