Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Sziasztok, Win 8.1 rendszert használok, rendszeresen frissítve, aktiválva. Az utóbbi hetekben a gépen lejátszott videók elkezdtek akadni. Teljesen mindegy, hogy YouTube-on, Facebookon, vagy akár videolejátszóban .avi, .mkv vagy bármilyen videót indítok el, kb. 10-20 másodperc után akadozni kezd, amit viszont az egér megmozgatása megszüntet újabb néhány másodpercre. A képernyőkímélő ki van kapcsolva, a videokártya driverét frissítettem. Akinek van tippje, hogy mi okozhatja, ne tartsa magában. :)
Gépház, hálózat és internet, mobil elérési pont, bekapcsolod. azonosítót-jelszót nézd, a telefonon esetleg töröld ki a korábbi kapcsolatot, hogy újra megtalálja.
Nem lehet, hogy a számítógépe(i)d nem megfelelő Wifi drivert használ(nak)?
Azért írhatnál valamit arról, hogy miképpen állítottad be a Wifi kapcsolatot? Meg számítógép típusáról, az operációs rendszerről valamit. Hátha ezekből kiderül, hol a probléma. Ha a laptopon jó a kapcsolat, akkor nincs igazán oka annak, hogy ne továbbítsa a jelet az egyéb eszközeidre,
(Más: Sok évvel ezelőtt vettem a TP-Link WR-740N routeremet. Ahhoz kaptam tartozékként egy TF-3239DL 10/100 Mbps PCI Network Adapter kártyát. Hetekig szenvedtem a Wifi kapcsolattal. Végül kivettem, és az számítógép saját kártyájához csatlakoztattam. Azóta semmi gond, tökéletesen működik a Wifi kapcsolat, úgy a laptopommal, mint a telefonommal. Az okot máig sem tudom.)
A laptop csatlakozik a wifire de szeretném a telefonon a játékot használni és ehhez kéne a mobil elérési pont a laptopról, de sajnos nem működik.Ha be akarom kapcsolni a laptopon azt írja ki nem sikerült beállítani a mobil elérési pontot,pedig pár hete még működött,és tudtam párosítani a telefonnal.
Az antenna egy kültéri N-es rettenet panel antenna, szóval akkor mi is van, milyen konfigban? Milyen mobil elérési pontról beszélünk? Csatlakozni kell egy wifihez és kész...
Van egy JPA-14-s antenna amihez egy TP-LINK TL-WN722N tipusú router csatlakozik.Így használom a munkahelyemen,van mikor csatlakozik de sajnos a leg többször nem.Otthon sem tudom beállítani a mobil elérési pontot,pedig ott erősebb a jel sokkal.A m.helyemen amugy tudok filmet is nézni vagy you-tube is megy szinte akadás mentesen.
De ha szűkíteni akarod a keresést, akkor megkeresed a megfelelő könyvtárat, és a jobb felső sarokba írod a keresendő szöveget (Ha több szóból áll, akkor idézőjelben, másképp külön-külön keres az egyes szavakra):
És ez az eredmény. Listázza a címben lévő találatokat, de a dokumentumok szövegében előfordulóakat is:
Korántsem tökéletes, én az XP keresőjét jobban szerettem, de hát ez van. Javítottak rajta:-)
Ha csak az a cél, hogy több szövegfájlban egyszerre lehessen keresni egy adott kifejezésre, akkor azt szerintem minden normálisabb fájlkezelő tudja (pl. Total Commander: Alt-F7, Szöveg:...).
Word doksikra persze ez így nem működik, azok nem sima szövegfájlok.
Nem kaptál jó megoldást, mert nem is kérdezted meg. Legalábbis azt nem, amit itt felvetettél. Itt egy "..egy kisebb adatbazist celfeladatra..." kértél, ott meg néhány cella összefűzésére kértél képletet. Azt a fórumot naponta olvasom, és ha SK, majd Jimmy nem válaszolt volna, akkor magam válaszolok. A legutolsó kérdésedre is tudnék pozitívan válaszolni, csak illendőségből nem akarom Jimmyt beelőzni.
Ma reggel velem is szembejott egy "sok szovegfajl egyben" problema.
Az illeto word-ot hasznal, egyetlen fajlba masolja be a szovegeket, az elso sorat cimsornak allitja be es tartalomjegyzeket csinal beloluk, igy tud kozvetlenul a fajlra ugrani, es mindben egyszerre tud keresni.
Most mar tobb szaz kis szovegnel tart, problemai vannak a fajl megnyitasaval.
Valaki ismer "tobb szaz szovegfajlt egyben elerni" megoldast?
Ugy tudom, valamikor nagyon regen, meg win95 alatt volt egy Lotus Notes alkalmazas jo volt erre, de az mar a multe.
Nem hordozhato es nem ingyenes, raadasul nincs is telepitve, de ha lenne, akkor is azon a PC-n lenne, ami allandoan foglalt az excel-word hasznalat miatt.
Valami kis, egyszeru, ingyenez es hordozhato megoldast keresek, amikor kell max. par szaz adatot 3-5 fele szempont szerint rendezni, gyorsan megoldhato legyen, es akar pendrajvon hasznalhato legyen.
Sajnos ott se kaptam jo megoldast, de mar kozelebb vagyunk a celhoz.;)
Szerintem ehhez adatbaziskezelo kell, tablazatkezelo alkalmatlan ra.
Egyszeru pelda, talalj ki akarmilyen adatsort legalabb negy oszloppal.
Tedd negy kulon tablaba, mindegyikben mas oszlop szerint rendezve oket.
Hogyan oldod meg, hogy barmelyik sorokat torlod az egyik tablaban, a tobbi tablaban levo megfelelo sorok is torlodjenek? Szerintem sehogy, adatbaziskezelo kell hozza soronkenti kapcsolatokkal.
Egy 500 GB-os kulso USB merevlemez ujabban jo negyedorankent elindul es mintha vegignezne a fajlokat, pedig az indexeles ki van kapcsolva.
Nemreg kiderult, hogy szinte minden fajlra es konyvtarra azt irja, hogy nem torolheto, majd csak TC alatt rendszergazdai joggal hajlando megtenni. Tegnap vegre csinaltak kepernyokepet a processzekrol, ugy tunik, conhost nevu szolgaltatas aktivalja magat ilyenkor. Webes infok nem sokat mondanak rola, lehet koze a ket esemenynek egymashoz?
Egy konferencia utan egy idos ferfi szova is tette,hogy a kozepkoruak igy beszelnek, lehurrogtak, hogy a szakirodalom angol es a magyar megfeleloit nem hasznaljak a gyakorlatban. Szerintem egyszeruen rossz szokas, vagy birkaszemlelet.bizonygatni akarjak, hogy angolul olvasnak, igy tobbet ernek, mint masok.
En is vitatkoztam a tanaraimmal annak idejen, miert struktura es miert outsourcing, most meg en is kezdem felvenni a rossz szokast.:-((