Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Ugy nez ki megleltem a progit ami frankon kezeli a txtket. H-word2014 viewer a neve es nem is hozza be a villogo kurzort erintesre, ami jo.
Ugyhogy vegulis az lett a sztory vege, h holnap a txt formatumokkal kezdek bele a rakatnyi szoveg legyartasahoz,amit wordpad-on vegzek el pc-n win 10en es innen megy tabletre.
Marha poen ,h kb 40-50 oldalnyi szoveg amit este csinaltam olyan 28-30 kb-t foglal mindossze. Ez meg az pdf ebookokhoz kepest is elhanyagolhato meret.
Koszonom mindannyiotoknak, h nem voltatok restek foglalkozni a kerdeseimmel!
Olyan problémám van,hogy programok eltávolítása vagy módosításában nem jelenik meg az összes telepített szoftver?Revo uninstallert is szoktam használni abban is csak ugyan annyi program látszik.De amúgy mindegyik program működik játékok,vírusirtó meg még sorolhatnám csak el tűntek az említett helyről.Ez mitől lehet?
Bocsi, hanyagul fogalmaztam, vagy csak nem voltam eleg reszletes.Pc-n nálam is jol menti(rtfben) es jol is nyitja meg a wordpad. A gond akkor jon amikor az rtf-t atteszem a tabomra es ott a polaris office 5 progival nyitom meg.(ezt ajanla fel meg a total commander editort(ez meg sem nyitja) es meg vmi editort(ami szinten nem nyitja)
Polaris megnyitja, de hianyos. Viszont a betűtipus is zavaro lenne, a jo szavak is kicsit egybefolynak, a szokoz meg néhol kisebb mint máshol.
A tabletem valoban regi, de nem mondanam szarnak. Galaxy tab 3.
Azóta probaltam txt-ben lementeni es azt megnyitni tabon, ezzel boldogul, itt viszont ugye lehet szerkeszteni is ,szoval barmelyikkel nyitom meg a txt-t a kurzorral vigyazni kell a scrollozasnal.
A txt-t egyébként tobb progi is megnyitja ,jo betutipussal, hianytalan karakterekkel es a merete is jo kicsi.
Rtf is tördeli, de ilyen értelmes .prc/epub/egyéb konvertáló néha nekem is jól jonne. Talán ebben érdekes volt az Alma, hogy ott elsőre akadt értelmes egy kattintásos. Mondjuk Winen se kerestem pár éve, miután pár pilótavizsgásan nyűgös cuccba belefutottam.
Ez biza így van. Úgy hogy én meg valami e-book formátumot javaslok (epub, mobi, prc) mert ezek tördelik a sorokat (magyar elválasztással is) a betűméret állítható, s beállítható, hogy lapozzon, vagy scrollozzon, ha huzigálom az ujjam rajta.
wordpadot használva meg kep is beszurhato ha en magam hozom mégiscsak letre a documentumot?Szoveg es kepek,majd mentes rtfben? rtf-et mivel nyitom meg a tabomon?PDF readerrel is meg lehet?(mert az biztosan van tabomon)
Azert mert tabletre szanom a cuccokat olvasni es ott kenyelmesebb lett volna ha nem kulon kell lapozgatni, csak gorgetni lefele. Bar lehet tableten ugy jelenne meg. A pc-n ahol most vagyok ott az a kis csuszka oldalt nem viszi tovabb a kovetkezo lapra, klikkelni kell az újabbhoz. De tabon a pdf readeremen lehet, hogy gorgetne tovabb, nem?Mert 1 fileba sikerult lementenem, csak pcn klikkelgetni kell a tovabbi lapokhoz(a fileon belul)
Viszont!! Lehet maradok mégis a notepadnal(fingom nem volt ez hol van a gepemen, total commander kereso savjaba beirtam es enterre behozta, notepadot es wordpadot is:)
Lehet maradok csak a txtnel, csak szoveg kep nelkul es akkor siman csak lementem txtben, atrakom tabletre, de ott milyen progi tud txt-t kezelni?Ahogy Doky emlitette. Vagy csak ranyomok tabon total commanderben a file-re es felajanl programot a megnyitashoz?
De meg az is lehet, hogy wordpadot hasznalom es oda tudnek kepet beilleszteni?De azt milyen formátumban tudnam lementeni?
Mert ha wordpadon vagy notepadon allok neki, akkor biztosan nem hasznalonam a pdfcreatort virtualis nyomtatasra.
srf/DMA es a tobbiek akik voltak kedvesek foglalkozni a felvetett kerdeseimmel!
Koszonom.
Végülis lehet, hoy a sajat magam altal gartott pdf sztorno, ha tényleg ez a virtualis nyomtatas siman megoldja PDF-be lementessel, akkor igy mar nem is kell a feher sima mezo sztem, sott biztos.
Meg egy dolgot kene megtudnom, mert kiprobaltam es mukodik, de meg a lapok egybefuzese nem megy. Ez a merge gondolom, kiprobalom, mert azert az durva lenne ha egy mondjuk 19 oldalas PDF 19 fileba menne kulon:)