Keresés

Részletes keresés

antirandom Creative Commons License 2015.08.23 0 2 376

NEM ELHINNI KELL, HANEM MEGMÉRNI!

 

Nem a desztillált víz egészségtelen, hanem az ellenkezője. A Talmud előírja, hogy zsidók csak tiszta desztillált vizet igyanak, mások viszont csak szennyezettet kaphassanak (Tamud, Taanith 10. a. lap). Azt is előírja, hogy a gyógyító hatása sózott kenyérrel (a nátrium-klorid, a konyhasó) bejuttatása mellett garantálható  (Talmud, Baba kamma 93. b. lap.) A gyógyító Salsol és Salsola infúziókban kizárólag csak ez a két anyag van! Ezekkel, napi 3 liter desztillált vízzel 27 gramm (!) konyhasót juttatnak be a vérbe. Ugyanez a dózis arány a testnedvekben, pl. a vérszérumban is (víz:konyhasó=110). Én már kb. 20 éve lehetőleg desztillált vizet iszom, és a tiszta konyhasóval sózok. Azóta csökkent a vérnyomásom. Azért, mert a több sóban lévő több nátrium benntartja a több vizet és ezáltal hígítja, kisebb nyomással keringethetővé teszi a vért. Rákbetegség ellen is a desztillált víz és a konyhasó a leghatékonyabb gyógymód. Ehhez alkalmazzák a SALSOL-t, de csak a kiválasztottaknál, akiknek - egy zsidó főrabbi szerint is - kb. a 98%-tudják kigyógyítani, a kemoterápiát mellőzve!!!

 

1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányokkal és emberekkel kísérletezve kimutatták, hogy a konyhasó pótlás csökkentés és a kálium túladagolás is életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatású. Azért találták nemrég úgy, hogy 153 spermadonornak jelentkező magyarból csak 3 spermiuma felelt meg a (leszállított) követelményeknek, mert ötödére csökkentették a konyhasópótlást és tízszeresre növelték a kálium bevitelt az ún. Nemzeti Stop só programmal. Vagyis az ÁNTSZ honlapján is hirdetett desztillávíz-mérgezőség és az akármennyi konyhasó-hiányos ivóvízhez legfeljebb napi 5 gramm konyhasó pótlás előírása, és a vér csak napi kb. 0,2-0,4 gramm kálium pótlási szükséglete mellett napi legalább 5 gramm (!) kálium pótoltatása, az e célból bebeszélt kálisóval sózás és sok káliumot tartalmazó élelmiszerekre, pl. a szójára) rábeszélés nemsorkára mind kipusztít minket. Migrációs üzlet lehet, ugyanis nagy haszonnal eladhatják a helyünket az idemigráltatottaknak.

 

Mellékelek róla rövid egy ismertetést, egy szórólapot, amit célszerű minden magyar kezéhez eljuttatni, pl. minél több Facebookos és YouTube fórumra a hozzászólásaitok mellé felvinni:

 

AMIT MINDEN MAGYAR SPORTOLÓNAK, DE A SPORTOLÓ GYEREKEK SZÜLEINEK IS, HALADÉKTALANUL MEG KELL TUDNI, TUDNIA KELL:

 

A MAGYAR SPORTOLÓK TÖBBSÉGE MIGRÁCIÓN GAZDAGODÁS ÁLDOZATA LETT VAGY LESZ: MIÉRT ÁLL LE EGYRE TÖBB SPORTOLÓNK SZÍVE? MIÉRT BETEG, RÖVIDEBB ÉLETŰ, MEDDŐ EGYRE TÖBB MAGYAR? MIÉRT PUSZTUL KI NAPI TÖBBSZÁZ, ÉVTIZEDENKÉNT TÖBB MILLIÓ MAGYAR? A TUDOMÁNYOS HATÁS- MÉRÉSEK HÁROM TITKOS TÖMEGGYILKOSSÁGI MÓDSZERT LEPLEZTEK LE:

 

1. KLÓROZÁSNAK ELLENÁLLÓ VÍRUSOKKAL FERTŐZŐ ÜRÜLÉK ÉS MÉRGEZŐ VEGYSZEREK „BECSATORNÁZÁSA” AZ IVÓVÍZ KÉSZÍTÉSÉHEZ FELHASZNÁLT FOLYÓINKBA. 2. A VALÓDI SZÜKSÉGLETNÉL SOKKAL KEVESEBB NÁTRIUM-KLORID KONYHASÓ PÓTLÁS. 3. A VALÓDI SZÜKSÉGLETNÉL SOKKAL TÖBB KÁLIUMOT BEJUTTATÓ, KÁLISÓVAL MÉRGEZETT SÓKAT ÁRUSÍTÁS, AJÁNLÁS. PL. A REDI SÓ, BONSALT, BONOSAL, VIVEGA, SARA LEE, BAD ISCHLER stb. MIÉRT NÉPIRTÁSRA VALÓ, ÉLETRÖVIDÍTŐ ÉS IVARTALANÍTÓ BIOLÓGIAI FEGYVEREK?

