Keresés

Részletes keresés

BELABACSI Creative Commons License 2002.04.17 0 0 16304
Én ezek közül leginkább a Fehér Csabit hoznám vissza, ha lehet.Sokat erősődnénk vele.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: Dugó (16292)
BELABACSI Creative Commons License 2002.04.17 0 0 16303
Akkor jó.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: U-boat (16290)
BELABACSI Creative Commons License 2002.04.17 0 0 16302
Szerintem a Vébergyuri vezéregyéniség már nem lehetne.Én nagyon szerettem a játékát, és tisztelem benne az elkötelezttséget amit az Újpest iránt érez.Talán pont ezért önnmagának is be kellene látnia, hogy ő a jövő(jelen) Újpestjében legfeljebb tízperceket kaphatna.(Persze csodák előfordulhatnak.)

Szerintem csak akkor akarjon visszajönni, ha ezt tudomásul veszi.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: megyeriS (16288)
Kaputykin Creative Commons License 2002.04.17 0 0 16301
te biztos érted, amit írtál
Előzmény: Megyer25 (16298)
GroundZero Creative Commons License 2002.04.17 0 0 16300
Sztem Urbánnal tuti nyernénk. Nem hiszem, hogy Tamásival nem jönnének ki, tavaly mi baj volt kettejükkel?

Vébert sztem inkább valami edzői funkcióba kéne visszahozni. Kozma, Véber, Szlezák, később esetleg Brockhauser, jó volna őket ismét Megyeren látni, nem? No, persze, mint stábtagokat.

(OK, tom, hogy Szlezák már itt van :)))

Gr0

Megyer25 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 16299
Bélabácsi!

Teljes mértékben egyet értek a hozzászólásoddal, nekem is nagy problémát jelent amikor olyan embert kell támogatni, akiről tudom,hogy nem boldogult volna az előző rendszerben ha nem kommunista.

Ezért mondogatom mindig - kivéve választások környékén,mert akkor ezt félre kell tenni a részgyőzelem elérése érdekében -,hogy nem azért jobboldali vagy baloldali valaki, mert a neki szimpatikus párt minek mondja magát, hanem egyszerűen azért,mert olyan értékeket képvisel és vall magáénak, amit az az oldal is.

Minden embernek mást jelent az élet lényege, mást jelentenek az értékek. Van akinek annyi a lényeg, hogy tele legyen 2 ft-ért a hasa, amit majd az unokáink kifizetnek, van akinek pedig magasztosabb eszményképei, értékei is vannak, mint például Isten, Haza, Család, Újpest. A sorrend kinek - kinek más:)

Újpest Mindenek Felett

Üdv

Megyer

Előzmény: BELABACSI (16258)
Megyer25 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 16298
Nem gond, ha nem mondod, hogy hajrá miép, de teljes ellenszenvemet kivívtad a hozzászólásaiddal.

Inkább olyan hozzászólásodat nem találok, amire azt lehet mondani,hogy pozitív.

Egyébként ha a kovács miatt nem jártál ki az Újpest meccseire, akkor nem értem,hogy hol a klubkötődésed.Elképzelhető, hogy nimcs is? Lehet, hogy annyira baloldali vagy, hogy a tradíció megtagadásával már nem szívesen kötődsz egy ősi egyesülethez? csak emberekhez?

Ez valami olyasmi dolog lehet, hogy azért szavazol a medgyesire, mert olyan megnyerő- Pedig csak egy ember a pártból.

Remélem érted amire gondolok.

Újpest Mindenek Felett

Üdv

Megyer

Előzmény: Kaputykin (16247)
Dugó Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16297
Nb1 góltotó topikból idéznék:

"30. forduló 104 játékos 58 megszerezhető pont

34 pont Dugó
30 pont G.Peti,
24 pont kazamata
23 pont vezerstr, BéKa, isz-akos,
22 pont Batu, Té, GALA, Csaby,
21 pont Kerol-bá, pancimanci, BELABACSI, Gyjoe,
20 pont CsabaT, RG, ptillas, U-boat, hool,
18 pont wicktroll, adi22, Mash, IVÓ, veteran1,"

Nem csak magam reklámozása céljából :))
A legjobb 23 DK tippelő közül a 34. fordulóban 6 ÚJPEST SZURKOLÓ volt!

