Keresés

Részletes keresés

pöckökk Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16044
Sziasztok LILA-szívüek!!!!

SZeretném felhívni mindeki figyelmét, hogy aki csak tud menjen el a május 1-én rendezendő Magyar Kupa döntőre (Győrbe) ! Az UTE-nak meg kell nyernie, és UEFA KUPA selejtezőket kell játszania, MNÉL TÖBBET!!!!!!!!!!!!

Dugó Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16043
ggusztiiii!! Elfelejtettél valamit:)


HAJRÁ ÚJPEST!!!!

gguszti Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16042
Én mindjárt indulok! Győzelemre fel!!

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: kp-kp (16039)
gguszti Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16041
Bocs, hogy nem mentem, de rögtön léptem a hozzászólás után.

Despota!
Nincs mit!

Előzmény: lg18 (16024)
BELABACSI Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16040
Én is azt mondom, a bekkelést el kellene felejtani, mert túl jók nem is vagyunk benne(talán az MTK elleni meccs volt a kivétel), megazután a támadás sokkal közönségbarátabb.Én mindenesetre jobban szeretem.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: kp-kp (16039)
kp-kp Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16039
Tényleg, ma meccs lesz és szinte senki sem foglalkozik ezzel. Nagyon mérges lennék, ha nem a Tokody kezdene és megint egy bekkelős játékkal nyitnánk, mert az tuti vereség.

Mi pedig csak a győzelmet tudjuk elfogadni, illetve azt, hogy mindenki mindent kiadjon magából.

Hajrá Lilák!!!

Előzmény: BELABACSI (16037)
kp-kp Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16038
Üdv. Megyer25!

Nem vagyok az a sírós típus, meg a te írásaidra nem is tudnék megbántódni, hiszen nincs miért. Elmondod a véleményed, én pedig meghallgatom. Ha valamivel nem értek egyet, én is leírom a sajátomat. Szerintem ez így nagyon jó, az alapértékeink meg azonosak.

Újpest Mindenek Felett!!!

Előzmény: Megyer25 (16030)
BELABACSI Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16037
És most a fociról, mert itt már a Maszoptol kezdve a Kiskizdákon át a Fideszig minden ki van ezerrel tárgyalva, csak a foci nem.

Szóval, most akkor miért is nem biztos kezdő a Toky? Nekem az utóbbi meccsejken kifejezetten teszett.Hajtott, dolgozott és időnként jól is játszott.Szóval miért nem biztos kezdő? Vagy én értettem félre valamit?

BOLDOG ÚJPESTET!

utetoro Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16036
Kedves Ultra !!!

Nem tudom, hogy annak mi a jelentősége, hogy nem írtam le, hogy a Faust-ból idézett. Megkérdezném, hogy miért nem a magyar irodalomból idézett a Tanár úr? Ennyire hiányos a tudása, vany csak lekicsinyli a nemzeti irodalmatat?
Más. Nagyon szánalmasnak tartottam, hogy 1/2 12-ig csak a Fidesz fekete bárányát küldték ki koncnak a Tv elé a Várhelyi Atit. Nem volt bennük tartás. Ellenpéldaként említeném a Csurka Pityut, aki a szememben nagyot nőtt. Szembe tudott nézni a tényekkel és kertelés nélkül belemondta a kamerába, hogy ez elúszott. Igy is lehet. Tartása volt az öregnek.

Hajrá Lilák !!!!! Gyözelem Zalában !!!

Előzmény: U-boat (16016)
BELABACSI Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16035
Azért az nagy szerencse, hogy itt vagy te nekünk, aki még soha semmit el nem írtál.Áldassék az Úr neve!
Előzmény: ie (16019)
BELABACSI Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16034
Akkor jó.Szerintem nagyon buta ember az, aki egy stadionépítés, vagy egyátalán a foci miatt szavaz egy párra, vagy szavaz ellene.Szerintem nagyon kevés lehet itt ilyen, mégha azok (saját renoméjukat is rongálva) hangosan ki is mondják.

