Keresés

Részletes keresés

kisaliz Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2431
Martin drága,
ne írj ilyeneket, mert sírni fogok, és itt a munkahelyen az nagyon ciki lenne :-)))
Előzmény: martin masahiko (2430)
martin masahiko Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2430
nos emberek, martin tolla újra meglendült, s nyomában a következő, kissé szomorkás történet kerekedett:

A szőke herceg kényelmesen elhelyezkedett a padon s csendben figyelte a lovagi torna eseményeit. Postagalambját karjára vette így biztosítván állandó elérhetőséget az őt keresni vágyóknak. Arra gondolt, holnap neki is ott kell majd a porondon küzdenie, szívét-lelkét beleadnia a harcba. Az egészet a pokolba kívánta, de tudta, hogy ha abbahagyná, 2 nap múlva már hiányozna neki.
Mikor vége lett a tornának elindult hazafelé. Lassan bandukolt a kihalt úton, fejét lehajtva, nyakát behúzva védekezett a metsző hideg ellen. Ahogy ment-mendegélt szembetalálkozott egy tündérrel.
"Állj meg herceg egy szóra"
A herceg nagyon megijedt.Még sosem látott tündért és azt hitte, káprázik a szeme.
"te szentséges Úristen"-kiáltott fel. "Azt hiszem mentőt kell hívnom."
Hirtelen eszébe jutott, hogy hisz ott van nála a mindig készenléti állapotban lévő postagalambja. Gyorsan írt egy üzenetet a mentőknek, akik rövid időn belül a helyszínre érkeztek Szegény tündérke csak állt ott és nézett rá bánatos szemekkel, ám ahogy a mentők megérkeztek eltűnt... az ambulancia beszállította a herceget a Péterfy Sandor utcai kórház pszichiátriai osztályára, ahol hosszas vizsgálatok után megállapították, hogy a herceg krónikus álmatlanságban szenved. Ellátták altatókkal és jótanáccsal, a herceg pedig fogott egy taxit és hazaszáguldott vele. Szegény tündérke pedig csak állt ott a hidegben s várta vissza a herceget, de a herceg nem jött többet s a tündérke testét lassan szétfújta a jeges téli szél...

martin masahiko Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2429
... szólott a nagy úszásszakértő és csendben elmerült a medencében...
kisaliz Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2428
Én is úgy gondoltam, hogy ezen topic keretei között hiányolom a "Juda-stílust", a vízilasztisos pajtásainknak teljesen OK az a beszámoló :-)))))
(Azt a szót, hogy szolicickány nem is értenék :-))
Előzmény: Juda (2426)
martin masahiko Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2427
Juda, hun van az UTE-BVSC-s beszámolód? vagy én vagyok teljesen hülye?
ja és plz ne hangoztasd ezt a szőke nőcit, a lelkem így is elég romos, nem kell tovább pusztítani...)o:
fruh! hát ezzel vitatkoznék. Ferike gyönyörűen úszik, és ezt nem elfogultságból mondom. Ez a srác tuti, hogy úszással kezdte, és nem 2 évig űzte... a Madin is látszik, hogy úszóból lett pólós, a gyorsúszásnál lehet ezt megfigyelni. Lehet, hogy a ráúszásnál rondán úszik, de azért, mert ott úgy kell úszni. Szóval ahhoz, hogy ilyen gyors legyen fel kell vennie egy ilyen hülye testtartást, mint egy delfin... de nézd meg 1-szer bemelegítésnél, asszem lehetne tőle stílusgyakorlatokat venni...
Juda Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2426
Nem ám!!! Nem kell róla lemondani! :-))) Csak az UTE-BVSC-ből azért hagytam ki, mert azon nem igazán volt semmi különös (leszámítva, hogy ott üldögélt a lelátón néhány pólós, úgymint: Mátyás Zoli, Madaras Norbi, Steinmetz Ádi - aki valami statisztikát irogatott -, Varga Dani, Vindisch Feri - egy szőke csajszi társaságában, aki vadul fényképezett -, Hesz Máté, Paján Viktor, Bíró Ákos, Lehmann István + Gyöngyösi András, edző... :-))) ).