TOMCAT!
Hogy áll a csapatbajnokság ????

Kaputykin Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16296
beírtam a mea culpába a véleményemet rólad

ne rontsd el!!!

magánlevélből beidézni azért nagyon gáz
hát mégis igaz a 14-15? vagy kevesebb?

Előzmény: megyeriS (16287)
TOMAUTE Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16295
Olvasgatom az indexet, erre a reklámcsíkon kis
spermácska úszik át a következő felíratokkal:
egyet a mamának,egyet a papának, egyet az istennek!!!!!!!
Ez meg mi a %!"/ !!!
Teljesen ledöbbentem! Tudom,ez teljesen off topic, de most komolyan köpni-nyelni nem tudok!

Dugó Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16294
Csak annyit tennék hozzá...
A felháborodás alatt érsd ezt:
Sokkal többet foglalkozik mindenki a Gerával.
Tokody sokkal jobb játékos mint a Gera.
Mindkettő nagy tehetség, de míg a Tokodyról el tudnom képzelni, hogy megállja a helyét egy európai közép- vagy élcsapatban (persze azért nem Real Madridról beszélünk) legyen az bármely ország bajnokságában, addig kizártnak tartom, hogy egy ilyen nyeszlett Gera megélne pl. egy angol vagy egy német ligában. Egyszerűen elnyomnák, vagy az első belépőnél kettőtörne a lába. Gyenge a fizikuma.

A másik:
Tokody a kirobbanó formája ellenére sem válogatott, Gera /nem tagadom, ő is nagyon jó formában van! viszont igen. (Tokody 1/1)
Sőt kezdő is...

Bocs ha esetleg a hozzászólásom sérti az önérzetedet. Nem volt szándékom.

Előzmény: JOcika (16268)
Dugó Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16293
Biztos, hogy öten leszünk!

Előzmény: AD 1982 (16265)
Dugó Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16292
Nem teljesen értek egyet.

Én inkább Fehér Csabit, Pető Tamást v. Sebőköt hoznám vissza.
Vébert imádom, viszont nem vagyok benne biztos, hogy képes lenne felveni azt az iramot, amit mi el szeretnénk érni. Az pedig, hogy őt cserepadra idehozni...nem volna szívem leégetni, azzal, hogy a padon ültessen. Radek Sloncik minden irányítót ver itthon, teljesen felesleges. Szanyó jó játékos, de ki tudja, hogy egy jobb csapatban (mint a győr) mire képes ?
Flórit ...hát fogas kérdés...

Egy biztos: Tamási és Flóri nem fér meg egy csapatban.

Előzmény: Strong (16255)
Dugó Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16291
Éljen az opciós jog ! :)
Előzmény: gguszti (16252)
U-boat Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16290
Béla Bácsi

Ez így igaz...
Ezért próbálom a politikai vitáimat úgy kezelni, hogy nem emberek és pártok között teszek különbséget hanem tettek, programok és mondanivaló között.
A rendszerváltást 90-ben elszabotáltuk most el kell fogadni a jelenlegi helyzetet és azzal főzni ami van.
A tudás, hit, erkölcs, szeretet, klubhűség...érték. A mi értékünk. Minden ember maga értéke. el kell döntenie mindenkinek magának, neki ki a hiteles politikus és mi a hiteles tett vagy mondanivaló.

Amit elerszesztek "kommcsizás" címén az egy piszkálódó, heccelődő valami. Azoknak akik ezt a stílust érdemlik. Akik komolyan állnak hozzá azok komoly választ kapnak.

U-boot

Előzmény: BELABACSI (16258)
Strong Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16289
SS!

Olvasd el az egyik mai hzzaszolasomat , ami a csapat megerositeserol szolt ... :)))

Ott leirtam, hogy a padon jo helyen lenne a Gyuri ! Olyan VacziZolis modon eldonthetne a meccseket !

VISSZA FLORIT , GYURIT , SZANYO KARCSIT es KOKOT !!! Pest,Piroska,Frunza mehet a levesbe...

HAJRA LILAK !!!