Az ország ennél józanabb.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: Strong (16010)
Intruder1899 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16033
Balázs

Én azt mondom, hogy sokan azért nem szavaztunk az első kőrben a Fideszre, mert titeket támogat. Én is azért nem szavaztam rájuk. Mindegy, a második fordulóban nem maradt más választás...

Disznóhús, hehe, te kis rebellis:-))
Legalább megdugtál valami kóser luvnyát?))
A Palesztínokat ne bántsd. Ők a szabadságukért harcolnak. Nekünk is azt kellene!!
Képek jöhetnek minden mennyiségben: adaz@freemail.hu

Előzmény: Strong (16015)
Intruder1899 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16032
Ultra

Szerintem tény, hogy a Fidesz ledarálta a kisgizdákat. Persze az FKGP tönkremenetelében a legnagyobb érdemei ToJonak vannak, aki egy fasz.

Ha a Csurkára írtakra gondolsz, róla meg konkrétan TUDOM, hogy járt jelenteni a volt pártházba.
Családi szennyes amit nem szívesen teregetek ki, de ha egyszer összefutunk elmesélhetem.

Előzmény: U-boat (16018)
Megyer25 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16031
Kedves Szul!

A politikát azok serkentik itt a topicban, akik elmentek szavazni az mszp-re, és a felhozott érvekre nem tudnak mit írni. A lelkiismeretük, a józan eszük nem hagyja őket nyugodni, és amit ők elhittek a vörösöknek amanipulált médiákon keresztül, azokat a kérdéseket teszik fel itt, nekünk is. Keresték a válaszokat, és amint láthatjuk, az érvelésük nincs megalapozva. Még most is keresik a választ, mert nekik is szükségük van az igazságra!

Legalábbis nagyon remélem,hogy így van, mert értelmes, józan emberek nem akarhatják a rosszat, ha másnak nem, hát az Újpestnek nem!

Próbálom magam én is visszafogni, és nem politizálni,de ne adjuk fel!

Újpest Mindenek Felett

Hajrá Lilák!

Üdv
Megyer

Előzmény: Szul (16028)
Megyer25 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16030
Kedves kp-kp!

Amióta eszemet tudom,minden sportvezető azért sírt, mert " azért sz-- a magyar foci,mert az állam nem vállal kellő szerepet benne".

Ezt a szurkolók szemszögéböl is roppant egyszerűen alá tudom támasztani:

- a szurkolók saját idejükből, saját pénzükből, energiájukból ha nem szervezték meg, hogy eljussanak kedvenc csapatuk játékeseményének helyszínére

- fáradalmas utazás után, az ember bejutott egy olyan lepukkadt stadionba, ahol jóérzésű ember nem szívesen tartózkodik / illemhelyekről nem is beszélve /

- már a belépésnél terrorizálta a magát kommandósnak képzelő rendező két gumibotlóbálás között,

- ha ezt valaki is szóvátette, jött a rendőrségi megtorlás, akárkire irányuló retorzió / akkor is belekeveredhettél egy verésbe,ha semmi közöd nem volt a "rendbontáshoz".

- láthattál egy nagyon gyenge labdarúgómeccset

- ha volt büfé, akkor vehettél magadnak büdös virslit

Nem hinném, hogy ez a helyzet el kezdett volna javulni, ha a politika nem vállal szerepet. Akkor volt ilyen a helyzet, maikor a pilotika nem vállalt szerepet. Most pedig nézz körül Újpesten, hogy ezt látod-e.

Nem tudom,hogy mikor láttál olyat, maikor a véleményen nem volt párhuzamban a valósággal, de természetesen amennyiben volt rá példa, és tud valaki érvelni, akkor beismerem a tévedésem - addig nem.

Addig nem, amíg a vita abból áll, hogy egy felhozott érvre nincs válasz, nincs elemzés, egyszerűen csak egy újabb, más témából merített érv, amely a következő körben éppúgy megdől mint az előző.

