Keresés

Részletes keresés

Csehov doktor Creative Commons License 2021.06.07 0 4 3680

Köszönöm Davisnak a kármentést, amit a Vranjes utáni időben véghezvitt, de sajnos utána nem tudta sem megerősíteni, sem felrázni a csapatot. Sok sikert neki a továbbiakban, remélem, nem egyedül viszi el a balhét, mert ebben nemcsak az ő keze van!

lincoln osiris Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3679

No, az első lépés pipa. 

birka_zoli Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3678

Mahé lenne a jobbkeze, bár nem tudom milyen a viszonyuk, És csak, hogy borzoljam az idegeket, Nagy Kornél lenne a játékos másodedző.

Egyre jobban teccik!

Előzmény: birka_zoli (3676)
zsolt.revfi Creative Commons License 2021.06.07 0 3 3677

Itt, FB-n, Hatosfalon leírásra került a lényeg, azt hiszem.

Kiismerhető, durván irányítófüggő játék, átlövések abszolút hiánya, szélsőjáték mellőzése. a Csapat teljes szétesése.. vezetői kompetenciák kérdésessége..

Az a sebesség, ahogy Mahé rohant.. szinte senkiben nincs meg itt.

Muszáj változtatni, kerül amibe kerül, mert különben nem egy évre lesz bajnok a Szeged, akik amúgy megérdemelték az ideit, gratula nekik.

Arra számítok, hogy DD repül és talán minimális mértékben a játékosállományba is belenyúlnak.

Lauge visszatérte sokat lendíthet (ha felépül és végigbír egy szezont; nagyon remélem) , ha nem tudunk hozni átlövőt, akkor neki az lehet a fő posztja.

Védekezésre rá kell fordítani az időt, energiát és rogyásig..

És sajnos ez szinte igaz a támadójátékra is, ki kell szélesíteni a repertoárt és az egész pályahasználatot is..

ÉS valóban nagyon jól mutatna, és előre is lendítene veszprémi kötődésű ember a csapat körül (felül..) 

birka_zoli Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3676

7. a valaki francia: Dinart, legalább lenne védelem?! Ez teccik!

Előzmény: birka_zoli (3675)
birka_zoli Creative Commons License 2021.06.07 -1 0 3675

Ez is valami, akkor kezdhetjük a tippeket, kívánságokat.

1. Parrondo, az olimpia után jöhetne hozzánk, elég volt neki a szövkapitánykodás, fiatal még, kell neki az izgalom, jöjjön klubcsapathoz.

2. Dujsebajev család, szőröstül, bőröstül, itt lenne pénz, az nem lenne akadály mint a lengyeleknél...

3. Chema + Kovács a válogatottat megoldják, mondjuk az eb előtt biztos nem jönnének,majd januártól...

4. Ilics + Iváncsik kéznél-háznál vannak, Jichának bejött, mélyvíz

5. Alfred Gislason, lenne fegyelem és tisztelet, de lehet nem illene a kerethez, ezek nem bírnák a futós játékot, Vranjessel nem jött be, de ez más szint

6. Xabaté, jöjjön vissza és rendezze le, csupaszív ember és biztos fejlődött is

7. Valaki francia, spanyol, de ki?

8. Én is elvállalnám, ennyit én is elérnék!

Előzmény: Törölt nick (3671)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3674

Ez is igaz. Viszont így felesleges a három vezetőt itt tartAni.

Kezdödjön megtisztulás, és jöjjenek olyan emberek, akik a klubért,

a városért és értünk dolgoznak! A megélhetési vezetők menjenek a focihoz (vissza).

Előzmény: fecco007 (3673)
fecco007 Creative Commons License 2021.06.07 0 1 3673

Azt gondolom, hogy a veszprémi nem egy vonzó kispad, befutott edzőt nehéz lesz találni. Valószínűleg egy feltörekvő edző vagy valaki a balkánról jöhet szóba, ami már eleve lutri. De még ez sem oldja meg azt a problémát, hogy a támadó beálló, a bal átlövő és az irányító nem tud védekezni, komoly szerkezeti gondok lesznek így is, ráadásul 2023-ig a csapat jelentős részének szerződése van.

Előzmény: Törölt nick (3671)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3672

És ha jönne, akkor hozza magával Hajnal Csabát is légy szíves!!!!

