gronkjaer helyén játszott molinero,aztán alvaro novo.(bár gronkjaer játszott már a bal oldalon is ha jól emlékszem). viszont micsoda hangulatot csinált néha a vendégszurkolók csoportja!az tetszett. antonio lopez a köv. meccset kihagyja eltiltás miatt.
Rossz hír: az összes vetélytárs nyert, ugyhogy ma kötelező nyerni hogy tarhassuk a lépést, de El Nino meglep minket ma ugy érzem. Remélem kellemes meglepetés lesz.....
ja,ez is lehetséges! mára: Zaragoza: Luis García; Cuartero o Ponzio, Alvaro, Milito, Aranzabal; Zapater, Movilla; Galletti, Cani u Oscar, Savio; y David Villa. Atlético de Madrid: Leo Franco; Velasco, García Calvo, Pablo, Sergi; Jorge, Colsa, Luccin, Antonio López; Ibagaza; y Fernando Torres. atleti!
Az jutott eszembe, hogy a frente Atletico valszeg a Calderon átépítése miatt tiltakozott. Persze ez csak 1 5let.
Holnap jó lenne nyerni Zaragozában. Ha nemzetközi sikereket akarunk, hozni kell az idegenbeli meccseket is! 1-2 bravúr nem elég! a hajrában minden pontra szükség lesz.
aragones három atletico játékost hívott a keretbe a szerbek elleni meccsre. fernando torres,pablo ibanez,antonio lopez.utóbbit középpályásnak.remélem mindhárman játszanak majd. atleeeeti!
a valencia ellen szinte torres mellett játszott.bármilyen poszton bevethető a baloldalon.zérobi meg jöjjön csak.nem probléma ha több ember is van egy posztra.
Spanyolország: újabb büntetés az Atleticonak
NSO, 2005-03-16 19:01
Azután, hogy a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Atletico Madridot a szövetség rasszista megnyilvánulások miatt már büntetésben részesítette a hétvégi, Valencia elleni találkozó után, most újabb szankciókkal sújtották a piros-fehér madridi alakulatot.
Az 1-0-ás Atletico-sikerrel zárult meccs után most abból az apropóból büntették meg 6000 euróra a csapatot, hogy nem tett megfelelő óvintézkedéseket az ellen, hogy a szurkolók petárdákat vigyenek be a stadionba.
A buzi szövetség belőlünk akar mindig meggazdagodni...... Én el sem tudom képzelni a Frentéről, hogy petárdákat vinnének be a stadionba.............
Kezd úrrá lenni rajtam az a felfoghatatlan érzés, hogy szeretett csapatunk újra a régi fényében tündökölhet. Már az is hihetetlen volt számomra, hogy egy Grönkjaer szintű klasszist sikerült megvenni és ha őt sikerült megvenni akkor szerintem kezdhetjük komolyan venni a klubvezetést. Zé Robi és Gronkjaer: ezt a két szélsőt alighanem bármelyik európai klub megirigyelné és gondolom nem védekező focit fog játszani a csapat ilyen kerettel. A védelemmel jövőre sem lesz baj és Torres fordulóról fordulóra egyre jobb, ugyhogy reális esélyünk lesz nagy eredményeket elérni. Már csak abban reménykedem, hogy a Vicente Calderón megmarad és inkább más stadiont választanak az átépítésre a madridi város vezetők.Egy a lényeg: ATLETI SIEMPRE!!!!!!!!!
zé roberto!fasza!jobb lesz neki madridban mint a bajoroknál!ha kijutunk az uefa-kupába egyébként is erősíteni kell majd.ez a keret nem bírja el a két-háromfrontos megterhelést. sammby készíti az új www.atleticomadrid.uw.hu -t! újra megnézve a meccset már biztos vagyok benne ,hogy a bíró ténykedése ellen tiltakoztak.
Nem tudom a tábor hová tűnhetett főleg amikor vezetünk de biztos jó okuk volt rá. Lehet, hogy a buzeráns realosoknak "segítettek feldolgozni" a vereséget.............
A spanyol AS című lap értesülései szerint Zé Roberto gyakorlatilag mindenben megegyezett az Atlético Madriddal a nyári klubcseréjéről.
A Bayern München egyelőre ugyan tárgyal a brazillal szerződése meghosszabbításáról, de gyengébb kondíciókat kínál neki, mint amilyeneket a jelenlegi megállapodása tartalmaz. Ráadásul az Atléticónak megvan az előnye, hogy Spanyolországban csak 25 százalék az adókulcs, szemben a németországi 50-nel.
nem,nem.a múlt héten eltiltás miatt nem játszott.most viszont tényleg lesérült.nunez is mit kapott!:O de a lényeg,hogy 1-0!!!!!!végre harap a csapat! egy nevet érdemes a meccs kapcsán megjegyezni: Iturralde González.ő volt a bíró.3-ra mindenki emlékezzen meg az édesanyjáról!1-2-3..... a frente hová tűnt el?