Remélem érthetően írtam, és köszönöm a kultúrált hozzászólásod, mert nem az volt a zsándékom,hogy megbántsalak.

Újpest Mindenek Felett

Hajrá Lilák!

Üdv

Megyer

Előzmény: kp-kp (16029)
kp-kp Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16029
Szerintem egyetértünk az elmúlt évek értékelésében, néhány apróbb kérdésben tér el a véleményünk, azonban a tényeket ugyanúgy látjuk(szerintem nem a politika, hanem a rossz vezetés és rossz szerződések vitték csődbe az együttest 98 nyarára, arról senki nem beszél, hogy mi lett azzal a pénzzel, amit a Szűcsért kaptunk, amikor eladtuk a Kaiserslauternnek, azt valaki keményen lenyúlta).

Úgy érzem, itt igazán egyszer tévedtem nagyot, amikor U-boat-nak tulajdonítottam néhány nick-et. Más esetekben pl. MFB tulajdoni hányad vásárlás jövője, nem érzem, hogy hibáztam volna. Én arra reagáltam, amit pl. U-boat írt. Ő pedig teljesen más irányba vitte tovább a témát, ami ugyan kapcsolódott az alapokhoz, de véleményem szerint teljesen más jellegű volt, mint az eredeti megjegyzése, ezért nem is reagáltam rá (most mondjam azt, ha egy vállalkozásnak üzletrészt adok el, akkor nem fogadhatom el, hogy csak több éven keresztül részletekben fizet, és ha ez így történt, akkor ehhez nem fűzök kommentárt). Hidd el, számtalan példát tudnék én is felhozni arra, hogy te vagy bárki más által leírt dolgok nincsenek mindig párhuzamban a valósággal, de egyszer már leírtam, hogy emberek vagyunk, másképp látunk dolgokat és hibázunk(én is).

Ettől függetlenül én soha nem fogok a lelátón politizálni - de itt se nagyon - ez nem az én stílusom.

Csak a foci, csak az Újpest!

Előzmény: Megyer25 (16025)
Szul Creative Commons License 2002.04.10 0 0 16028
Off

Sracok!

Menjunk elszavazni!
Es tegyuk ezt ugy ahogy a csapat erdeke kivanja...

Bar fel Ujpest mar elveszett.

On

HAJRA LILAK!!

ui:Igerem nem politizalok jovo hetvegeig a topicban!
Amugy is tulfutott mostanaban egy kicsit.

Megyer25 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16027
Kevdes Strong !

Egészen mások az értékeink, így én elfogadhatatlannak tartom,hogy egy olyan párt utódpártját polírozod, amely a nemzeti szabadságharcunk szent napján egy teljesen idegen ország hadseregét hívta be a Magyar Nemzet megalázására, és terrorizálására.

Órákon át írhatom Neked,hogy miért gyűlölöm teljes szívből az olyan embereket - mint te - akik valaha is az mszp-re szavaznak, pláne nem egy ilyen lumpenproli érvvel,hogy a több rossz közül a legkissebb rosszra szavaznak: mszp.

Nem vagyok hajlandó - csak ha kötelező - megtűrni az olyan embereket magam körül,amelyek azzal elégednek meg, hogyha tele van a hasunk. Számomra ennél magasztosabb dolgok is vannak.

Nem szeretek napi poitikával foglalkozni, és ha észrevetted,én nem is teszem ezt meg soha. Az meg,hogy jobboldali magyar ember vagyok, az pedig nem napi politika, hanem állapot és kiváltságként kezelem ezt az ajándékot az élettől - ha úgy jobban tetszik Istentől.

Kérlek véletlenül se gondold azt,hogy egy hazaáruló párt meghülyített szavazójának a műérvelését figyelembe veszem, mert nekem a kovács lászló már ott hiteltelen, ahogy belevigyorog a kamerába, és oldalt nincs foga / egy ilyen meber ne képviselje a tudás népének leszármazottait Európában,mikor 15 évvel ezelőtt még a legsötétebb "Orosz Télbe" akarta őket vezetni /- de ennél könnyedebb és finomabb kritikával nem tudom illetni-ezt is csak a Te kedvedért tettem, nehogy megsértődj.

