Keresés

Részletes keresés

KissMe Creative Commons License 2009.01.25 0 0 19422
Ne haragudj, de nem volt időm még, hogy elmenjek az ékszerészhez. Jelentkezem, amint tudok valamit a gyűrűkről!
Előzmény: KissMe (19409)
Batman72 Creative Commons License 2009.01.24 0 0 19421

Sziasztok!

Nyáron lesz az esküvőnk és ehhez keresnénk videóst.

Persze a Google-n találok ezret,de nekem olyan kéne aki nincs "elszállva" az árakkal,normális áron dolgozik.

Legyünk őszinték,még az Ő fogyasztását is mi fizetjük,ehet-ihat,de ne akarjon irreális árat kicsikarni belőlünk.

Köszönöm.

Ezüstcsillag Creative Commons License 2009.01.23 0 0 19420
Zimonyi Zita
szerelemangyal

üdvözlégy szerelemangyal,
ki szívemre szálltál,
a földre hajoltál hozzám,
igéző mámorszárnyaddal
ölelj magadhoz, vegyél fel,
vigyél, emelj a magasba,
röpülj velem, röpülj velem
mennyben, örömtengeren:
neked adom szívem,
egyszervolt emberlétem,
add nekem a sejtelmet,
angyali szerelmedet

TCM-TV Creative Commons License 2009.01.22 0 0 19419
Kedves Georgina!

Ha esetleg tudnál ajánlani június 6-ra még egy olyan helyszínt, ahol elfogadnak üdülési csekket és még nincs lefoglalva, én is nagyon megköszönném.

Üdv,

Gabi 

emili2008 Creative Commons License 2009.01.21 0 0 19418
A tökéletes varrónőt!
www.liliszalon.hu, ajánlom mindenkinek!
Kiskukacka Creative Commons License 2009.01.21 0 0 19417
A tokeletes ruhat, vagy a tokeletes varronot talaltad meg? :)
Előzmény: emili2008 (19416)
emili2008 Creative Commons License 2009.01.21 0 0 19416
Budapest még megoldható, de Veszprém már nem. De úgy néz ki megtaláltam a tökéleteset Pesten.
De székszoknya Debrecen környékén még mindig érdekel!!
Üdv mindenkinek!
Kiskukacka Creative Commons License 2009.01.20 0 0 19415

http://malibu-mmmhu.w3h.hu/bemutatkozo.htm ah, a demot megtalaltam - szemelyes tapasztalatok azonban tovabbra is erdekelnek!

oh, nem tudom megnyitni, valami rar file-ban jott le es azt a gepem nem viszi. :(

Előzmény: Kiskukacka (19414)
Kiskukacka Creative Commons License 2009.01.20 0 0 19414

Hello,

eppen most keresgelek zenekarokat, es a kereses soran eszrevettem hogy Xtlight (19192)es Yoxer (18877) a malibu-mmm nevu zenekart valasztottak az eskuvojukre es jol ereztek magukat.

Gondolom ti mar nem olvassatok a forumot, de van mas valaki aki esetleg ismeri ezt a bandat, vagy tudja hol lehet toluk egy demot hallani? Termeszetesen felveszem veluk a kapcsolatot, de gondoltam itt is erdeklodok.

Elore is koszi.

Debrecen kornyeken varronot nem tudok mondani, de Veszpremben igen... Ha esetleg arra is jarsz gyakran (jo gyakran!) :)

emili2008 Creative Commons License 2009.01.20 0 0 19413
Sziasztok!
Debrecenben vagy a környékén keresek olyan varrónőt, aki menyasszonyi ruhával is foglalkozik. Tudnátok segíteni! Előre is köszi!
És székszoknyát is szeretnék bérelni, abban tudnátok segíteni??
Angelique05 Creative Commons License 2009.01.19 0 0 19412

Sziasztok!

Aki még zenekart keres,annak a figyelmébe ajánlom.

www.lombosmusic.com

robotember Creative Commons License 2009.01.18 0 0 19411
Na nem sikerült a link :(
Erre kattints majd ha érdekel esküvői ruha
Előzmény: robotember (19410)
robotember Creative Commons License 2009.01.18 0 0 19410
Szia !
Én csak egy esküvői ruha készítőt tudok ajánlani aki most nyitotta meg a szalonját ,vannak nála öltönyök és menyasszonyi ruhák is, és nem drága.
http://myrdinfashion.com
Ha fotóst szeretnél érdemes a Mome fotósait megkeresni szerintem ügyesek és mivel még tanulnak biztos nem drágák.

