Keresés

Részletes keresés

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1077
Nagyon köszi, de még várj egy picit, mert én is most ugrasztottam rá a "barátnőmet".
Előzmény: toga73 (1076)
toga73 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1076
MatulA+! A csajom este elmegy egy libribe. Ha van könyv kellene neked is? De mivel szakdogát írok csak később (júni) tudnám elvinni neked. Vagy ha pesten jársz?
Előzmény: MatulA+ (1073)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1075

hehehe! megtaláltam:

Motorozás mesterfokon viszont itt rá kell keresni, mert a link alatt, csak a főoldal van meg. :-(
Előzmény: bás (1071)
toga73 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1074
Köszi Bás és Papa az infót. Megnézem van-e még.
Előzmény: Papa0920 (1072)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1073

Bás,

az addig okka, hogy bemásoltad, hogy mit tartalmaz a könyv, de hol lehet megrendelni???? Súgd meg nekünk lécci a weboldal címét is. ;-)))))

Köszi!

Előzmény: bás (1071)
Papa0920 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1072

Én is olvastam a könyvet, és tényleg nagyon hasznos dolgok vannak benne. Pláne nekem, aki még csak robogóztam...

Én nemrég (2-3 hete) vettem az Európarki Libriben, és ott még volt egy pár darab. Diákkedvezménnyel 4000 Ft-ért. Sztem a többi Libriben is kell lennie.

Papa

bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1071
ifj. Petró Lajos
Motorozás mesterfokon
ISBN: 9632144759
Kiadó: Perjési Grafikai Stúdió (2005)
Kötés: ragasztó kötés

Széles: 10,0000 mm
Magas: 280,0000 mm
Hosszú: 215,0000 mm
Típus: Könyv
Kategória: Sport
Nyelv: Magyar

Gyorsan és biztonságosan akar motorozni? Ehhez azért valamivel többre van szüksége, mint néhány nyeregben eltöltött óra vagy nap. A Motorozás mesterfokon című könyvben mindent megtalál, ami ahhoz kell, hogy vezetési ismereteit tökéletesre fejlessze. Az alapoktól a legkülönbözőbb - eddig kizárólag a versenyzők által ismert - trükkökig megtalálja mindazt, aminek segítségével tudását tökéletesítheti, bármilyen szintre is jutott már kétkerekűjének vezetésében. Emellett számos túlélési tippet is talál az olvasó ebben az áttekinthető, fotókkal gazdagon illusztrált könyvben. A Motorozás mesterfokon címszavakban: Mi miért történik egy motorkerékpáron? A kétkerekű kezelése. Kanyarodás gyorsan és biztonságosan. A pontos és rövid fékezés. Gyorsítás lendületesen. A jármű tulajdonságai és a motorozási stílus. Motorozás utassal. A kanyargós utak élvezete. Az ideális íven maradni. Túlélni a városi közlekedést. Öltözködés célszerűen és okosan. A bukásra is fel lehet készülni.

nagykerekű Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1070

Akkor ketten már leszünk.

scr7 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1069
Én benne vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagykerekű Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1068

szombat du.3 kürül akkor én benne lennék egy gurulásban.Ha valaki ráér és csatlakozna,jöhet nyugodtan.Mondjuk találkozó Pomázon a HÉV állomás parkolójában 3-kor,útána kitaláljuk,hogy merre.Vannak még itt azthiszem környékbeliek,pl. FurrierS biztosan,övé a motorom tesója,a -187-es.

mit szóltok hozzá?

Előzmény: scr7 (1065)
toga73 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1067

Szia garfonya!

Érdeklődhetek én is nálad könyv témában? Elég hasznos lehet a leírásodból ítélve!

Előzmény: garfonya (1066)
garfonya Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1066

Szia!

Bármelyik szombatot meg lehet célozni. Ez csak egy terv volt. Amúgy is nekem minél később, annál jobb (kulcscsont szempontból). Ezt a könyvet rendelni lehetett a Superbikenál, de már 1 éve is sokan panaszkodtak, hogy nem lehet hozzájutni az amúgy sem olcsó könyvhöz.

