Keresés

Részletes keresés

Slica Creative Commons License 2004.11.02 0 0 630
Teljesen egyetértek Veled is. Spillo-val is Nem elég nekünk a Magyar Parlamenti Demokrácia Itt nem szeretnénk személyeskedést. Szeretjük a KUTYÁT, azért időzűnk pl, ezen a topikon is, ahelyett ,hogy éjt nappá téve,mosnánk,föznénk,mosogatnánk
Előzmény: Szilmaril (627)
Haribo Creative Commons License 2004.11.02 0 0 629

Sziasztok!

Tibbe: az a kép Kecskeméten van ugye?

És milyen kutyók vannak rajta, mert így messziről nem tudom megállapítani.

(Pedig már a szemüvegem is megtöröltem:)))

Előzmény: Tibbe (628)
Tibbe Creative Commons License 2004.11.02 0 0 628
;-)
Jó lenne a kiállitási tapasztalatokról kultúráltan beszélgetni, véleményt cserélni, "anyázások nélkül".
Szerintem is ez ebből a célból nyitotta Spillo a topicot.

Kecskemét CACIB Junior BIS
Előzmény: Szilmaril (627)
Szilmaril Creative Commons License 2004.11.02 0 0 627

Szerintem ne hagyjuk elveszni a topicot a gyűlölködések és mocskolódások tengerében; fejezzük be ezt a témát és ha vaalkinek érdembeli, kiállítási megnyilvánulása akad, az ossza meg velünk, akinek meg csak sértegetni van esze, az higgadjon le és inkább maradjon csöndben.

Ez csak felvetés volt...

Anzika Creative Commons License 2004.11.02 0 0 625

Spillo!

jobban vagy többet tudsz a kutyákról, kutyázásról mint mi. Nem egy olyan kutyást ismerek, aki több évtizede vallja "tenyésztőnek" magát, és mégis keveset tud a fajtáról, kiállításokról, és magáról a kutyáról. Tehát nekem az eltöltött idő nem érdem

Amikor tizedszer hivatkozol rá, hogy már 20 éve kiállításra jársz, én egyszer sem mondtam, hogy mióta járok. Most írtam le először.

Az egy tenyésztő, aki évtizedek óta tenyészt éskeveset tud a fajtáról, mit mondjak..?

Itt Te hivatkoztál  az eltöltött időre, nem én. A saját mocskoddal engem akarsz felruházni. Nem érzed Spillo?

Felnézni pedig - már megbocsáss - csak a nálam valóban jobbra tudokd

Idézd be, hol írtam ilyent? Miért ruházol fel olyan állításokkal, amit nem írtam? Miért hazudsz?

Ezért kérlek, a jövőben Te se tedd ebben a topicban!

Nézd Spillo! Ez egy nyílt fórum. Ti itt úgy vagytok, mint amit most leírok.

Egyszer zöld lámpánál mentem (mentünk sokan) át a kutyával az úttesten. Egy autós jött mint a meszes és átment a kutyámon. Kiugrott az autóból és kétségbeesve kérdezte, hogy mit ütött el? Meg volt róla győződve, hogy gyereket. Amikor rájött, hogy kutyát, megnyugodott. Ment a kiabálás és egyszerre volt az átkelők között egy ember, aki megnyugtatta, hogy ő bizonyítani fogja, hogy mi piroson mentünk át, miközben ő is ugyanazon zöld lámpánál kelt át.

Így vagytok egymással ti is, itt is olyanokat állíttatok, amit én nem mondtam és véditek a semmit. Engem Te, a hiteltelen ne figyelmeztess semmire. Nincs hozzá jogod!

Előzmény: Törölt nick (623)
Anzika Creative Commons License 2004.11.02 0 0 624

Ha nem vagy tenyésztő és még kiállitási kutyád sincs ? 1. miért vagy itt ? 2. miért irsz olyan véleményeket, mint ha értenél a kutyakiállitáshoz, a méretekhez ? Kutyád azért van ?

Ez egy nyílt fórum. Ha nem akarjátok, hogy más vélemény is elhangozzék, akkor e-mail-ben rendezzétek a beszélgetéseiteket

Nem a tenyésztők fóruma. Kutyakiállítók kuckója a cím. Vagy ezt is rosszul értem?

Nem vagyok tenyésztő, nem is a tenyésztésből alakult ki a vita, hanem abból, hogy:

Egy átlagos szellemi képességű,átlagos fizikummal rendelkező ember képes-e egy egy átlagos szellemi képességű kutyát felveztni?

