Keresés

Részletes keresés

schanc Creative Commons License 2021.02.17 -1 0 2984

Cupara

Előzmény: r.tonyo4 (2983)
r.tonyo4 Creative Commons License 2021.02.17 0 0 2983

Ki az a Csupor Károly? 

Gozo Creative Commons License 2021.02.17 0 0 2982

Kiszenvedtük

Kapuscsere döntő volt, illetve szerintem az ukránok elfáradtak. A litván irányítójuk ahogy kipukkadt, lecserélték már nem voltak elöl olyan gyorsak.

Gozo Creative Commons License 2021.02.17 0 0 2981

Gyerünk, kapjuk össze.

Nagyon kellene ez a 2 pont

Gozo Creative Commons License 2021.02.17 0 0 2980

Davist ma lemeccselik

Megint azt látni hogy nem találja a nyerő hatost. Cserél, cserél, cserél de ettől káosz van a pályán.

Gozo Creative Commons License 2021.02.17 0 0 2979

A Motor tökéletesen felkészült a Veszprém gyengeségeiből. Bohócot csinálnak néha a védőkből.

schanc Creative Commons License 2021.02.17 -1 0 2978

Ezzel a játékkal az Európa Ligában is problémái lennének a Veszprémnek :/

Előzmény: Gozo (2977)
Gozo Creative Commons License 2021.02.17 0 0 2977

Azt hiszem eljött az ideje a padon a váltásnak.

Sem a forma, sem a játék nem változik. Valami itt nagyon nem stimmel.

schanc Creative Commons License 2021.02.17 -1 0 2976

Továbbra is rémes formában a Veszprém. OK, a Motor egy tisztesen összerakott csapat, de akkor sem lenne szabad, hogy problémát okozzon. És nyilván a védekezés a kulcs.

Gozo Creative Commons License 2021.02.17 0 0 2975

Ez a Moraes Borozan hármas védő páros szörnyű

Gozo Creative Commons License 2021.02.17 0 0 2974

Helyenként ötletes támadójáték rém gyenge védekezéssel.

Hátul fel kellene javulni, mert ha ilyen szoros marad végén bajba kerülhetünk.

Aldren Creative Commons License 2021.02.16 0 0 2973

Barca nyert már egy rakat BL-t, a jelenlegi edzővel is már kettőt,nem hiszem, hogy nagyon görcsölnének azon, hogy öt éve nem sikerült. Miközben az összes meccsüket megnyerik. Itt meg ugye 6/0, és Mocsai óta öt edző ült a kispadon. Szegeden, Barcelonában ezalatt egy. De Kiel is jó példa, egy korszak lezárult, kezdődött az újabb az utódjával... Jelenleg sokkal kevésbé vagyunk vonzó célpont, mint mondjuk 5 éve. Persze lehet, hogy azt mondják neki: itt van 35 ezer/hó, ő meg, hogy oké. Azzal se hiszem, hogy beljebb vagyunk, előszőr az identitásunkat kéne megtalálni.

Előzmény: TRaheem (2972)
TRaheem Creative Commons License 2021.02.16 -1 0 2972

Valóban, ahogy a Barcelonának sem nagy eredmény a spanyol bajnokságot megnyerni vagy F4-be jutni. Ha ezt Bánhidi itthon is el tudja érni, plusz többet is keres vele, akkor nem látom, hogy miért lenne jobb neki Spanyolországba azon kívül, hogy az esetleg a kedvenc csapata. NL is inkább szegedi érzelmű, szakmai szempontból jobban járt a Veszprémmel.

Előzmény: menut (2971)
menut Creative Commons License 2021.02.16 -1 1 2971

Az van, h a Veszprémnek nem "nagy eredmény" a F4-ba jutás. Csak a F4 megnyerése a nagy eredmény. Ez van. Még a magyar bajnokság megnyerése sem az. Meg a SEHA se volt az. 

