Azért mondtam, mert ahogy magamat ismerem, behúzódok egy sarokba és úgy fogom végignézni mi történik. Vagy akkor nem fogok senkit megismerni?
Ja igen, úgy nem. - Ezt jól megbeszéltem magammal:-) - Szóval nem húzódok a sarokba:-)))
a_girl: Lenyúlnád Liát? Nekem meg marad a Krapulax? :))
A házibuli az nagyon jó :)) Mire készülsz? :)) Mert mondtad hogy az elején még senkit nem fogsz ismerni, aztán meg... :)))
Na hagylak dogzo-....dozgol...dzogo...csináld amit kell!! :))
Na jó, azt hiszem kiengeszteltél:-))))
De a munka sajnos marad, muszáj befejeznem délig.
Sebaj, este házibuli!:-)))) 1000 éve nem voltam házibuliban! Ráadásul alig fogok valakit ismerni. Legalábbis az elején:-)))
Mikor ejtjük meg azt a négyes randit?:-)
Lia: vagy először kettesben szeretnéd velem?;-)))
a_girl: Te a lista fölött állsz! Neked sosem kell félned! Istencsászárnő vagy! :)) Csak nem gyakorlod a hatalmadat. Mé nem? :))))))
Ne menekülj a munkába, nem old az meg semmit! (Hú! Figyeltétek! Leírtam: munka! :))) Csak nem értem mit jelent :)) Olyan jó ilyen idegen szavakat használni :)))
Na szép, nekem már félnem sem kell?
Ki lettem húzva a listáról?
Ezt megjegyeztem. Megyek is inkább dolgozni!
Krapi: lécci magyarázd el Lionak mi az a dolgozás!:-))
Lia: nagyon fáradtt vagy? :)) Elmeséltem Lio-nak az ajánlatod, de azt mondta hiányzott a varázsszó ZSERBÓ :)) Így bocs, most nem jövünk :))
a_girl: ugye nem felejted el kitenni az ajtó elé amit összepakoltál :)))))) csak szerezz egy videót, látni akarom azt az arcot :)))
lio: ugye, nem haragszol, hogy este lefárasztottam a kedvesed? :)))
pistike cipő szürke
(ki az az idióta aki mindig ezt írja be fellülre? :)))))))
Ígérem ez lesz az utolsó!! :))) Az akkor két ká! :))) És a holnap dolgoztok-ot úgy értettem, hogy ma! Aki tanul arra ugyanúgy vonatkozik!! :)))
A rossz elválasztásért meg bocs! Az index a hibás. Én tudok rendesen írni!! UIgye a_girl? :)))Jó részegnek lenni mert csak, és a helyesírási hibákat is fel lehet róni ennek az állapotnak! :)))
(Még mindig nem vagyok normális! Be is veszek egy quarelint:)))))
ui.: és előtt nem szabnad vesszőt tenni ugye? :))) De most ez így jött ki! :)))
Nos rájöttem hogy mazohista vagyok! Elolvastam ezt a hosszú hozzászólásomat! Van benne némi betűhiányosság, meg félregépelés, de ezzel ne is törődjetek, mert az embeti beszéd redundáns elemeket tartalmaz! (így az írás is) Próbáljá
tok meg kitalálni a szövegkörnyezetből hogy mit akartam írni! Ha nekem részegen sikerült. akor Ti sem lehettek nagy bajban! További szép álmokat. ugye alszotok már? Mindenki a saját ágyában!! Kezeket a paplan fölé!! :))))) Nem ám megtudom hogy nem otthon alszotok!! Holnap dolgozni kell!! :))) Na pápá! :))
Na most előre leszögezem, hogy én most értem haza egy elég alvilági, de egyébként fenomenális névnapi buliból! (Lia: Nem nem Bernadet, hanem Zsuzsanna volt az ünnepelt! :)))) Kicsit (vagyis annál azért sokkal jobban be vagyok ittasodva. De hatalmas vágyat éreztem hogy benézzek ide, mert éreztem hogy nem lesz hiábs. Képzeljétek, egy szőke nő hozott haza kocsival. nagyon jól vezetett, úgyhogy változott a vélkeményem a női sofőrökről! :))) No a lány úgy nézett ki mint a Mátrixból a Trinity. Egyébként meg egy jó barátnőm. úgyhogy nem kell féltékenynek lenni. (Hallod Krapulax? A Berni volt az :)))
Csak két beírást voltatok képesek szerkenteni az én utolsó hozzászólásom óta, de rengeteg mindenre szeretnék reagálni! Először is sérelmezem, hogy úgy beszéltek rólam, mint egy tárgyról, amit valaki megnyert! Nem nem! Meg különben is elpirulok, mert itt valami főnyereménynek állítotok be, pedig pl nagy a hasam, meg különben is csak egy gyarló férfi vagyok! :))) aztán meg a kocsim is rossz éppen, és különben is! :))) Bár végülis Krapulax hozzáállása azért tetszik, mert velem akar üzletelni! Hiába, ismer már! De több fényképről (üzleti jellegűről) ne is álmodjatok! Elég az az egy, azt is győzöm kimagyarázni! :)))))