 

AZ 1. FERTŐZ ÉS MÉRGEZ. A 2. ÉS A 3. ELRONTJÁK A SEJTMEMBRÁNJAINKAT. LECSÖKKENTIK A SZERVEZETÜNK STRESSZ ELLENI VÉDEKEZŐKÉPESSÉGÉT ÉS ETTŐL MINDEN SEJT ÉS SZERV TÖNKREMEGY. A VESE, SZÍV, KERINGÉS, IDEG-ÉS IZOMRENDSZER, A SZAPORÍTÓ SZERVEK IS. NEMRÉG 153 SPERMADONORNAK JELENKEZŐBŐL MÁR CSUPÁN 3-NAK VOLT TERMÉKENYÍTŐKÉPES A SPERMÁJA!

 

MIÉRT HALLOD FOLYTON AZ ELLENKEZŐJÉT? KIK ÉS MIÉRT CSINÁLJÁK? AZ ORSZÁGUNKAT LENYÚLNI TERVEZŐK SZERVEZIK, FEDEZIK. AZÉRT AKARJÁK KIŰZNI, KIPUSZTÍTANI A MAGYAROKAT, HOGY A NÉPIRTÁSSAL MEGSZERZETT INGATLANOKAT NAGY HASZONNAL ELADJÁK AZ IDETERELT MIGRÁNSOKNAK.

 

A BETEGSÉGEKBŐL GYÓGYULÁSHOZ ÉS EGÉSZSÉGESEBBEN TOVÁBBÉLÉSHEZ ITT TETTEM KÖZZÉ A MÉRÉSI STB. BIZONYÍTÉKOKAT IS: www.tejfalussy.com. TÖLTSÉTEK LE A SAJÁT SZÁMÍTÓGÉPEITEKRE EZT A HONLAPOT, S AZ AZON BELÜL MŰKÖDŐ KORÁBBI HONLAPOKAT IS, MIELŐTT ÚJRA ELTÜNTETHETIK!

 

A sportolók számára is legfontosabb létvédelmi dokumentumok: Email-könyv 1. „Vér Elektrolit Optimum Program” V.E.O.P., és a többi Email-könyv is, Videók, MEHNAM intézkedések, pl. a MEHNAM 470. Világosítsátok fel egymást, védekezzetek a mérgezők ellen, ha nem akarjátok, hogy meg se szülessen, vagy nyomorék legyen az unokátok! Segíts a többieknek, hogy Téged is segíthessenek!


Verőce, 2015. augusztus 21. Magyar üdvözlettel:


Tejfalussy András okl. vill. mérnök, hatás-mérés-tudományi szakértő feltaláló

VERŐCEI LÉTVÉDŐ POLGÁRI KÖR, Magyarország 2621 Verőce, Lugosi u. 71.

E-mail: magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmailcom, Tel.: +36/20/218-1408

 

Nemzetbiztonsági kárelhárítás, a Kormányok és Önkormányzatok helyett végzett Jogos védelem (BTK) és Megbízás nélküli kárelhárító ügyvitel (PTK) alapon. Cc: Kormány és Önkormányzatok, tőlük is kérve a terjesztését, kiplakátozását, közhírré tételét, minden magyar családhoz eljuttatását!

 

MEHNAM-info/Egészségügyi továbbképzés on-line Iratjel: sportolok-tajekoztatasa-150822email1

 

 

motduck Creative Commons License 2015.08.04 0 0 375

De bizonyíték arra van, hogy ki mossa az ásványi anyagokat? Ha ez igaz lenne, akkor az infúzióban használt desztvíz fordított ozmózis egy súlyos betegnek halálos lenne! Szerintem meg nem igaz ez az állítás!:) Vagy valami bizonyíték? Ha desztvízhez késhegyni szódabikarbónát adok akkor már nem desztillált víz, ahogy vannak a RO ozmozisos vissza ásványosított készülékek.

