Talán a Hungaroring után ihatnánk Kalászon egy alkoholmentes koktélt! Mit szóltok? Nekm ma korán van a 15 órás Pomázi gurulás, inkább 17 után lenne jó, de jó utat nektek, akik mennek!
Az angol használati szerint a tartalék 3,5 l benzint jelent, ami sztm. helytálló is. (A legutóbb a sárga - fuel - lámpa felvillanása után mentem még a motorral 60 km-t és ezután 14,x l-t tudtam beletankolni.)
1ébként: üdv és te is leld sok örömöd a járgányban!
"Az interwheel 2006-os kiállításán az arénában tudtuk meg, hogy a motorock pub restaurant és bikers shop május elején nyitja meg kapuit Budakalászon, az egyik legforgalmasabb túraútvonalon. Itt igényesen kialakított, motoros, rockkos környezetben várják a kikapcsolódni- és szórakoznivágyókat több mint 500 nm-en. A nemzetközi ételkülönlegességek ajánlata a bablevestől a királyrákig terjed, melyeket hazai és külföldi tapasztalatokkal rendelkező szakácsok készítenek el. Ugyanilyen gondossággal válogatták össze a koktélbár ajánlatát, melyben a különböző motorok szín és íz világát találjátok meg az italkreációkban. A kerthelyiség óriási zárt parkolóval úgy van kialakítva, hogy az ember a motorja mellett ebédelhet, élvezve a környezeti adottság nyugalmát. A tulajdonosok elmondása szerint, a helyszín alkalmas magánjellegű rendezvények, mint pl.: esküvő, szülinapi bulik, céges rendezvények, clubnapok lebonyolítására is. Több motorosklub jelezte már szándékát a központ székhelyükévé választása céljából, elsőként jelentkezett a több mint 2000 tagból álló motorozz.hu baráti kör. Az óriási borospince jellegű terem hátsó részében, hétvégenként rockkos élőzenével várják a szórakozni vágyókat."
Hopika, lehet oda kellene majd mennünk egyet üdítőzni, meg kajolni is valamit, ha arról van szó!?
március 15-én vettem elő a garázsból 93 kilivel, mai napon van benn: 5033 kili. (Mentésgemre szóljon, hogy nekem messze lakik a cimborám, és általában az volt a kiindulópont mikor gurultunk.) Lassan 6000-es szervízre kell vinnem a Vasat. Jövő héten Ring, aztán utána Kecskemét, és lehet a Citadellát már nem fogja kibírni, így akkor még Június előtt el kell vinnem szervízbe a gépet. Akkor viszont megpiszkáljuk az első futóművet is. Majd írom a tapasztalatokat. ;-)
gumi: 2,3 elöl, és kb. 2,5-2,6 hátul, én ennyivel járok. Hátsó rugóelőfeszítés nálam fel van húzva a legkeményebbtől eggyel visszábbra.
Tartalék a tesztek alapján 5-5,5 liter, azzal meg a Világ végére is el tudsz menni. ;-)
Nálam bejáratás közben a fogyasztás: 4,1; 4,2; 4,5; 4,2; 4,8; 5; Szóval ilyen értékek között ingadozott. Most bejáratás után se nagyon tudom felvinni 5 fölé, pedig kap a képére a kicsike! ;-) Igaz Bullmax!? ;-)))
Nyugi! Lassan de biztosan megy bele a km. Nekem holnap már meglesz a 800, amihez 2 hét kellett, vagy 3?. Bár nem sok motorozható nap volt. Az a lényeg hogy, ismerkedj vele és figyelj!!!!!!!
Ma Én is átvettem az Er6-omat!Nagyon boldog vagyok tőle, tényleg állati kis gép.
Viszont lenne 1-2 kérdésem.Mennyinek kéne lenni a guminyomásnak?És nálatok hogy alakul a fogyasztása?Amikor kigyullad a tartalékjelző még mennyi van benne?
Hát mire sikerült végigolvasnom az elmaradtakat, könnybe lábadt a szemem. Mintha valami érzelmes lányregényt olvasnék. Persze teljesen igazatok van, így hogy olvasom, én is ott állok még a motor mellett vagy 5 percig. :))
A Hungaroring tényleg jó tanulságokkal szolgálhat, tehát ott a helyünk. MINDENKINEK!!!! Még Matulának is, és nincs kifogás! Kivéve, ha szakad az eső :)))
Holnap akkor aki jönni akar gurulni a Pilisbe , 15 órakor a Pomázi HÉV állomás parkolójában találkozunk.
