Nem a neon az nem volt rajta az tutti!
Meg szerintem volt annyi esze hogy a mélyládát meg a többi hangfalat kiszedte!
Már alig várom hogy az enyém meglegyen!
Majd teszek közre képeket róla.....
:)
Egyébként a srác aki segít nekem igazából villanyszerelő, de szerintem jobban ért hozzá mint egy-két autószerelő :)
Nem tudom melyik Skodri one a Suzuki szalonban, de majd +nézem!
Ez a kocsi nem összetört hanem a gyerek széthajtotta (nem adta meg a kocsinak amit kért)!!
Amúgy múszakilag semmi baja nem lett volna csak egy ilyen kocsira néha fordítani is kell egy picit...
Szóval a gyerek beadta egy BONTÓBA! (megjegyzem ha darabokba agyja el is többet kapot volna érte...)
Így járt ez a szépség! :(
No de majd az EVO2!!!!!!!!
:)
Dehát 160 ropi szerintem semmi ezért a kocsiért!!!
Én is adtam volna érte ennyit.Sőt!!!
És most mi van ezzel a kocsival,azt tudom,hogy összetört,de nem lehet belőle vmi(ke)t menteni???
Amúgy én is láttam egy Skoda-t itt Db-ben,ami össze van törve és tuningolva van (volt).Bár én csak kívülről láttam,de nem csúnya.Ez az autópiacnál lévő autókereskedésben (Suzuki) áll a sarokban.
Nem ismered ezt a kocsit?
Igen a Kenwood-ot kivéve!
Szerintem nagy hüle volt aki elkurta ezt a kocsit!
Úgy ment mint az álom és gyönyörű hangja volt, no meg a design se volt semmi!
Már beszéltem a sráccal akié volt, hogy nyáron csináljuk meg az EVO 2-jét, nekem!!!!
:))))))))
Ternek nem lenne rossz, de ahhoz túl konkrét!
Ez egy haverom skodrija volt (ha visszább elolvasod) csak azért vágtam be, perkot érdekelte...
Amúgy elfogadnám........
Szerinted milyen?
Belső:
- 30cm-es sport kormány,
- egyedi gyártású váltógomb (38mm-es polírozott dugattyú),
- fordulatszámméró óra - kivezetett lámapacsoport,
- kék lábtérvilágítás, ajtónyitásra,
- 20mm-el lejjebb helyezett kormány és kormányzár-mechanika + gyujtáskapcsolóval,
Zene:
- Kenwood KDC-7080 CD-s fejegység, 4x45 zenei, 4x28 RMS, motoros mask, CD-R, CD-RW,...
- Pyle PLX 693 nagyovál 3utas pár, 300W zenei, 180W RMS,
- MNC 25cm-es reflex mélyláda (kézipodgyásztérben) 250W zenei, 130W RMS,
- spéci hangkábelek,
- erősítő nélkül is szép, erőteljes hangzás,
Külső:
- alap fehér szín, hátsó ajtón átlósan hátrafelé középkék színben,
- matt fekete lökhárítók, kilincsek, ablaktörlő nyelek, hütőmaszk,
- magas leomlésü 60mm-es auspuff, keresztdob, perforált lemez díszítésel, igazi sportosan öblös hangal, (városabn messziről tudják: Jövök!)
- elöl 4,5" felnin 175/65/R13 Dunlop abroncsok
- hátúl 5,5" felnin 175/75R13 Good Year abroncsok V mintás,
- sport tükrök,
- keményítet lengéscsillapítók,
- ültetés elöl-hátul,
- elöl-hátul 10W fénycsövek kaszni alatt kersztben, este visszahozzák a Fast & the furious hangulatot,
- közvetlen ablakmosó locsolók az ablaktörlő lapátokon, a tisztább kilátásért,
- átkötött lámpatestek hátul, a szebb látványért,
Motortér:
- Gaál SP3, az auspuffal elég jól hallható, hogy nem széra engine,
- 1,0mm hiányzik a hengerfejból, a nagyobb süritési viszonyért,
- fehér színű légszürőház, nem levágott, mert nem hiszek az ilyesmiben (nem kap attól több luft-ot),
- saját fejlesztésü kiscsillapítású levegőszűrő, (csak nagy igénybevétekor használom)
- tervbe van véve: K-jetroin mechanikus Injector, hengerenkénti befecsivel.
- 95-ös benzinnel 11,5mp alatt vagyok 100km/h-n.
Lehet, hogy bugyuta kérdés de kiváncsi lennék arra, hogy skodrikra a designes első-hátsó bökőket honnan reptetik! Már úgy értem hogy üvegszálas figurában megcsinálják vagy one valami ami kompatibilis 120-as csodával???????