Mi köze van ennek a tenyésztéshez? Mondjuk arról is van véleményem.

2. miért irsz olyan véleményeket, mint ha értenél a kutyakiállitáshoz, a méretekhez ?

Írd le , miből vontad le következtetésedet! Elengedtek olyan véleményeket, amiket nem indokoltok. Indok!

Gondold el, én is elkezdenék hazugságokat állítani rólatok és nektek az lenne a dolgotok, hogy folyamatosan az ellenkezőjét kellene bizonyítanotok. Ti ezt csináljátok, de nekem egyre jobban tetszik. Sajnálom viszont Sziszi15-t, mert még most sem tudja, mit kell tennie, hogy a kölyökből jó kutya legyen majd a kiállításon, ha nem is küllemében, legalább ringdresszúrájában.

Előzmény: Kanitkabir (595)
Anzika Creative Commons License 2004.11.02 0 0 622

Anzikának akadt egy-két jó részötlete. Szerintem akár egy kezdőnek is lehet jó tippje. Nekem csak az nem tetszett, ami neked sem, hogy jön, és kioktat, anélkül,

Spillo! Elöbb jártam kiállításra, mint Te. Ki a kezdő?

Itt Ti keveritek a dolgokat, következetlenek vagytok.

Előzmény: Törölt nick (599)
Anzika Creative Commons License 2004.11.02 0 0 621
Ird le mi rossz, amit írtam!
Előzmény: Kanitkabir (597)
Anzika Creative Commons License 2004.11.02 0 0 620

Miért hagytad ott a collie topicot?

Nem ott olvastad sokszor, hogy olvass?

Előzmény: Törölt nick (596)
Anzika Creative Commons License 2004.11.02 0 0 619

Mégegyszer leírom: olvasni, olvasni, olvasni!

Csitáty, csitáty, csitáty....

Előzmény: Szilmaril (592)
Anzika Creative Commons License 2004.11.02 0 0 618

Én nem vontam kétségbe a Ti ismereteiteket!

Ne akarjátok bebizonyítani, hogy én dilettáns vagyok.

Előzmény: Szilmaril (590)
Anzika Creative Commons License 2004.11.02 0 0 617

Hát kedves Spillo9 ne hümmögj! Nem azt írtam, hogy nem is volt, hanem, hogy nincs.

Én azért más kutyájával járok kiállításra, dobermannal.

Előzmény: Törölt nick (591)
Slica Creative Commons License 2004.10.31 0 0 616
andromedus előtt meglengetem a kalapom Biztosan anyának js remek lesz
Előzmény: Törölt nick (615)
Slica Creative Commons License 2004.10.31 0 0 614
Nem lehet,de én is sokszor éreztem hasonlóan A KIsherceg rókája ...felelős vagy értem.......ezért szeliditettük meg?
Előzmény: Törölt nick (613)
Slica Creative Commons License 2004.10.31 0 0 612
Megkéne kövezni az ilyet. Mennyi utolsó ember van. Még én is ujra,meg ujra kifekszem,pedig a Gyermekvédelemben élek. Csak ott ezt a saját gyerekeikkel tették a magukat szülőnek nevező ... nincs erre szó!
Előzmény: Törölt nick (611)
Slica Creative Commons License 2004.10.31 0 0 610
Kőzben beszéltünk. Nem semmi az az óriás, vajon hogy került be. Tetoválás ? Marha rendes vagy, ezt se sokan tennék meg. Kocsival csak-csak,de gyalog Nálunk is feltünedezik egy világos bőr nyakörves rotweiler, próbál villamosra felszállni  ,hazamenni,  ha valaki tudja ,hogy kell feltenni hogy rátaláljon a gazdája Bp.XI Andor utca Fehérvári ut és kőrnyékén látják 3-4-napja Győnyőrű kutya. Még remek kondiban. Egyszer láttam A kicsivel ölbe voltunk meg Vicával Mire felhoztam az enyémeket és visszamentem,hogy keressem, elment. De erre van Aki tud segitsen
Előzmény: Törölt nick (609)
Slica Creative Commons License 2004.10.31 0 0 608
Kőzős nagyrabecsült Állatorvosunk sem szemléli meg?, Nálunk 29 naposan kitapogatptt 4 kutyát,lett 6 ,de egy sajnos elment 2 naposan Sokáig rettegtem,nehogy 4-en maradjanak Volt is rá esély de Csaba csodadoktor. a viruló 5 tibeti éppen 6 hetes multmint ahogy tudod Sikerült a befogadott árváknak jó gazdit találni? A kutyák Védőszentje hirdeti a neved. Én tudom.
Előzmény: Törölt nick (607)
Kanitkabir Creative Commons License 2004.10.30 0 0 606
Ki az a Texi ? Köszi a lehetőséget, szivesen elmennék és ha szeretnéd csinálok néhány fotót is. Látsz már valamit a kutyán ? Viselkedésén ?
Előzmény: Törölt nick (602)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.30 0 0 604

