vielen Dank für Ihr e-mail und das Interesse an unseren Produkten.
Gern senden wir Ihnen anbei die einzig verfügbare Abbildung zur Bodystyle Hinterradabdeckung an Kawa ER 6:
Wir hoffen, Ihnen mit dieser Auskunft weitergeholfen zu haben; für weitere Fragen stehen wir Ihnen gern unter den u.a. Verbindungen zur Verfügung.
Mit freundlichen Grüßen
Detlev Louis Motorradvertriebsges. MbH
Thomas Herm
Ez nagyjából annyit jelent, hogy köszönik az érdeklődést a termékük iránt. Nagyon szívesen küldenek képet a sárvédőívről, hogy hogyan néz ki. Reméleik, hogy ezzel a kis útbaigazítással segítettek. EGyéb kérdések esetén forduljak ehhez a fazonhoz.
Most megkérdezem, hogy Bécsben lehet-e venni, és hol? Van-e a raktáron, és ha úgy van akkor tetessek is egyet félre? Egy lakk nélkülit, igaz?
Hali!
Nagyon köszönöm a gyors reagálást! A lényeg: majdnem mindegy hogy melyik fajta van a LOUISban, lényeg hogy a legolcsóbb legyen! Elmondom miért: eddig én talán 3 különböző stílusút láttam, amiknek az alsó része teljesen egyforma az illeszkedés miatt, de maga az ívben már különböztek. Na mármost az ívet olyan stílusúra készíti el a gyártó amilyenre akarjuk. (megszavazzuk, és amelyik a legjobban tetszik a többségnek az lesz) MINDENT CSAK DEMOKRTATIKUSSAN! :-)
cipő: én nem akartam csizmát, ezért olyan magas szárú motoros cipőt vettem ami vízálló, bokaprotektor van benne, s az orrán váltó védő. Nagyon meg vagyok vele elégedve, s nem bánom hogy nem csizmát vettem. Ráadás még kényelmes is! Esőben natúr is hordom.
Scr7 ha gondolod majd megmutatom.
Mekkora lábad van? Ha viszonylag kicsi, 41-42, akkor nagyon ajánlom: Motorsprint web oldalát, itt nézzél körül. Én itt vettem egy Alpinestars Effex csizmát, Gore-Tex-est 22.500 Ft-ért. ;-) Tipikus túra csizma, boka, sarok protektorral. Keményített, dupla bőr az orr-részen. Nagyon kénylemes. mondjuk nem arra való, hogy letedd a kanyarban. ez egy tényleg túra csizma.
Küldök nekik egy mailt, hogy küldjenek képeket a sárvédő ívről, amint van, akkor azt felteszem, és meg is kérdezem a Bécsi bolt címét, és minden egyéb infót róla, oksi!?
katalógusban már régen megtaláltam, de most sem találok hozzá képet. amik voltak képek, azok honnan ettek bemásolva, nagyon, nagyon régen voltak beillesztve a képek!? Azok kellenenének. ;-) Valaki?