Miért lenne nehéz? Fölszeleteni kicsit nehéz, de sokkal hamarabb megpuhul a krumplinál. Karikázva, hagyma és kömény alapon, rázogatva könnyű megpárolni.
Üdv mindenkinek. Az orvos felírt a diabéteszesek könyvébe. Most "édesburgonyát" vettem. Egy nagy tömb. Állítólag téves elnevezés, mert nincs köze a burgonyához. Úgy látom, nehéz munka megsütni. Tanácsaitok? Kösz.
Azért, mert alapból nem körömpörkölt fő, hanem dupla lábbal turbózott kocsonya.
Az abból kikerülő, már főtt cupákok kerülnek egy ronggyá főzött pörköltalapra, hozzá a nyers krumpli, aminek ugye főnie kell valamiben. Víz szóba sem jöhet (némi fehérbor igen), folyadéknak tehát marad a kocsonyalé.
josag, de minek meg abba kocsonyale? a sok cupakos magatol beallitja a suruseget :) amikor mi a haverokkal ilyet rittyentunk, nem bibelodunk krumplipucolassal. friss kenyer es savanyusag, oszt adjad neki! :)