Akit érdekel az oldalsó ablakok alsó részéhez króm díszkeret ez az ára.A hátsó kis ablak az fix ott ablakkal együtt cserélik azt mondja a PUG az húzós ( de biztos meg lehet oldani anélkül is ,ha az ember szerencsével szerez bontottat)
"Az első ajtóra: bruttó 22117,-Ft/ oldal.A hátsó ajtóra: bruttó16650,-Ft/oldal.A hátsó fix üvegnél: 95575,-Ft/oldal lenne az ár.Itt sajnos nem tudunk külön csak króm díszítést rendelni, az oldalüveggel együtt van a króm díszítés!Összesen bruttó: 268684,-Ft lenne az alkatrész ár!"
Láttam 508-ast körbe krómkerettel, kivéve a hátsó fix ablak, aminek az alján nem volt. akkor nem értettem miért ,most már értem :)
Ahogy már írták is mindenképp lámpát kell állítani. Osram úgy reklámoz, hogy 30 méterre messzebb világít, tényleg, nekem egy fokozatot lejjebb kell állítanom, hogy ne vakítsak el mást xd
Ge is nagyon jó, de minimálisan sárgásabbak, osram fehérebb, esőben cserébe rosszabb...
Neked kell eldönteni, egy biztos, nem cserélném le a megalight - okát xd
Hello, igaz nincs H7es tapasztslatom, de ha közelre hord, akkor be kell állítani a lámpát, osram után pláne. A sötét világos határ meg pont attól lett látványosabb, hogy jobb az izzó és több a fény.
A szín az más téma.
Pár hete kértem tanácsot, hogy 2es Megane ph1be milyen égőt vegyek. Nos, jó áron sikerült vennem ge megalight 120-t h1 és h7be is. Előtte volt vmi 8-10 év körüli hella égő, majd silverstar 2.0 az autóba. Ge-ről annyi, hogy hiba volt megvenni. Sárgább a fénye a Silverstarnal, ami végül is ebben a ködös,esős,nyálkás időben nem rossz, viszont láthatóan rövidebb távolságra világít
A másik, ami szerintem marha idegesítő, hogy nagyon erős a kontraszk a világított és a nem volágított rész között, mint ha lenne egy vonal, amíg eljut a fény, majd 1 centivel odébb full sötét van. Talán az első 3 méterre világít jobban mint a silverstar.
Szóval keresem még mindig a megfelelő izzót az autóba, valakinek egyéb ötlet? Vegyem meg a Nbu-t és ne problémázzak?:)
Amúgy full sötétben nagy csoda a helyzetjelző fénye :D Simán lehet csinálni annak a fénye mellett addig, míg a gumitakarót vissza nem nyomom a lámpára belül :D A csatit már mókásabb visszatenni :D
Ezen én már túl vagyok, volt olyan idő, amikor 2 naponta más izzó csücsült a lámpában :D
Annyi motorház fent ignist senki se látott, mint engem akkor Pöttyösnél :D
Ráadásul mikor kell izzót cserélni? Full sötétben :D Ilyen nehezítő körülmények közt volt meg a két izzó sacc 2-3 percen belül, amiben már a teszt is, motorház nyitás is benne van :D Volt idő gyakorolni :D Már időnként stopperral mértem az időt :D
Amúgy 2 napja kedvencekbe raktam ali-n a Xencn H7 65W-öt ki tudja mikor jön rám az izzó próba láz már megint :) Távolságiba kiváncsi lennék ,máshova nem tudnám tenni csak a valeo helyére ,azt megnézni a külömbséget egyik oldal valeo másik Xencn + Nokya H11 hyper yellow ködös ,melyik a sárgább :D
Nekem a Valeo Aquavision H7 55W a kedvenc izzóm ,sárga is erős is ,meg van már vagy 1 éve volt tompiba most refibe nagyon meg vagyok vele elégedve.
Aködösben meg benn maradnak a H11 esek a H8 helyett úgy is csak kanyarfénynél égnek meg ködben az meg elég kevés üzemóra ahoz hogy a foncsor oda legyenaz a 27 fok külömbség ilyen használatnál nem kezdi ki de lehet még akkor sem kezdené ki ha mindig menne.
Meg így dupla üzemórát is nyertem plusz Lumeneket hisz a H11 több üzemórát bír mint a H8 :)
Hella sárga 55W - majdnem elfelejtettem, a Hellának is van ilyen bura szinezés nélküli sárga izzója, de gyenge fényerőben, olyan mint egy normál 55W izzó, ha besárgítanánk.
Valeotól sötétebb, de nem olyan sárga, mint a Gold, valójában a kettő közé tenném.
úgy teszteltem, hogy ba oldalt Gold, jobb oldalt Hella, és észrevehető volt a fényerőbeli különbség, a Gold lepipálta.
Wicked mérési alátámasztják, ez a leggyengébb izzó a tesztelt H4-ek közül, ha nem lenne besárgítva, egy átlagos 55W izzó erejét hozná.
A képeken egyértelműen látszik, hogy a H11-nek nagyobb a fénye, szerintem hozza az elvártat, vagy Te nem így látod?
Legtöbb gyártó buraszínezéssel éri el hogy sárga legyen kivéve ez alól a Xencn 2300K. Valaki vett már ilyet itt a fórumon ha jól emlékszem, és nagyon (túl?) sárga.
Tud valaki olyan sárga Izzót mint a Nokya csak búra szinezése nélkül a Nokya ilyen sárga a ködösben,ilyen sárga kéne vagy sárgább de búra szinezés nélkül.
Csináltam pár képet véleményeket kérek ,annyira számottevő külömbség nincsen a H8 és a H11 között ,nem mondom hogy nincsen mert a H11 fényesebb és az útra vetített képe is szélesebb és hosszabb meg erősebb.10 percet járattam és a kezemmel nem éreztem hőmérséklet beli külömbséget,de biztos hogy van csak elenyésző,maga a H8-as tól is jó meleg a ködösöm szóval......nem tudom.
Az Izzók Nokya hyper yellow 2500K sárga sima víztiszta H8 vagy H11 kicsit erősebb lehet a Nokya-t picit visszafogja a szines búra.
Közelről a H11 a szemnek nagyon erős belenézve a H8 kevésbé ,inkább az aszfalton lehet észrevenni a H11-es nagyobb erősebb fényét szerintem.