Keresés

Részletes keresés

Ateus Creative Commons License 2002.11.20 0 0 123
LB!

A pumpás maszk pontosan mit jelent? Egész arcot fedő, aminek csak orr és száj nyilása van? Mit kóstálhat ez manapság? Hiába no, én még kezdő vagyok a témában :)

Előzmény: Latex Bond (122)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.20 0 0 122
Szia Gumipitypang !

Légy' üdvözölve a topic-ban, igazán örülök, hogy egy újabb lelkes latex-rajongóval gazdagodott a társaságunk !!!
Érdekes, hogy ennyire pontosan emlékszel a kezdetekre, amikor elkezdett kialakulni Benned a gumi iránti vonzódásod... Vagy csak poén volt a cumis sztori ??? :o))) Ha mégis halálosan komolyan írtad, akkor Te azon kevesek közé tartozol, akik pontosan tudják, honnan eredeztethető a fétisük kialakulása ! Őszintén szólva én nem tudnék ilyen éles határt húzni az időben és nincsenek erről ennyire tiszta emlékeim, hogy mikor kerültem kontaktusba először úgy a gumival, hogy az erotikus vonzalmat váltott volna ki belőlem... Csak egészen halovány sejtéseim vannak : talán egy műtős kesztyű felhúzása a gumigyárban tett általános iskolai gyárlátogatásunkkor vagy az úgyszintén általános iskolás koromban oly gyakran megrendezett honvédségi napok alkalmából egy katonai gázálarc felpróbálása válthatta ki... Ki tudja ? Mindenesetre ezek a képek ugranak be gyermekkoromból elsőként a latex kapcsán és ezek az élmények még mindig élénken élnek bennem, úgyhogy az én fétisem kb. onnan datálható.
A feleséged pedig határozottan "fejlődőképes" :o)) - gratulálok hozzá, úgyhogy kesergésre semmi okod, kialakul ez majd Nála még jobban az idők során, csak türelem ! A gumi illatával kapcsolatos ellenérzései is enyhülni fognak, ha szép lassan beépítitek az együttléteitekbe a ruhák viselését. Automatikusan kialakul pszichésen egy olyan reflex, hogy ha latex, akkor szex és akkor már egyenesen vonzónak fogja találni a "szagát", mégha azelőtt olyannyira irtózott is volna tőle ! :o)))
A kérdéseidre a válaszaim :
1.) Attól függ, mire gondolsz ! Ha a ruha felvételére, akkor talán egy kicsit előnyösebb a hintőpor, mert az izzadásra egy kissé jobban hajlamosabbak is könnyedén fel tudják venni vele a latex ruhákat, hiszen a hintőpor erősen szárítja a bőrt. Azonban meleg helyiségben (pl. egy buliban) vagy egyéb "melegebb helyzetekben" így is úgy is beleizzadsz egy kicsit a latex-be (hisz ez hozzátartozik a feeling-jéhez !) és akkor nem túl esztétikus látvány ha a hintőporral elkeveredett izzadtság fehér színű cseppek formájában végigcsordul a ruha felszínén. (Már átéltem, úgy hogy tapasztalatból mondhatom ! :o)) ) Intim együttlétkor szerintem szexisebb is és előnyösebb is az olaj használata, hiszen csúszik és ráadásul a ruha felszínének fényesítésére is inkább alkalmas, mint a hintőpor. ;o) Szóval én inkább az olaj mellett teszem le a voksom, de sokan esküsznek a hintőporra is. Mindenesetre egy biztos : a ruhát használat után mindig le kell mosni, mert az izzadtság sótartalma kifakíthatja a színét és újfent károsíthatja az anyagot és tárolni pedig mindenképpen behintőporozva kell ! Ugyanis a gumi öregedése folytán hajlamos az összeragadásra és esetleg el is tud szakadni, amikor megpróbáljuk az anyagot szétválasztani. Tehát : viseléskor olaj, tároláskor hintőpor !
2.) Most megfogtál ! Nem tudom, hogy mindkettő roncsolja-e, talán majd egy nálam okosabb erre is választ ad majd Neked ! Annyit azonban tudok, hogy a mostanában forgalomba kerülő "olajok" már nem tartalmaznak semmiféle károsító anyagot: sem a latexet nem károsítják, sem a bőrödet, sőt kifejezetten bársonyossá teszik, akár egy testápoló. Személy szerint a latex ruhákhoz a Pjur Eros Bodyglide nevezetű "olajat" használom oly módon, hogy bekenem vele a ruhát is kívül-belül, valamint magamat is. Itt van a cég honlapja : Pjur Eros, ahol megnézheted a többi terméküket is. Ez az olaj egyébként Bécsben a Tiberius-nál is és a Simon-nál is kapható.
3.) Szájpecek kapható, de felpumpálhatóst külön árusítani még nem láttam ezidáig, csak a hagyományos "golyós" zablát, amit a fejre kell szíjazni. Nekem van egy pumpás, de azt maszkkal együtt vettem a Ferenc körúti szexshop-ban, ami a Petőfi híd közelében található. Ott azt hiszem van ún. pumpás maszk, amiből ki lehet venni és külön is lehet használni a szájpecket, ha valaki netán nem rajong a latex maszkokért.

