Keresés

Részletes keresés

zicharonot Creative Commons License 2023.11.15 -8 0 14165

Neked könnyű mert nem akarnak megsemmisíteni.

Ne is vádj a miénkre ugyanis nekünk nehezebb mert családjainkat

elődeid megakarták semmisíteni.

Lóghatsz naphosszat te is itt de előbb tanulj meg héberül.

Ebben senki nem akadályoz meg. Amúgy itt senki nem fogja

mondani neked, hogy miért lógsz itt nálunk.

Anyanyelvem magyar tehát nem vagyok itt tájidegen.

Egyéb ilyen elmés megjegyzés vagy lapozhatunk?

Előzmény: Megnemértettpancser (14160)
Tschüss Creative Commons License 2023.11.15 0 7 14164

El vagy tévedve. Senki nem jár gépkarabéllyal a budira.

Látod megint hazudtál, hiszen te hoztad ezt a babakocsis, gépkarabélyos képet mutatva, hogy beszari módon kell élniük a testvéreidnek.

Előzmény: zicharonot (14158)
Okossy Domonkossy Creative Commons License 2023.11.15 -1 6 14163

Vlagyimir Putyin orosz elnök nyerte meg az ukrajnai háborút, mivel a nyugati országok figyelme a közel-keleti helyzetre koncentrálódik. Oroszország fölénybe került mind a személyi létszámot, mind a katonai felszerelések mennyiségét illetően. - írja a The Guardian brit lap.

Megnemértettpancser Creative Commons License 2023.11.15 -1 4 14162

Mert messze vannak térben és időben! Tájidegenek!

Előzmény: Anyóca99 (14159)
X700 Creative Commons License 2023.11.15 0 2 14161

Legendát nem lehet lezárni. Lehet összesen 10 kilométer hosszú, és lehet 1000 is. Nem A-ból B-be vezet egy-egy ajtóval, hanem össze vissza "nagyon sok rejtett" nyílással.

A Hamász helyében a kórházakat és a menekült táborokat kihagytam volna. Izraelnek az a rögeszméje, és elsőként ezeket lövi szét.

Európai aggyal állítólag nem érdemes próbálkozni a helyzet megértésével, az élet nem számít arrafelé, mármint a másik nép élete.

Előzmény: Anyóca99 (14159)
Megnemértettpancser Creative Commons License 2023.11.15 -2 5 14160

Feladom! Nyertél! 

Én itt élek Magyarországon a sokféle nemzetiségű honfitársammal egyetemben, békességben, biztonságban, nyugalomban. És ez nekem így jó. 

Hogy pedig te hol és hogyan élsz, az annyira nem foglalkoztat.

Az sem, hogy kifia borja vagy. Te gondod. 

Én megvagyok elégedve a saját hazámmal, népemmel, sorsommal és nem vágyom a tiédre.

Ja és nem én lógok nálatok naphosszat!

Előzmény: zicharonot (14158)
Anyóca99 Creative Commons License 2023.11.15 0 1 14159

Miért nem lehet az alagutakat szakaszosan lezárni ? Rövid szakaszokon berobbantani , és végeiket lezárni ?

Akkor talán a kórházban is többen maradhatnának életben ....

Nem látja a lakosság , hogy a terroristák élő pajzsai ?  Felfogható ez  "európai  aggyal " ?

zicharonot Creative Commons License 2023.11.15 -8 0 14158

Aha. Szóval nem milliók meghalására váltottál át.

Nem kellett volna milliókat legyilkolni. 

Nem kellett volna ezzel nagy tömeg menekülését kiváltani.

Szóval egy európai jobb ha csendben marad.

El vagy tévedve. Senki nem jár gépkarabéllyal a budira. 

Viszont megtudjuk védeni magunkat. Még egy olyan népirtás

nem lesz mint amit elődeid műveltek.

Nekem nincs fegyverem és nem is tudok lőni egyikkel sem.

Kell hinni a jövőben és tenni is kell azért ha van leszármazottad.

Ha nincs akkor teljesen mindegy.

Előzmény: Megnemértettpancser (14153)
sszinténzenész Creative Commons License 2023.11.15 -1 1 14156

Honnan van, pontosan?

Előzmény: kispangit (14152)
X700 Creative Commons License 2023.11.15 0 2 14155

Sűrű füst és por látható a gázai al-Sifa kórház folyosóján:

Reuters

Megnemértettpancser Creative Commons License 2023.11.15 -1 5 14154

Valóban?