Írj a magán mailemre, aztán asszem tudok segíteni. Saját tapasztalat: Ez  a könyv nekem egyenlő lett az élvezetes + biztonságos motorozással. Első fele: alap dolgok (fékezés, gáz, kanyarodás, stb,) jó alapra lehet ugye jól építkezni és sokkal nehezebb rosszul beidegződött dolgokon változtatni, mint jól megszokni. Második fele: ugyanezek mesterfokon tanulása + hogyan védjünk ki különböző hülye forgalmi helyzeteket (életmentő lehet). Saját mailen segítek. Ezt talán "más" is olvassa, aki nem ír, még csak nem is érdekli talán az Er6. :) Érted ugye? ;)

Előzmény: MatulA+ (1042)
scr7 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1065
Kalászon tengetem az életem nagy részét napközben. Nekem valójában megfelel a szombati kis túra.
nagykerekű Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1064
az ma korán van nekem,de máskor jó lehet,én Pomázi vagyok,sokat szoktam Dobogókő,vagy Esztergom felé mászkálni.Pl.szombat du.?
Előzmény: scr7 (1062)
toga73 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1063

Hello Bás!

Valamelyik fórumon van egy "vásárlás a louis-ban" című topik ahol mindig van valaki aki éppen megy ki bécsbe és ajánlkozik, hogy behoz dolgokat ha kell. A bökkenő csak az, hogy nem tudom hol láttam ezt a topikot.

Előzmény: bás (1060)
scr7 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1062
Kb 5 óra felé
Előzmény: nagykerekű (1059)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1061

1: még nem tuti a plusz két darab! remélem az lesz, még azzal várni kell pár napot azt hiszem. :-(

2: most rajzolom át a hűtővédőt, és a tervek után nem sokkal el fog készülni az ár is. Azt hszem, még a héten meg lesz. Amit eddig tudok, hogy polírozott aluminium lenne. Valami olyan polírral csinálják, ami nem fog beoxidálódni.

Előzmény: bás (1060)
bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1060
jelentkezők:            hátsó sárvédő:            

Hqwells                       +

Szpídszter                   +

W9033626                  +

Furriers                       +

Scr7                            +

MatulA+                      +

Vaszilko                      +

Toga73                       +

hellomen                     +

Haverom                     +

Én                               +

Eddig akit biztosra veszek: 9fő

MatulA+ kolega elvileg leszervezett +2dbot, így ha minden igaz 13-an vagyunk a 15-ből! Hamarossan beindúl a dolog! Vki írta hogy hetente mennek Bécsbe, s ha kell akkor el tudja intézni a behozatalt. Ha ez megoldható légyszi vegye fel velem a kapcsolatot, mert ez a segítség nagyban megkönnyítené a dolgom. Előre is köszi!

Előzmény: bás (1049)
nagykerekű Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1059
mennyire későn?
Előzmény: scr7 (1056)
bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1058

Jó lenne, de ma nem megy! :-(

Jön vki 7végén a selmecbányai túrára?

bullmax Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1057
Kedvem lenne, de sajna fontosabb dolgom van.
Előzmény: scr7 (1056)
scr7 Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1056

Hali!

Van valakinek kedve késő délután gurulni egyet a Pilisbe??

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1055

Steelhorse: 1.595.000.- és MINDEN benn van, volt! ;-) regadó, üz. helyezési díj.

korábban volt már erről szó, s ott elég jól kitárgaltunk, hogy kinél mennyibe kerül a vas. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit tart fontosnak!?

Előzmény: bás (1054)
bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1054
Akkor ezek szerint én nagyon ügyesen vásároltam, mert 1.595.000 volt az ára +40ezer üz.hely., DMC hálózatban, 3év gyári, +1év kereskedői gari. Szóval 4 év gari, 10% kedvezmény mindenből (beleértve a szervizt is), de ami a legfontosabb, a 83-as 550es kawám beszámolták az önerőbe (3kiló)!  :-)

bullmax Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1053
- érdekeltségem -
Előzmény: bullmax (1052)
bullmax Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1052
Nekem megfelelt a MotorX, Lesza..om a DMC-t! Elfogulatlanul mondom, mert nincs érdekeltcségem ott!!!
Előzmény: NTX (1051)
NTX Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1051

Szia! Szentendrén az ATI BT-nél. Elég sokan vagyunk, bár gondolom ez szezonban minden iskolára jellemző.

Az árakat tekintve a következő a helyzet:

H.Y.S.K. Kft importőr (2005-ben alakult cég), budapesti forgalmazó Motor X Kft. 1.550.000 (Ebben benne van az üzembe helyezés is, de 2 év a garancia, amit ők vállalnak), ebből nem lehet alkudni. 2-3 hét alatt lehet átvenni.