Előzmény: Batman72 (19379)
KissMe Creative Commons License 2009.01.18 0 0 19409
Szia!
Húúú, nem tudom, sajnos. Katalógusból választottunk, úgyhogy egészen biztosan nem csak ő készít/forgalmaz ilyen gyűrűket, de nyilvánvalóan nem mutatta meg a nevet (gondolom, hogy ne tudjuk közvetlenül velük felvenni a kapcsolatot).
Egyet tudok ígérni, hogy ha legközelebb járok az ékszerész felé, akkor megpróbálom megkérdezni tőle legalább a márkanevet. Ide megírom majd, talán legkésőbb szerdán sikerül megtudnom.
Előzmény: Törölt nick (19408)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.17 0 0 19408

Szia!

Olvastam, hogy milyen jó gyűrűt vettettek tavaly kedvező áron...

Nem tudod, hogy melyik gyártótól rendelhette az az ékszerész?

Én 350 km-re lakom Pécstől, tehát ...:(

Mi most nézegtünk, de az 1 pár gyűrű legolcsóbban 70 ezer körüli.

Előzmény: KissMe (19395)
dmisi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 19406
ha klasszikus, de egyszerűségében szép, ötletes esküvői filmet szeretnétek....:
www.alomklip.hu

;-)
Álmodni jó...Itt nézhetsz ÁlomKlipeket
atviv Creative Commons License 2009.01.16 0 0 19405
Sziasztok!
Eladó az alábbi paraméterekkel rendelkező egyszerű, elegáns és persze csodaszép menyasszonyi ruhám.:)

A ruha: 38-40-es méretű (a varrónőm kisebb alakításokat szívesen elvégez rajta), A-vonalú, kétrészes, ekrü színű (ami leginkább annyit tesz, hogy nem vakítóan fehér), zsorzsett anyagból készült. A felső részét apró gyöngyökkel díszített csipke, a szoknyát pedig egy réteg organza takarja. Ami még sokaknak fontos lehet, hogy a ruha hosszú ujjú (a vállakat szabadon hagyja), és a felső részén lévő csipkéből készült.

Képek a ruháról a következő linken tekinthetők meg:
http://www.speedyshare.com/244702327.html

Az eladási ár: 80.000,- Ft
Elérhetőségem: v.menyasszonyiruha.s7@gmail.com
(Pillanatnyilag a ruha Budapesten (XIII.ker.) tekinthető meg.)

Mindenkinek jó készülődést és sok boldogságot kívánok!
Üdv,
Vivien
stgellert Creative Commons License 2009.01.16 0 0 19404
Hátha valaki pont fotóst keres...:-)

Figyelmetekbe ajánlom a kedvenc fotósom új Esküvői oldalát.

Esküvőfotózás Hajdrák Tímeától
Szil_1 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 19403

Sziasztok!

Ha valaki menyasszonyi kesztyűt vagy diadémot szeretne vásárolni kedvező áron, nézze meg az "Esküvő - mit, hogyan???" fórumon az 54. hozzászólást (képek, árak), hátha talál kedvére valót.

Jó szervezkedést és sok szerencsét a nagy naphoz!

Üdv!

Stakka Boo Creative Commons License 2009.01.15 0 0 19401

Fotósnak pedig őt.(ő is bpesti)

http://www.bendetamas.hu/

Előzmény: uancsa (19399)
Stakka Boo Creative Commons License 2009.01.15 0 0 19400

www.profieskuvoivideo.hu

Őket ajánlanám.Pest megyeiek de valamennyi üanyag költségér szerintem vidéket is vállalnak.

Előzmény: uancsa (19399)
uancsa Creative Commons License 2009.01.15 0 0 19399
Sziasztok!

Fotóst és videóst keresünk Heves megyében. Ha valaki tud valakit, írjon légyszi.