Előzmény: Gumipitypang (119)
Gummiboy Creative Commons License 2002.11.19 0 0 121
Sziasztok !

Csak annyi, hogy a sitomon ujabb 150 Képet találtok. Remélem megnézitek..



mboard Creative Commons License 2002.11.19 0 0 120
Hello, kedves latexkedvelő olvasótáborom!

Igazán jó érzés látni, hogy más hasonló érdeklődésű embernek is át tudom adni az eredeti angol sztoriból sugárzó érzékiséget.

Természetesen folytatom a fordítást, hamarosan mindenki olvashatja, hogy milyen érzés volt hősnőnknek, amikor főnöknőjének fényes lakkcsizmáival kellett intim közelségbe kerülnie....

djt: A Mademoiselle márka olyannyira ismerős, hogy kb. 1.5 éve vettem egy ilyen márkájú, általad is leírthoz teljesen hasonló (ha nem ugyanolyan) lakk-szettet, melltartó+szoknya párosításban az akkori barátnőmnek, néhány forróbb szeretkezés erejéig. Az eredeti ár (9eft) töredékéért, mindössze 4 eFt-ért jutottam hozzá egy Erotic Shop-ban, persze alkudni azért kellett...:)

Valszeg már régóta megvolt nekik ezért adták olcsóbban. A színe egyébként "kurvásan" piros volt (nekem ez a szín nagyon bejön), de feketében is létezik.

Egész jó volt, de fényessége, simasága és ezáltal össz-élménye nem közelítette meg a latexét. Összességében: messziről szebb, mint közelebbről.

Üdv néktek: Mboard

Előzmény: djt-122 (116)
Gumipitypang Creative Commons License 2002.11.19 0 0 119
Sziasztok!

+ 1 gumiimádó.

Nagyon megörültem a topicnak, hirtelen felindulásból el is olvastam az összes hozzászólást. Most 31 éves vagyok és gyermekkorom óta izgatnak a gumiból készült tárgyak, ruhadarabok. Egyik legelső emlékem óvodás koromból származik, amikor leánypajtásommal egymást lefogva egy cumit próbáltunk a másik szájába nyomni. Izgalmas volt, persze annak idején még nem tudtam miért J. Azóta sem fejlődtem sokat, kedvenceim a BDSM és a gumi J. Jelenleg a feleségemmel gyakorlom a dolgot, bár még csak egy latex melltartó és egy lakk bugyi a repertoár, de az álmom egy átlátszó latex ruha (azt hiszem egy ideig még gyűjtögethetek), mindenesetre köszönet Latex Bond-nak a bécsi címekért. Egyébként a párom nem fetisiszta, sőt a gumi illatát /neki: szag :-( / kifejezetten utálja, ennek ellenére, egy-egy szeretkezés alkalmával hajlandó viselni a ruhadarabokat. Persze az lenne az ideális, ha őt is izgatná a dolog, de hát ne legyek telhetetlen.
Csatlakozva előttem szólókhoz, én is vevő lennék a történetek második felére (ha lehet mindkettő fojtatására).
Hát bizony a Mátrix az egyik kedvenc filmem és ez nem véletlen (...kövesd a fehér nyulat...).

