remélem megengeded hogy ne legyek felhőtlenül vidám
leo franco hibája félelmetesen gyermeteg volt, paunovics is több mint vicces módon állítatta ki magát, a második félidő egyértelműen rólunk szólt, de az elsőben is szépen uraltuk a labdát, szvsz nyerhetünk is volna
ezzel szemben ugye sikerült megint elpackázni az egészet, megint későn ébredtünk fel, és csak az eredmény után szaladhattunk, ami őszintén megmondom, nekem nem tetszik
és egyáltalán hol van az írásba foglalva, hogy 10 emberrel a valencia ellen nem lehet nyerni idegenben? (jó persze nehéz, de ez a valencia nem az a valencia volt ma se)
Több mint 270 millió eurónyi adósságot halmozott fel az Atletico Madrid csapata az elmúlt évek során, ezért drasztikus lépésekre van szükség a klub életben tartásához. Még az is szóba jöhet, hogy a klub eladja a Vicente Calderon-stadiont, ám végleges megoldást ez sem jelentene, mert a létesítmény értéke szakértők szerint mindössze 220 millió euró.
A 97/98-as idényben a spanyol TVE minden hétvégén leadott élőben 1 meccset. Akkor láttam az Atléticot majd minden héten. És azt a modern futball történetében talán rekordot, amikor Salamanca-Atlético 5-4 (!) és mind a négy gólt Vieri lőtte.
Az akkori egész idénybeli teljesítményéhez képest ma: duplanulla.
Azért a lazios váltása nem volt uccsó neki a KEK miatt,az Inter meg anyagilag.Ráadásul "az azóta szánalmas" kitétel durván túlzó.
Amúgy Bobo leigazolásának nem sok értelmét látom.1.Mit csináljak a 32-es Vieri mezemmel?:-) 2. Nino és Bobo ugyanúgy nem játszik hosszabb távon,mint Adriano-Bobo.
A batistutai jövőképet látom,télen elmegy,fél év alatt kijátsza magát az Atletiből is,aztán visszavonul vagy elmegy az arabokhoz...
Ninonak kéne partnert találni,a varasképű kiváló ötlet!
pont erről beszélgettünk vagy 2 napja a Primera Division topicban!
mármint, hogy Vieri Atleticos idejében a tökéletes csatár prototípusa volt szerintem a világ legjobbja volt akkor és nagy barom volt, hogy elment, mert azóta szánalmas
erre tegnap kb fél év után veszek a NS-t és olvasom ezt a Vieris dolgot!
nem tudom mennyi értelme lenne a mostani Vieri-nek teljesen kiégett, szint a labdát alig találja el, de tény, hogy neki az Atletico az uccsó esélye, gondolom ezér nyilatkozta ezt
Madrid, szeptember 30., 12.00 A csatár szerint ostoba volt, amikor távozott.
Elképzelhető, hogy már a télen visszatér a madridi csapathoz Christian Vieri, az olasz válogatott és az Inter csatára. Vieri a Corriere della Serának elmondta: ostoba volt, amikor otthagyta az Atleticót. A visszatérésnek csak egy akadálya lehet: a madridiak "második számú" klubja nem áll valami fényesen anyagilag, és ez megtorpedózhatja Vieri terveit.
A sport 1 egyébként élőben adja szombaton a meccsünket...
Elég erősnek tűnikez a keret de szerintem még nem túl meggyőző a játék! A villareal ellen is reálisabb lett volna az egy pont de hát kit érdekel csak nyerjünk!
Pablo igazi vezére a védelemnek 5meccs 2 kapott gól nem rossz, Luccin egyre jobb a középpályán, elől pedig Torres és Salva ISTEN(Kár hogy Jorge kikerült :( ) !! Érdekes ha gólt kapunk és/vagy hátrányba kerülünk nem tudunk nyerni!
Téli átigazolásoknál szóba került Vieri és Tevez is. Hát mit mondjak nem lenne gyenge egyik se....
A sociedad ellen sok minden kiderül majd! Egy gyenge formába lévő csapat meg kell szerzni a 3 pontot mert az ilyen meccseken sok múlik és hozni kell ha ott akarunk lenni a dobogón!!
én amikor megmondtam, hogy idén 4. lesz az atletico mindenki kiröhögött
azonban úgylátszik mégis léteznek olyanok, akik egyetértenek velem ebben a témában :)
szóval megjósoltam, hogy az idén kijöhet a lépés, főleg hogy az intertotó kudarc után tkp csak a bajnokságra kell koncentrálni, és a riválisok se tűnnek annyira veszélyesnek azután, hogy mi is erősödtünk vmennyire
Amúgy a Depor szenvedését látva,könnyebbnek tetszik a Bl-be vezető út.
A Valencia,Barcelona,Real Madrid hármas szerintem hosszútávon túl erős,de az igazolások nélküli Depor talán nem lesz olyan tényező,mint eddig.A többi meglepicsapattal meg elbánnak a fiúk!:-)