És még honnan nem szakadt el? Szóval Herzl Tivadar jókora szart kavart! (bocs, hogy ilyen vulgáris vagyok, de szerintem ez az igazság! Az ötlete milliók életébe került, de még sokkal többen fognak belepusztulni!)
”Mert szétszórlak benneteket a 4 égtáj felé, és minden népeknek a szolgái lesztek ti. De eljön az idő, és visszagyűjtelek titeket a földre, melyet odaígértem atyáitoknak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak, mert az én haragom nem tart örökké"
És? Ki a f…. fenét érdekel ez? Talán a buddhistákat? Vagy az ateistákat? Annyi a szöveg súlya, mint a lepkefing! Lényegtelen! Aki meg ezt kieszelte …
Szóval mindenki a saját ffffüléves simogassa a csalánt és ne másokkal szórakozzon!
Már ha szabad ilyen vulgárisan fogalmazni ez esetben!
"Mert szétszórlak benneteket a 4 égtáj felé, és minden népeknek a szolgái lesztek ti. De eljön az idő, és visszagyűjtelek titeket a földre, melyet odaígértem atyáitoknak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak, mert az én haragom nem tart örökké"
A számunkra legfontosabb; az itt élő zsidók vagy egy évezrede a honfitársaink. És ez már maradjon is így! Jól megférnek köztünk, itt már egy jó ideje nem éri őket bántódás. És hogy ez így is maradjon, ezért a muszim rokonaikat, akik gyűlölik őket, mint a szart, inkább nem engedjük be hazánkba tömegesen.
Mert ahol a muszlimokat ráengedték Európában, ott csak a terror és a gyilkolászás folyik, nem pedig beilleszkedés, békés egymás mellett élés.
Lássuk be, a muszlimok Európában tájidegenek
Miként a zsidók is a mai Izraelben, amit pár évezrede odahagytak, ugyanis elkergették őket és ahova egy részük visszavágy! ( mellesleg – szerintem – elég kevesen vágyunk mi magyarok vissza mondjuk Levédiába, ahonnan egyszer elkergettek! De ez egy másik történet.)
De egykor a magyarzsidó Herzl Tivadar szerint meg mégis vissza kellene Jeruzsálembe költözniük!
A ll. Vh-t követően aztán az ötlet kedvező fogadtatásra is talált. A zsidók között! Nem is csoda!
De amikor Palesztína kikeresztelkedett Izraellé és tulajt váltott, akkor kezdődtek a bajok.
És - érthetően - ennek sosem lesz vége! Soha! Mára már kellően gyűlölik egy mást a tesók!
És mivel Magyarország a béke szigete, ezért itt nem kívánunk zsidó–palesztin meccsnek terepet biztosítani! Akik itt élnek – zsidók – azok a honfitársaink, őket ne érje bántás, de a muszlimok tömegei ide nem hiányoznak! Gyilkolásszák egymást otthon! És kerüljék Magyarországot, amíg még megtehetik!