Az a Veszprém!!!!!!!

Előzmény: Psenior (3669)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3671

A beteg vezetéssel teljesen egyetértek! 
Azt gondolom repül az edző és így majd mossák a kezüket.

Csík, Sevinger, Nagy lapítás megy majd tovább! 

Előzmény: nm' (3668)
lincoln osiris Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3670

+1 a jelenlegi bagázs csak jelenthet neki. 

Előzmény: Psenior (3669)
Psenior Creative Commons License 2021.06.07 0 6 3669

A "nagyokos ügyvéd, Magyary" szösszenetedet én kérem ki magamnak!!! Azt se tudod kiről beszélsz és mit tett a Veszprémi kézilabdáért. Mit nem adnánk azért sokan, ha még jelen lenne a klubbnál... És egyébként Magyarády Péternek hívják...

Előzmény: nm' (3668)
nm' Creative Commons License 2021.06.07 -2 1 3668

Alább írták, hogy Maqueda összekülönbözött valakivel és azért nem játszik. Hát ez is egy hatalmas baromság, hogy megengedheti magának bárki a vezetésből, hogy ezért ne játsszon a drága pénzen itt lévő játékos, aki amúgy hasonlóan Mahéhoz mindig nagyon motivált. Ez egy beteg vezetés, igen menniük kell. 

Másik, hogy nagyon sokat remélnek a szurkolók támogatásától, de semmit nem adnak érte, már jó játékot sem, amiről egyértelműen a koncepció nélküli amatőr politikai vezetés tehet.

Nem adnak kedvezményeket, kurva drága minden a boltban, drágák a bérletek, jegyek. Most hol van a nagyokos ügyvéd, Magyary aki osztotta az észt, védve ezeket a pocsék vezetőket?

Thor. Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3667

Leszögezem Gajic egy szuper játékos, örültem volna, ha itt fejezi be, benne még megvolt a VESZPRÉMI-szív ( mai csapatból talán Gasi-Mahé-Nilsson akire ez említhető), viszont ha nézzük az idei szezont és Gasi formajavulását, akkor kijelenthető, hogy Vele sem lettünk volna beljebb sajnos. Elment, viszont Marguc újra a régi lett, bár az, hogy kit és milyen címszó alatt hoztak Gajic helyett és utána mennyit meg hogyan játszott, botrányos....

Mint ahogyan az is, amilyen rombolást végeznek egyes emberek a VOLT csapat körül évek óta, szisztematikusan.

Csapat már nincs, van egy klub, akinek vannak játékosai és vannak a szurkolók, akik a CSAPATOT szerették. Azt amit éppen a vezetői gyaláznak meg napról napra.

Előzmény: Törölt nick (3666)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.07 0 2 3666

Szerintem egyébként már mindegy, sajnos. Jó helyen van, jobb ő annál, mint, ami idén itt volt. 

Előzmény: Gozo (3665)
Gozo Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3665

Én ezt hallottam.

Gondolom így lett meg neki a francia nyugdíj alapjához az évei

Bármelyik  infó lehet igaz.

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.07 0 1 3664

Két éves szerződést szeretett volna, amit nem adtak meg neki. Maradni akart-

Előzmény: Gozo (3661)
Aldren Creative Commons License 2021.06.07 0 0 3663

* Másodosztályba

Előzmény: Aldren (3662)
Aldren Creative Commons License 2021.06.07 0 2 3662

Tehát a pénz miatt elment a világ leggazdagább csapatától a francia bajnokságba, értem.

Nem hosszabbítottak vele, mert Siskarjev milyen jó lesz kettesben.

Előzmény: Gozo (3661)
Gozo Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3661

Én úgy tudom  hogy Gajic maga akart menni, mert így meg van neki valami idő Franciaországban ami plusz pénzt jelent neki.

Előzmény: Aldren (3659)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3660
Aldren Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3659

De tényleg, hogy az úristenbe lehet ilyeneket csinálni, hogy elküldjük Gajicot, és Siskarjevet hozzuk a helyére? Ilyen a világon nincs! Kivéve itt, ahol pár éve 5-6 légiós ült a lelátón, mert kitalálták, hogy legyen 27 fős keret, meg minden örültséget már az utóbbi 5 évben.3 év alatt többször nyert a Szeged Veszprémben, mint előtte összesen...