Köszi!
Akinda Creative Commons License 2009.01.15 0 0 19398

Na, jó...koszorúslány ruha

Akinda Creative Commons License 2009.01.15 0 0 19397
A kép az előző hirdetésemhez... :))
Akinda Creative Commons License 2009.01.15 0 0 19396

Sziasztok!

Lenne egy eladó koszorúslány ruha, amit a képen is láthattok.

Ez egy S/M méretű, pánt nélküli, oldalt cipzáros, mályva színű ruci, alul divatos tüllszoknyával, amihez tartozik egy ugyan olyan színű boleró és rózsás kistáska is (e két utóbbi is látható a képen). Ára: 13.000 Ft

A ruha egy barátnőm esküvőjén volt rajtam, kb. 7 órán keresztül, mivel alig vártam, hogy levegyem. Alapból nem nagyon szeretem a ruhákat, de felkérésre elvállaltam, hogy koszorúslány legyek.

Tehát a ruhának nincs semmi baja. alig használt, csak nem az én stílusom.

Megtekintés, próba: Budapesten, ill. Miskolcon megoldható!

Ide írhattok nekem. :)

Üdv

KissMe Creative Commons License 2009.01.14 0 0 19395
Szia!
Olvastam ennek a hozzászólásnak a következményeit is, én viszont innen indulnék ki. Teljesen logikus, hogy ilyet kérnek/kötnek ki, legalábbis az ő szempontjukból. És nem csak az a szempont, hogy a ti esküvői vacsorátokon ne lézengjenek idegen emberek.
A mi lagzis vacsink is olyan helyen zajlott, ahol adnak ki szobákat. Igaz, nincs 40, csak 6 szoba az étterem fölött, egy másik épületben pedig 5 vagy 6. Az étteremben kaptunk 2 szobát ingyen, az egyikben aludtunk mi a lagzi végén, a másikban lehetett átöltözni a vendégeknek is, lepihenni kicsit, és oda vittük fel az ajándékokat is. A másik épületben a vendégeknek foglaltunk le 4 szobát.
Én nem láttam idegeneket az egész este/éjszaka alatt, és másnap reggel sem.

Viszont ebben a panzióban tavasztól késő őszig esküvői szezon van, és jártam már úgy, hogy ismerősöknek foglaltam szobát, akik bizony panaszkodtak, hogy a lakodalmas zenekar és zajok miatt nem tudtak aludni az étterem feletti szobákban. Jogosan voltak megsértődve, hogy nem közölték velük előre, mire számítsanak, mert akkor lehet, hogy nem is oda mentek volna. Egyikük kérte, hogy inkább nyissanak neki egy másik szobát - az éjszaka közepén - az étteremtől távolabbi épületben.
És én is jártam úgy, hogy egy kollégiumban aludtam - levelezős főiskolásként csak két éjszaka -, és zenés rendezvény volt a nagyteremben, ami miatt nem sokat aludtunk, másnap viszont reggel 9-re vizsgázni mentünk. Képzelheted! (Mit szólnál a nászéjszakátokat követően a reggelinél 20 kialvatlan, fejtágítás előtt álló menedzser dühéhez?)

Szóval a lényeg: szerintem se erőltessétek ezt a szállodát, ha a 40 szobát nem tudjátok kihasználni, illetve mind lefoglalni/kifizetni. Ők nem fognak engedni az álláspontjukból, akármilyen indokkal is kérik tőletek a teljes foglalást.
Előzmény: Kiskukacka (19382)
Vnegina Creative Commons License 2009.01.14 0 0 19394

Kedves fatma7!

Nagyon szivesen segítenék neked zenekar ügyben!

Illetve a helyszín kiválasztásában is. Van egy nagyon szép és pontosan a fényképeszkedéshez ideális helyszín partnerem a számodra! Kérlek hogy ha igény tartasz a segítségemre  akkor kesess meg bátran a www.gondtalaneskuvo.hu -n informálódhatsz róllam és a tevékenységemről.

Szeretnélek tájékoztatni hogy: számodra teljesen ingyenes a munkám mert nekem a kiajánlott szolgáltatók jutalék formájában fizetnek.

Több zenekartól is rendelkezem demó anyaggal ami alapján talán könyebb lehet a választás!