Előzmény: Klondike78 (373)
pk1 Creative Commons License 2015.08.04 0 1 374

Ez biztos? Mert az ozmózis nem így működik.

Előzmény: Klondike78 (373)
Klondike78 Creative Commons License 2015.08.04 0 0 373

Tiszta víz alatt a csak vízmolekulákat tartalmazó vízre gondolsz? Mert az az ozmózishatás miatt nyilván ki fogja mosni a szervezetedből az ásványi anyagokat. Sokkal hatékonyabban, mint az ásványvíz.

Előzmény: motduck (372)
motduck Creative Commons License 2015.08.04 0 0 372

Melyik egészségesebb víz? A tiszta víz, vagy a szervetlen ásványi anyagokkal és más egyébb szenyeződéses csapvíz?

motduck Creative Commons License 2015.07.24 0 0 367

De nem csak irt róla, hanem szedte is.;)

Előzmény: pk1 (365)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2015.07.22 0 0 366

Állítólag Kubában rengeteg van. (-:

Előzmény: motduck (364)
pk1 Creative Commons License 2015.07.21 0 0 365

Köszi a tippet, akkor én is írok a szelénről.

Előzmény: motduck (364)
motduck Creative Commons License 2015.07.21 0 0 364

És aki a szelén rol irt 1923ban. Az 112 éves most.;) és magyar

Előzmény: zöldkomcsi. (363)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2015.07.20 0 0 363

A kubaiak is feltűnően sokáig élnek. az átlag se alacsony, 76 év, de feltűnően sok a 100 éven felüli.

Előzmény: NevemTeve (355)
motduck Creative Commons License 2015.07.18 0 0 362

óvatos, mert van köztük amit még ő sem tud meg cáfolni és azt csak el viccelte.;) Ezért csak egy vicc mester

Előzmény: Mungo (360)
Mungo Creative Commons License 2015.07.16 0 1 361

A bíróság előtt nem az a kérdés, hogy a szenteltvízzel lehet-e gyógyítani, hanem az, hogy a hatástalanságát tudod-e bizonyítani. 

 

Ezt a mondatot muszáj pontosítani:

A bíróság előtt nem az a kérdés, hogy a szenteltvízzel lehet-e gyógyítani hanem az, hogy be tudod-e bizonyítani azt, hogy aki gyártja, árulja és azt állítja, hogy gyógyít, tényleg aljas módon szándékosan akarja megtéveszteni az embereket.

A legtöbb amit elérhetsz, hogy a terméket betiltják, ha bizonyítható az egészségkárosító hatása.

Előzmény: Mungo (360)
Mungo Creative Commons License 2015.07.16 0 0 360

Most teljesen hiteltelen ez a professzor. 

 

Egyszerűen csak bölcs és óvatos. Logikailag levezeti, hogy hol van az átverés de rád bízza, hogy te mond ki magadnak. Így elkerül egy csomó hitelrontás és üzleti érdek sérelme miatti pereket.

Szép új világunkban a csalónak joga van perelni és ha jogilag nem tudod kétséget kizáróan bizonyítani a csalást, az átverést, akkor bizony pórul járhatsz.

A bíróság előtt nem az a kérdés, hogy a szenteltvízzel lehet-e gyógyítani, hanem az, hogy a hatástalanságát tudod-e bizonyítani. Az összes csaló gazember erre alapozza a néha nagyon is jövedelmező üzletét.

Előzmény: motduck (359)
motduck Creative Commons License 2015.07.16 0 0 359

Sajnos amit mond félre vezeto és felre magyaráza vagy ki csufol de nem bizonyitja az ellenkezőjét. Sok dologban igaza van, de a desztillált víz része homályos. Én külföldi oldalakon azt olvastam, hogy eső vizet isznak. Most teljesen hiteltelen ez a professzor. 

Előzmény: Mungo (358)
Mungo Creative Commons License 2015.07.12 0 0 358

 Bocs, hogy hülye cikket adtam nektek, de ez egy ló doktor.:(

 

Az előadás pedig jó. Mi a gondod vele?

