Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Simi1983 Creative Commons License 2004.04.11 0 0 328
hello!

Tudna nekem segíteni abban valaki,hogy milyen festék hasonlít leginkább a Skoda 120 gyári fehér színére?Nem szeretném átfesteni az egészet az nagyon sok meló lenne hogy szép legyen
Jó locsolkodást/sok locsolót!
Simi

zagy Creative Commons License 2004.04.11 0 0 327
Üdv újfent!

tudnátok segíteni abban, hogy hogyan tudnék házilag készíteni műszerfal fóliát?

Simi1983 Creative Commons License 2004.04.10 0 0 326
Hello!
Mindenkinek kellemes húsvétot kívánok!
Sajnos lemaradtam a kocka műszerfalról :-(
Ha valakinek van eladó fordulatmérője akkor az írjon vagy hívjon!
Tel.:30/287-0127
mail:simi20@freestart.hu
Köszi!
Hello
ChRiS RS Creative Commons License 2004.04.10 0 0 325
Minden topictagnak skodálatosan szép húsvétot kívánok!
djzoo Creative Commons License 2004.04.09 0 0 324
Koszonom az otletet, kicsereltem a gumigyurut, most varom a fejlemenyeket...

Előzmény: Simi1983 (322)
szulovszkyz Creative Commons License 2004.04.09 0 0 323
Sziasztok!

Ezen a fórumon még új vagyok.Jelenleg egy '85-ös fehér 120GLS-el van bensőséges viszonyom.
Hétvégén vízpumpa,AC,csövek cseréje a program.

További kellemes időtöltést.

Üdv

Zoli

Simi1983 Creative Commons License 2004.04.09 0 0 322
Ami az alapjárat elmászását illeti ilyen nekem is történt.A hiba oka az a pici csavar volt amivel állítod az alapjáratot.Ha kiveszed van rajta egy kicsi gyűrű ami arra szolgál hogy ne kapjon fals levegöt és hogy vmilyen szinten rögzítse a csavart.Nekem ez volt a hiba.Talán Neked is ez
Hello
Előzmény: djzoo (320)
Simi1983 Creative Commons License 2004.04.09 0 0 321
Hello!

Csak most találtam ezt a fórumot,de szerintem elég jó!
Érdekelne a kocka műszerfal!
Hol laksz?Messze Miskolctól?
tel.:30/2870127
Hello

Előzmény: bedrecs (313)
djzoo Creative Commons License 2004.04.08 0 0 320
Sziasztok Skodasok!

120-asomnak nyugje van... Allandoan elmegy az alapjarat. Mar kitakaritottam a karbit, de nem hasznalt a dolog. Egy ideig minden rendben, aztan kezdodik megint elorol.
Besokalltam, es atszereltem az egeszet. Kapott egy masik ontvenyt, de ugyanazokat a fuvokakat es egyebeket pakoltam at bele. Most alapjarat rendben, kicsit magas, viszont a szivatom bolondult meg. Eddig mukodott, lehetett szabalyozni rendesen. Az uj karbi a regi szivatoval pedig vagy porgeti a motort, vagy nincs szivato, nincs szabalyozas.
Mit tanacsoltok? Csereljem ki a szivato tarcsajat (rakjam be a masikat)?
Esetleg valamelyik pillangoszelep van jobban nyitva a kelletenel?

Hol keressem a problemat?

Valaszokat lehet privatban a peliz@pet.dote.hu-ra is.

Koszi elore is!

Udv Zoli

Pinkli Creative Commons License 2004.04.07 0 0 319
Lehúzod a gombáról a két kábelt, és egy kapcsolót raksz közé. Persze nagyban megkönnyíti a menet közbeni kapcsolgatást, ha a kapcsolót bevezeted az utastérbe.
roki007 Creative Commons License 2004.04.06 0 0 318
Sziasztok,

Skodánk decemberben lesz 16 éves 62k km. A zöld kártyán megdicsérték az autóklubban, hogy milyen alacsonyak az értékek :)

Amire fel szeretném hivni a figyelmeteket: a gyári üzemanyag csöveket ki kell cserélni, ui már 8-10 év után is könnyen megpattan és folyik. Ebből kettő is van, a második a macárásabb, ui ez az indítómotor mellet megy és jobb ha ez cserélt.