Kérdés 1.: olaj vagy hintőpor, melyik a jobb?
Kérdés 2.: azt most már tudom, hogy az olaj roncsolja a gumit, de mindkettő, az ásványi és a növényi is?
Kérdés 3.: kapható –e M.o.-on gumiból készült felpumpálható szájpecek?

Előre is köszi a segítséget.

Sziasztok.

latexman Creative Commons License 2002.11.19 0 0 118
Üdv mindenkinek!

Király a történet, ha van még hasonló, csak rajta.
Kellemes és egyben izgató volt olvasni ezt a kis történetet, bár hamar vége lett.
Csak így tovább....

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.19 0 0 117
Helló Mboard !

Már nagyon vártam a következő sztorit, úgy hogy ezzel kapcsolatban az én véleményemet már ismerheted ! :o)) FOLYTASD !!! Jöhetnek a S/M és bondage elemek, de persze S/M csak light-osan, itt inkább a latex és a bondage domináljon - a szó szoros értelmében !!! :o)))
Hangok és illatok ? Enélkül a latex nem érne egy hajítófát sem ! ;o) Hát persze, hogy sokat számít nálam !!! Másféle hangot ad a gumi olyankor, ha hintőporozva van és mást, ha olajozva. Az első esetben a latex jellegzetes "ropogós" hangjaihoz egy finom selymes súrlódás vegyül, a második esetében pedig egy kicsit halkabb "cuppogósabb" hang. Az illata pedig egyszerűen bódító... :o) Ne felejtsd el, hogy ezek a hatások fokozottan érvényesülnek, ha maszk van Rajtad (azon belül is a teljes izoláltságot biztosító felfújható maszkok), hiszen ilyenkor kerül a latex a legközelebb az orrodhoz és a füledhez és szinte teljesen eltompul minden más érzékszerved ! ;o)

djt-122 :

Köszi az üzlet nevét !!! Sajnos "Madamoiselle" nevű cégről nincs tudomásom, talán valaki más hallott róla...

djt-122 Creative Commons License 2002.11.18 0 0 116
Nos mégegyszer a lakk együttesröl.Az üzlet neve claudia fehérnemü bolt,és 11950 ft az ára.A madamoiselle nevü cég gyártotta,van piros is meg fekete.A készlet egy push up melltartó,egy tanga és egy miniszoknya rojtokkal,olyan mint a régi egyiptomiak hordtak.Tényleg,milyen cég az a madamoiselle?Hallott már róla valaki?
Ateus Creative Commons License 2002.11.17 0 0 114
Nem tudom, mennyire vált nyilvánvalóvá számotokra, de én amolyan kakkuktojás vagyok itt :-) Nekem momentán még csak a vágyam van meg, tapasztalatom semmi sajnos. Ellenben nagyon szeretném már elveszíteni ezt a fajta szüzességemet is .-) mboard történetei nagyon felfokozták bennem ezt a vágyat, és nagyon szeretném ha tovább fokozhatnám őket. Kicsit úgy érzem magam mint Neo a Mátrixban. :-)
mboard Creative Commons License 2002.11.17 0 0 113
Hello mindenkinek!