Előzmény: motduck (357)
motduck Creative Commons License 2015.07.11 0 0 357

Az az érdekes benne, hogy sokszor csak elviceli és nem támasztja alá amit mond.:) Bocs, hogy hülye cikket adtam nektek, de ez egy ló doktor.:(

Előzmény: motduck (356)
motduck Creative Commons License 2015.06.27 0 1 356

DR sipos Pál úr elmondja az igaz állítást mindenki figyeljen oda, mert le akarnak húzni benünket és ne igyatok desztvízet.:) Csalás butítást és kisebb pénzmarad meg bennetek így én ingyen segítettem nektek.:) http://videotorium.hu/hu/recordings/details/3213,Az_alternativ_tudomanyok_Kesz_atveres_show_-ja  

NevemTeve Creative Commons License 2015.03.28 0 0 355

(Két tényezője volt a kaukázusi férfiak a hosszú életének: egyrészt a finom kaukázusi kefír ugyebár, másrészt meg az, hogy nem akartak a cári hadseregben katonáskodni, ezért az apjuk irataival szélhámoskodtak, hogy elkerüljék a behívást.)

allaid Creative Commons License 2015.03.19 0 0 354

Úgy tudom nem egészen, volt egy kutatási program amiben ízekre szedték ezeket a sokáig élő népeket de a genetikát is a táplálkozást is kizárták. Összefüggést, hasonlóságot csak a szociológusok találtak ui ezek a népek nem tudják mi az, hogy "nyugdíjas". Valószínűleg a lelkiállapotuk van rendben és akkor tök mindegy mit esznek és milyen vizet isznak. (-:

Előzmény: old coon (345)
allaid Creative Commons License 2015.03.19 0 0 353

((((-: én meg következetesen csak csapvizet iszok, de köszönöm jól vagyok. (-:

Előzmény: gabbriella68 (352)
gabbriella68 Creative Commons License 2015.03.19 0 2 352

Sziasztok!

Mi (én és a két egyetemista gyermekem) több,mint 8 éve isszuk-esszük a desztillált vízzel készült teát,leveseket,ételeket.Azóta nem voltunk betegek egyáltalán,illetve  megfázás esetén is 1-2 nap alatt helyrejöttünk(előtte minden évben 2x-3x voltunk hetekig betegek).A fiam (orvosira jár jelenleg) eleinte az iskolában tanultakkal rémisztgetett(szétrobbannak a sejtek ),de mint látható: mindenki jól(illetve sokkal jobban )van,mióta isszuk.Persze néha jöhet az ásványvíz is,de csapvíz soha.Senkit sem akarok meggyőzni,csak leírtam a személyes tapasztalatomat.Nekünk bejött a desztvíz,ill.a desztilláló készülék(szerencsére 8 év alatt egyszer sem hibásodott meg):))

Ja,és gyógyszertári sót használunk kb. 6 éve..Néhány helyen még kiadják szerencsére.(1 kg=260 Ft)

 

 

 

 

kisspeter10 Creative Commons License 2014.03.20 0 0 351

egyetlen egy kérdésem lenne honnan a frászból veszed hogy a esővíz meg az olvad hó az ugyan az mint a desztvíz. vidd már be egy vízűgyi laborba. 20-30 forintér bevizsgálják neked teljesen.
javaslom nézd meg mi a különbség a disztvíz és a másik kettő eredményei között. 

Előzmény: Quakes (339)
Donberg Creative Commons License 2013.12.12 0 0 348

Magashegyi valoba,de profeszór elfelejted fontosab mint a víz-O2 és CO2. Kutas meg Dr.Buteyko

Előzmény: old coon (345)
old coon Creative Commons License 2013.01.15 0 0 345

Beidézek 1kis szösszenetet egy dokumentumból (Dr. Joel D. Wallach előadása)

 

"A növények nagyon érdekes szerepet játszanak a kolloid-ásványok
keletkezésében
. A szöveteikben átalakítják a fém-ásványokat
kolloid-ásványokká. Amikor elfogyasztjuk a növényeket, az ásványok
felgyülemlenek a szervezetünkben, és hasznosítani tudjuk őket.

De mivel a talajunkban nincsenek fém-ásványok, a termés sem tartalmaz
elegendő mennyiségű ásványt. Minden hosszú életű ember, aki 120-140
évet élt, sok közös vonással rendelkezik. Mindegyik magashegyi
falvakban élt, 2500-4000m magasan a tengerszint fölött. Lakóhelyükön
évente kevesebb, mint 5 cm csapadék esik, vagy egyáltalán nem esik.
Ezek nagyon száraz régiók. Mit gondolnak, hogy nyerik az ivóvizüket?
Hóolvadásból. A víz, amely az örök hó alól folyik, nem annyira tiszta
és átlátszó, ha pohárba töltjük, akkor sárgás-fehér vagy kékes-fehér
színű. 60-72 ásványt tartalmaz."