Cserébe elárulhatnátok, h hogyan kössek be a kapcsolót a hűtőgomba kiiktatásával.

Köszi és jó autózást!

bedrecs Creative Commons License 2004.04.05 0 0 317
vissza lehet alakítani a kettősüzemű autót, de a forgalmiba is akkor vissza kell íratni, meg egyéb formaságok (papírok, utánajárás, hivatalos dolgok), csupán idő és pénz kérdése, sajnos :-(
Előzmény: ChRiS RS (316)
ChRiS RS Creative Commons License 2004.04.05 0 0 316
akkor ezt buktam. Ezek szerint egy benzin/gázos autót már nem lehet visszaalakítani benzinessé? (láma kérdés, nem értek hozzá)
Előzmény: bedrecs (315)
bedrecs Creative Commons License 2004.04.05 0 0 315
sajnos komplett gls-em nincs, ezeket a cuccokat a saját autómból árulom ki, egyben nem tudnám eladni az autót :-(, mert benzin-gázos, és a gázszettet meg akarom belőle tartani.
Előzmény: ChRiS RS (314)
ChRiS RS Creative Commons License 2004.04.04 0 0 314
Egy egészben levő GLS-ed nincs véletlenül eladósorban?
Előzmény: bedrecs (313)
bedrecs Creative Commons License 2004.04.03 0 0 313
Sziasztok! Van egy pár tuning eladó dolgom:
Rapid (kocka műszerfal) kevés km.-el ajándék rapid kormánnyal 16ezer Ft
5 sebességes váltó rudazattal 25ezer Ft
GLS műszerfal-keret GLS ajtókárpitokkal (kesztyűtartó,rádiótartó konzollal) 10ezer Ft
GLS motor (esetleg bontva-hengerfej,stb)
105 komplett hengerfej 8ezer Ft
120 komplett hengerfej 5ezer Ft
és sok más alkatrész...
06/20 201 6846
Krisztián
Elnézést, hogy ezzel terheltem a fórumot.
zagy Creative Commons License 2004.04.03 0 0 312
Sziasztok!

Ha tudnátok segíteni abban hogy hol tudok 120L-hez venni fém tükröket venni,azt megköszönném!

Hirharang Creative Commons License 2004.04.03 0 0 311
Ha tartósan ég, akkor is van benne még egy-két liter. Elég megbízható autó, ha elkezd világítani tartósan, még biztosan eljutsz egy kútig.
Előzmény: Pinkli (308)
devisionhun Creative Commons License 2004.04.01 0 0 310
Határozott üvöltéssel... ez nagyon tetszik!
Akár a www.skodaklub.hu -ra is átkukkolhattok. Szép lassan beindul és nagyon baba az oldal. Mindenestre problémamentesebb mint az index...
Engem se fizettek le... =)
Ha valaki tud elfekvö Rapidot, mondjuk felújítás elött (közben), az szólhatna.
Nem mintha most lenne pénzem, de jövö ilyennkor már elég aktuális lesz... =)

Csáó
Dev

subler_ Creative Commons License 2004.04.01 0 0 309
Nagyon szépen köszönöm!
Előzmény: Pinkli (308)
Pinkli Creative Commons License 2004.04.01 0 0 308
Az üzemanyagjelző pilács elvileg 5 liter alatt kezd világítani, de mikor fel-fel villan, akkor 10l még biztos van benne (miénknél legalábbis így van). Az ablakmosó fúvókája egy gumigyűrűbe van bepattintva, szóval egy határozott üvöltéssel kiemeled fölfelé.
subler_ Creative Commons License 2004.04.01 0 0 307
Sziasztok!

Két kérdésem lenne 120-assal kapcsolatban:
1: Amikor el kezd világítani az üzemanyagszintet jelző lámpa, akkor még mennyi van benne? Mennyit lehet még menni?
2: Az ablakmosó fúvókát hogyan tudom leszerelni? Eldugult.

Köszi!

Gbatchee1 Creative Commons License 2004.03.31 0 0 306
Nagyon köszönöm a tippet. Remélem nekem is beválik.
Poetry Creative Commons License 2004.03.31 0 0 305
Üdv Mindenkinek!

Nos én tudok ajánlani egy helyet. Mi ide visszük szervizeltetni a kis Skoda-t. Ma is volt ott, és gyógyultan jött haza, ereje teljében!