Bocs, mindenkitől a félre vezetésért! Most jobban átolvastam a honlapot, és a vezetéstechnikai tanfolyam, az május 6-án volt. :-( Most nem lesz tanfolyam, most csak buli lesz. ;-)))) Meg tudunk a pályán motorozni.
Azt hiszem ezért megyünk a Hungaroringre Vagy tévednék!? Szóval korainak kell lenni srácok! Legalább is aki részt akar venni, mert én menni szeretnék, csak még nem tudom hogyan oldom meg Füredről felérni olyan koránra, de majd valamit csak kitalálok. ;-)
Nézetem a Gianellit,tényleg jó az ára,meg hangra is biztosan jelent vmit,de a külsején nem sokat dob.Amúgy kénytelen vagyok megbarátkozni a dologgal,nincs már más lehetőség.A technikai megoldásai valóban előremutatóak,ezért is döntöttem mellette,nem valami puha SV,vagy elavult Bandi mellett.
Amúgy meg a legnagyobb baj az eleje puhasága,de ezt már kitárgyaltuk,csak mióta eldőltem vele,azóta jobban haragszom miatta,mert az is közrejátszott benne.
Lentebb már írtam róla. Legjobb ár, hangot még nem hallottam, de ebbe bele lehet nyomni a gyári Lambda szondát is, nem kell elbuzerálni az elektronikádat se. Talán "izmosít" valamit a gépen, mert nagyobb, mint a gyári.
Régebben én is úgy voltam vele, hogy minél "vastagabb" a moci, annál jobb, de ahogy figyeltem a technika fejlődését moci ügyben rá kellett jönnöm, hogy már nem a mokány forma a nyerő. Ugyan így voltam a súllyal is. Most meg olvasom a magazinokat, hogy milliókat és éveket ölnek bele, hogy pár centit (vagy millit) és grammot faragjanak. Hidd el így jó a géped, ahogy van. Nem sokan sütötték még el ezt a megoldást, de a leírásokból kitűnik, hogy jó (szabadmagasság, alacsony súlypont, stb.). Egy olyan olyan gép van a birtokodban, amiben sok megoldás unikum ma még és valószínűnek tartom, hogy elkezdik majd koppintani a többiek is. :)))
Már nagyon összenőttünk ez alatt a 1000km alatt is.
Köszönöm kérdésed, a kezem javul napról napra.
Sajna ez a bukás olyan volt, hogy a bicajosokat tanultam meg "tisztelni", főleg a lámpára nem figyelőket. Szerencsére saját hibából még nem sikerült törni. (3x kop)
Úszkálok és már próbáltam pár fekvőtámaszt is. Persze nem most fogom megdönteni Rossi körrekordjait, csak finoman. Szerintem rég csináltak ennyire szép gépet motorgyártásban, az is olasz. Ha nem első keréken állok meg és hátsón váltok el 5. -ig nem lehet gond a kezemmel + a titán összetart. :))
Persze csak óvatosan. Ahogy írtuk itt a szép dolgokat el is képzeltem magam előtt, mert vizuális típus vagyok, úgyhogy most már még jobban érdekel, hogy meg is valósítsuk. Úgyhogy emberek, akik olvassátok ezt az oldalt, készüljetek a nyárra! Most dolgozzátok/tanuljátok ki magatokat. Én is ha lehet gyorsabban forrasztom a csontomat, a biztosítóval sajna nem tudok mit kezdeni, remélem összekapják magukat... Attól tartok egy kis "fémszálas gyorsítót" majd elvárnak. Igyekszem. Akinek még vannak ilyen vagy hasonló képek az agyában ER6-os megmozdulásról, írják le, hogy legyen mit megvalósítani, ha nincs, de érdekli őket az, amit sikerült itt leírnunk, csatlakozzanak. Nekem régi vágyam (most már viszont az új géppel) végig gurulni a Cote 'd azure -ön. Sajna elég távolinak tűnik már csak az anyagiak miatt is... Szovákiát és főleg Szlovéniát sok motoros dícsérte viszont és nincs messze.