Ha akarod, megyek!:-)

Előzmény: Törölt nick (603)
Tibbe Creative Commons License 2004.10.30 0 0 601
Jövő hónap??:-) az holnapután van!
Jövő utáni, nem?
Lehet, hogy hozzád is el kell majd mennem fényképezni?
Van különbejáratú fotósod??
;-)
Kanitkabir Creative Commons License 2004.10.30 0 0 600
Oké, drukkolok ! Voltatok ultrahangon ? Annak idején voltam Zsakival a Lehel uton egy speciális ultrahangon és darabszámra megmondta az orvos, hogy 4 baba lesz és 4 is lett. Azt hiszem 5-6 hetes terhesen nézte meg, éppen időben lennél még elvinni. Bár nincs nagy jelentősége, hogy mennyi lesz. Kivel fedeztettél ? Kyrának lesznek babái ? Pofátlan vagyok, ha megkérdezem, hogy meglehet majd nézni őket ? Esetleg képeket küldesz ?
Kanitkabir Creative Commons License 2004.10.30 0 0 598
Bármilyen kutyája is van, ha nem kiállitási, ha nem jár kiállitásra, ha nem tenyészt, nem irhat le olyat, hogy magasabb a standarnél, hogy hosszú a füle, stb. Nem állt meg a világ a collieknál. Egyébként mi újság veled ? Olvastam még régebben, hogy fedeztetnél. Sikerült ?
Előzmény: Törölt nick (596)
Kanitkabir Creative Commons License 2004.10.30 0 0 597
Mi, itt a legtöbben azért kutyázunk, mert szeretjük a kutyáinkat, kiállitásra járunk velük, tenyésztjük őket. Ez a 3 nagyon jól megfér egymással. Sőt. Együtt kell teljesülnie, ahhoz, hogy sikeresen müködhessünk. Megpróbálunk bizonyos kérdéseket megbeszélni egymással. És akkor jön valaki, aki semmiről semmit nem tud, csak elképzelései vannak, azok is rosszak és ő akar minket megtanitani kutyázni ?????
Előzmény: Slica (593)
Kanitkabir Creative Commons License 2004.10.30 0 0 595
Ha nem vagy tenyésztő és még kiállitási kutyád sincs ? 1. miért vagy itt ? 2. miért irsz olyan véleményeket, mint ha értenél a kutyakiállitáshoz, a méretekhez ? Kutyád azért van ?
Előzmény: Anzika (588)
Slica Creative Commons License 2004.10.30 0 0 593
Én vettem a bátorságoz és visszaolvastam, elszomorodtam. Miért kutyázunk, azt hittem azért mert szeretjük a KUTYÁT és az Ő egészsége és jóléte a legfontosabb Minek kell személyeskedni,meg "udvariatlannak lenni" a sértegetésekről nem is beszélve
Előzmény: Szilmaril (592)
Szilmaril Creative Commons License 2004.10.30 0 0 592

:)))))

A legfontosabbat kihagytad:

Spillo!

Már többször figyelmeztettek, hogy olvass, mielőtt valamihez hozzászólsz!

:))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (591)
Szilmaril Creative Commons License 2004.10.29 0 0 590
Ja, akkor ezért értesz annyira a kiállításokhoz!
Előzmény: Anzika (588)
Anzika Creative Commons License 2004.10.29 0 0 589
Most látom a kérdést. Boxer, bulldogok stb.
Előzmény: Szilmaril (587)
Anzika Creative Commons License 2004.10.29 0 0 588
Nem vagyok tenyésztő. Nincs is kiállításra alkalmas kutyám.
Előzmény: Szilmaril (587)
Szilmaril Creative Commons License 2004.10.29 0 0 587

Hé! Van fajta, amelyiknél előirás az előreharapás!:)))

Te egyébként milyen fajtákkal foglalkozol?

Előzmény: Anzika (584)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!