Ha érdekel titeket, mit tud az 1.4, kérdezzétek meg (sajna nem tudom a nevedet (bocsi)... xR spoileres fekete SW) topiktársunkat, akivel (hazafele a találkozóról) az Egér út végén volt lehetőségünk megnézni a két autó teljesítmény különbségét.
Én is kaptam belőle, de olyat csinált a pasztám (amivel átkentem), hogy ilyet még nem láttam. Szó szerint lefolyt róla a víz, és száraz volt a kocsi. (Sonax Extreme 1 Wax)
A hét végén az 1,4 EX benzinesemmel közel 1. 000 km-t tettem meg, Szolnok-Marosvásárhely útvonalon.
Nagyrészt országút, falvakon, és vagy 10 kisebb-nagyobb városon keresztül vezet az út, hegyeken - völgyeken át.
2 személlyel, csomaggal, visszafele 5,7-5,9 liter/100 km volt a tankolásnál mért, valós fogyasztás.
Nem kíméltem a kocsit, ahol lehetett, és nem tartottam a radaroktól, ott nyomtam neki becsületesen. Szerencsére nem volt nagy forgalom, nem voltak dugók, nem kellett araszolgatni, mint menet.
Anélkül, hogy versenyláz égett volna bennem, jó érzés volt, amikor a feleki hegyen felfele, elhúztam 3.-ban egy VW Passat TDI mellett (igaz, 5 felnőtt ült benne).
Nem rossz a benzines 1,4-es, csak kell érezni, hogy mikor kell visszakapcsolni, nagy gázt adni, no meg URALNI a neki lóduló kocsit!
Nem írok, mert 11.4 másodperc 4 különböző ország honlapja szerint. Tovább nem néztem. Csak a tiéd lett elírva. Vagy esetleg a nitrós változatét olvastad.
Teljesen felesleges vitatkozni a diesel/benzines gyorsuláson,/rugalmasságon.
Egy 1.6 benzines picit jobban gyorsul álló helyzetből 100 ra mint egy 1.6 CRDI. Rugalmasságban viszont messze elmarad a benzines, bármilyen sebességfokozatban.
az ördög ügyvédjeként belepofáznék: szép ez a táblázat, de nem vagyok benne biztos h a benyás sokkal rosszabbat produkálna, ha nem fix5ben kellene a 80-120at futnia.
Nem érdemes ezen sokat vitázni. Lehet,hogy álló helyből jobban ugrik a benzines, de én úgy gondolom,hogy 100-as tempónál csak a dízel farát fogod látni. Egyébként az a lényeg,hogy mindannyian szeretjük a Ceedet!!!!!
Ki gyorsul 0-100-ra? Majd kerítek adatokat 40-80-ra, 60-100-ra, meg 80-120-ra. Meg ha sikerül, akkor 138-154-re is, hogy legyen egy hétköznapi szituációs adat is.
Kérnék hozzá: éppen aktuális tömeget, guminyomást, szembe illetve hátszélerősséget,terep lejtését és anyagát, üzemanyag tisztaságát, kuplungolásra csúsztatási időt, váltás sebességét, bekapcsolt elektromos fogyasztók áramfelvételét, gázpedál nyomásának a merészségi %-át, adrenalintszint, olaj viszkozitás mértéke, stb. Akkor megadom. A katalogus adatok xart se érnek.