Keresés

Részletes keresés

nagykerekű Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1064
az ma korán van nekem,de máskor jó lehet,én Pomázi vagyok,sokat szoktam Dobogókő,vagy Esztergom felé mászkálni.Pl.szombat du.?
Előzmény: scr7 (1062)
toga73 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1063

Hello Bás!

Valamelyik fórumon van egy "vásárlás a louis-ban" című topik ahol mindig van valaki aki éppen megy ki bécsbe és ajánlkozik, hogy behoz dolgokat ha kell. A bökkenő csak az, hogy nem tudom hol láttam ezt a topikot.

Előzmény: bás (1060)
scr7 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1062
Kb 5 óra felé
Előzmény: nagykerekű (1059)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1061

1: még nem tuti a plusz két darab! remélem az lesz, még azzal várni kell pár napot azt hiszem. :-(

2: most rajzolom át a hűtővédőt, és a tervek után nem sokkal el fog készülni az ár is. Azt hszem, még a héten meg lesz. Amit eddig tudok, hogy polírozott aluminium lenne. Valami olyan polírral csinálják, ami nem fog beoxidálódni.

Előzmény: bás (1060)
bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1060
jelentkezők:            hátsó sárvédő:            

Hqwells                       +

Szpídszter                   +

W9033626                  +

Furriers                       +

Scr7                            +

MatulA+                      +

Vaszilko                      +

Toga73                       +

hellomen                     +

Haverom                     +

Én                               +

Eddig akit biztosra veszek: 9fő

MatulA+ kolega elvileg leszervezett +2dbot, így ha minden igaz 13-an vagyunk a 15-ből! Hamarossan beindúl a dolog! Vki írta hogy hetente mennek Bécsbe, s ha kell akkor el tudja intézni a behozatalt. Ha ez megoldható légyszi vegye fel velem a kapcsolatot, mert ez a segítség nagyban megkönnyítené a dolgom. Előre is köszi!

Előzmény: bás (1049)
nagykerekű Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1059
mennyire későn?
Előzmény: scr7 (1056)
bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1058

Jó lenne, de ma nem megy! :-(

Jön vki 7végén a selmecbányai túrára?

bullmax Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1057
Kedvem lenne, de sajna fontosabb dolgom van.
Előzmény: scr7 (1056)
scr7 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1056

Hali!

Van valakinek kedve késő délután gurulni egyet a Pilisbe??

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1055

Steelhorse: 1.595.000.- és MINDEN benn van, volt! ;-) regadó, üz. helyezési díj.

korábban volt már erről szó, s ott elég jól kitárgaltunk, hogy kinél mennyibe kerül a vas. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit tart fontosnak!?

Előzmény: bás (1054)
bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1054
Akkor ezek szerint én nagyon ügyesen vásároltam, mert 1.595.000 volt az ára +40ezer üz.hely., DMC hálózatban, 3év gyári, +1év kereskedői gari. Szóval 4 év gari, 10% kedvezmény mindenből (beleértve a szervizt is), de ami a legfontosabb, a 83-as 550es kawám beszámolták az önerőbe (3kiló)!  :-)

bullmax Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1053
- érdekeltségem -
Előzmény: bullmax (1052)
bullmax Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1052
Nekem megfelelt a MotorX, Lesza..om a DMC-t! Elfogulatlanul mondom, mert nincs érdekeltcségem ott!!!
Előzmény: NTX (1051)
NTX Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1051

Szia! Szentendrén az ATI BT-nél. Elég sokan vagyunk, bár gondolom ez szezonban minden iskolára jellemző.

Az árakat tekintve a következő a helyzet:

H.Y.S.K. Kft importőr (2005-ben alakult cég), budapesti forgalmazó Motor X Kft. 1.550.000 (Ebben benne van az üzembe helyezés is, de 2 év a garancia, amit ők vállalnak), ebből nem lehet alkudni. 2-3 hét alatt lehet átvenni.

K-Bikeres 1.500 + üzembe helyezés 65, azaz 1565, engedmény itt sincs, itt is 2 év a garancia és itt is 2-3 hét alatt lehet átvenni.

DMC hálózat (hivatalos márkaképviselet) 1.680.000 + 40-50 üzembe helyezés, de itt kb 40-50 értékben adnak ajándékot vagy elengedik az üzembe helyezést, tehát 1.680.000 az ár.  Itt viszont 3 év garancia van és sokkal nagyobb a hálózat. Továbbá a DMC egy jóval nagyobb cég, mint a másik kettő.

