Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Leginkább ott, ahol a visszaállítási pontok látszanak. El kell indítani a rendszer-visszaállítást, és utána már adja magát. Ha naptár látszik, akkor meg lehet próbálni lapozni benne visszafelé (balra). Vastagon látszanak azok a napok, amelyeken készült visszaállítási pont. Ha nem látszik naptár, akkor valószínűleg a legutóbbit mutatja, de szokott lenni alul egy link a korábbiak megjelenítésére.
Sok éve, mikor még a Kandón halogattuk bizonyos tárgyak elsajátítását, az akkori közgáz tanárunk az alábbi örökbecsűvel kért időt: várjanak, ápdételnem kell a csártot. Na én ott besírtam.
Dehogynem. A legegyszerűbben talán úgy, ha újra lefuttatod az adott programok telepítőjét. De ha tudsz olyan időpontot, amikor még minden megvolt, akkor próbálkozhatsz a rendszer-visszaállítással is, lehetőleg egy annál nem későbbi időpontra.
Írd le a feladatot (az adatterület hozzávetőleges méretét) és a teendőket az Excel fórumban! Ha érthető lesz, akkor hamar kapsz rá megoldásokat. Ahogy eddig is.
A John Deere alkatrész kereső programja ezt a hibát adja mi lehet a gond? Frissíteni kellene valamit, vagy alkalmazás hiányzik? Eddig jól működött. Köszönöm a válaszokat.
Kellene egy konnyen kezelheto - idealis esetben portable - adatbaziskezelo, amiben gyorsan ossze lehet dobni egy kisebb adatbazist celfeladatra, gyakran csak par napos hasznalatra.
A lenyeg a tobbfele lekerdezesi, csoportositasi es megjelenitesi lehetoseg lenne.
Ugy nez ki megleltem a progit ami frankon kezeli a txtket. H-word2014 viewer a neve es nem is hozza be a villogo kurzort erintesre, ami jo.
Ugyhogy vegulis az lett a sztory vege, h holnap a txt formatumokkal kezdek bele a rakatnyi szoveg legyartasahoz,amit wordpad-on vegzek el pc-n win 10en es innen megy tabletre.
Marha poen ,h kb 40-50 oldalnyi szoveg amit este csinaltam olyan 28-30 kb-t foglal mindossze. Ez meg az pdf ebookokhoz kepest is elhanyagolhato meret.
Koszonom mindannyiotoknak, h nem voltatok restek foglalkozni a kerdeseimmel!
Olyan problémám van,hogy programok eltávolítása vagy módosításában nem jelenik meg az összes telepített szoftver?Revo uninstallert is szoktam használni abban is csak ugyan annyi program látszik.De amúgy mindegyik program működik játékok,vírusirtó meg még sorolhatnám csak el tűntek az említett helyről.Ez mitől lehet?
Bocsi, hanyagul fogalmaztam, vagy csak nem voltam eleg reszletes.Pc-n nálam is jol menti(rtfben) es jol is nyitja meg a wordpad. A gond akkor jon amikor az rtf-t atteszem a tabomra es ott a polaris office 5 progival nyitom meg.(ezt ajanla fel meg a total commander editort(ez meg sem nyitja) es meg vmi editort(ami szinten nem nyitja)
Polaris megnyitja, de hianyos. Viszont a betűtipus is zavaro lenne, a jo szavak is kicsit egybefolynak, a szokoz meg néhol kisebb mint máshol.
A tabletem valoban regi, de nem mondanam szarnak. Galaxy tab 3.
Azóta probaltam txt-ben lementeni es azt megnyitni tabon, ezzel boldogul, itt viszont ugye lehet szerkeszteni is ,szoval barmelyikkel nyitom meg a txt-t a kurzorral vigyazni kell a scrollozasnal.
A txt-t egyébként tobb progi is megnyitja ,jo betutipussal, hianytalan karakterekkel es a merete is jo kicsi.