Újabb történetet szeretnék közzétenni, kicsit rövidebb, mnit az előző, talán nem is olyan jó, remélem azért meg tudja mozgatni a latex-kedvelők fantáziáját:

A "party lány"

Mivel kissé el voltam havazva pénzügyileg, gyorsan döntöttem, hogy válaszolok az újságban meghírdetett pincérnői állásra. Nem sokkal késobb telfonáltak és interjúra hívtak még aznap délután.
Felszálltam a belvárosi buszra, elmentem a megadott helyre. Egy nagy szürke ház elott álltam, a város egyik elokelo negyedében. Csengettem. Az inas beengedett és egy irodába vezetett. Egy no ült bent, akit lehetelenség volt nem észrevenni. Jelenléte az egész szobát besugározta, szinte vonzotta az tekintetemet a megjelenése. Csillogó, sárga testhez feszülo ruhában volt,melyben úgy nézett ki,mintha beleöntötték volna.A fényes anyag visszatükrözte a kis ablakon beáradó napfényt, kiemelte hosszú combjainak lágy vonalait. Amikor keresztbe tette a lábát, lehetett hallani a latexruha anyagának nyikorgását.Magas sarkú cipoben volt, kihívó sminkkel. Bemutatkozott, azt mondta o lesz a fonököm.

Gyorsan átfutottunk az önéletrajzomon, majd közölte, hogy megfelelek az állásra. Már este munkába kell állnom. A ruhámat meg fogom kapni és egy taxi fog elvinni a munkahelyemre. Adott még nekem egy doboz hintoport és valamilyen fényesítoszert.

Kaptam egy kis csomagot és azt mondták, hogy legyek kész este 7-re, és zuhanyozzak is le. Ahogy hazaértem gyorsan le is zuhanyoztam, majd elkezdtem felöltözni. Kinyitottam a csomagot és azonnal megcsapott a latex eros illata: A dobozban vékony fekete gumiból készült, összehajtogatott ruhák voltak. Még sosem volt a közelemben ilyen, csak képeken láttam korábban és nagyon tetszett.

Szinte beleszédültem, amikor belélegeztem a gumiruha bódító illatfelhojét. Kivettem oket a dobozból, közben éreztem hogy milyen lágy, vékony, selymes anyaguk van. Testemen enyhe, izgatott borzongás futott át.

Az "egyenruhám" egy miniruhából, egy harisnyakötobol ,harisnyákból, egy pár kesztyubol és egy nyitott arcú maszkból állt. Mindez persze vékony fekete latexbol. Még soha nem volt rajtam gumiruha, ezért elolvastam a teendoket, melyek a dobozon voltak. Azt írta, hogy mielott elkezdeném felvenni a ruhát, szórjam be a testem boven hintoporral, majd ha már belebújtam, fényesítsem ki a polírozószerrel.

Az öltözködés kisebbfajta kihívást jelentett: eloszor is sokat küzdöttem a latexharisnya felgörgetésével, de megérte. A gumiharisnya teljesen közrefogta a lábamat, kiemelve combomat és a lábfejeimet. Gyorsan felvettem és beállítottam a harisnyatartót, majd elkezdtem magamra húzni a miniruhát.

Ahogy belebújtam a ruhába, éreztem hogy milyen lágy és kellemesen huvös a borömnek. Meglepoen jó érzés volt. Vigyáznom kellett, nehogy kiszakítsam a finom vékony gumit hosszú körmeimmel, mert a ruha sérüléseit nekem kellett volna kifizetni.
A gumiruha kellemes huvössége felizgatott, éreztem hogy a mellbimbóim egyre nagyobbak, nekifeszülnek a rugalmas latexruhának.
A latex ereje összefogta a melleimet, kiemelve a kebleim közötti kis völgyet. Ezután felhúztam a maszkot, melyen volt egy lyuk, ahol a hajamat ki kellett dugnom, így a maszk jobban a fejemre tudott feszülni.

A kesztyuket sem volt egyszeru felhúzni, de sikerült. Amikor elkezdtem kifényesíteni a ruhát, még jobban izgalomba jöttem, különösen mikor mellbimbóim fölé fújtam a huvös anyagot a spray-bol.
Nagyon szép lett a végeredmény. Este 7-re elkészültem. És nagyon dögösen néztem ki. Vörös rúzzsal húztam ki az ajkaimat, hogy érzékibbek legyenek, szemceruzámmal macskás szemeket festettem magamnak, arcom jellemzo vonásait a szuk fekete maszk még jobban kiemelte.

