Sajna egyik sem az enyém ~ pedig az őrületbe beleférne. A japán licitálós oldal olyan pofátlan postaköltséget számol fel.. hogy az ember megkarmolja magát tőle. Volt olyan tétel, amelyet az eladó meghirdetett az E.bay-en is.. és ott kevesebb mint a fele volt a postaköltség. A japán oldal az hasznot tesz a csomagköltségre is ~ oltári.
Te vagy a 3 szerencsés Powerball jackpot nyertes egyike? Őőőőő... izé, eddig még nem is mondtam, hogy tulajdonképpen Te vagy a legjobb barátom. Nem tudsz kölcsön adni?
Mivel engem lehet, hogy az állam bácsi fog elkapartatni (ha lesz oly kegyes hozzám :D ), jó eséllyel ők teszik a kezüket a cuccaimra. De ha nem ők kapartatnak el, akkor is sanszos ez.
Nem érdekel valakit 3db RMG LPR 35 1/4"-os szalag?
Csak vagy 3-4x vettem rájuk,kb. November végén vettem ezeket a szalagokat a Thomanntól.
Az egyiknek sértetlen a doboza,a másik kettő dobozára hülye fejjel felírtam hogy mi van a szalagokon (East,és Pink Floyd albumok voltak),melyeket letöröltem,így a doboz oldalára,és hátuljára fehér lapot ragasztottam.
A sértetlen dobozu szalag ára : 13 ezer,ebből van 1 db
A ragasztott dobozu : 10 ezer,ebből van 2 db
Ha valaki mind a három szalagot egyszerre megveszi,annak 30 ezer a vége+MPL postai utánvét törékenyként.
Az Ebay-en többen is árulnak mesterszalagokat, vagy azok másolatainak mondott cuccokat. De ezeknél van egy korrekt lerírás a szalagokról. (korrekció, peak, level, a felvétel ideje a magnó típusa. Mindig van az elején valamilyen referencia jel. Ezek szinte mindig komolyzenékről készült másolatok. ezek is lehetnek kamuk, de egy kicsit jobban bíznék bennük mint egy kisinyovi csóka cuccaiban.
Amúgy kajakra elgondolkodtam már azon, hogy egy valag pénzt kiadtam néhány kedvenc zenekarom teljes diszkográfiájának, hivatalosan ki nem adott ritkaságainak beszerzésére, akkor miért is ne kereshetnék kevéskét rajtuk? Na nem hivatalos anyagok kiadásán gondolkodtam, hanem olyanokon, amelyek a szűkebb rajongó körön belül terjednek... demók, ritka koncertfelvételek (van köztük keverőről rögzített is), stb.
És hogy ne nagyon másolgathassák utána mások (és ne kaszálhassanak belőle), ezért gondoltam, hogy pár példányban gyártatok belőle LP -t. Mondjuk 5000Ft -ba kerül egy LP gyártási költsége (hol is láttam? Mammutban?)... én meg kínálnám mondjuk 7500 forintnyi dollárért mondjuk a discogs -on.
Aztán persze bevillant, hogy jajj szegény zenészek és még szegényebb kiadóik... az istenért sem akarnám őket egy későbbre tervezett kiadás lehetőségétől és az abból befolyó hatalmas pénzektől megfosztani. Különben is! Én egy törvénytisztelő (értsd: beszari... lúzer, stb) ember vagyok. Franc akar még egy kiadós pénzbüntit vagy jogi hercehurcát. Inkább magammal viszem a sírba a sok szart és akinek van energiája, pénze, összeköttetése, szerezze meg magának ezeket a felvételeket :)