Tök rég játszottam Satrit, most előszedtem 1-2-t, de nem akartam (és nem is tudnék) Satriani klón lenni; én pl. jobban szeretem kipengetni a hangokat, mint legatózni. Nem értem, miért kéne úgy szólnia, mint Satrianinál, én nem Ő vagyok. Vedd úgy, hogy feldolgozás:))
Egyszer vettem GHS-t Megyónál, mert volt 7húros szettjük, 58-as H húrral egyébként meg megegyezik a 9-es húrkészlettel (azóta mindig 58-as Earniet kérek búnuszba).
De amikor föltettem úgy szólt, mint az elnyűtt Earnie készletem. Víz alól. Soha többet GHS-t, hiányzik a fény belőle.
Az csak beállítás probláma. Én is a Mozzilát (és a thunderbirdet) használom és minden remekül működik rajta. Tulajdonképpen sokkal jobban működik mint az explorer-outlook
Szerintem a hőtágulás időfüggvénye csak elég extrém helyzetben egységugrás.
Inkább az lehet, hogy van valahol egy apró difi (tőcsavar, beállítás, mittomén), és a koncerten végzett erőteljesebb pengetés és rángatás már sok neki.
Ejj-ejj... Míg egy audio track 3-4MB, addig egy egy perces videó 30-40MB is lehet. Ráadásul elsősorban nem is a fájl mérete, hanem a forgalom számít. Ezt kilóra mérik, nem darabra. Más oldalról senki nem állította, hogy minden direktlinkelés esetén törölnek, mindössze azt mondtam, a törlés legvalószínűbb oka a direktlinkelés lehet. De ha ennyire biztos vagy a dolgodban, várjuk szeretettel a koncertvideót, szigorúan direktlinkelve.
Engem egyszer 3 órán belül vágtak ki. Igaz, az index.htm üres volt, ellenben elfoglaltunk 150 mega tárhelyet. ;)
A lényeg, hogy minden tartalom legyen elérhető a főlapról, és sokszor add meg azt linknek. Utána már nagy gond nem lehet akkor sem, ha egy-két dolog direkt linkről megy.