Vlagyimir Putyin orosz elnök nyerte meg az ukrajnai háborút, mivel a nyugati országok figyelme a közel-keleti helyzetre koncentrálódik. Oroszország fölénybe került mind a személyi létszámot, mind a katonai felszerelések mennyiségét illetően. - írja a The Guardian brit lap.
Legendát nem lehet lezárni. Lehet összesen 10 kilométer hosszú, és lehet 1000 is. Nem A-ból B-be vezet egy-egy ajtóval, hanem össze vissza "nagyon sok rejtett" nyílással.
A Hamász helyében a kórházakat és a menekült táborokat kihagytam volna. Izraelnek az a rögeszméje, és elsőként ezeket lövi szét.
Európai aggyal állítólag nem érdemes próbálkozni a helyzet megértésével, az élet nem számít arrafelé, mármint a másik nép élete.
Nem haltak meg milliók? Csak szétb…k milliók életét! És ez még ma is zajlik.
De, mint azt mondám, ha a feleknek ez tetszik, akkor folytassák! Csak mi maradjunk ki ebből! Csak ide ne jöjjenek!
Zsidó honfitársaim meg tegyenek belátásuk szerint! Megbecsült tagjai a magyar társadalomnak – a néhány hülyétől eltekintve – és ez maradjon is így! Éljenek köztünk békességben, biztonságban!
Akinek meg elfogadható állapot, hogy az élete végéig a budira is géppityuval kell mennie, annak meg ezt osztották! És ha elege lesz belőle, akkor feláll a kártyaasztaltól! Mert egy élete van neki is. Szerintem. Én ugyanis nem hiszek a lélekvándorlásban, a hetvenvalahány huriban és a Paradicsomban, csak a mában és az egyszeri létezésben. Ezért ez a véleményem!
Te írtad! Igaz? Szóval Herzl Tivadar jókora szart kavart! (bocs, hogy ilyen vulgáris vagyok, de szerintem ez az igazság! Az ötlete milliók életébe került, de még sokkal többen fognak belepusztulni!)
Itt nem haltak meg milliók.
Ha nem lett volna Európában népirtás amiben tényleg milliókat gyilkoltak meg akkor nem vált volna valóra Herzl álma.
És még honnan nem szakadt el? Szóval Herzl Tivadar jókora szart kavart! (bocs, hogy ilyen vulgáris vagyok, de szerintem ez az igazság! Az ötlete milliók életébe került, de még sokkal többen fognak belepusztulni!)
”Mert szétszórlak benneteket a 4 égtáj felé, és minden népeknek a szolgái lesztek ti. De eljön az idő, és visszagyűjtelek titeket a földre, melyet odaígértem atyáitoknak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak, mert az én haragom nem tart örökké"
És? Ki a f…. fenét érdekel ez? Talán a buddhistákat? Vagy az ateistákat? Annyi a szöveg súlya, mint a lepkefing! Lényegtelen! Aki meg ezt kieszelte …
Szóval mindenki a saját ffffüléves simogassa a csalánt és ne másokkal szórakozzon!
Már ha szabad ilyen vulgárisan fogalmazni ez esetben!
"Mert szétszórlak benneteket a 4 égtáj felé, és minden népeknek a szolgái lesztek ti. De eljön az idő, és visszagyűjtelek titeket a földre, melyet odaígértem atyáitoknak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak, mert az én haragom nem tart örökké"
A számunkra legfontosabb; az itt élő zsidók vagy egy évezrede a honfitársaink. És ez már maradjon is így! Jól megférnek köztünk, itt már egy jó ideje nem éri őket bántódás. És hogy ez így is maradjon, ezért a muszim rokonaikat, akik gyűlölik őket, mint a szart, inkább nem engedjük be hazánkba tömegesen.
Mert ahol a muszlimokat ráengedték Európában, ott csak a terror és a gyilkolászás folyik, nem pedig beilleszkedés, békés egymás mellett élés.
Lássuk be, a muszlimok Európában tájidegenek
Miként a zsidók is a mai Izraelben, amit pár évezrede odahagytak, ugyanis elkergették őket és ahova egy részük visszavágy! ( mellesleg – szerintem – elég kevesen vágyunk mi magyarok vissza mondjuk Levédiába, ahonnan egyszer elkergettek! De ez egy másik történet.)
De egykor a magyarzsidó Herzl Tivadar szerint meg mégis vissza kellene Jeruzsálembe költözniük!
A ll. Vh-t követően aztán az ötlet kedvező fogadtatásra is talált. A zsidók között! Nem is csoda!
De amikor Palesztína kikeresztelkedett Izraellé és tulajt váltott, akkor kezdődtek a bajok.
És - érthetően - ennek sosem lesz vége! Soha! Mára már kellően gyűlölik egy mást a tesók!
És mivel Magyarország a béke szigete, ezért itt nem kívánunk zsidó–palesztin meccsnek terepet biztosítani! Akik itt élnek – zsidók – azok a honfitársaink, őket ne érje bántás, de a muszlimok tömegei ide nem hiányoznak! Gyilkolásszák egymást otthon! És kerüljék Magyarországot, amíg még megtehetik!