Ha valami birja akkor az a dr ;) sot sokkal kevesbbé gáz neki a hosszabb táv mint az egyhelyben reszelés vagy a rövidtávokon nem kellően bemelegítés + a tank is birja: a gyárival is elmehetsz 200+km-t.
Salgóba nekem is mondtak egy pályát valami csalános út végén van vagy hol állítólag egész lightos. Hátha addigra nekem is meglesz a röffencs :) De hallod DRnek nem gáz az ilyen nagy táv? mármint bírja a hütést meg a sok útat egyhuzamba(200-300km)? jó a tankja az biztos nem de már szemeztem a egyel nagyobbal ami rá való lenne:)
"minden egyszerre nem mehet" ? apr 28-maj1 leszunk ott - 4napos unnep valamelyik nap csak motorozol ;) Nem tatabanya-n lakom, hanem pesten+nagykatan. A kepet szatyinaeknal csinaltam.
Szlovákiába még nem voltunk,hogy miért vettem dr-t:minden egyszerre nem mehet!
Május elseje még egy kicsit odébb van,de ha úgy alakul akkor csapathatunk.Te Tatabánya környékén laksz az előző dr-t tarjánból hoztam ,lehet hogy onnan ahol a képet csináltad.
En is leginkabb endurozok, de mindig masfele ;) - pl majus elsejen megyunk Salgotarjanba! ha raersz es van kedved csapathatnank egyutt egyet - mutathatnal par jo feljarot - kornyekbeli palyakat stb - voltunk tavaly is arra nagyon franko hely! Szlovakiaba nem szoktatok atjarni?
Tenyleg hogy hogy ujra dr350-et vettel es nem valami utosebb versenyendurot(wr,exc,ec stb)?
Ezt mostanaban vetted? elso-hatso fogaskerek hany fogas volt elozon ill ezen? sulyt nem mertel hogy mennyivel konnyebb(gondolom S-esrol is le volt szedve a felesleg)
így utolag motor piacra tippeltem voona :) de ilyet,hogy motorbonto nem is hallotam még :O szegeden szetm nincs is ilyen =/ pesten van ez vagy merre? de a gyári dobnak nagyon csendes hangja van nem? én majd nyitottat akarok rá mert jobb ha hangos vagyok mert kisebb az esély ,hogy elcsapnak =/ de hallotam,hogy nyitott dobnál van valami szelepégés hátul ütöje az mennyire súlyos mellékhatás?
Nem tudom hogy megnezted-e alapossan a képet: motorbontoban lattam ;) Felig nyitott lesz - most gyari van rajta ennek jobb szeretema hangjat csak nagyon nehez. Sima karbinal a motor kizarolag a motor szivohatasa miatt megy a benzin a motorba, ennel meg amikor rarantod a gazt akkor rasegit - erosebb nem lesz tole a de a gazreakciod sokkal jobb. fekkar: 2-3e korul.
ilyeneket hun lehet látni ? mert felénk én egy darabot nem láttam még . valami cross pályán voltál vagy valami enduro találkozó? én is menni akarok sok DR-t bambulni :) és hülye kérdéseket feltenni :() Nyitott kipuffod lesz akkor vagy milyen volt rajta?:) gyorsitos karbi az mit takar?:O amúgy hallod DRhez egy fékkarnak kb mennyi az ára? mert ma kérdeztem meg RXhez és a 9500as ár földhöz vágot egy darab aluminiumért...
a fejidomot és a kipufogot meg is vettem rola ;) + ma me'g lattam 1-2 dr350et de azok nem hagytak mely nyomot bennem - de azokrol is leszedtem ezt-azt ami megtetszett.
aprilia az a gilera:D gencsydani mondta,hogy kevés löösz szte a súlyomhoz az a futoműű de meglássuk:) hát akkor hova írjak?:O hcrm@ <---ez az? hát a 3,2 az jobban fogyaszt akkor mint az rxem... na de hallod azon ak épen mi lehet az a kis kapcsoló izé a kormányon?
iwiw-en ne irja vazze!;) de asszem ezt mar megirtam... az elozo dr 3.2L tol 7L-ig evett a jobb kezem fuggvenyeben. szerintem a futomuvon ne nagyon tord a fejedet mert a gilera? utan a gyari is kurvajo lesz! berugo ha bontobol szerzed a cuccokt kb 40e ft-be megáll (de inkabb egy jo akumlátort vegyél ;)
http://www.ccwn.org/Ludwig.Geromiller/bilder/mot/DR_Cockp2.jpg jah meg ezen a képen az emberke mit szerkesztet rá a kormányra? mert a szövegben nem találtam. meg kb mennyi pénz lehet egy hátsó telo a drbe ami kb 90kilóra belőhető?
tényleg ha már lesz valami kb adatod akkor megírnád mennyit eszik 100on vegyes használatba vagy ahogy te használod ?:) 5-6liternél azért többet nem nyal be ugye?
1 se-re is teheto berugo (olcsobban mint a 2 motor aranak kulombsege) 2 lattal mar dr350-t lemerult aksival rendeltetesszeru hasznalat mellett? (amikor a hegyekbe megyek szopatos terepre es 5percenkent kell inditasni sem merul-t le meg soha) ok majd marcius elso heteben dobjal mail-t.
SHC nekem azért favorit mert berugó is van rajta meg önindító és a kettő együtt azért jobb mint ha csak az egyik vagy csak a másik . Majd ha jössz le akkor előtte egyeztessünk már ha lesz kis szabadidőd :)
nem probaltam meg shc-t de gondolom nem olyan nagy okossag, enduro versenyen nincsen sok ertelme - talan endurocrosson. en mondjuk orulnek ha lenne 3 gomb a kormanyomon: enduro, SM, cross - es mondjuk a gombnyomasra nem csak a futomu lenne belove hanem a gumi futofelulete is ;)))