Ahogy néztem magam a tükörben, teljesen beindultam a látványtól. Nem sok kellett volna, hogy magamhoz nyúljak. Elképzeltem, ahogy a latex kesztummel benyúlok a forró, borotvált puncimba és ujjaim nedvesek lesznek. Uralkodnom kellett magamon.
Az ellen azonban nem tudtam mit tenni, hogy szeméremajkaimat kéjesen cirógatta a vékony gumiruha, ebbe újra és újra belerándult a testem.

Felvettem egy hosszú kabátot magamra, hogy az utcán ne lássák kihívó öltözékemet, majd kiléptem a lakásból...

Remélem tetszett. Természetesen van folytatása is, de az a történet kicsit át van színezve a S/M és a bondage jegyeivel, persze a latex onnan sem marad ki.

Ha szeretnétek elolvasni a folytatást is, kérlek írjátok be ide a fórumba, akkor hamarosan lefordítom azt is.

Tényleg, van egy téma, amiről beszélgethetnénk: "hangok és illatok".
Kinek milyen élménye volt az említett érzékekből
latexruhákkal kapcsolatban.

Amikor az első latexruhadarabot ( jobb híján szoknya) magamra öltöttem, mindkettő meglepett. Az illat akkor még inkább szag volt nekem, túl erősnek és tolakodónak éreztem. Amikor felhúztam a szoknyát, külön beindítottak azok a kis "zörejek", nyikorgások amit a latex adott ki, mikor összedörzsölődott. A lakkszoknyában ugyanez teljesen elmaradt, ott más volt az izgató...

Várom a tapasztalatokat.

Üdv: mboard

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.15 0 0 112
Azaaaaaaz !!! Úgy tűnik Neked jobb a névmemóriád ! :o) Pontosan a Cottelli-re gondoltam ! Azóta már a katalógusukat is megtaláltam a fiókom legmélyén ! Szóval ha ugyanazokat a cuccokat hozzák be külföldről, akkor az nem sok jót ígér... :o(
A melltartót majd én is megtekintem a barátnőm számára - de bízom a szakértő megítélésedben ! :o))
A "bokára feltekerhető szárú szandál" tekintetében sejtem mire gondolsz... Nem az, amelyiknek a pántja spirális vonalban - akár egy kígyó - tekeredik fel a lábszáron ??? (Nem az ún. gladiátor fűzésűekre gondolok - de azért azok is iszonyatosan tetszenek -, hanem aminek mereven áll a pántja és úgy rögzül, hogy csak a boka és a lábszár köré kell hajlítgatni...) Az valóban nagyon állat !!!!!
Előzmény: djt-122 (111)
djt-122 Creative Commons License 2002.11.15 0 0 111
nem pártolok el elvégre latexrajongó vagyok:))Szerintem lehet hogy igazad van régebben mintha cotelli collection néven futottak volna???Igen arra gondoltam a westendben.Naná hogy megvizsgáltam.A melltartó ú.n.push up semmi csicsa csak lakk.A szoknya az már egy kicsit gagyibb volt:egészen rövid szinte alig takarta a popsit,elöl a combok vonalában 2 helyen felvágva.Fel lehetett hajtani mint egy autó motorházát:))))Pólusban régóta szemezek már egy magastalpu szandállal olyan bokára tekerhetö szárral.
Előzmény: Latex Bond (109)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.15 0 0 110
Szia Lakk-fetis !

Most jártam a Lurdy-ban, de nem tudom melyik üzletre gondolsz ? Milyen stílusú csizmákat lehet kapni ott ??? Lakkot ? Vagy magasszárút ?
Írd már körül egy kicsit pontosabban légyszi !
Köszi !