Ui.: A HONLAP szerint NYOLCEZER jegyet igenyeltunk eddig... CSAK IGY TOVABB!!! LILABA FOG BORULNI A TAKONYSZINU STADION !!!

Előzmény: megyeriS (16288)
U-boat Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16286
utetoro

Más a vélemény és más a támogatás ezt azért tisztázni kellene. Én véleményről írtam. Mint ahogy ők nem tehetik azt, hogy állást foglaljanak a szurkoló megteheti. Ha a szurkoló bizonytalan kérdezhet és kap egy fajta választ... Próbáld meg neked is elmondják!
Sok olyat tehetünk ami nem mindenkinek tetszik dehát ilyen a világ. Nem mindenkinek tetszik a koreográfiánk, a szurkolásunk, a zászlóink, a kiírásaink. Attól még léteznek. Ha pedig valaki azon az oldalon áll ahol a toleranciát hírdetik akkor tolerálhatna is...
Lehet sokfajta egyenlőségjelet és különbözőség jelet tenni ember és ember között. Ez a diktatúrák sajátja. Te se tedd!!! Ott sem, itt sem különböztettek meg embereket csak a többség véleményt formált. Az RTL vagy a tv2 is egyfajta véleményt sugároz ráadásul a kissebbség véleményét mégsem lázongok és nem mentem tüntetni a hazugságaik miatt. Ez a tolerancia!!
1. Elfogadom. De ha emlékezel a bajnokcsapatunkra ahol volt: Véber, Kovács Zoli, Fehér Csabi, Pető Tomi, Toth Norbi, Bíró Szabi...nem szólhatsz egy szót sem. Ezek pont olyan példaképek voltak mint a maiak. Sokan szívükbe zárták őket akkor és ha az akkori csapatot összevegyíteném a maival nem lenne gondunk európában sem. Szerintem ez nem érv. Akkor is jó csapat volt, élmény volt meccsre járni. Mégsem láttam ezt a sok sok gyereket. Egyszerűen felemelő ahogy lógnak a kerítésen és mosolyognak. Ilyet most látok elötte soha.
2. Stadion igen.
3. A szurkolótábor egy külön sziget. Ha figyeled nálunk többségben sőt jóval többségben van azoknak a daloknak a száma ami csak a csapattal foglalkozik. De vannak azért kiemelt meccsek. Az sem igaz, hogy mi kezdtük volna mivel a Kispestiek már gyalázkodva vonultak be és az első 5 percben már szidtak minket. A cigánykérdésről és az antiszemita kérdésről külön órákig tudnék írni. De legyen elég annyi, igen vannak köztünk cigányok és beszéltem is velük nem úgy fogják fel a dolgokat ahogy te gondolod. Ők toleránsak, toleránsabbak mint te vagy mi.
A trágárságot nem tudod megszüntetni mint ahogy nem tudod megszüntetni, hogy az ovodából, vagy iskolából ne úgy jöjjön haza a gyerek, hogy csunya szavakat mond. Oda se vigyük el a gyerekeinket? Ilyen a társadalom, hozzáteszem sajnos ezen tudunk közösen alakítani de megváltoztatni nem tudjuk ezt el kell fogadni.
Azt mondom. Egy gyerek hozza a másodikat a 100-dik az 1000.-diket. Komoly bázis lehet. Ez fokozottan érvényes a szülőkre. Az első pár szülő úgy gondolta és a többi lassan de követte, ahogy te is. Ez számomra öröm. Azért mert ezt akartuk.
Ehez kellett azért pár ember komoly akarata és meg nem alkuvása. A klubvezetés, a szurkolókért mindig mindent megtévő biztonsági igazgató, és hát a kritizál rendezői gárda is. Kialakulás alatt van a családi szektor és az iskolákkal is fel lett véve a kapcsolat a diákok már járnak külön szektorba, szervezetten és ingyenesen. Sok ilyen program és terv van és nem fogja senki elvenni a lkedvet attól, hogy véghezvigyük. Ilyet senki nem csinált a "Dózsa" korszakban, senki nem csinált az előző vagy az elötti kormányok alatt most érett be egy nevelés ami az erkölcsről és a szeretetről szól.

