Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Udv, sztem ismeri de ez alatt a win 10 alatt egy sima txt-t sem tudom hol tudnek letrehozni, 20 evig eltem az xp vilagaban es nagyon semmit nem talalok a win10en..
De amúgy nem annyira kenyelmetlen a pdf, mert van a tabomon PDF olvaso amit playrol telepitettem.
Leszedtem ezt a PDFcreatort, de lehet, h hiaba??Nem tudok vele dulore jutni. Nem talaltam, hogy hol tudok kapni egy ures lapot benne, ha pedig egy meglevo rovid konyvet nyitok meg(hogy kitöröljem az egeszet es csináljam a sajátomat) akkor nincs olyan opcio ,h szerkesztes. Csak elkuldene emailben, egyesitene masikkal(merge), meg meg vmi. De nincs szerkesztes.
Windows 10 alatt a nyomtatók között van "Microsoft Print To PDF" nevű nyomtató, ha nincs, akkor a Windows Szolgáltatások ki-be kapcsolása programmal telepíthető. Utána ha oda nyomtatsz,akkor készít egy pdf-et
-Hogyan tudnek a Windows 10-emen egy szoveges filet letrehozni ugy, hogy az PDFben legyen elmentve, hogy at tudjam tenni a tabletemre amivel azt meg is tudnam nyitni ott es olvasni?
-A tabletem bongeszojere lementett oldalakat (offline olvasashoz vannak lementve) at tudom rakni az SD kartyara?A kulso SD karira,hogy ne a tablet belso memoriajabol foglalja a helyet?
az mitől van ha a vindoz nyomtatási várólista szolgáltatása időnként leállítja magát? automatára van állítva ahogy az alapértelmezett, aztán egyszercsak kikapcsolódik. ha manuálisan elindítom akkor hiba nélkül indul, pár hónapig megint nincs baj vele, aztán egyszercsak megint nem megy
Akkor boldog szopást. Erre egy kattintásos nem lesz, de hátha valaki mégis tud valamit. Nekirontasz Kuglinak, aztán megállapítod, hogy ennyit nem ér, szivjon vele más.
Szia, ne torodj a tobbiekkel, megzavartad oket a hetvegi pihenesben.
Engem meg oreg szakik oktattak, hogy szakaszosan kell a hibat felderiteni, es tokeletesen leirtad a problemas szinteket, igy maris lehet szakaszosan javitani:
1. szakasz - szepen deklaraltad, hogy a kozvetlen problema a web es a bongeszo miatt van
Eloszor probald meg lekapcsolni a webet, es ugy probald ki, hogy bongeszod inditva lefagy-e a gep.
Ezutan ellenprobakent kapcsold vissza a web-et, es probald ki, hogy bongeszo nelkul is mukodik-e.
Majd, a biztonsag kedveert esetleg kiprobalhatod masik bongeszokkel is.
2.szakasz - leirtad, hogy a problema win8 es win10 alatt jelentkezett
Probald ki, hogy mas operacios rendszerek eseten is fennall-e a hiba?
3. szakasz - leirtad, hogy a hiba a gepeiden van
Probald ki, hogy a gepek helyett mas eszkozt hasznalsz - laptop, notebook, tablet, ami elerheto szamodra.
Ha vegeztel a tesztekkel, ird meg az eredmenyt, es tudok tovabbi segito tanacsokat adni.
(Arra kerlek, ertesits, mikor kapcsolod le es vissza a webet, hogy elotte vagy utana le tudjam tolteni az iso-t.)
Vettem egy N4000 processzoros gépet. Egy hetet elszórakoztam a Win10-UHD600 driver kereséssel. Bármit találtam, azt mondta a telepítő, hogy erre a procira nem jó.
A Win10 1809-es verziónál korábbi Win verziók nem ismerik fel az UHD600 grafikus gyorsítót, így az UHD600 driverek sem mennek fel.