Előzmény: lakk-fetis (108)
Latex Bond Creative Commons License 2002.11.15 0 0 109
Szia djt-122 !

Mán azt hittem végképp elpártoltál tőlünk ! :o) Köszi a fehérnemű katalógus tippért, bár nem akarnék senkit sem túlságosan lelombozni - és adja az ég, hogy ne legyen igazam -, de azt hiszem ismerem az M-invest-et - régebben is adtak ki katalógust, csak nem ilyen néven - és még rendeltem is tőlük, de sajnos nem a legjobb minőségű lakkból készült ruhákból áll össze a készletük. Mondom : remélem, nincs igazam !!! Majd megszerzem a katalógust, ha megjelent és majd nyilatkozom róla. Akár az is lehet, hogy most már komolyabb cégek termékeinek viszonteladásával foglalkoznak... A West-End-es fehérnemű üzlet alatt azt az 1 emeletit gondoltad ott középtájt (a szökőkútnál) a New Yorker felett ??? És milyen szoknya ? Nem vizsgálgattad meg közelebbről ?
A Pólusban pontosan arra az üzletre gondolok, amire valószínűleg Te is ! A Reno-tól kicsit lejjebb (azzal szemben) és a kirakat tele van magastalpú szandálokkal. Nem biztos, hogy ugyanaz a tulaj, tehát ugyanarról az üzletről van szó (mert a nevük is más), de ugyanazok a csizmák és szandálok köszönnek vissza a kirakatból, valamint - amint írtam - az egyik férfi eladó, aki a Ferenciek terén dolgozott, most ebben az üzletben szokott előfordulni.
Most már hogy van monitorod, gyakrabban is elnézhetnél ide... :o))))

Előzmény: djt-122 (107)
lakk-fetis Creative Commons License 2002.11.15 0 0 108
Na ugy latom eleg nagy a csond sehol senki aki irna vaamit. Na, kedves djt-122 csak az nem irtad le hol van az a bolt a Westendben mert lecsapnek a cuccra, jon a csaj nevsnapja. Felteve ha jo a min. mert csak 1-2 alkalomert nem fogok kolteni.
Kollekcio felalitasa a szandekom ahhoz pedig jo cuccok kellenek. Apropo csizmasok figyelem ha jol lattam, amit remelek, akkor a lurdy-ba is lehet csimmat kapni a foldszinten. Tehat alakul a tobb szem, tobbet lat dolg.
djt-122 Creative Commons License 2002.11.13 0 0 107
Huh helo mindenkinek.Két ok miatt nem jelentkeztem eddig.1 az a fránya monitorom elromlott és most készült el.2 teljesen el voltam foglalva a kedvesem lakk nacijával,nagyon állati!!!!Amugy néha ki lehet fogni pöpec dolgokat lakkból,pl a vestendben van egy fehérnemü bolt ahol láttam egy melltartó miniszoknya kombinációt feketében és pirosban.9950Ft.Ja és a másik,bár egy kicsit béna,van az M-invest kft ök adják ki a Fehérnemü katalógus cimü kis kiadványt.Ebben van pár lakk-fétis ruha elérhetö áron.Asszem novemberben fog megjelenni az új.A német Orion cég ruháit árulják alaposan leszükitve.Internet oldaluk is van (WWW.M-invest.hu)Ott meg lehet nézni a katalógust és rendelni is lehet.S hogy milyen a minöség?Még nem rendeltem tölük,de megvárom az uj katalógust,ha lesz,bár igérték hogy lesz!!!!!Mindenesetre nekem a ragazza miniruha jön be, lehet hogy megvan a karácsonyi ajándékom??????A pólusban levö bolttal kapcsolatban:az az üzlet ami a Reno cipötöl kicsit lejjebb van,az volt a Ferenciek terén?A kirakatában mindenféle magassarkú és talpú szandál van nem?
Amugy Latexbond figyelemmel kisérem a topicot,csak sokáig nem volt témám.Üdv.
Ateus Creative Commons License 2002.11.12 0 0 106
T. topictársak, főleg LB!