U-boot

Előzmény: utetoro (16280)
zombieball Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16285
hogy mi van?
én azt mondom hogy aki csak egy kicsit is fel tudja mérni egy labdarúgó kvalitásait annak alapján amit a meccseken lát tőle, az nem is kezd bele ilyen mondatba hogy a Gera így, a Túlio meg úgy. Hacsak nem vicces akar lenni.
Bár ne legyen igazam! Gera még lehet jó focista, ha nem is lesz szimpatikus sose, de ahhoz nagyot kellene változnia. Rossz irányba halad, ill. terelik.. volt már nálatok ilyen 'páratlan tehetségű fiatal' nem is egy, pl. Schultz Levente neve biztos mond még valamit.. mi is van vele?
Előzmény: JOcika (16283)
Strong Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16284
Polyak ! Szep is , okos is (mintha magamrol irnek ... ) , de allitolag nagyon erzekeny . Inkabb hasznalj egy 9110 - est memoriakartyaval.Nekem nagyon jol bevalt.Nem lehet vele a buszon mozifilmet nezni , de nem hiszem, hogy ezert vetted .55-60000 ft-ert mar adnak nagyon jo allapotban , memoriakartyaval , CD-vel , kabelekkel , meg szazezer kulonfele alkalmazassal,jatekkal .En hasznaltam tavaly egy hetig az elsot (9000) ... :) ocsmany feltegla volt, de jo, es STABIL !!!Sokan be akarjak palizni az embert a Motorolakkal.Volt az is...FOS !

FORZA VIOLA !!!

Strong

Előzmény: Intruder1899 (16281)
JOcika Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16283
Ne beszéljünk komoly szintről. Mert ott Túlió sem igen jönne szóba.

Hajrá Fradi!

Előzmény: zombieball (16279)
JOcika Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16282
Elismered az erényeit és a hátrányait is. Ez igy korrekt!
Lehet, hogy pozitiv, megitélni nemtom, mert én nem látom hétről hétre. Addig jó, amig Ti örültök Neki. Hiszen ezért vettétek.

Hajrá Fradi!

Előzmény: BELABACSI (16278)
Intruder1899 Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16281
Igény lenne rá ha működne a rohadék!))
4 napja vettem, negyed milla és már vihetem szervízbe!!(((

A névazonosítás stimmel!

Előzmény: Skywalker. (16108)
utetoro Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16280
Ultra !!!

Nem értek egyet Veled, hogy Lukács és Gyulai egyetértenének abban, hogy Ti állást foglaltatok a magatok pártpreferenciájáról. Azért vagyok benne biztos, mert egy klubvezető sem támogathat olyan megmozdulásokat, amelyek megoszthatják a klubot. Márpedig Ti ezt tettétek. Amennyiben olyan tesztek, amely más Újpestiben ellenérzést, viszolygást vált ki, akkor hibát követtek el. Nekem és másoknak is ilyen érzésük volt, tehát rosszat tettetek. Én nem azért megyek ki a meccsre, hogy mások hovatartozásával ismerkedjek meg. Nem érdekel, hogy az UVB ¾-e melyik oldalon áll (bár sejtettem). Miután a Mi szentélyünkben és az új buszpályaudvar szomszédságában lévő betonteknőben egyaránt megjelent a felhívás, ebből következően egyenlőségjelet tesznek köztünk és a libafoszöldek között.
Kérdezted, hogy mivel magyarázható az, hogy egyre több gyerek látható a meccseket. Én is úgy láttam, hogy egyre többen vannak. Én is most hoztam ki a gyerekemet hosszú idő óta. Szerintem három dolog kell hozzá:
1. Olyan csapatunk legyen, akik tudnak megalkuvás nélkül küzdeni, képesek látványos játékra (a hagyomány kötelez) és vannak a csapatban olyan játékosok, akik példaképek lehetnek a gyerekek előtt. Olyan játékosaink vannak, akik nem mutatják az ellenfél szurkolóinak, hogy mit csináljanak a nemi szervükkel. Olyan játékosaink vannak, akiknek a gólöröm nem abból áll, hogy keresik a lelátón a börtöntöltelék vezérszurkolóikat, vagy a saját szurkolótársaikat verő izomagyú törzsgárda tagjait. Nem olyan söprögetőnk van (korábban volt), aki nagyobb gondot fordít a sérójára, mint a focira és nem arról válik híressé, hogy az összes balhénál ott örjöng a bíró szájában. Olyan ifjú válogatott focistánk van, aki valóban parádés megmozdulásai mellett nem akar a magyar bajnokság színészkirálya lenni. Olyan kapusunk van, akinek a teljesítménye ugyan még ingadozik, de nem énekel a korábbi klubját pocskondiázó nótákat.
1. Van egy, a magyar labdarúgás egyik vezető klubját megillető gyönyörű stadionunk.

