Valószínűleg Slayer riffek helyes interpretálásáról lesz szó.
Amúgy hétvégén voltam Line6 Variax bemutatón. Jópofa szerkentyű; zenekarba, ha van mellette másik egészséges hangú gitár, kiegészítőnek tök jó lehet. Vagy pedig elektronikus jellegű dolgokba sok szinti mellé. Ja meg stick bemutatón is voltam, de az úgyse gitár, és ha nem köti az ember szintire elég unalmas a tapicskolás rajta.
Köszi, a kíséret nem tőlem származik,vmi backing track, de tényleg nem vmi jó minőség... és az always tényleg egy L, már más is szóvátette (a bnőm meg vmi jessát használ, így megvan a mentségem) :)
Kedves Kollégák! Ma este 6-tól indul a gitárkurzus (8-ig) ami 5 héten át fog tartani mindig ugyanebben az időpontban, érden a Kiss Hangszerboltban akit érdekel jelentkezzen eddig 1 csoport jött össze 10 fővel.
Igen, végig kell várni. FLV Player nem tud teljes képernyőt.
Két megoldás lehetséges: vagy megnézed a VLC Playert (az is ingyenes, nagyobb tudású, és bár nem próbáltam, ha beletekerni nem is, szerintem nagyítani képes), vagy átkonvertálod a szajrét valami más formátumba. Következő kérdést megelőzve, konvertálásra ez tökéletesen használható, tegnap kipróbáltam: http://www.afterdawn.com/software/video_software/video_encoders/super.cfm Végtelenül lassan töltődött le, de érdemes kivárni, pofonegyszerű kis cucc. DivX alapbeállításokkal egy kb. háromszoros méretet eredményező, nagyítható-tekerhető avit adott.
Ezt erdemes meghalgatni egy francia enekli a Zepp szamot , oriasi valtozat nem mondom vegig , meglepetes hogy mit hoz ki , Stairway To Heaven , cimen Alive She Cried neven egybol a #4 helyre kerult a Jamwave oldalan a Rock reszlegben es az "All " -ban meg mintha a #7 helyen ven.
1. Az FLV Playerben nem lehet előrébbvinni a videót, vagy hátrább, tehát pl. ha a hatodik percre vagyok kíváncsi, akkor végig kell várnom a hat percet?
A greasemonkey az általam beszúrt, szkriptekkel működő módszerhez kell.
Amit landmine mutatott, ettől független, és így működik: http://videodownloader.net/help/vd01.htm Csak egy flv lejátszására alkalmas lejátszót kell telepítened (ez lehet az FLV Player vagy a VLC Player; elérhetőségeket találsz az én linkemben), nem kell szkriptekkel foglalkozni. Viszont a letöltéshez minden alkalommal el kell látogatnod arra az oldalra.
Uhh... Ezen mit nem értesz? Bemásolod a linket a lap tetején található helyre, a mellette lévő legördülő menüből kiválasztod, melyik oldalról szeretnél épp letölteni, és megnyomod a download gombot.
próbálkoztunk már vele, csak akkora iszony hangerőn próbálunk újabban, hogy semmi nem marad meg. mostanában az én mp3 lejátszómmal, vagy a többiek telefonjával szoktunk megjegyezni az egyetlen gitár által minimálhangerőn eljátszott témákat...
ettől függetlenül jó volna egyszer egy közös jammelést felvenni elejétől a végéig, mert olyankor néha olyan kurvajó dolgok történnek, h nem ismerek magunkra.
Kismagnó. Volt zenekarom, ahol jammelés közben születtek számok, ott mindig be volt támasztva a sarokba egy háromezer forintos (mono!) kismagnó, a célnak tökéletesen megfelelt.
Mostanság partitúrázok, hála a Cakewalk nevű szoftvernek, amelyik kiváló jegyzetfüzetként funkcionál (többek között). A hangszerelést is meg tudom itt csinálni, így többékevésbé készen viszem a témákat próbára.