Előzmény: TRaheem (2963)
Veszpremi Creative Commons License 2021.02.16 0 2 2970

A többesszám helytelen, Ortegát KG küldte el azonnali döntésével a Plock meccs után még ott aznap este. Mindenki más ellenezte ezt, nem volt hajlandó elállni a menesztés elől. Óriási nagy hiba volt!

https://www.youtube.com/watch?v=vCrqVi4x8m4

Előzmény: Süni2 (2969)
Süni2 Creative Commons License 2021.02.16 0 1 2969

100%, hogy két év múlva más lesz az edzőtök, ha a játékotok nem javul fel. Lehet, hogy már fél év múlva is. 

Nagy hülyeséget csináltatok Ortega elüldözésével.

Előzmény: Aldren (2965)
Gozo Creative Commons License 2021.02.16 -1 0 2968

Abba a Barcelonába ahol gondolkodás nélkül "kidobnak" olyan játékosokat akik hasonló tervekkel érkeznek hozzájuk. Elegendő ha feltűnik a posztján egy másik játékos akit szintén pénnzel el lehet vinni.

Amúgy hány BL-t is nyert ez a Barcelona mostanában? Ez már nem az a Barcelona ami Nagy Laci odaérkezésekor vagy közvetlenül utána volt.

És ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Veszprém jelen pillanatban szakmailag vonzóbb náluk.

Előzmény: Csehov doktor (2962)
Gozo Creative Commons License 2021.02.16 0 0 2967

Ez egészen biztos!

:)

Előzmény: videkiman (2961)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.16 0 1 2966

Mitől ne lenne negatív a hangulat. Ömlik a pénz, egyre lélektelenebb játék, és. egyre sz...bb vezetés mellett. 

Előzmény: Aldren (2965)
Aldren Creative Commons License 2021.02.16 0 1 2965

Szerintem nem előrelépés szakmailag, még ha valamivel erősebb csapatba is jönne, mert ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy mi a Veszprém játéka. Pláne, hogy mi lesz a játékunk 2 év múlva. Itt a viszonylagos eredmények a keret erősségéből adódnak, de ha megnézzük mondjuk Maqueda teljesítményét, hogy milyen volt, amikor pontosan tudta, hogy mi a feladata, meg milyen az itteni nihillben, azért na... Kérdés, hogy odaát mekkora büdzsét raknak az új csarnok mellé, mert csak akkor fog ide jönni esetleg, ha sokkal jobb ajánlatot tesz a klub. Igazából ez az egyetlen fegyverünk: a gyakorlatilag végtelen fizetési keret. Az ő szempontjából a maradás és a Barca is racionálisabbnak tűnik szakmailag. Kérdés, hogy akarja e annyira a Veszprém, hogy világelső fizetést adjon, mint anno Nagy Lacinak. Másik kérdés, hogy ha igen, akkor ez jó út e...

Előzmény: videkiman (2964)
videkiman Creative Commons License 2021.02.16 -2 1 2964

Épp ezért a magyar-topjátékos kombó miatt tartom valószínűnek, hogy Veszprémben fog kikötni. Ez minden pénzt megér, nincs sok kétségem afelől, hogy anyagilag a Bakonyból fog érkezni a legjobb ajánlata.

Itt a fórumon elég negatív a hangulat, de ettől függetlenül a Barcáé után szerintem ez a 2. legerősebb keret a mezőnyben, ennél fogva vastagon F4 esélyes. Ez szakmailag is előrelépés a Szegedhez képest.

TRaheem Creative Commons License 2021.02.16 -2 0 2963

Nem értek egyet. Évről-évre F4-be jutni igenis nagy eredmény függetlenül attól, hogy már egy jó ideje nem tudjuk átlépni azt a bizonyos határt. Másrészről miből gondolod, hogy neki csak az lenne a jó, ha folyamatosan főszereplő lenne/folyamatosan versenyhelyzetben lenne? Illetve miből gondolod, hogy itt nem lenne főszereplő? Én úgy gondolom, hogy Bánhidinek tökéletes választás lenne a Fotex szakmai és pénzügyi szempontból is.  Itthon kiélezettebb bajnoksában játszhat, valószínűleg többet is kereshet és nem mellesleg nem kell egy teljesen idegen környezetben érvényesülnie. Az utóbbi persze nem feltétlenül pozitív szempont, de Bánhidinek lehet, hogy ez is számít.