Kelemen Gábor - autószerelő mester
1223 Budapest, Aszály u. 6/a.
Tel: 362-1728; 362-5830

Helyileg: A C*mpona mellet van egy banzinkút, azzal szemben kell felmenni. Szinte teljesen fel a hegyre. De mielőtt a tetejére érnétek bal oldalt egy traktor gumira (azt hiszem) ki van írva a név. Ott be balra és kb a harmadik családi ház jobbra (van mellettük egy másik szervíz is, nehogy összetévesszétek a kettők!)

Tisztességesek, korrektek, és szerintem egyáltalán nem drágák. A Skoda már rég óta oda jár, úgyhogy lehet ránk hivatkozni (a topikban szereplő narancssárga Skodára).

Én a saját kispókomat is oda viszem, ha valami nagyobb probléma van vele. Foglalkoznak mindenféle autóval. De Skoda szerviz volt kezdetben.

Ja, és nem kaptam ezért semmi pízt vagy kedvezményt! :-)

Előzmény: Gbatchee1 (302)
Latya (K.L.) Creative Commons License 2004.03.30 0 0 304
Sziasztok! ....na jó 105-ösre.....Olcsó gumis Párkányban tudtok valami címet? esetleg árat? 2 autósboltot is felhívtam Párkányban, de egyik sem forgalmaz gumit :( AZ itthoni Matador árak eléggé húzósak, az akciós szupermarketek nevesincs gumiaihoz meg nincs sok bizalmam... Vagy ne vacakoljak, hanem vegyek ott?
S110L Creative Commons License 2004.03.29 0 0 303
Aha, ez a rosszabbik eset :(
Ha nincsenek autószerelői ambícióid + szerszámaid, akkor a szervíz tényleg jobb megoldás.
Javasolni nem tudok neked ilyet, mert én inkább magamnak csinálom meg. De biztosan akad olyan, aki ismer megbízható korrekt szerelőt (ilyet nehéz találni).

Amúgy egy-egy "verseny Gecó?" :o) motorbőgetés nem segítene rajta, ahhoz legalább 10-15km országúti tempó kell bemelegedett motorral.
De ettől függetlenül nem kellene beköpnie a gyertyát.

Előzmény: Pinkli (301)
Gbatchee1 Creative Commons License 2004.03.29 0 0 302
Sziasztok Skodások!

Nemrég lettem büszke tulajdonosa egy 120L Skodának, viszont motor (valszeg karbi) és fékproblémáim vannak.
Azt szeretném kérni, hogy ha tudtok Budapesten megbízható, pontos, nem túl drága szerelőt, aki ilyen autókkal foglalkozik, akkor értesítsetek.
Írhattok ide vagy az emilemre: vtybi@freemail.hu
Előre is ezer köszönet.

Pinkli Creative Commons License 2004.03.28 0 0 301
Úgy értettem hogy mindig ugyanabban a hengerben köpődik be a gyertya, csak hülyén fogalmaztam. Az alacsony fordulattal a reggeli csúcsban nem tudok mit kezdeni, max néha előadok egy "verseny gecó?" motorbőgetést. Amúgy piszkálgattam már az autót, de a motort még nem bontottam meg. Szerintem ebből szervíz lesz.
S110L Creative Commons License 2004.03.28 0 0 300
Sajna mindig ugyanazt gyertyát köpi be.
Itt arra gondolsz, hogy mindig ugyanannál a hengernél van a bibi, bármelyik gyertyát teszed bele?
Vagy arra, hogy ha a gyertyát átteszed egy másik hengerbe, akkor abban a hengerben köpődik be a gyertya, ahová áttetted?
Előzmény: Pinkli (298)
S110L Creative Commons License 2004.03.28 0 0 299
Még egy ötlet - ez sem jobb :(
Lehet, hogy nagyon kikopott a hengerfejben valamelyik szelepvezetőd és ott ömlik bele az olaj.
Ha sokat jársz alacsony fordulaton, főleg nincs ideje bemelegedni a motornak, akkor a gyertya nem tisztul meg és ezért köpi be az olajos keverék.

Lehet lesz másnak még ötlete, de nem hinném.
Sajna mindkettő (gyűrű v. szelepvezető) ellenőrzéséhez meg kell bontanod a mocit...

Előzmény: Pinkli (298)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!