Az csak beállítás probláma. Én is a Mozzilát (és a thunderbirdet) használom és minden remekül működik rajta. Tulajdonképpen sokkal jobban működik mint az explorer-outlook
Szerintem a hőtágulás időfüggvénye csak elég extrém helyzetben egységugrás.
Inkább az lehet, hogy van valahol egy apró difi (tőcsavar, beállítás, mittomén), és a koncerten végzett erőteljesebb pengetés és rángatás már sok neki.
Ejj-ejj... Míg egy audio track 3-4MB, addig egy egy perces videó 30-40MB is lehet. Ráadásul elsősorban nem is a fájl mérete, hanem a forgalom számít. Ezt kilóra mérik, nem darabra. Más oldalról senki nem állította, hogy minden direktlinkelés esetén törölnek, mindössze azt mondtam, a törlés legvalószínűbb oka a direktlinkelés lehet. De ha ennyire biztos vagy a dolgodban, várjuk szeretettel a koncertvideót, szigorúan direktlinkelve.
Engem egyszer 3 órán belül vágtak ki. Igaz, az index.htm üres volt, ellenben elfoglaltunk 150 mega tárhelyet. ;)
A lényeg, hogy minden tartalom legyen elérhető a főlapról, és sokszor add meg azt linknek. Utána már nagy gond nem lehet akkor sem, ha egy-két dolog direkt linkről megy.
Nem használt. Szerintem nincs elkúrva a húrláb. A problémát azért nem értem, mert van, hogy 1-2 hétig minimális hangolással megvagyok, aztán koncerten meg mostanság 2x is kell hangolni...
Jólvan már, tudod, hogy csak szeretetből mondtam. A Hír TV-ben abban a kultúrás műsorban voltatok azzal a bongyorhajú pacákkal? Vagy esetleg találkoztál a nagy Rákay Phillippel is?
Sceletor csk a szólóit linkelte be ide, én viszont egész számokat is (pl. Ego), tehát én még mindig többet tettem be ide, mint ő. Sőt, egyszer az összes mp3-at egyszerre belinkeltem, amikor a lemez megjelent.
Ez nem jött be, mert van egy egyórás koncert-DVD-nk, persze nem adták ki, de vittem már ide-oda, tévékbe, pl. a Hír TV-be, mikor interjút csináltak velem, és ott le is adtak pár számot. A Főnix TV-ben meg az egész ment. A 11. kerületi tévében is, mert azok vették fel az anyagot négy kamerával az FMH-ban. Szóval éppen lehetne koncertvideót csinálni a honlapra, nem is rossz ötlet. :-)