De ha megfigyeled, az előző beszámolóknál úgy csináltam, hogy a "nőcis" részeket ide beírtam, viszont a Vízilabdás-topicból kihagytam. :-) (Nem hiszem, hogy pl. MCsaba nagyra értékelné azokat a beszólásainkat... :-)))) A (remélem) ma elkészülő Vasas-Fradinál már a régi stílusomból is megcsillogtatok egy-két dolgot... :-))))

Előzmény: kisaliz (2425)
kisaliz Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2425
Moat már értem, hogy a "nőcis" hozzászólások miért maradtak ki a meccs-beszámolóból :-)))

Pedig a régi beszámolóknak ezek az apró kiszólások adták azt az utánbozhatatlan stílust (pl. barinők szapulása, játékosok külsejének istenítése / szapulása).

Azért nem kell örökre lemondanunk a régi típusú írásaidról, ugye????

Előzmény: Juda (2401)
fruh Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2424
Nem tudom, Ferike mennyire fontos ember, de azt igen,hogy nagyon csúnyán úszik. Most figyeltem meg igazán először ráúszásnál. Gyors, lehagy mindenkit amikor a labdáért kell menni, de a stílusa... Tudom, nem szépségverseny, de akkor is... :o)

A jegyárakon már nem érdemes kiakadni! Egyszerűen röhej...

Benedek Tibit nem láttam, de nem fogom miatta megvenni azt az újságot, az tuti. Kinőttem én már abból a korból, hogy egy cikkért megvegyek valamit... :o)

martin masahiko Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2423
ja, ja, tudom, hogy a Vindisch igen fontos ember, szerintem még a zuhanyozáshoz is magával viszi a bunkofonját... de meccs alatt hova teszi? (hm, lennének tippjeim.... mi is bolt, ami megvágta szegény ellenfél kezét? (o: )
Előzmény: Juda (2415)
martin masahiko Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2422
na annak sincs jobb dolga, mint hülye női magazinokban mutogatnia magát? (val'szeg ez a kirohanásom nem fog sokaknak tetszeni, bocs lányok!)
Előzmény: bubu30 (2421)
bubu30 Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2421
A Cosmopolitan-be Benedek Tibi van . Látta már valaki? Érdemes megvenni?
bubu30 Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2420
Attól tartok nincs . A helyzet az hogy a cégem
hálója ami korlátlan és oda tudom felrakni.
De http cimrol nem tudok.Kár van egy Székely
Bulcsuról képem frakkban és csokornyakkendoben és cilinderben ,meg akartam veletek osztani.
dyan Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2419
Tehát akkor annak van egy URL címe is, ami úgy kezdődik hogy http://, és folytatódik is valahogy. Igaz?
Előzmény: bubu30 (2418)
bubu30 Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2418
Szia Dyan,
Arra gondolsz hogy bescannelve a képet eltudom helyezni?Van.
kisaliz Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2417
"Vasás" :-))
Hiába, nagyon hétfő van :-)))
Előzmény: kisaliz (2416)
kisaliz Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2416
Ne tessék dicsekedni olyasmivel, hogy "má' megnéztem a képeket", mert szétvet az irigység. Én leghamarabb este fél 7 - 7-kor nézhetem meg, ha egyáltalán, mert amcsi típusú irodában rohadok, és csak a fél cég követi minden (netes) cselekedetemet :-((((

A Fradi meg egész jól játszott, míg a Vasás ....
Tényleg ennyire gáz volt a Gyöngyösi szereplése?? A tévén nem jött keresztül (vagy csak magas a küszöbinger ilyen téren, mert a Gerendás jól felsrófolta a lécet :-)))

És akkor ismételten elnézést kérnék, hogy több embertől nem búcsúztam el a meccs után, de mennem kellett, mert "intézkednivalóim" voltak. Esküszöm, nem fogok belőle rendszert csinálni :-)))

Juda Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2415
Ja, azt én is észrevettem!!! :-))) T'od, Ő naggggyon fontos ember!!! :-)))
Előzmény: martin masahiko (2413)
dyan Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2414
Szia bubu30,

Szívesen leírom, de csak úgy tudod megoldani, ha van saját tárhelyed. VAN?