Nekem, ezek / sosem voltam fideszes / az érvek komenntár nélkül: nyugdíjemelés, diákhitel, Széchenyi -terv, Herakles program,Bozsik program,stadionrekonstrukciós program, minimálbér emelés, gyes, gyed, első ingyenes diploma nappali hallgatóknak, lakástámogatás!!!! Azért nem írom,hogy satöbbi,mert ezek a dolgok amiket tudok,hogy konkrétan nem szavaztak meg a kedvenc bolsevistáid - a szocializmus eszményét egy milliomos bankár viszi moszkvai diplomával zsebében - a kormány melletti szavazatokkal szemben.

Nem szerettem volna politizálni, de vérlázító, hogy még a kormánypártiaknak kellene meghúzniuk magukat- még itt is, az Újpest labdarúgó szurkolói topicjában - a fröcsögő, és vitát állandóan provokáló kommunistákkal szemben.

Mindenkitől elnézést kérek,hogy abban a topicban, ahol az egyetlen nyelv az Újpest, napi politikával foglalkoztam. Mentségemre váljon,hogy Strong kiprovokálta, és hogy az Újpesthez azért van némi köze a politikának, hiszen amennyiben - medgyesi és kovács lászló által sokszor elátkozott - stadionrekonstrukciós programot csökkentik, ne adj Isten megszüntetik, akkor nem annak fogunk örülni, hogy a fradiét nem kezdték el, hanem azért fogunk sírni, hogy a jégkorongozóink, a bokszolóink és a birkózóink nem fognak modern körülmények között edzeni, így nem a sporteredmények eléréséért fog zajlani az ádáz csata, hanem az életbenmaradásért. Ez több szakosztálynál tény,és lehet találgatni,hogy vajon kovács úr szereti-e a sportot, szereti-e az Újpestet, vagy jó kommunistaként csak a vasast....

Arról meg aztán egészen nyugodtan beletörődhetünk,hogy az új fejépület a C lelátó mögött úgy marad ahogy van, és az imádott UTE marad a németvölgyi úton 2 szobában.

Na erről ennyit.

Ne feledje senki:

Újpest Mindenek Felett

Hajrá Lilák!

Üdv

Megyer

Előzmény: Strong (16008)
despota2000 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16026
Köszi szépen, és persze neked is lg18, amiért megalkottad :)
Előzmény: gguszti (16023)
Megyer25 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16025
Kedves kp - kp!

Az ég világon semmi gondom Veled, és őszintén remélem,hogy nem értessz félre. DE: ahány hozzászólásodat olvastam - és had ne akarjak példázódni,mert az kicsinyes lenne tőlünk / ha nagyon akarod megteszem:)/ ,eddig mindenben amiben vitatkoztál, óriási luftot rúgtál, és bár alapjaiban intelligensnek tartalak, mégis minden egyes alkalommal valahogy sikerült úgy kijönnöd a hozzászólásaidból,hogy tök hülyének tüntél. Ezért hívom fel a figyelmedet arra, hogy mielőtt elsőre nekifutsz egy írásnak, előtte gondold át még egyszer a dolgot, mert elképzelhető, hogy bonyolultabb annál,mintsem ahogy azt az ember a józan és azonnali paraszti eszével meglátja.

Visszatérve: 1998-ban,mikor megnyertük a bajnokságot - nem tudom,hogy mennyire emlékszel rá, és mennyire láttál bele a dolgokba - egyetlen kérdés merült fel a vezetőségben. Mégpedig az, hogy ezt a csapatot ugyan miből fogjuk eltartani, a fizetéseket kifizetni. Nem tudom eszedbe jut-e, hogy mielőtt kimentünk Grazba, nem azért nem erősítettünk,mert túl erősek voltunk Európához képest - mint azt a kisinyovi példa is mutatta - hanem azon egyszerű oknál fogva, hogy egy ruppónk sem volt. A felhalmozott tartozás alatt rogyadozott a klub, és ezt csak elhúzni, továbbtolni lehetett / nem véletlen,hogy amikor a Lukács Úr megvette a klubbot, kb 240 millió Ft tartozásunk volt.