Én sem döntöttem még el, hogy hol veszem mert a kb. 120-130.000 forintból pont kijönne egy bukógomba+plexi+U lánc+tankpad, viszont ha valami garanciális baj van, akkor a kissebb cégekkel több gond lehet. Hosszútávon talán a szervízháttér miatt jobb a DMC hálózat, bár ebben egyátalán nincs tapasztalatom. NTX

Előzmény: Csutka2 (1040)
bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1050
Igen fel! Tegnap volt az első pesti forgalomban való közlekedésem! Bocsi hogy nem szóltam, de elég hírtelen jött az ötlet hogy mennyünk! (pedig hej de jól nézett volna ki 3 ER-6n együtt!) De ami késik, az nem múlik!

A haverommal mentünk, aki ekte pesti, s eléggé hozzá van szokva a pesti forgalomhoz, hát mit mondjak, eleinte rendesen fostam az autósorok között való haladástól, de estére egész megszoktam. Felmentünk a budai hegyekbe, s ott élvezkedtünk a szerpentineken. Azt viszont sikerült megállapítanom, hogy a pesti utak 90%-a olyan mintha építési terület lenne! :-(

Az biztos, hogy aki pesten motorral közlekedik az naponta akár 1.5 órát is megspórolhat!

Ígérem, hamarosan összeszervezünk egy közös mocizást! Amúgy is megnézhetnéd a riasztót, mert nem igazán szuperál! :-)

Előzmény: scr7 (1028)
bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1049
Eddigi jelentkezők: (ha rossz a lista, akkor szóljon, aki nem akar mégse, vagy kihagytam a listából)

Scr7                            +

Eddig akit biztosra veszek: 8fő

Kértem, hogy aki valóban akar, az jelentkezzen az email címemen is, ne csak a fórumon, így csak azokat veszek biztosra, akik pirossal vannak jelölve, ugyanis ők jeleztek eddig magánba vissza.

Azt nem írtam le, hogy aki most csak a közös költségekbe akar beszállni, annak most előreláthatólag 6-7ezer forintjába kerül, 15 főre levetítve.

Kértem hogy jelezzenek vissza azok, akik szeretnének sárvédőt, és rajta vannak a listán. Csak azok jelentkezését tudom elfogadni, akik magánba is írnak elérhetőségeket!!!!!

Ez nem nagyon történt meg, pedig látom hogy a legutóbbi ez irányú kérésem óta már volt, aki írt is a fórumba, pl. FurrierS. Légyszi jelezzétek, hogy most akkor mi van??!!

Kell, vagy meggondoltátok a dolgot?!

A jó lista! Mégegyszer bocsi Scr7!   :-)

bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1048
Eddigi jelentkezők: (ha rossz a lista, akkor szóljon, aki nem akar mégse, vagy kihagytam a listából)

Csr7                            +

Eddig akit biztosra veszek: 8fő

Kértem, hogy aki valóban akar, az jelentkezzen az email címemen is, ne csak a fórumon, így csak azokat veszek biztosra, akik pirossal vannak jelölve, ugyanis ők jeleztek eddig magánba vissza.

Azt nem írtam le, hogy aki most csak a közös költségekbe akar beszállni, annak most előreláthatólag 6-7ezer forintjába kerül, 15 főre levetítve.

Kértem hogy jelezzenek vissza azok, akik szeretnének sárvédőt, és rajta vannak a listán. Csak azok jelentkezését tudom elfogadni, akik magánba is írnak elérhetőségeket!!!!!

Ez nem nagyon történt meg, pedig látom hogy a legutóbbi ez irányú kérésem óta már volt, aki írt is a fórumba, pl. FurrierS. Légyszi jelezzétek, hogy most akkor mi van??!!

Kell, vagy meggondoltátok a dolgot?!

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1047

Jó reggelt!

dobjál neki egy privát mailt, és akkor biztosan meg tudod beszélni Vele. Folyamatosan azon van kiakadva, hogy senki nem jelezte neki privátban, hogy kellene a sárvédő ív. Ha nincsen meg a címe, jelezd, vagy lapozz előrébb, ott leírta már többször is. ;-))))))

Jól döntöttél, hogy nem adod el! ;-) Ésszel motorzásnál szerintem sok sok gond ekerülhető.

