Nem, a szamtalan nickkel egyidöben iro közepiskolaba jart csak, oszt meg Palkovicsot -anno ipari minisztert- is belekeverte a süketelesebe.
PS.: az aki Israel területere berbereket bevizional mint a nöi nickneveket is hasznalo kuvasz, az meg a földrajzzal sincs tisztaban.
(Kerdes hogy maga Palkovics -marmint ha az usernak az allitasa igaz ugye- is ismerne-e meg kuvaszt azok utan is, hogy kuvasz nyiltan antiszemita, eltagadja a fajelmeleten alapulo nepirtasat a hitleri nemzetiszocializmusnak, es civileket ellato infrastrukturak szetbombazasat mint haborus büncselekmeny alkalmazasat favotizalja.
De mit kellene tenniük , hogy mindenki elégedett lehessen ?!
Ennek ott , sose lesz vége , ha valamelyik fél nem mészárolja le a másik felet , hogy tehetetlenné tegye a jövőre nézve .
Valahol már írtam : nemzetközileg kellene valamit csinálni , és akár erőszakkal is fenntartani amit kiagyalnak . De ahogy én látom , erre semmi ingerenciája senkinek . Sajnos nem értem annyira a nagypolitikát , hogy ezt képes legyek meg is érteni .
Nem úgy értem, fölösleges bármit is belemagyarázni!
A kezdetekkor azt írtam; Izraelben akkor lesz béke, ha a zsidók kiirtják a muzulmánokat, vagy a muszlimok a zsidókat! Nem fognak egymással ott megférni!
És nekünk ilyen problémánk nincs! Kizárólag azért, mert nem eresztünk be Magyarországra muszlim pakinigger hordákat! Mi már vagy ezer éve élünk zsidó származású honfitársainkkal és ezen nem is kívánunk változtatni! És azért van itt béke, mert bölcsen döntöttünk!
Ja és csak a nagyon tudatlan hülyéknek; 19-be Budapesten rendezték a Makkabi világjátékokat! Mert Magyarország békés, biztonságos, alkalmas hely! Magam is kintvoltam! És akinek nem tetszik, az bekaphasssa!
Gondolkozz már! Ha Izrael nem tesz semmit csak hagyná a történéseket, mennyi áldozat lenne?
Izrael, hivatalos nevén Izrael Állam a Közel-Keleten, a Földközi-tenger keleti partján fekvő ország, a Közel-Kelet egyik legfejlettebb országa, atomhatalom. Az izraeli államot 1948-ban alapították meg. Az ország a történelmi Júda és Izrael, ókori zsidó királyságok területén helyezkedik el. WikipédiaFőváros: JeruzsálemAlapítás éve: 1948. május 14.Terület: 22 145 km²Hivatalos nyelv: HéberMiniszterelnök: Benjámín NetanjáhúNépesség:9,364 millió (2021.)VilágbankFöldrész: Ázsia
Ugyan, ki hiszi el neked ezek után, hogy érdekel akármennyi gyerek sorsa? Előzmény: Letiltott nick. (14017)
Hat valojaban nem is erdekli, söt, a meglevö nyilt antiszemitizmusa mellett (forras monitorkeppel kuvasznak egy masik nickjevel irt tartalmarol >
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=165709630&t=9253830 melyben a nemzetiszocializmusnak a fajelmeletre valo alapulasat siman eltagadja, a zsidoknak a Hitler hatalomra kerüleset követö tömeges kiirtasat tudatosan hamisan objektiv okokbol valo tettnek minösiti < igy a Horthy idök alatt a magyarorszgai zsidoknak is a megöleset), kuvasz egyertelmüen a civil lakossaggal -legyen az gyermek-fiatal-idös, nemre valo tekintet nelkül- szemben elkövetett haborus büntettek mellett van, azokat -az ilyen tettek elköveteset civilek eleln favorizalja, hiszen az altala valasztott pidor nickjen egyertelmüen es tisztan azt irta Szurovikinnal - a tartalom irasanak az idejeben meg az oroszorszagi legierönek a patancsnoka- kapcsolatban, hogy szerinte jogos Szurovikonnal szemben a kritika, amiatt hogy leallitotta a civileket ellato alapinfrastrukturaknak a bombazasat akkor, amikor az mar majdnem teljesen szet lett bombazva, tehat a civileknek a szenvedesenek a növelese mellett van egyertelmüen kuvasz, vagyis favorozalja a civilek elleni haborus büntettek megtetelet, ezt egyertelmüen a tartalma bizonyitja >