Keresés

Részletes keresés

DomiG Creative Commons License 1999.10.05 -1 0 0
Először is végy kb 5-6 fm 10-12 mm átmérújű rézcsövet, tekerd fel spirál alakban, szereld be egy bádogvödörbe: kész a legfontosabb a desztilláló. Egy melegítendő, lezárt fazékban főljön a cefre, annak gőzét kell éátvezetni a réz-spirálon, mikozben a a vödörben hideg víz van, vagy áramlik.
Legjobb a valódi gyümölcscefre, de szokták cukorból is pancsolni.
DirtyJoke Creative Commons License 1999.10.05 -2 4 topiknyitó
ha valaki kipróbálta, esetleg rendszeresen gyakorolja, kérem ossza meg tapasztalatait.

még nem mertem rászánni magam - abból elég hitvány ital lett volna.

...de ha esetleg néhány "titok" napvilágot látna itten

szóval mindenre kíváncsi vagyok (ekvipment, érlelés etc.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!