3. És a legfontosabb: Talán kezd a szurkolás is egyre európaibb lenni. El kell felejtetni azt a mélypontot, amikor a szurkolók miatt fél évig nem játszhattunk saját pályánkon, vagy amikor neonáci jelképekkel volt teletűzdelve a kerítés, vagy amikor egyik Kispest meccsen horogkeresztes zászlót lengetett egyik „szurkolótársunk”, vagy amikor antiszemita megmozdulássá vált egy Ftc-Ute meccs a mi jóvoltunkból. Az ellenfél szurkolótábora csak ellenfél legyen, nem pedig ellenség és ha ők lesüllyednek erre a szintre, akkor mi ne tegyük azt.
Szerintem még sok a javítani való. Például mondd meg nekem, szombaton miért kellett „Kispesti cigányok basszátok az anyátok”-ozni ??? Miért ??? Két dolog: Egy; ők egy becsmérlő szót sem szóltak, ami szidalmazott volna minket. Második és ez a fontosabb: Mit gondolhat az az újpesti szurkoló (hívhatják mondjuk Lakatosnak akár), aki lila sállal a nyakán és oldalán a gyermekével szurkol a csapatunknak és az ő származásával akarják egyesek (akik egyébként kirakták az ébredj magyar transzparenst is és vélhetőleg ott voltak a béke és szeretet nemzetgyűlésén is) az ellenfelet pocskondiázni és gyalázni. Ez, hogy egyeztethető össze a polgári összefogás keresztény és magyar értékrendjével? Szerinted ez egy gyermek fülének való? Ezt kell megszüntetni. De gyorsan és akkor még több gyerek lenne a szülőjével az ékszerdobozban.

Hajrá Újpest !!!!

zombieball Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16279
szvsz azért komoly szinten nem kellene összehasonlítgatni Gerát Túlióval, már leírni is nevetséges kissé. De komolyan, viccnek nem rossz!

A Gera mint sportember egy 0. Mond ez még vmit a mai magyar fociban? Ahol igazán profi foci van, ott igen. Ez a fő gond vele. Komlós Juci már most beajánlhatja, bérelt helye van a Nemzet Színészei közt :)

BELABACSI Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16278
Az, hogy Túlió sztár az nem lehet kérdés.Az, hogy amit játszik hasznos é az már inkább lehet az.Remekül érzi a kaput, szinte minden támadásunknál megjátszható, nagyon jó érzékkel teszi a labdát gólhelyzetbe, sok gólt lő és nem lehet egy-egyben hagyni egy védővel, mert az életveszélyes.Viszont valóban kicsit lassú,nem igen szaggatja az istrángot, nem egy cselkirály (mondjuk a focit nem is kötényre játszák)és néha valóban olyan mint aki nem tud focizni.

Ha ezeket összeadjuk, még mindíg pozitív a kép.Legalább is szerintem.Én örülök neki, hogy itt van.

Előzmény: JOcika (16277)
JOcika Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16277
Persze kellenek a profik, és a Vágner féle játékosaitokat nem is szóltam le. Túlió egyetlen érdeme(igaz ez nem kicsit), hogy vhogy bejuttatja a kapuba a lasztit(szándékosan nem mondom, hogy gólt rúg). Viszont a pali nem tud futni(nem lehet kiugratni), cselezni még nem láttam, a fejjáték sem az erőssége. Bár azt is el kell ismernem, hogy néha nagyon jó zsugákat oszt. Hopp ez már a második érdem.:)
Kellenek a profik, de nem mindegyik! Csak amelyik télleg az, és nem csak mondják róla.