K-Bikeres 1.500 + üzembe helyezés 65, azaz 1565, engedmény itt sincs, itt is 2 év a garancia és itt is 2-3 hét alatt lehet átvenni.

DMC hálózat (hivatalos márkaképviselet) 1.680.000 + 40-50 üzembe helyezés, de itt kb 40-50 értékben adnak ajándékot vagy elengedik az üzembe helyezést, tehát 1.680.000 az ár.  Itt viszont 3 év garancia van és sokkal nagyobb a hálózat. Továbbá a DMC egy jóval nagyobb cég, mint a másik kettő.

Én sem döntöttem még el, hogy hol veszem mert a kb. 120-130.000 forintból pont kijönne egy bukógomba+plexi+U lánc+tankpad, viszont ha valami garanciális baj van, akkor a kissebb cégekkel több gond lehet. Hosszútávon talán a szervízháttér miatt jobb a DMC hálózat, bár ebben egyátalán nincs tapasztalatom. NTX

Előzmény: Csutka2 (1040)
bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1050
Igen fel! Tegnap volt az első pesti forgalomban való közlekedésem! Bocsi hogy nem szóltam, de elég hírtelen jött az ötlet hogy mennyünk! (pedig hej de jól nézett volna ki 3 ER-6n együtt!) De ami késik, az nem múlik!

A haverommal mentünk, aki ekte pesti, s eléggé hozzá van szokva a pesti forgalomhoz, hát mit mondjak, eleinte rendesen fostam az autósorok között való haladástól, de estére egész megszoktam. Felmentünk a budai hegyekbe, s ott élvezkedtünk a szerpentineken. Azt viszont sikerült megállapítanom, hogy a pesti utak 90%-a olyan mintha építési terület lenne! :-(

Az biztos, hogy aki pesten motorral közlekedik az naponta akár 1.5 órát is megspórolhat!

Ígérem, hamarosan összeszervezünk egy közös mocizást! Amúgy is megnézhetnéd a riasztót, mert nem igazán szuperál! :-)

Előzmény: scr7 (1028)
bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1049
Eddigi jelentkezők: (ha rossz a lista, akkor szóljon, aki nem akar mégse, vagy kihagytam a listából)

Scr7                            +

Eddig akit biztosra veszek: 8fő

Kértem, hogy aki valóban akar, az jelentkezzen az email címemen is, ne csak a fórumon, így csak azokat veszek biztosra, akik pirossal vannak jelölve, ugyanis ők jeleztek eddig magánba vissza.

Azt nem írtam le, hogy aki most csak a közös költségekbe akar beszállni, annak most előreláthatólag 6-7ezer forintjába kerül, 15 főre levetítve.

Kértem hogy jelezzenek vissza azok, akik szeretnének sárvédőt, és rajta vannak a listán. Csak azok jelentkezését tudom elfogadni, akik magánba is írnak elérhetőségeket!!!!!

Ez nem nagyon történt meg, pedig látom hogy a legutóbbi ez irányú kérésem óta már volt, aki írt is a fórumba, pl. FurrierS. Légyszi jelezzétek, hogy most akkor mi van??!!

Kell, vagy meggondoltátok a dolgot?!

A jó lista! Mégegyszer bocsi Scr7!   :-)

bás Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1048
Eddigi jelentkezők: (ha rossz a lista, akkor szóljon, aki nem akar mégse, vagy kihagytam a listából)

Csr7                            +

Eddig akit biztosra veszek: 8fő

Kértem, hogy aki valóban akar, az jelentkezzen az email címemen is, ne csak a fórumon, így csak azokat veszek biztosra, akik pirossal vannak jelölve, ugyanis ők jeleztek eddig magánba vissza.

Azt nem írtam le, hogy aki most csak a közös költségekbe akar beszállni, annak most előreláthatólag 6-7ezer forintjába kerül, 15 főre levetítve.

Kértem hogy jelezzenek vissza azok, akik szeretnének sárvédőt, és rajta vannak a listán. Csak azok jelentkezését tudom elfogadni, akik magánba is írnak elérhetőségeket!!!!!

Ez nem nagyon történt meg, pedig látom hogy a legutóbbi ez irányú kérésem óta már volt, aki írt is a fórumba, pl. FurrierS. Légyszi jelezzétek, hogy most akkor mi van??!!

Kell, vagy meggondoltátok a dolgot?!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!