Itt jegezném meg, hogy nekem nem kell a laptop, úgyhogy én a puszta üzletért is beszállok a buliba :)) Jókl tudom hogy Krapulax az eladó? :)) Bocs lányok, de akkor Ti most kimaradtok, mindamellett, hogy minden tiszteletem a Tiétek! Imádlak Titeket. Bá üzletben nincsbarátság ugye, de most Krapulax barátommal kivételt teszek, hisz MA VAN A SZÜLETÉSNAPJA!!!!!!! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KRAPULAX BARÁTOM!!!! (Többet nem mondhatok még! :))) Erre majd iszunk is természetesen, de most nem vagyok abban az állapotban hogy még igyak :))) Bocs Lia hogy ma Krapulaxot választom, de ma akármit kívánhat lévén hogy ismét öregedett egy évet! :))) Egyébként felkészültem a másnapra (azaz a mára és vettem két doboz quarelint :))))))
Ja azt még nem is meséltem hogy hatalmasat dartsoztunk ivás közben. Nem tudom ismeritek-e azt a játékot, amikor nulláról indulva 301 pontot kell elérni, de úgy hogy ha végén többet dobsz, akkor az utolsó eredményetek az érvényes. Tehát pont 301-et kell dobnotok és mindemellett ha valaki ugyanannyi pontot dob mint amennyi nektek van, akkor lenullázódtok! :))) Nos ezt játszottuk heten!! :)) Négyne voltunk és hozzánk csapódott 3 srác. Az volt a legjobb az egészben, hogy ők komolyabban űzték ezt a játékot és voltak saját (hogy hívják ezt? Tű? ) tűik! Tehát nem ma játszottak először. Nos első játékra öcsém egyből lealázta őket, az ő kocsmai dartstudásával :))) (Én lettem a második! Hiába, családban marad :)))) Aztán megint mi győztünk, de lassan belejöttek és átvették a győzelmi szériát! :)) De nem voltunk nagyon lemaradva, meg különben is egyre ittasodtunk, úgyhogy a célzóképességünk rohamosan fogyott :)))
Na a kocsmázás után beértünk a buliba és rögtön átadtuk az ajándékokat. Egy extra Törley pezsgőt vittünk díszcsomagolásban és agy szép borospohárkészletet. A csaj (aki mellesleg az öcsém munkatársnője) egyből úgy kezdte, hogy pusziszkodás közben leejtette a becsomagolt pohárkészletet :))))) Az ajándék szerencsére törés nélkül átvészelte ezt a kis malőrt :)))
Aztán buliztunk ezerrel. Végül hazahoztak. (Lásd fentebb :)) MNost itt ülök és bambán bámulok a monitorra, miközben írok. Már le is szakadtam erről a csodálatos ingyen netről (kiwwi), de majd mindjárt felmászok újra, hogy el tudjam küldeni ezt a hozzászólást. A helyesírást ne nézzétek, mert szerintem helyből egyest kapnék egy hatodikos dolgozaton. A lényeg a szándék! :))
Ja! Holnap (illetev ma) szabin leszek (vagyok) mert ki kell pihennem a buli fáradalmait! :)) Mélek jöjhetnek bőben a mailboxos címemre, majd megnézem, őket. A westelest felejtsétek el, mert az megszűnik, ha nem tudom áttenni az új számomra. Ja és tök szép az új telefonom! :))))))))))))
Na asszem lassan befejezem, mert nem látok ki a fejemből. Józanul nehezen megy az írás, így nem annyira józanul (de szépen fogalmaztam:))) meg ki tudja hogy megy ugyanez :)) Most nem olvasom vissza, ha valamit nem értetek, csak kérdezzetek! Hívjatok fel majd holnap, mert unatkozni fogok! De csak szigorúan délután, mert ki szeretném pihenni magam! Addig úgysem leszek bekapcsolva. Az új számomat Ű(amit a gyönyörű új telefonomhoz kaptam :)))) tudjátok :)) A régi is él még azért egy darabig :)) Lia: Nos Te nem tudom felhívhatsz-e, mert ugye mi nem beszélünk telefonon :)) Vagy már igen? :))) Teljesen kész a fejem!! :)))
Szeretlek titeket! :)) Na jó éjszakát, megpróbálok szundítani egy kicsit :)) Csók, puszi, pacsi! :))
Lio bá :)))
ui: Te telefonálgatsz a Krapulax barátommal? Na szép! :))) (vagy csak chat? :)))
Jujj, négyesünk egyre izgalmasabb. :-)))) Előbb beszélgettem KrapulaX-szal. Várjuk a jelentkezőket, ki lesz előbb féltékeny. :-)))))))
Krapi, elfelejtettem mondani, hogy nem vagyok ám mohó, de nekem mindketten kelletek. :-))) És ki tudja, lehet, hogy a_girlre is igényt tartanék, ha látnám. :-)))))) Tényleg a_girl, te szereted a lányokat? :-))))))))))