Előzmény: helloman (1046)
helloman Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1046

Jómagam is olyan helyen lakok, ahol minden km-en ki van téve egy vadveszélyt jelző tábla. Figyelembe véve az ebből, valamint magából a motorozásból adódó - nem kis mértékű - kockázatokat, két gyerekkel a kis családomban már én is többször elgondolkodtam, hogy kell-e nekem a moci. De miután ráülök, mindig megkérdem magamtól, hogy valóban meg tudnám-e tagadni ezt a jelentős élvezetet??? (Pláne, hogy már egyszer rászántam magam a megvételére.) A válasz: neeeeem.

Más: Bás! :o)

Korábban említetted, hogy lehetőség van arra (nyilvánvalóan anyagi megfontolásokból), hogy a hátsó sárvédő kapcsán most csak a közös költségekbe szálljon be a delikvens és később önköltségi áron megrendelje az elemet. Jómagam élnék a lehetőséggel. Mehet?

Előzmény: Törölt nick (1039)
_Trapi_ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1045
Motorosboltban, nem túl drága. Vagy esetleg másképpen, tőlem.
Előzmény: MatulA+ (1044)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1044
Honnan lehet azt a könyvet beszerezni? VAlami netes oldal esetleg?
Előzmény: garfonya (1037)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1043

Elhiszem, hogy most kezded nagyon szívesen rángatni a gázt, pláne, hogy egy akadály elhárult a leszabályzás elől. ;-) De kérlek Téged is, meg mindenkit, hogy nagyon legyetek óvatosak! Tegnap is elhunyt egy motoros. Valószínű az ő hibájából, legalább is a hírekből ezt olvasom ki, de azért akkor is. Sajnos nekünk akkora a lökhárítónk amekkora az orrunk. :-( Este én is csak autó mögött sietek, mert akkor nagyjából jobban látom az utat, és általában autó mögött nincsen vad. ;-) Amúgy csak 130-al jöttem most haza. ;-)))

Másik dolog, kipróbáltam a kormányt lazán fogni! Azt hiszem eléggé meg fogom szokni, hogy nagyon közel van az aszfalt. ;-)))))) Nagyon "brutálisan" le mertem dönteni, mert éreztem, hogy stabil a gép. Ennyire még nem döntöttem le azt hiszem, mint ma. ;-) Nagyon nagy élmény! félek is tőle rendesen!

Előzmény: Törölt nick (1039)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1042

gondolom május 26-27-re gondolsz. Nekem ez több okból sem jó. Szóval részemről nem jön össze a gurulás semiképen sem. Pénteken éjjel megyek Kecskemétre, vagy onnan haza, és szombaton meg a cimborámnak szurkolok a pálya szélén, hogy tapossa jobban a pedált, ha már megvette.

Aztán utána meg ugyebár megint Citadella lesz, és majd csak utána lehet részemről aktuális a dolog. :-(

Előzmény: garfonya (1037)
Vajrapuspa Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1041

Sziasztok. Én minden nap használom BPn a járgányt (esőben is, ha kell menni). Előtte robogoztam évekig. Legyetek óvatosak! Villamos síneken nagyon könnyen megcsúszik, a vályukat se szereti a földön. Én most próbálom a levegőben kezelni a problémát:-)

Ha tuti biztonságot akartok, akkor inkább vegyetek egy Tankot.

Én bevállaltam, hogy veszélyes dolog ez a motorozás, sok éberség és figyelem kell hozzá. Ja és persze a többi hasonló kategóriájú motort nem ismerem, tehát nem tudom összehasonlítani. Ki akar tuti biztosra menni?

Az állatokat meg óvjuk, oké skacok?

Csutka2 Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1040

Hello NTX!

Elarulnad, hol tanulsz ER6-on motorozni???? Megyek kulonorakat venni... :))) Es Te mar kitalaltad, hol a leggazdasagosabb megvenni? En is most fogok venni, de egyelore alkudozom a cegekkel. :)))

Előzmény: NTX (1020)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1039

Kis faluban lakom , és egyik faluból szoktam motorozni a másikba és igy tovább....

kétoldalon erdő , szántóföld és az árokparton nagy gaz.....

most , hogy túl vagyok a 800 on , 6000 ig forgatva a motort , gyorsabban kell cselekedni.....