Hát ezek után lehet,hogy meg fogtok kövezni érte,de nekem egyre kevésbé tetszik a kipufogó.Nemrég ment előttem a rakparton egy fekete ER és hátulról nagyon csoffadtan nér ki kidörgő nélkül.Olyan,mint valami robogó.Még szerencse,hogy magamat nem látom hátulról:))
Ha valahogy lehetne rajta egy normális kidörgő,az nagyon sokat dobna rajta.
már 4800 kili van az enyémben, és még én is gyönyörködöm benne, pláne, mikor megmosom. ;-) Akkor csak nézem, és mosolygok belül, hogy az enyém vagy, én meg a Tiéd! ;-) Raboddá váltam, de TE is az enyémmé! ;-))))
Ne aggódj ettől a sérüléstől csak jobban összeforrnak a szálak közöttetek! Megtanul tisztelni Téged, és TE is megtanulod tisztelni a motorodat. ;-)))))
tényleg, ha már ennyire OFF-os a téma: kezed hogy van? Biztos nem lesz korai a hétvégi motorozás? Vigyázz ám nagyon!
Én is átéltem már ezt. Sőt motorosok is odajöttek már hozzám, hogy hadd hallagassák már meg a hangját, járókelők is nézegették. Hallottam, mikor egy családanya dícsérte, hogy de gyönyörű motor. Szerintem hízhat nyugodtan a májunk, mert van mire. Az ER6-os nagyszerű gép, extravagáns is, úgyhogy aki ilyet vesz, hozzá kell hogy szokjon a "népszerűséghez" :))))))))
Hú és a csajok hogy imádják! (remélem az asszony nem olvassa ezt). Múltor egy haverhoz mentem és az utcán dumáltunk, mert indulni készültem és kikísért, hogy megnézze a gépet. Jöttek arra lányok és nagyon szépen mosolyogtak :)))
Nincs mit szépíteni, egyedülállóknak ez a motor "muffmágnes".
Az a baj, hogy hiába lezevartam vele kicsivel több, mint 1000 km-t már, még mindíg van olyan, hogy mikor megyek oda hozzá, vagy lerakom, akárt 5-10 percig is nézegetem, mintha nem is az enyém lenne, aztán feleszmélek és indulok dolgomra. Most, hogy nincs itt, rosszabb a helyzet :((
Hm... Már tudom milyen, mikor egyszerre 8-an állják körül a motorodat. ;-) Voltam Siófokon, és 8 pasi állta körül, és nézte. Persze én csak a háttérből néztem, mert nem szeretek villogni. Nem azért vettem, hogy villogjak vele. (és ezt ki hiszi el???) De mondjuk ha már van, akkor miért ne!? ;-))) komoly volt! Hízott a májam rendesen!
Most képezld el, mikor kb. 10 ER-6 áll egymás mellett, és mind szép tiszta, és isszuk az üdítőt, és a sok sok népek, meg ott nézik, hogy wazze!? ;-) Hol van ezen a kipufogó? Milyen érdekes az első lámpája! És még így sok sok kérdés. ;-)))
Nyáron gyakorlatilag szomszédok leszünk, amikor ott leszek.
Hétvégéken is tervezem+ha ott leszünk nyaralni is 1-2 hetet...
Engem érdekel a dolog. Remélem mások is vevők. Nekem alapon nagyon bejön ott az egész környék, de ezt korábban már kifejtettem neked. Lehetne Balcsi körüli túrát is csapni ,néha megállni, dumálgatni, enni-inni, közben gyönyörködni a (remélem) sok egymás mellé lerakott ER6-ban és a varázsukból adódóan odagyűlt tátott szájú tömeget nézni...
Merem is remélni, hogy jössz, és még sokan mások is jönnek, és akkor gurulunk egy kibaszott nagyot, aztán ha jól összeszokik a csapat, akkor közös kaja főzés, sütés, strandolás, meg ilyen dolgokra remélem azért vevők vagytok! ;-)))))
Akkor amit megdumáltunk, azt mindenképp, de ha meg tudom kaparintani az elhajlott kormányos szépségemet, akkor gurulhatunk is egyet+ha valakinek van kedve.
Nem figyeltem, hogy érdekelt vagy e a sárvédő témában, de azt is megkérdezhetjük, ha van kedvünk Tatán, ha addig meg tudom szerezni az elérhetőséget. Nem akarok Básnak bekavarni, most csak érdelődés szinten megy dolog, hogy mik a lehetőségek, aztán még mindíg lehet dönteni...