Feldobod az érmét; egyszer fej, egyszer írás. Aztán – nagyritkán – megáll az élén. De az engem nemigazán érdekel!

Előzmény: kispangit (14152)
Megnemértettpancser Creative Commons License 2023.11.15 -2 5 14153

Nem haltak meg milliók? Csak szétb…k milliók életét! És ez még ma is zajlik.

De, mint azt mondám, ha a feleknek ez tetszik, akkor folytassák! Csak mi maradjunk ki ebből! Csak ide ne jöjjenek!

Zsidó honfitársaim meg tegyenek belátásuk szerint! Megbecsült tagjai a magyar társadalomnak – a néhány hülyétől eltekintve – és ez maradjon is így! Éljenek köztünk békességben, biztonságban!

Akinek meg elfogadható állapot, hogy az élete végéig a budira is géppityuval kell mennie, annak meg ezt osztották! És ha elege lesz belőle, akkor feláll a kártyaasztaltól! Mert egy élete van neki is. Szerintem.
Én ugyanis nem hiszek a lélekvándorlásban, a hetvenvalahány huriban és a Paradicsomban, csak a mában és az egyszeri létezésben. Ezért ez a véleményem!

Előzmény: zicharonot (14151)
kispangit Creative Commons License 2023.11.15 0 0 14152

És? Hát csak annyi, hogy az Írás beteljesedni látszik.

Nostradamus helyett

Előzmény: Megnemértettpancser (14143)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.15 -8 0 14151

Te írtad! Igaz?
Szóval Herzl Tivadar jókora szart kavart! (bocs,  hogy ilyen vulgáris vagyok, de szerintem ez az igazság! Az ötlete milliók életébe került, de még sokkal többen fognak belepusztulni!)

Itt nem haltak meg milliók. 

Ha nem lett volna Európában népirtás amiben tényleg milliókat gyilkoltak meg akkor nem vált volna valóra Herzl álma.

Előzmény: Megnemértettpancser (14150)
Megnemértettpancser Creative Commons License 2023.11.15 -1 6 14150

”Milliók életébe nem miatta került.

Nácik és csatlósaik nem ezért gyilkoltak le milliókat.”

Szövegértési gondokkal küszködsz, vagy csak trollkodsz?

Előzmény: zicharonot (14149)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.15 -8 0 14149

Milliók életébe nem miatta került.

Nácik és csatlósaik nem ezért gyilkoltak le milliókat.

Előzmény: Megnemértettpancser (14147)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.15 -8 0 14148
Megnemértettpancser Creative Commons License 2023.11.15 -1 6 14147

”Zsidóság soha nem szakadt el az őshazától.”

Hmmm…

És még honnan nem szakadt el? 
Szóval Herzl Tivadar jókora szart kavart! (bocs,  hogy ilyen vulgáris vagyok, de szerintem ez az igazság! Az ötlete milliók életébe került, de még sokkal többen fognak belepusztulni!)

Előzmény: zicharonot (14142)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.15 -7 0 14146

Az izraeli hadsereg a Hamász több fegyveresével végzett az al-Sifa kórháznál

„A behatolás előtt erőink robbanószerkezetekkel és terroristacsoportokkal találták szemben magukat,

harcokra került sor, aminek során terroristákkal végeztek” – közölte a zsidó állam hadserege (IDF).

zicharonot Creative Commons License 2023.11.15 -8 0 14145

Nekem mindig is Egyiptomot jelentette. Egyéb jelentéséről nem tudtam, igaz nem is kutakodtam

Előzmény: kispangit (14144)
kispangit Creative Commons License 2023.11.15 -1 0 14144

Ó - ismertem ezt a szót, h Micrájim, csak nem tudtam, mit jelent..arabul spec. tudom, hogy maszr:-))

Előzmény: zicharonot (14142)
Megnemértettpancser Creative Commons License 2023.11.15 -1 4 14143

Mert szétszórlak benneteket a 4 égtáj felé, és minden népeknek a szolgái lesztek ti. De eljön az idő, és visszagyűjtelek titeket a földre, melyet odaígértem atyáitoknak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak, mert az én haragom nem tart örökké"

És?
Ki a f…. fenét érdekel ez? Talán a buddhistákat? Vagy az ateistákat? Annyi a szöveg súlya, mint a lepkefing! Lényegtelen! Aki meg ezt kieszelte … 

Szóval mindenki a saját ffffüléves simogassa a csalánt és ne másokkal szórakozzon! 