Ahogy olvaslak titeket, itt már mindenki volt mindenki ágyában. :-)))) Sőt a két fiúról egy ágybanról képet is kaptam. :-))))
(körzetszám poén fenomenális. :-)))))
Csak vigyázzatok itt a nagy szervezkedésben, nehogy végül elnyargaljak a_girllel, és kihagyjunk benneteket. :-)))
a_girl: ha te meg Liot kéred cserébe, akkor nem Krapitól kell elkérned, hanem _TŐLEM_!!! Ugye kedvesem? :-))))) Egy laptopért szivesen kölcsönadlak. :-)))) Muszáj az a lap-top, mert ma sem engedtek ide a géphez. Hiába, elnyomott legfiatalabbja vagyok itthon. :-))) Most sajnáljatok. .-)))
Tudjátok fiuk milyen lükék a dokik tifelétek? Virusirtót adtak nekem. :-)))))))) Mármint nem a gépemnek, hanem nekem! Mi vagyok én, computer-robot? :-)))))
Lia: na most menten kikapsz :)) Mi az hogy kimaradhatsz?! Nem-nem az én elképzelésemben válvetve kell megdolgoznotok azért a laptopért a_girl-el.De ha ki akarsz maradni hát, nem kényszer a disznótor.:))) Max Abakuszt kapsz nem laptopot :))Különben is toll a füledbe, mert látom ám, hogy csak Lió kell neked :))
a_girl: hát őszinte legyen már gőzöm sincs mit is mondtam az az éjszaka után.Kb úgy lehetek vele mint egyesek azzal a filmmel. Bár nem csodálom, hogy nem emlékszel rá, hiszen az ÉN ágyamban voltál:))) De csak mert nem szeretnék szószegő lenni, ezért csakis az emlékezetem felfrissítése miatt ujra egy ágyban kéne aludnunk. :)) Természetesen neked is toll a füledbe, mert látom te is csak Lióra hajtasz :))
Lio: ha esetleg a két fent említett hölgy megközdene kegyeidért, feltétlen iszapbirkózás legyen az erőpróba. Bár ha van egy csöpp eszed kihasználod hogy ugye ha két nővel vagy akkor semlegesítik egymást, így a barátnőd nem szólhat, hogy megcsaltad.Sőtt ugye nálad fentáll az is hogy más mindhármótoknak a körzetszáma :)))
Na lányok most kepeszthettek mert alaposan romlott az ázsiótok.Lehet Lióval üzletelek :))) Övé a laptop a két érte lobogó nőért Vagy lehet inkább megtartom a lopitopit és a Liónál felszerelt webkamera képeivel fogok üzletelni. Aztán a sok pénzből veszek jópár tevét és azt meg becserélem egy komplett háremre :))))))
Hogy is jönnél te a képbe? Az én olvasatomban legfeljebb úgy, ha a krapitól téged kérlek cserébe:-), de ehhez eddig se kellett ő:-))))) Különben is, ő nem biztos, hogy adna:-)
Lia: azért nem kellene ennyit áldoznod azért a laptopért!:-)
Krapi: szóval, beavatnál, mit is kérsz cserébe? Vigyázz, meg ne hazudtold korábbi állításaidat!:-) Emlékszel még miket mondtál egy egymás mellett eltöltött éjszaka után? Ahhoz tartsd magad!:-)))
Lia: de el kell szomorítsalak, ha már meg"dolgozok" azért a lap-topotért, akkor megtartom magamnak:-)
Ha jól emlékszem, te éppen nem bowlingoztál, hanem beteget ápoltál:-) Emlékszel, megnéztük a Szerelem a Fehár Házban c. filmet! De nehogy megkérdezd miről szólt!:-)))
Lia: Mondom ohgy lesz kamera! A kedvedért iderendelem az RTL Klubot is ha kell :)))
Milyen másik kliens? Na ez már nekem is sok :)) Aszittem csak ketten leszünk meg a kutyád :)))))))) Erre te beszervezel ide mindenféle embereket, plussz a tesódat is :)))
Ez a laptopüzlet egy nagy baromság, mert én kimaradok az egészből! Bár ha jól olvasom van egy kis esélyem hasznot húzni belőle :)))
Mi az? Mikor te náluk voltál, nem akartak veled találkozni? De szemetek. :-))))))))
De örülök, hogy épp itt vagy. Benne lennél az üzletben? :-)))))
Hallom, már sejted a részleteket. :-))))
A lényeg, krapi felajánlotta nekem a lap-topját. :-))) Igazán semmiség, amit kért cserébe. :-))))) Több verzió is volt, asszem abban maradtunk, hogy én akár ki is maradhatok a buliból, de az eredeti szerint én is részt vettem volna. :-)) Tehát mig te "lefoglalod" őt, addig én elvehetem a kis édest. :-)))))
Megtennéd a kedvemért? Na lécci. :-))) Azt mondta krap, hogy te is kérhecc vmit. :-)))))))))))