Poetry:
Nem ő az, mert én vok elvileg a navigátora vagy mi a szösz és tökölön nem voltunk! Egyébként csak rallysprinten megy, mert rallycrosson szétverik egymást az nem buli! Meg ez jóformán "piri" pénzes hóka-móka! Tehát nevezésenként 5e plussz egyéb kötséget, de még mindig kevesebb mint a 20-30ezres kaliberű nevezések....
Újév óta még nem jelentkeztem, úgyhogy utólag is BUÉK mindenkinek!
Köszönöm a kielégítő választ az ablaktörlő ütemkapcsolóról! Azthiszem halasztva lesz a beépítése...
Láttátok tegnap előtt hogy elbánt az élet egy 120assal (na és az utasaival), amikor fékezés nélkül beleszált egy teherautóba? Szegényke kicsit szétszakadt...
Rapidot én is sokat láttam, eladót és nem eladót. Mindenesetre résen leszek, és ha látok valahol szólok!
Egy kicsit OFFos leszek és rákérdezek erre a 323asra:
Szóval mit jelent az, hogy rallyzik? Voltam dec. 6-án Tökölön Ba-La Rallyn (amatőr rally) és volt ott egy ilyen tuning gép, ami nagyon szépen ment. Csak az utolsó körben történt vele valami... Nem Ő az? Végülis biztosan sokan használják a 323-ast, úgyhogy lehet, hogy nem Ő az. Egy havernak volt egy 1.6 Turbósa és az úgy simán is nagyon ment...
Tegnap este megpróbltunk elmenni a Teszkóba, de csak próbáltunk.
Mínusz öt alatt a Skodánk nem indult, szivatóval, pumpával sem.
Várjuk a melegedést, addig Zakariás úr pihen...
:
Hát sajnos az el lett adva és még nagyobb pechemre nem én vettem meg (csak 160e)!!!!!!Most Astra az utcaija, de mazda323-assal rallyzik! Azt okosítja!!!!!Képzeld el 6,5 alatt 100-on van az a vas! Nem gyenge AudiTT turbós meg egyéb spéci okosságok!!!!!!Nos ő fog nekem segíteni egy Skodrit összerakni szerintem jobb segítséget nem is kívánhattam volna......Ja a Skodriját az új tulaja széthajtotta és beadta egy bontóba.....
Volt egy 120 skodria amin fehér alopon kék festés volt hátul, fehér forgatott felnikkel,
sportaupuffal és motor okosításokkal! 11s alatt 100-on volt! Szép látvány volt az bizti! Amúgy most rallyzik egy 323-as mazdicsekkel....Ha így sem rémlik írd le kire gondolsz!!!!!
Köszi srácok látom jó helyen vagyok a kérdéseimmel! Nemudom még anyagilag mennyit tudok majd rászánni! Mert ezen az ügyön még dolgoznom kell nyáron! Van némi tartalék pénzem, de mivel egyetemre járok ehhez még dolgozni kell ahhoz pedig idő kéne ami főleg nincs. Egyébként én is debreceni vok. Bár Rapid csak egy álom egyenlőre, mert reálisan nézve annyi pénzem nem igen lesz! De egy 120-as skoda is SKODÁlatos lene! Ez mindenképp reális....Ráadásul one egy exskodris ismerősöm (TomGreg, ha mond vkinek vmit) aki segí okosítani a dolgokon. Így talán nyár végére össze jöhet egy tuningvas, és ami szép benne, hogy SKODA!!!!!!!!
Bocs , hogy belszólok , de ahoz , hogy eladó Rapidot találj , a szerencsén és az ezer Skodás ismerősön kivül talán csak annyi kellene, hogy rákatitcs az Index Skoda tuning fórumára , és visszakeres egy pár hozzászólással , máris találnál egy fehér ' 86-os eladó Rapidot !!
Mellesleg a DUEN - nen tavaly kb 5 Rapid volt , amire én emlékszem igy hirtelen , abból egyet mi vettünk meg , majd ezt követöen keztük árulni a mi régebbi Rapidunkat , melyet többek közt itt a Neten is hirdettünk . Szóval nem kellene butaságokat irni !
Itt mifelénk (Debrecen) már régóta árulnak egyet.
Egy darabig kettő volt,de gondolom az egyiket már eladták.De a másik még mindig eladó,nem vennék rá mérget,de ez 500e körül van.Bár ahogy a hírdetés hangzik gyári állapotban van,gyári alufelnivel.