Lenne hatásos megoldás ellene: az, mint a nyugati országokban. Odakint színesfémhulladékot magánszemélytől nem vesznek át pénzért! Közlik a telepen, hogy "köszönjük, itt lehet hagyni" és kész. A rendelkezés be nem tartását igen keményen büntetik.
Lehetne még tettenérés esedtén hatékony megoldás, de ugye az emberi jogok...politika OFF vége...
Én egy fővonali kisállomáson vagyak fszt( BAZ megye). Fényes nappal az etnikai többség biztber kábelt lopott! A rendőrség tehetetlen! Vajon mit várunk az elfeledett vonalakkal kapcsolatban?!
Nem tudom, mennyire tervszerű, hogy a síneket ellopják, itt az történt!
Nyárra terveztem ide egy szűk körű különvonatozást alacsony tengelynyomású motorkocsival. Az egyik állomáson ott volt épp a vonalbejáró és lebeszélt róla. Részben a vágányhiány miatt (balesetveszély), részben a környék nem túl kedvező életvitelű lakossága miatt.
:-D Milyen messze van a buditól az állomás? A szerencsétlennek, akit hajt a szükség, folyton figyelnie kell, van-e az állomáson épp tartózkodó vonat!!!:-))))
Sziasztok
A minap Cegléd és Csemő között autóztam és a szürkületben olyan érzésem volt, hogy az út mellet valamikor vasúti sín lehetett.
Jól gondolom?
Boccs ha triviális dolgot kérdezek.
Ez rossz hír. Majd egy topiktársammal utánna járunk mi lehetett vele. Jászkiséren már egy hónapja árusitannak egy olyan családi házat aminek a kertjében a 20-26-301-es félbe vágott Bh álldogál.
És az a borzasztó, hogy én ezen utaztam, és pont eddig az állomástól, mert Kőszegen lakik anyám húga, és akkoriban még nem járt ilyen sűrűn a kőszegi vonat, így a pesti indulásáig volt idő bemenni a központba vásárolni valamit.
Visszakanyarodva kicsit a jászberényi elveszett kocsihoz.
Akkor amikor szó volt róla, elmentem arra, de nem sikerült megtalálni. Ma ismét mentem egy kört Káta-Berény között, de nem találtam. Úgy néz ki, végleg elveszett :( Tesóm is emléxik rá, együtt mentünk keresni, de már nincs meg. Göbölyájáron viszont van egy másik. Idővel lesz róla fotó is.
Davidbosinak! Üdv! OFF Jó a fotód! A KépArénába belépve látom, hogy az egyik fotóaláírás nem korrekt! (A fúvóshangszeres) A kürtön ugyanis bal kézzel billentyűznek !!!! Elvégre már 20 éve csinálom.:))) Feri ON