Dyan.

Előzmény: bubu30 (2409)
martin masahiko Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2413
Kataca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én nem vagyok USA, te pedig nem vagy Oszama Bin Laden, miért követsz el ilyen merényleteket ellenem? ezek a fotók egyszerűen szuperek, a lábam már leolvadt a székről, gyorsan írok, mert a kezem is kezd olvadozni(a szívem az már folyékony arany (o: )
hát nem édes ez a Feri? (o: de azért a mobilphonját nem bírta volna zsebre tenni....
martin masahiko Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2412
sziasztok lányok!(na nem, nem a "lányszíveket megdobogtató új magyar szupercsapatra gondolok")
mindjárt megnézem a fotókat, mar remeg a kezem az izgalomtól, csak előbb gondoltam hozzászólok itt a dolgokhoz, hátha esetleg túlságosan nagy hatással lennének rám (o:
jaj de jó volt végre meccsre menni!már úgy hiányzott!a jegyár viszont borzalmas, esküszöm, írok a szövetségnek, hogy ez így nem állapot!ez rablás! üzleti fölénnyel való visszaélés, stb...nem?
sajnos egyet kell értenem nekem is: a Vasas pocsék volt. Csupán a bennük lévő őstehetség
(már akiben benne van) az, ami miatt nyerni tudtak...no meg a szerencse. Igazságosabb lett volna egy döntetlen...
na megyek, megnézem a képeket, de aztán ne csodálkozzatok, ha legközelebb folyékony halmazállapotban láttok viszont!
kékhold!szépek a körmeid(úgyirigyellek, hogy van energiád így megnöveszteni)
Juda Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2411
Képbeszúrás-ügyben nem t'ok segíteni, sajnos... :-((( Még valahol a topic elején valaki leírta, hogyan kell (valami img meg src...), de nekem nem sikeredett, ezért megkérdeztem már én is itt TÖBBSZÖR, de senki nem világosított fel! :-(((
Előzmény: bubu30 (2409)
moondrops Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2410
Ezen gondolkodtam én is a meccs után, hogy mi ez a nagy összezuhanás a Vasasnál... hogy lesz ebből így döntőben arany? Elég nyögvenyelős volt ez a Vasas-FTC, pedig simának kellett volna lennie, nem? Remélem lesz ez még jobb!
Ja! Találtam egy jót hétvégén: "Nem az az erős, aki sosem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni."
Előzmény: Juda (2408)
bubu30 Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2409
Valahol azt olvastam szándékosan ilyen nyugodt. Valami olyasmit nyilatkozott hogy amíg össze nem
kovácsolódik a csapat addig nincs értelme a hisztizésnek,mert ezzel csak még jobban kiborítja oket.
Hogyan lehet ide képeket berakni?
(nem vagyok rendszer zseni ,alapos eligazítást kérek szépen)
Juda Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2408
Hát, meg kell mondjam, szívemből szóltál! :-) Bár, azért abban vitatkoznék, hogy Somossy nyugodt volt...mondjuk, a tavaszi rájátszás meccsei alatt mutatott "idegbajossága" mintha lecsillapodott volna. Legalábbis a tegnapi mérkőzésen... Gyöngyösi viszont tényleg nagggyon élt a parton. :-))) Tegnap beszéltem egy ismerőssel, akinek elpanaszoltam azon bánatomat, hogy ez már a második meccs, amin nagyon bénázik a Vasas, s megnyugtatott, hogy ne csüggedjek, majd a döntőre összekovácsolódnak, addig pedig van még idő bőven, úgyhogy legyek optimista! Hát, nem tudom...én szeretnék az lenni, de ez a játék nem meggyőző...
Előzmény: dyan (2407)
dyan Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2407
Arra gondoltam, mint a vasárnapi Vasas-FTC meccs egyik lelkes nézője, ideírom a véleményem a látottakról. Persze én egy kicsit máshogy néztem mint a többiek, mert az egyik szemem előtt szinte egyfolytában egy fényképezőgép keresője volt...
A Vasas játéka az első három negyedben tényleg döbbenetes volt. Hiányzott belőle a dinamika, és a fiúk szinte mindig elfelejtették a blokkolást, vagy a szoros emberfogást. Az FTC játékosainak nemegyszer sikerült veszélyes közelségbe jutniuk Kósz Zoli kapujához. Nem volt ugyanez elmondható a másik oldalon, ahol a Vasas szinte csak távoli lövésekkel próbálkozhatott, hála a Fradi jó védekezésének. A harmadik negyedben azonban döbbenettel vettem észre: a Fradi játékosai elfáradtak. Szó szerint. Lassan mozogtak, két vagy három elúszásos helyzet is kimaradt emiatt.
Aztán a negyedik negyed elején megszólalt a vekker. Felébredt a Vasas, és a Fradi is felturbózta magát a rövid szünet alatt: pörgős, nem akármilyen játék következett. Pattanásig feszült volt a helyzet a vízben, a parton, és a nézőtéren egyaránt. A végén pedig egy gól különbséggel nyert a Vasas. Szerencse, véletlen, vagy győzött a jobbik? A véletlent kizárhatjuk, olyan nem létezik. A szerencse esetleg magyarázat lehet. Én legszívesebben az utolsót szeretném hinni...
Az egész mérkőzés alatt az FTC játékosai elég agresszívek voltak. Ebből csak a végén adtak lejjebb, gondolom a fáradtság miatt. Persze volt kitől ellesniük: egy borzalmasan ideges, már majdnem azt mondhatni idegbajos edző mellett mit várhatunk a a játékosoktól. A Ferencváros trénere (a nevét sajnos nem tudom) egész végig fel alá járkált, fogta a fejét, üvöltözött, egyszóval elképesztően rossz hatással volt a játékosoka. A másik oldalon Somossy ennek tökéletes ellentétét mutatta: higgadt volt, hagyta érvényesülni a játékosokat, ha fel is állt és szólt is valamiért, az segítség volt. Nem volt ingerült vagy ideges egyszer sem, pedig az első két negyedben csak Fradi vezetés vagy döntetlen volt. Egyszóval, őróla példát vehettek a játékosok. És hát amilyen a hadvezér, olyan a hadsereg: győzött tehát a jobbik ...