Elérhetőségeim:

georgina@gondtalaneskuvo.hu

0630/816-03-43

Várom a jelentkezésedet!

Üdvözlettel:

Vlasicsné Gajdár Georgina

Esküvőszervező

Előzmény: fatma7 (19392)
Vnegina Creative Commons License 2009.01.14 0 0 19393

Kedves Kiskukacka!

Szerintem jobb megoldás ha kerestek egy másik helyszínt!

Mivel már az elején eljátszották a bizalmatokat így" nincsen jó üzleti kapcsolat kialakulóban!"

Teljesen egyet értek azzal hogy ez nem így kellene hogy működjön!

De ahogy te is modtad nem kell nekik a pénzed ha így reagáltak egyből!

Ha esetleg megírod privátban az elérhetőségedet akkor megpróbálok segíteni. Igazából kelet Magyarországon van a székhelyem, de országosan többfelé is van szolgáltatói kapcsolatom!

Szerintem biztosan akad közöttük olyan aki nem a szobákon fog szőrözni!

Sőtt az  én helyszinszolgáltatói partnereim akiknél van  szállás is ott ajándékként adnak egy szobát az ifjú pár számára!

Várom a jelentkezésedet!

Üdvözlettel:

Georgina

Előzmény: Kiskukacka (19391)
fatma7 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 19392

Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni. 2009.06.06-án lesz az esküvőnk. Zenekart keresnék a vacsira. 1-2-3 fősben gondolkodnánk. Kérnék szépen ajánlásokat, ismerősöket, bármit.

köszönöm előre is.

Ja, és még a vacsi hely sincs meg teljesen, csak egy ceruzás beírás van rá. Olyan helyet keresnénk, ahol lehet fényképeket készíteni, mert nálunk a beállított képek a vacsi helyszínén lesznek a vacsi előtt. A hely Budapest, vagy környéke legyen. Aki ebben is tud, segítsen. Az sem egy utolsó szempont, hogy az üdülési csekket elfogadják, de nem feltétel.

Köszönöm ezt is.

Kiskukacka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 19391

Szia Georgina,

Koszi a valaszodat.

Kiegesziteskent hozzatennem hogy: a hotelben osszesen 40 szoba van, es a hotel egy eldugott kis telepulesen van. A fo profiljuk a csapatepito 'ceges' rendezvenyek, vagy kis csaladi lovacskazas.

Minket nem zavarna ha a szobakat ertekesitenek masnak (mivel egy rendezvenyterem es etterem van csak, ezert nem fordulhat elo hogy a szomszed komuvestalalkozorol megjelenik 70 ferfiember palinkat keresve), de egyelore nem felajanlottak a szobakat nekunk, hanem kozoltek hogy ezzel egyutt van csak rendezveny.

A jovedelemkiesessel sem ertek egyet: ezek szerint a magyar vendeglatosok inkabb elzavarnak egy millios bevetelt ami bejon egy eskuvobol kb, minthogy bejojjon az egymillio az eskuvobol es meg 2-300ezer a szobakbol? Szamomra ez dobbenetes...

Raadasul, mi a garancia arra, hogy 100%-os a szobakihasznaltsaguk azon az esten? Mi van ha amugy maximum 5 szobat ertekesitenek, nekem meg el akarjak adni mind a negyvenet a biztonsag kedveert.

Az egyik baratnom azzal ervelt hogy en sem szeretnek az a vendeg lenni aki hajnal haromkor megy le a recepciora hogy nem tud aludni az eskuvo miatt. Ezt is megertem, de ha foglalok valahol szobat akkor elvarnam a hotel alkalmazottol hogy kozolje velem hogy van szabad szobajuk, de szombat este eskuvo van a nagyteremben, tehat zaj elofordulhat. Akkor meg majd en eldontom hogy akarok-e menni, vagy sem.

Letszamban meglennenk boven, de nem tudom azt mondani a rokonsagnak hogy akkor fejenkent mindenki meg kapjon elo egy 10est az ejszakara - nem az a csaladprofil.

Megneztem a honlapodat, de latom hogy te Kelet Magyarorszagon mukodsz - mi a Dunantul kozepen vagyunk...

Előzmény: Vnegina (19387)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!