Tehát a talaj elvesztésére, és az adóságok feltorlódására azért került sor, mert 1998-ig az állam nem volt hajlandó pézt fektetni a labdarúgásba, és ezt a terhet a klubbunk szépen áttolta a következő ciklusig, amikor is az előző évek hiányosságai, és a mérhetetlen inkorrektségei hatására- eszenyi, Bérczy és kozma szerződés- a gazdasági háttár felborult. Tudod, ekkor volt az,hogy pár óra hijján megszüntünk. Ez már a Fidesz kormányzása idején történt, de azt se felejtsük el,hogy az egyesületnek a történelme legnagyobb válsághelyzetének idején sem kellett megszünnie, hanem életben maradt, és a labdarúgásban / is - bár azt ermélem mindenki látja,hoy a stadionrekonstrukciós program folytatásáról, a jégcsarnokról és az új bokszcsarnokról letehet ha az mszp-re szavaz / szép reményekről ebszélhetünk.

Ha van észrevételed - és kérlek gondold át - várom.

A legkissebb bántási szándék nélkül írtam / ezt azért írtam,mert már több ember üldözési mániás, hogy itt ha eltér egy-két vélemény, akkor " a lilák már ölik egymást"!

Szó sincs erről

Hajrá Újpika!

Üdv

Megyer

Előzmény: kp-kp (16004)
lg18 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16024
Ne reklámozz már :) és gyere nb1.hu-ra!
Előzmény: gguszti (16023)
gguszti Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16023
Gyorsan változnak az idők:
C(1/8) D(1/8) E(1/16) E(1/8) D(1/16) E(1/8) D(1/16) E(1/4) p(1/16) F(1/8) E(1/8) D(1/16) D(1/8) C(1/16) D(1/8) C(1/16) D(1/4) p(1/16) D(1/8) E(1/8) F(1/16) F(1/8) E(1/16) F(1/8) E(1/16) F(1/4) p(1/16) G(1/8) F(1/8) E(1/16) E(1/8) D(1/16) E(1/8) D(1/16) E(1/4) p(1/16)

Az egész második "oktávban" van (azért írtam idézőjelben, mert nem tudom, a 2-es itt tényleg ezt jelenti-e). A p-k a szünetek.

Lehet, hogy elírtam vhol, akkor szólj, és javítom. És mégegyszer: lg18 munkája van benne, ő is jegyezte le nekem. :)

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: despota2000 (16022)
despota2000 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16022
Hello!
gguszti! Megtaláltad már a csengőhangot Siemensre? Vagy esetleg valaki másnak nincs meg a Gyorsan változnak az idők...?
megyebiro Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16021
Az uj-psti dozsa legujabb igazolása. Amugy légyszíves ne akadjál fenn minden aproságon. Ezt a nevet ritkán betüzik a pannon rádióban.
Előzmény: ie (16019)
megyebiro Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16020
Demokratikusan és sajnos bután. Ugye a demokrácia az, hogy az elhasznált és felesleges kisgazdákat lecsukjuk ?
Szerencsére ez a hajó 4 évre elment. Ezt tudomásul kell vennetek és szponzor után kell néznetek.
ie Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16019
Ki az a Ghöte?
Előzmény: U-boat (16016)
U-boat Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16018
Intruder

Te is szajkózod ezt a liberális ferdítést a Fidesz lejárató kampányból.
Érdemes visszanézni az újságokat a tv-ket kik járatták és tették tönkre a Kisgazdákat élén Torgyánnal és Szabadival.
Gondolkodni kellene. Torgyán azok mellé áll akik a szivét kitépték a műsorokban és a cikkekben. Az emberben lehetne tartás...
A Fidesz egy hibát vétett...nem szólt bele. Kisgazda belügyként kezelte. Demokratikusan és sajnos bután. De nem tett tönkre semmit.

