No, akkor telefonons érdeklődésemre válaszolva ezt a szavakat mondta a kolléga:
"Tudjuk a problémát, igen. Jelen pillanatban még nem egyeztünk meg a kártya gyártójűval, hogy milyen grafikája, és hgyan nézzen ki a kártya, és ezért csúszik a dolog. Kéjük még a türelmeteket. Semmi anyagi probléma nincsen, csak "napi" szintű kérdésekben nincsen még megállapodás. Itt van minden adat nálunk, és rajta vagyunk a dolgon. Gondolkodtunk azon is, hogy az ajándékcsomagot már most kipostázzuk, és majd utána a kártyát, de még nem tudjuk, hogy mi legyen pontosan. Lehet ez a megoldás lesz."
"Igen, egyösszegben kell kifizetni a 12.000 HUF-ot, és a csomag átvételekor."
Mondjuk itt elrontottam, mert azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mi van azokkal akik idén vették a Vasat! Bocsánat!
Szerdán délután, vagy legkésőbb csütörtök délután tudna bemenni. Ez attól függ, hogy a szerdai napja hogyan alakul. Bár ha jól látom, akkor 19.30-ig nyitva vannak, ezért szerintem még szerdán is be tudna menni. Ausztriában nem jellemző a túlórázás :))
no, akkor kezdheted felvázolni ;-))))), hogy mikor is menne ki az ismerősöd Bécsbe? Mikor tudna bemenni a cuccért a boltba? Minden infót megtalálsz a itt fórumon, hogy meddig van nyitva, hol van a bolt. Most már csak akkor félre kellene tetetni a sárvédőívet, de meddig!?
akkor a feladat adott! ki az aki ért mondjuk a Corell Draw-hoz? No akkor annak már adom is a munkát! Letölti a képet, hogy milyen louis-os ív, és akkor szépen megnyújtja a sárga felületet, és akkor felteszi ide vissza. ;-) már látható is, hogy akkor milyen lenne hosszabb ívvel!? ;-)))))
Ezért lett feldobva a kitárgyalandó dolog, hogy kinek milyen lenne a megfelelő!? Né még mindig azt vallom, hogy kb. függőig kellene "felhúzni" az ívet. annál tovább nem nagyon, de addig fel kellne, mert akkor a "központi" telót is védené a sárvédő ív. Lefelé meg egyértelműen az alsó zátrszelvényig.
de szerintem Bással azt is meg lehet beszélni, hogy akkor TE megkapod ezt a pouisos sárvédő ívet, hiszen mintának van vásárolva, nem tudom mi a tovbbi felhasználási célzata. De ezt Nektek kell megbeszélni, és persze Bás, aki a kiötlője a dolognak, dönti el, hogy mi lesz ezzel az ívvel!?
Javaslom a sárvédő miatt azért ne legyen retro motor kinézete a gépnek. Engem mondjuk valószínű nem érdekel a dolog ha túl hosszú lesz megszavazva mert szerintem a funkció elveszi a "vagányságát" a mocinak. Ha viszont a többség a hosszú verziót szavazza meg akkor Bás tőled kérdezem, hogy abból tud-e a műanyagos rövidet csinálni. Hiszen a sablon ua. csak nem tesz bele annyi cuccot. Ha ez megoldható akkor természetesen továbbra is érdekelni fog a dolog! Nekem csak az a fontos, hogy a blokk rész ne legyen mocskos, én majd beállok a zuhany alá.
Én is ott leszek az egyetemen mondjuk elvileg 18.20-ig lenne órám de ez képlékeny ahogy magamat ismerem és tekintve a napos órák számát. A bejárattal szemben szoktam parkolni egyeztessünk időpontot!
Pár nappal ezelőtt feltettem egy Pályázási lehetőséget, mármint, hogy a Hungaroringen nyílt nap lesz amit az ORFK szervez. Most engem az érdekelne, hogy ki jönne, és honnan indulna, mert Bálint636 sajnos nem tud jönni. :-(( Viszont én meg nem szívesen motoroznék egyedül Pesten keresztül, és ehhez a kis túrámhoz keresek idegenvezetőket, vagy legalább egy idegenvezetőt. ;-)