Már ha szabad ilyen vulgárisan fogalmazni ez esetben! 

Előzmény: kispangit (14140)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.15 -8 0 14142

Zsidóság soha nem szakadt el az őshazától.

Zsidó szabadságharc óta imába foglalja Jeruzsálemet.

„Jövőre Jeruzsálemben”

Előzmény: Megnemértettpancser (14135)
Megnemértettpancser Creative Commons License 2023.11.15 -1 6 14141

harcolgassanak csak egymással ahogy tetszik , de a világ többi reszelt hagyjak ki belőle

Valamelyik nap már szó volt róla, hogy a romos parkolóban nem maradhat a palesztin nép, Izrael szerint nekünk kell befogadni őket.”

Hááát? 
Ezt nemigen hinném!

Amúgy meg – szerintem – a zsidó ötletadót a hazánkfiai igencsak elküldenék a tervével együtt a q..a anyjába!

Előzmény: X700 (14116)
kispangit Creative Commons License 2023.11.15 -1 0 14140

"Mert szétszórlak benneteket a 4 égtáj felé, és minden népeknek a szolgái lesztek ti. De eljön az idő, és visszagyűjtelek titeket a földre, melyet odaígértem atyáitoknak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak, mert az én haragom nem tart örökké"

Akkor ez ki lenne elemezve.

Előzmény: Megnemértettpancser (14135)
zicharonot Creative Commons License 2023.11.15 -8 0 14139

Senkit nem érdekelt.

Előzmény: kispangit (14137)
X700 Creative Commons License 2023.11.15 0 2 14138

A gyerekgyilkosok is egy tőről fakadnak, barbárok.

Előzmény: zicharonot (14133)
kispangit Creative Commons License 2023.11.15 0 1 14137

-off-

1 hónapja ha van, hogy jó 100 ezer örmény menekült el Karabahból, mert nem akartak a türkök szolgái lenni.

Azt' érdekel ez azóta valakit is...? (a qtyát)

sszinténzenész Creative Commons License 2023.11.15 -1 2 14136

Gyűlölet nem abban van, aki ellenzi a népirtásokat. 

Előzmény: gerg0 (14129)
Megnemértettpancser Creative Commons License 2023.11.15 -2 7 14135

Maradjunk ki belőle!

Ennek ugyanis belátható időn belül nem lesz vége.

A számunkra legfontosabb; az itt élő zsidók  vagy egy évezrede a honfitársaink. És ez már maradjon is így! Jól megférnek köztünk, itt már egy jó ideje nem éri őket bántódás. És hogy ez így is maradjon, ezért a muszim rokonaikat, akik gyűlölik őket, mint a szart,  inkább nem engedjük be hazánkba tömegesen.

Mert ahol a muszlimokat ráengedték Európában, ott csak a terror és a gyilkolászás folyik, nem pedig beilleszkedés, békés egymás mellett élés. 

Lássuk be, a muszlimok Európában tájidegenek

Miként a zsidók is a mai Izraelben, amit pár évezrede odahagytak, ugyanis elkergették őket és ahova egy részük visszavágy! 
( mellesleg – szerintem – elég kevesen vágyunk mi magyarok vissza mondjuk Levédiába,  ahonnan egyszer elkergettek! De ez egy másik történet.)

De egykor a magyarzsidó Herzl Tivadar szerint meg mégis vissza kellene Jeruzsálembe költözniük!

A ll. Vh-t követően aztán az ötlet kedvező fogadtatásra is talált. A zsidók között! Nem is csoda!

De amikor Palesztína kikeresztelkedett Izraellé és tulajt váltott, akkor kezdődtek a bajok.

És - érthetően - ennek sosem lesz vége! Soha! Mára már kellően gyűlölik egy mást a tesók!

És mivel Magyarország a béke szigete, ezért itt nem kívánunk zsidó–palesztin meccsnek terepet biztosítani! Akik itt élnek – zsidók – azok a honfitársaink, őket ne érje bántás, de a muszlimok tömegei ide nem hiányoznak! Gyilkolásszák egymást otthon! És kerüljék Magyarországot, amíg még megtehetik!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!