Előzmény: Törölt nick (3658)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 1 3658

egyébként még a sok vezetői hiba és döntések mellé hozzá bigyeszteném még  ha már ez a nyugdíjas életkort akarjuk képviselni Gajicot mért engedtük el? 233 gól lőt a klubjába és neten megnéztem egy meccsét hát 30 akárhány évesen akkora tűz volt benne ,hogy örömvolt nézni.. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 1 3657

Nyilván való mentik a bőrüket mintha ők nem is lennének  és Davis valószínű egyszemélyben viszi a balhét!DE! az én meglátásom szerint jövőre hasonló lesz a helyzet (bár ne legyen igazam) eredmények tekintetében és akkor már nemfognak tudni kibújni a felelőség vállalás alól .

Előzmény: Gozo (3656)
Gozo Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3656

Dgin volt egy rövid riport Nagy Lacival. A sok kapott gólon volt kiakadva, de azt mondzóta hogy ez egész évben probléma volt. Biztosan változás lesz azt mondta. Ebből arra következtetek hogy Davis viszi el a balhét egyedül.

Gozo Creative Commons License 2021.06.06 0 5 3655

Ismert volt a versenykiírás. Van veszprémi az MKSZ elnökségében. Nem utólag kell ezt felhozni.

Mondjuk már ki, megérdemelten nyerte a Szeged ezt a bajnokságot mert az érvényes bajnoki kirás alapján ő lett a legjobb.

Az ETO-nál ugyanez a helyzet. Ott sem biztos hogy igazságos ez az egymás elleni eredmény. De ez volt a kiírás és ráadásul hat gólos előnnyel mentünk a fővárosba. Ergo az FTC megérdemelten nyerte a bajnoki aranyat az érvényes versenykiírás alapján.

Előzmény: birka_zoli (3648)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 0 3654

most már egyre több helyen írnak a médiában is így bízom benne valami nyomás legalább kerül rájuk! ha már gerincük nincsen vállalni  az elmúlt időszakot + valamit böfögni  a szurkolóknak ,hogy  mik zajlanak a hátérben...Vannak tudom olyan szurkolok is akik úgy kaparják össze a bérletre és ezt kapják cserébe ,hogy pl azsem tudják mivan Markussenel miért nincs nevezve vagy Borozzánnal pl mi történik ! Szégyeljék magukat egytől egyig ! remélem jól megtömitek még egymás zsebét!

Előzmény: Törölt nick (3652)
Gaga84! Creative Commons License 2021.06.06 0 1 3653

Ami a baj,h nemmjàtszanak itt sztárok a budget ellenére... Lehet szidni Kàlomistát ,de nézzük már meg az ô irányítása alatt kik igazoltak ide...

Előzmény: Törölt nick (3652)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.06 0 1 3652
Csehov doktor Creative Commons License 2021.06.06 0 2 3651

Pár éve akkor meg a Szeged lehetett volna bajnok ugyanígy, és mégis mi végeztünk az élen (óvásos szezonjuk például, vagy a 2019-es)... Ne áltassuk magunkat. Lehet, hogy nem a legjobb rendszer, de már így van évek óta, és tudhatjuk, hogy ez a menete mindkét csapatnak, akik ha szeretnének változtatni, változtatnának vagy már változtattak volna.

Egyébként olyan tekintetben van értelme ennek a rendszernek, hogy nem dől el idejekorán a bajnokság az egyik csapat egy esetleges nagyarányú őszi győzelme esetén, hisz már októberben lehetne bajnokot avatni! Ha kiegyensúlyozottabb lenne a bajnokság, és lenne reális pontvesztési lehetőség (nem covid miatt, hanem a többi csapat erőssége miatt), ami nem szökőévente egyszer fordulna elő, és tényleg bárki bárkitől csenhetne pontot, nem lenne szükség a bajnoki döntőre szerintem sem, mert végig kiélezett maradhatna a szezon. A nőknél erre van esély (lásd Fradi kiélezett meccse a Lokival nemrég), de a férfi bajnokság gyengesége miatt szerintem ez egyelőre még távol marad. A régi három nyert meccsnek lehet több értelme lenne...

Mindenesetre ez semmit nem vesz el a Szeged győzelméből, és a mi problémáinkra se válasz sajnos :(

Előzmény: birka_zoli (3648)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!