Csehov doktor Creative Commons License 2021.02.16 -2 1 2962

Én azt hiszem, hogy elsősorban ő nekünk fontos, mintsem Bánhidi karrierjében lenne előrelépés az esetleges leigazolása. Egyrészt mert tényleg topjátékos, másrészt mert magyar, ami miatt ugye sokan sok helyről betalálják a klubot (és ez tényleg elszomorító kicsit). No meg azért mi sem büszkélkedhetünk olyan nagy szintlépéssel előrefelé, inkább hátra az utóbbi időben... Az elmúlt időszak eredménylistáját és játékminőségét látva (most nemcsak az elmúlt félévre gondolok) igen-igen, ott vagyunk, de az a kicsi szintlépés ami nagyon kéne, az már nem megy egyszerűen...

Bánhidi ha a karrierjét nézi: már sokszor elmondta, ő a Barcelonában akar játszani, ez az álma, itt pedig sem fejlődni nem fog (nem lesz rákényszerítve, nem lesz versenyhelyzetben, mondjuk Szegeden sincs jelenleg, de ott főszereplőként mindig előtte lesz a fejlődés és egyfajta legendává válás útja), sem pedig a karrierjének álmait beteljesíteni. Ha most nem megy el a Barcába, hogy ott komoly riválisok mellett tovább fejlődjön, és még jobban kiteljesedjen, akkor ettől a kívánságától örökre elbúcsúzhat, ha ide jön, ha Szegeden marad, ha máshova megy, mert utána öregedni fog, és nem biztos, hogy a Barca újabb ajánlattal keresné ő meg (már ha megkereste...) De hát ő tudja. Vagy tán még ő sem.

Előzmény: videkiman (2961)
videkiman Creative Commons License 2021.02.16 0 0 2961

Mondjuk a győri feltűnése érthetőbb, mint mikor Veszprémben látják. :)

Szerintem jó eséllyel itt fog kikötni, mára egyértelmű top3 a posztján, a Szegednek meg nemigen akar összejönni a szintlépés. A Barca nem hinném, hogy leigazolná Fabregas mellé, a PSG-nek ha jól tudom már többször is nemet mondott, a Kiel meg elég jól áll nélküle is beállóban. Kielce, Flensburg szerintem nem tud annyit kínálni neki, hogy megérje a váltás.

Előzmény: Gozo (2960)
Gozo Creative Commons License 2021.02.15 0 0 2960

Fel is rakták a FB-ra a fotót. Március 15-nél parkolt.

Szerintem ez semmit sem jelent...

Győrben is szoktam látni ;)

Előzmény: Gaga84! (2959)
Gaga84! Creative Commons License 2021.02.15 0 0 2959

Ma Bánhidi kocsiját látták Veszprémben...

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.15 0 1 2958

Másfajta tréninget is tarthatna neki.  

Előzmény: Gaga84! (2957)
Gaga84! Creative Commons License 2021.02.14 0 3 2957

Bartha Csaba azért tarthatna Csík Úrnak kommunikációs traineget és hogy hogy kell a sajtóban megnyilvànulni... Irígykedve néztem A harmadik félidôben!

Kyra** Creative Commons License 2021.02.14 0 0 2956

Azt kellene tudni, melyik csapatnak van olyan sok meccse, amit nem lehet 26.-ig bepótolni.

Állítólag a Szeged és a Párizs ilyen.

Én is kíváncsi vagyok, mi lesz.

Előzmény: HeuReQ (2955)
HeuReQ Creative Commons License 2021.02.14 0 0 2955

Oké, én egyetlen hivatalos oldalon sem találkoztam ezzel, nekem ez így kicsit furcsa volt.

Az meg kérdéses, hogy mennyi értelme van annak, ha mindenkit tovább engednek.

Na mindegy, azért köszi, hogy megírtad, végülis mindjárt kiderül a tényleges forgatókönyv. :)

Előzmény: Kyra** (2952)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!