 

Ezek után mehet a pro és a kontra! :-)

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.09 0 0 344

::Csernobil, amióta a Magyarországon élő pajzsmirígy-rákos betegek száma megtízszereződött

 

he? ezt honnan veszed?

elég sokat dolgozom a Nemzeti Rákregiszterrel, nagyjából az utóbbi évtized kivételével nem is vezették a megbetegedések számát (nem volt országos lefedettségű adatszolgáltatás, csak a halálozási okora) - de pl. a pajzsmirigy-rákos megbetegedések száma így néz ki:

2001: 598 eset

2002: 563 eset

2003: 558 eset

2004: 518 eset

2005: 541 eset

2006: 606 eset

2007: 571 eset

szóval az esetszám eléggé stabil, nem nő, és pláne nincs szó tízszereződésről (hacsak Csernobil idején nem összesen 50-60 beteg volt évente, ami persze nem így volt...) - egész Európában ez a helyzet, Ausztráliában nőtt duplájára az esetszám 1970 és 2000 között ;-)

Előzmény: registration (343)
registration Creative Commons License 2012.11.09 0 0 343

Amit itt írtál, az nagyfokú ismeretanyag hiányt mutat..én okl. környezetvédelmi szakmérnök (is) vok, tehát mint szakember mondom ezt, azt viszont számomra elgondolkodtatónak tartom, h kaptam egy levelet (nysz: 001-0484/2007), melben felhívják a figyelmet a "Jodid-ionnal dúsított asztali víz sugáregészségügyi jelentősége"-re..ez a csernobili katasztrófára emlékeztet, ahol a légkörbe került 131-es jód izotóp szervezetbe jutását 100 mg-os jód tablettával igyekeztek csökkenteni..persze erről a jód-tabletta szedésének lehetőségéről is igen kevesen tudtak, én azon kevés szerencsések közé tartoztam, ahol ezt a tablettát készítették, adtam is belőle a rokonaimnak, h javaslatom szerint szedjék..a húgom kiröhögött, és 2 év múlva pajzsmirígy rákos lett, megoperálták, most kiújult neki, és ismét műteni kell..úgy látszik, h Paks kezd hasonlóvá válni, mint Csernobil, amióta a Magyarországon élő pajzsmirígy-rákos betegek száma megtízszereződött, persze ez nem szerepel a napi hírekben, szemben a győzike sóval..

Előzmény: Quakes (339)
W_B Creative Commons License 2012.08.17 0 0 342

"normál csapvízben előforduló káros anyagok"

 

Nem akarok beleszólni a vitátokba, de ez a lista irrrrtózatos baromság.

 

A felsoroltak egy része az emberi szervezetnek szükséges makro-, vagy mikroelem:

 

cink

fluorid
keménység
króm
nátrium
réz
szelén
szulfátok

kloridok

 

A többi netto hülyeség.

 

 

Előzmény: Quakes (339)
Quakes Creative Commons License 2012.07.18 0 0 341

Vidéken lakom úgyhogy azért akad itt is gyümölcs és zöldség. A déli gyümölcsöket pedig a piacon veszem majd ami lehet, hogy kismértékben tartalmaz káros anyagokat de valszeg a pozitív hatásai (vitaminok, szerves ásványi anyagok, tiszta víz, stb...) bőven kikompenzálják azt. Na meg hát fél kiló gyümölcsöt/zöldséget egyébként is meg kellene ennünk. Persze ha tehetném biot használnék.

A káros anyagok ugyebár összeadódnak, így ha megszüntetünk néhány káros anyag forrást a sokból, akkor végeredményben kevesebb kárt okoz.

Mostanában kútivizet ittam és állandóan émelyegtem utánna, a csapvíztől viszont nem. A domboldalban ahol lakunk mostanában termesztenek napraforgót és arra tippelek, hogy a műtrágya vagy permetszer belekerült a talajvízbe. Ezt csak úgy megemlítem egyébként nem e miatt akarok desztvizet fogyasztani.

 

Előzmény: Törölt nick (340)
Quakes Creative Commons License 2012.07.18 0 1 339

Üdv!

