A moderátor személyes megjegyzése: Te kapod meg mindjárt!
Melyiket? A rootot vagy a tiltást a topikból? És a szabályzat melyik pontja alapján? Nem unatkozom, feltettem egy kérdést és reméltem, hogy kapok egy egyenes választ.
Nagy kár, hogy nem lehet IP címre vagy valami más módon szűrni az ilyent. A permanens megoldás erre a problémára az lenne ha a regisztrációval egy időben egy 2nd factor autentikáció (pl SMS, vagy hasonló) is lenne és akkor az ilyen egyszerhasználatos email címekkel sem lehetne tucatszámra gyártani a nickeket.
Remélem, hogy nem túl gyakori az ilyen feladat. Amúgy a kedves trollunk, többünket email-ben is zaklatott meg fenyegetett minden hülyeséggel, de azt nem kihívás tiltani.
Na mindegy, befejezhetjük. Nincs jogotok moderálni - és kész. De ne haragudj meg, tudom, hogy neked ezerszer nagyobb a hatalmad, mint nekem. (Miért vitatkozom én itt? Mert hülye vagyok.)
Ha nem tőletek kapom, akkor mi lehet a magyarázat arra, hogy vannak ugyan moderátorok, de nem moderálnak hozzászólókat?
A kérdést megismétlem hozzátok. Szerintetek miért kapok negatív értékeléseket folyamatosan? Nektek vagy tudnotok kellene az okot, vagy tudnotok kellene moderálni a fórumban történő furcsaságokat.