Fürdőszoba felújításban vagyunk és a lefolyót (számomra) furcsa módon oldotta meg a szakember. Érdeklődnék szerintetek ez jól van belekötve a csatornába?
Épített zuhany, a lefolyót úgy kötötte rá, hogy a lefolyóból egy hurkot leírva kapcsolódik bele a csatornacsőbe. Ezáltal sok kis kb. 10 (v 15?) cm hosszú elemek vannak egybefűzve.
Ez így helyes? Nem fog szétcsúszni idővel? vagy egy csőgörényezésnél? Esetleg nem dugul könnyebben?
Ásott kútról, Elpumps búvárszivattyúval üzemel a mostani használati víz rendszer nyomáskapcsolóval és egy kis tágulási tartállyal aminek átszakadt a membránja. A tartály kis méretéből (15l) adódóan gyakran kapcsolgatott előtte is a szivattyú, ezért felmerült, hogy nagyobbra kellene cserélni vagy helyettesíteni áramláskapcsolóval. Ez utóbbi működhet? Nem okozhat gondot, hogy egy félig nyitott csap vagy zuhanyrózsa kisebb átengedőképességével nagyon "lefogná" a szivattyút?
5év a bödönre,2a belire. Elnézve,hogy mekkora xar 1800Watton szerintem nem éli meg.Majd mekklátjuk,bízzunk kínai testvéreink műszeripari felkészültségében!!!;-DDD
Egy 120-as Aquatökömet vettem.Termosztátja xar kínai,a felfogatása röhejes,de legalább zománcozott (állítólag) a bödönje.Egy biztos,ez nem huppog,mint az előző.(O K-nak hívták a nyomorultat)
Szép napot mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy fűtés zárt tágtartálya bárhová beépíthető a rendszerben a gerincvezetéken keresztül vagy feltétlenül a kazánhoz kell telepíteni? Csak azért mert ha pl. egy fűrdőben van a gázkazán nem túl esztétikus ott egy piros izé!! A válaszokat előre is köszönöm!
Radírgumit vágtam és ragasztottam a kis dugó tetejére, de nem segített a dolgon, nem elég rugalmas ez sem. Még egy próbát teszek majd, fülhallgató szilikondugójából vágok oda egy darabot. Ha az sem segít, veszek egy univerzális szelepet. Amúgy ez jó eséllyel 3/8-os ugye?