U-boot

Előzmény: Intruder1899 (16014)
U-boat Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16017
Igazad van abban amit mondtál.
A lelátón nem folyik politizálás de nem azokon a fiatalokon múlott. Sajnos nem tudott nyerni a lokálparióta érzelem Újpesten. OLyan képviselőnk lesz aki nem is Újpesten lakik és csak 4 évente szorólapokon látni. Elbukott a nemzeti oldal azzal a Hock Zoltánnal aki az év alpolgármestere akit mindenki becsül az Újpesti közéletben. Akit látni amint avat valamit, látni mikor felszólal az önkormányzati üléseken, vagy szociális helyeken jelenik meg.
Ilyen bolond a világ.
Megyünk előre és most kurvára nem vagyunk rád és a Fradi kérdésre kiváncsiak.

U-boot

Előzmény: Törölt nick (16012)
U-boat Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16016
utetoro

Tudom hiszen ott voltam. De míg az egyik ember a mobilról beszél a másik azt mondta volna Ghöte: Faust.

Ez is különbség.

U-boot

Előzmény: utetoro (16003)
Strong Creative Commons License 2002.04.09 0 0 16015
Polyak ! Szerintem sem a Fradi drukkerek MASZOP partisaga dontott, a TE szurkolotarsaid allitottak !!!
Ha visszaolvasod a Fradi topic nehany hozzaszolasat, akkor Te is elborzadsz, hogy nehanyan kozuletek mit irnak oda ! Egyik percben a melluket verik , hogy mekkora magyarok, amikor az MSZP nyert,akkor egybol kiderult, hogy azert nyert, mert a fradistak nem turtek,hogy a viktor az "ALLAMI DOZSAT" tamogatja ! Azt hittem, hogy rosszul latok, de TENYLEG EZT IRTAK !!! Ezek szerint akkor a Fradistak tobbsege a MASZOP-ra szavazott volna?
Nem csak hulyek, de gerinctelenek is ! AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGARA !!!
Hogy lehet Izraelben elni? Van ahol egesz jol, van, ahol nagyon szarul...
Mi egy olyan helyen vagyunk, ami kibaszottul nem ortodox kornyek!Csak szemlelteteskepp:
A kedvenc ettermem, peksegem sabbat alatt NYITVA van ! A hentesnel ( nem mindegyiknel... en HENTESHEZ jarok, nem sakterhez) lehet disznohust kapni...ahova szorakozni jarunk, ott nonstop netklub,kajalda,bufe van , es meg kozlekedes is !!! Ne rohogj... ezek az idiotak nem inditanak buszt, vonatot sabbatkor...amugy jol vagyok, ha nem leszek lusta, akkor kuldok egy-ket kepet mailben,abbol le lehet merni, mennyire kell sajnalni...

nagy botrany volt,hogy az orosz csaj pont a rabbik hivatalaval szemben arulja a disznohust... :)))

MAR HITELRE IS ADNAK, ANNYIT VASAROLTUNK OTT !!!

Hezbollah:Azok meg az ortodoxoknal is hulyebbek !
Szerinted mibol tartanak fent az "allamuk" koltsegveteset?Nincs iparuk , nincs oktatasi rendszeruk , nincs penzuk (allamkincstar, meg hasonlok...) , PALESZTIN KULTURA SINCS !!!
Ez kb. olyan,mintha Miskolc es Nyiregyhaza kornyeken holnaptol cigany allam lenne...

Mindegy... nem innen akarok nygdijba menni !!!

Neked minden jot ,masht, Wisey-t,Balley's, udvozlom , a hulyek meg bekaphatjak !!!

HAJRA LILAK!!!

Előzmény: Intruder1899 (16014)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!