 

Először is. Örültem volna ha leírod hogy mivel nem értessz egyet pl mondjuk szervetlen anyag hasznosulásáról a szervezetben vagy az ételben lévő ásványi anyag pótlásáról. Bocs de én nem elhinni akarom hanem megérteni és látni a logikus összefüggéseket.

Na már most azt nem tudhatom biztosan, hogy a szervetlen anyagot nem/kisebb mértékben tudja a szervezet felhasználni, de abban már látok logikát, hogy a szerveset igen, megeggyező, esetleg jóval hatékonyabb. Gondolom ezzel te is egyet értessz? De ha ezzel egyet értessz akkor már sinen is vagyunk, hisz ezek szerint helyettesíthető a vízben lévő szervetlen ásványi anyagok az ételben lévő szerves ásvány anyagokkal.

Akkor, hogy kérdésedre is válaszoljak.

 

normál csapvízben előforduló káros anyagok


2,4,5-TP

2,4-D

alaklór

arzén
azbeszt
atrazin
baktériumok
bárium
cink
Cryptosporidium
Dibromochloropropane
etilén dibromid
fluorid
heptaklór epoxid
hidrogén-szulfid
higany
Illékony szerves vegyületek (VOC)
Íz és szag
kadmium
karbofurán
keménység
klóramin
klórdán
kloridok
klór
Klórozás melléktermékei
króm
lindán
metoxiklór
MTBE
nátrium
nitrát
nitrit
o-diklór-benzol
Összes oldott szilárd anyag
ólom
PCB
perklorátok
rádium
radon
réz
szelén
szulfátok
sztirol
toxafén
Triklóretilén
trihalometánok
zavarosság
xilolokat

 

Esetleg az evolúció folyamán hol, milyen körülmények között fogyasztottunk desztillált vizet?


Desztvizet a felfogott eső/ elolvadt hóbol. Habár ezt a kérdést föltehetnénk a csapvízre is.

 

Mitől természetes, hogy ásványi anyagoktól mentes vizet iszunk?

 

Ha az esővíz neked nem természetes akkor nem tudom mi, de a csapvízről szerintem egyértelműen kijelenthető, hogy természet ellenes. De szerintem jelenleg a világon sok minden nem természetes ami sajna mára természetessé vált. Sorolhatnám oldalakon át: ételek, italok, oktatás, egészségügy, légszennyezés,

Vagyis ezt a természetes szót nem szeretem hisz sok minden ami régen természetes volt az most nem az. pl boszorkányégetés, stb..

 

Milyen valóban hiteles forrás támasztja alá az általad idézett cikk állításainak igazságtartalmát?

 

A logikus gondolkozás. Rák halálozási statisztikák. Még további ehez hasonló cikkek. Miért, az én általami idézett cikk ellenkezőjét álító cikk igazságtartalmát mi támasztja alá? :) De igazán ez nem is érdekel hanem csak a logikus lekövetkeztetések. Habár ha minden igaz még a VHO is elismerte hogy nem káros a desztvíz.

 

Tehát akkor, hogy egyértelmű legyen a kérdésem.


Milyen mértékben képes hasznosítani a szervezet a vízben lévő szervetlen ásványi anyagokat?

Milyen mértékben képes hasznosítani a szervezet az ételekben lévő szerves ásvány anyagokat?

 

Ha erről linkelsz nekem egy olyan cikket mely azt állítja, hogy nem helyettesíthető a víz szervetlen ásvnya az ételben lévő szerves ásvánnyal és el is magyarázza, hogy miért akkor megköszönöm. Nem fontos, hogy hiteles forrásból származzon! :)

 

Szép napot!

Előzmény: Mungo (338)
Mungo Creative Commons License 2012.07.18 0 0 338

- mentes káros anyagoktól

 

Feltételezem, felnőtt ember vagy, így pontosan olyan vizet iszol, amilyent csak kedved tartja.

Ha esetleg a normál csapvízben előforduló káros anyagokról tudnál nyilatkozni, na meg a károkozás mértékéről hiteltérdemlően, lenne miről beszélgetni.

Esetleg az evolúció folyamán hol, milyen körülmények között fogyasztottunk desztillált vizet? Mitől természetes, hogy ásványi anyagoktól mentes vizet iszunk? Milyen valóban hiteles forrás támasztja alá az általad idézett cikk állításainak igazságtartalmát? (Mert ma minden kretén ellenőrizetlenül azt ír amit csak akar.)

Előzmény: Quakes (335)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!