100 alatt nem nagyon megy az ember ha húzgálja a gázkart....

Repült előttem fel fácán , szaladt nyúl , őz , és utána elgondolkodik az ember , hogy tartsa-e meg a motort ?

Eddig az az énem kerekedett felül amelyik azt mondja , hogy igen , de nem tudom meddig ?

Amikor egy -egy halálos balesetet hall az ember akkor az eladom gondolat merül fel , de mikor süt a nap akkor a megyek....

Sajnos a körülmények vidéken az utak állapota miatt is , teljesen alkalmatlanok mindenféle motoros közlekedésre..... nem beszélve a falun még hajtják a tehenet erre felé a legelőre és összeszarják az utat..... na az szépen csúszik ha friss :-)

Ha meg nem esel el , akkor meg rászárad mint a beton..

Nyomvájúban én is meglepődtem , de ez a viszonylag kis kerék miatt van....

FurrierS Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1038
Ja hát nem abban kételkedtem hogy az őz dermedten néz beléd (ezt tapasztaltam már), hanem hogy a fényszórót nézi mind1 ha ti is aztmondjátok akkor biztos úgy van hogy a fényszórót figyeli szerencsétlen állat.
Előzmény: MatulA+ (1035)
garfonya Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1037

Sziasztok!

Kormányszitálásra ugyanazt írja a Motorozás mesterfokon, amit MatulA+ írt.

Fordítani kell a kormányt, méghozzá ellenkező irányba, mint amerre fordulni akarsz, de ezt úgyis tudjátok... viszont a lényeg, hogy laza karokkal kell vezetni, sokkal stabilabbnak fogjátok érezni a gépet, én már kipróbáltam.:). Egy jóbarátom (Hayabusája van, 20 éve motorozik) vitte el a Csb-be törés után. Úgyis akartam, hogy kipróbálja (persze nem ilyen apropóból). Először is azt mondta, hogy nagyon jó a gép az ő szavaiaval "egy kis városi huligán". Azt is mondta, hogy úgy érzi túl könnyű az eleje és neki is szitált, mikor rendesen odatekerte a tüzet + rossz út volt. Ő kormánytelót ajánlott rá+keményebb villa és akkor tökély. Szerinte nem dobtam volna el a gépet, ha van rajta kormányteló, mert nem tudta volna kitekerni a bicaj az első kereket. Akkor csak félredobta volna, mint egy tank, de rajta maradok.

Más: ma elindítottam a casco-t. Nagyon rendesek voltak. Azt mondták, a Kawánál van egy olyan garancia, hogy max 1,5 hét alatt bárhova meg kell érkeznie a megrendelt alkatrésznek 2 hét, ha egyenesen japánból jön, mert nincs Eu-ban. Ez jó. Itt az egyetlen kérdés (és időhúzó tényező) a Biztosító lehet. Azon múlik, hogy már júniusban vagy csak augusztusban pattanhatok a gépre. Peti azt mondta, toborozzak valamelyik szombatra ER-6-osokat egy jó kis gurulásra és ő is hoz párat.

Következő utáni szombat vagy ilyesmi? Azt mondta Pilisbe gurulás féleség lenne. Érdekel valakit? SZóljatok, aztán továbbítom neki, ha van érdemleges. Nekem lehet össze tudná hozni a tesztmotort. A lényeg: minél többen legyünk (ha nem tudok menni legyetek). Azt is mondta, nem csak ER6, bármilyen Kawa (Bálint636).

Előzmény: MatulA+ (1000)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1036
hallottam, és láttam is már sok autón, de ha jól tudom akkor az csak egy síp igazándiból. mert hallottam már olyan autóról is ami össze volt törve mint az állat. Mitől tört össze!? elcsapott egy Őzet! (lökhűrítón meg ott fityegett az előbb említett riasztó)
Előzmény: toga73 (1034)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1035
nyugodtan vedd ténynek is. ;-) nem kell kételkedned benne, és mikor utolérsz egy nyulat, vagy valamilyen állatot este, akkor ha nem megy félre, kapcsold le a lámpát pár pillanatra, és már megy is félre előled. Viszont ezt motoron nem nagyon tudod megcsinálni. :-(
Előzmény: FurrierS (1033)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!