Hajrá Fradi!

Előzmény: BELABACSI (16276)
BELABACSI Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16276
Hát ez így nem igaz.A fiatalok nem ütik meg azt a szintet, ami nemzetközi sikereket is hozhat.Épp azért kellenek a valódi profik, hogy a srácok tudjanak kitől tanulni.Ez egyébként az Újpestre már is igaz.Sokkal jobb a hozzáállásuk a saját srácainknak is, amióta itt vannak a komolyabb profik.Szemléletet tanulhatnak tőlük, hogy majd egyszer, valóban róluk szólhasson az Újpest.Közben meg legalább megvan az esélye, hogy a nemzetközi porondon nem esünk ki az első fordulóban.Mert az sem igazán jó. A sorozatos kudarcok nem használnak a játékosok fejlődésének.Azért akart mindenki külföldre menni.Ma ez legalább is nálunk, elmult elsőrendű szempont lenni.

Kellenek a sztárok, kellenek a vérprofik és, ha ilyen magyarok nem nagyon vannak, akkor kell külföldről hozni.

Szerintem az egész ország focijának jót tesz az a fajta igazolás stratégia, amit az Újpest csinál.Nem bénákat kevés pénzért, hanem az európai középmezőnybe beférőket drágábban.(Nevetséges egyébként, hogy a Vágner harminc millió, mikor egy ifiből épp kinőtt, még semmit nem bizonyított magyar fióksztárocska árát nem is olyan rég százmillióban határozták meg.Inkább tizenegy Robi Vágner féle játékos, mint tizenegy százmilliós műsztárocska a saját termésből.Előbb tanulják meg a foci iránti alázatot, azután majd beszélhetünk.Szerencsére nálunk már tanulgatják.)

Előzmény: JOcika (16274)
JOcika Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16275
Köszi!:)

Hajrá Fradi!

Off!
Én tudtam ám a Too Good megfejtését. Csak azért nem irtam be, mert kiváncsi voltam, rájön-e vki.
On!

Előzmény: GroundZero (16273)
JOcika Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16274
Elbeszéltünk egymás mellett. Értem, hogy a 30 és a 60 is meccsszám. Legalábbis remélem.:) Csak azt nem értettem, hogy jön ide. Igazából nemtom Gera hány meccset játszott, de sztem több, mint 30. Akkor ez lenne a 60? De Túlió sztem nem játszott 30 meccset. Na én ennyit nem értettem. Azért mondom, hogy valszeg elbeszélünk egymás mellett.
De közben asszem leesett.:)
Persze hogy nem csak azonosakat lehet összehasonlitani. Hiszen akkor télleg nem lenne két összehasonlitható ember. De azért sztem 10 meccs kevés ahhoz, hogy sok következtetést levonjunk belőle.
Még egy. Sztem az Újpestnek sem Túliókra kellene épiteni(nem bántásként mondom), sokkal inkább Tokodykra, Terjékekre, Mórikra, Szántaikra stb. lenne szükség.

Hajrá Fradi!

Előzmény: BELABACSI (16272)
GroundZero Creative Commons License 2002.04.16 0 0 16273
Némá, idejön egy fradista, kivételesen teljesen normális hangnemben és gondolatokkal (nem mondom, hogy ez a frdistáknál kivétel, de ide nem ilyenek jönnek általában tőlük...), és nem elkergetitek meg anyázzátok, hanem vitatkoztok vele... Csak nem kellemesen kell csalódnom? :D

Gera ára télleg soknak tűnik, de sztem is a legtehetségesebb magyar ifjonc, és úgyis annyit ér, amennyit fizetnek érte... ha egy milliárdot, akkor annyit. sztem sem fognak érte ennyit, monnyuk...
Arról, hogy a Sport lassan reklámlap lesz, annyit, hogy a napokban jelent meg a 4. oldalon egy Nike reklámcikk - nem reklámkinézettel, normál cikk-formátumban, Figo-képpel, nos, az egyazegyben reklám volt, semmi más...

Gr0

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!