Babee Creative Commons License 2001.11.12 0 0 2406
Sziasztok!!!

Köszi Juda, hogy elküldted a képeket..Sikerült beszélnem a csajjal.Szerdán találkozunk..Akkor majd megpróbálom azokat a képeket is eljutattni.Beszerelték a chello-t.Tök jó!!csak egy baj van vele, hogy csak a freemailt használhatom.De nem baj.Túlélem vhogy....Ja előre hagy foglaljam la a 2500at oké?!!Persze, hogy megyek meccsekre, csak ez a hétvége, nem igazán volt alkalmas....
na most megyek..
sziasztok!!

Juda Creative Commons License 2001.11.11 0 0 2405
:-)))))))))))))))))))))) Ez jó volt! :-))))))))))))))))))
Előzmény: Kataca (2404)
Kataca Creative Commons License 2001.11.11 0 0 2404
Jah! Majd elfelejtettem! Egy haszna volt azért a meccsnek!!! Valaki azt mondta, hogy BOCSIIIIII :-)))) (Tobbe nem mosok fület, s mindig ezt hallom majd :)
Előzmény: Juda (2402)
Juda Creative Commons License 2001.11.11 0 0 2403
Nagggyon állatiak a képek!!! :-)))) Főleg Ferike, azzal a hót komoly fejével... :-))))
Előzmény: Kataca (2397)
Juda Creative Commons License 2001.11.11 0 0 2402
Jah! Majd elfelejtettem! Egy haszna volt azért a meccsnek!!! Benne voltunk a TV-ben!!! :-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!