Úgy néz ki, hogy elmarad a kismartoni kirándulásom helyette Bécsújhely (Wienerneustadt) lesz az úticél /jövő szombaton/. Ott tud valaki valamilyen boltot, ahol netán még minőségi lakkcuccokat is lehet kapni? Természetesen ha nem, és én mégis találok ilyet akkor mindenképp szólok.

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.11 0 0 105
Gummiboy !

Láttam a honlapodat és csak gratulálni tudok hozzá !!! Natalia Nővér legvadabb képei lettek összeválogatva, minden heavy-rubber rajongó legnagyobb örömére ! :o)) Nem csodálom, hogy Natalia a legkedvesebb modellje, a híres fétis-fotográfusnak, Jo Hammarnak ! Hisz, ki ne dolgozna együtt akár csak egy képsorozat erejéig is egy olyan nővel, aki még az utcán is latex szerelésben mászkál ??? :o)))) A filmrészletek is nagyon jók, szóval csak így tovább ! Frissítsél minél többet !!! :o))))
A tárhely-problémáddal kapcsolatban én is csak annyit tudok mondani, amit At is javasolt Neked : szórd szét az anyagaidat különböző szervereken és hozd össze őket egyetlen oldalra linkeléssel... Gigányi szabad helyeket ugyanis nemigen fogsz tudni találni, legfeljebb fizetős helyeken...

Előzmény: Gummiboy (103)
Ateus Creative Commons License 2002.11.10 0 0 104
Van 1 halovány 5letem! Rakd őket több különböző szerverre, több tételben és a te oldaladon csak linkek legyenek odairányítva. Másképp nem nagyon tudom, hogy lehetne megoldani.
Előzmény: Gummiboy (103)
Gummiboy Creative Commons License 2002.11.08 0 0 103
Sziasztok !!

Tudnatok-e segiteni abban, hogy van-e olyan server amire tobb GB-i adatot fel lehetne rakni. Mivel a filmek es a kepek mar ekkora mereture rugnak nem igazan tudom ilyen 100MB os szerverekre felrakni. Gondolkozom azon is, hogy egy sajat servert inditok el, csak akkor penzesse kellene tennem az oldalt azt meg nem szeretnem... Szerintetek mi lenne megoldas??

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.08 0 0 102
Sziasztok Gumifanok ! :o)

Mboard : Várjuk a sztorit ! Nahát, micsoda véltelen, hogy "ártatlan, beavatásra váró" hölgy a főszereplője ennek a történetnek is... :o))) Előre is köszi, hogy arról szól, amiről szeretném ! :o))))) Ha ráérek majd, akkor valószínű megpróbálkozom én is egy történetfordítással, csak az egy kicsit hosszabb lélegzetű lenne és így lehet, hogy folytatásos "szappanként" kell majd leadnom... :o))) Addig is légy' Te a "mesemondónk" ! :o))
Ez egyébként nekem is megrögzött mániám, hogy képzeletben felöltöztetem gumiba tetőtől talpig az utcán látott csinosabb lányokat - persze amennyiben a latex viselésére alkalmas alkata van. Elég jó a képzelőerőm... :o)) A szélsőségesen vékony lányokra ugyanis valóban nem való, mert nincs kiábrándítóbb annál, mint amikor a stretch tulajdonságú latexruha lötyög a viselőjén. És úgy van ahogy mondod : a latexbe csomagolt nő látványa és első "beöltöztetettsége" felett érzett öröme kizárólag együttesen bír ilyen mérvű szexuális vonzerővel !!!

Latexman :

Így már nem tűnsz annak ! :o)) Sajnos a hazai kínálat csak SS terméket tesz elérhetővé, erről nem Te tehetsz ! Persze ennek is megvan a maga előnye : legalább már volt ilyen élményben részed és ha már ez megtetszett, akkor különösképpen fogod értékelni, ha egyszer majd minőségi holmival kerülsz kontaktusba ! :o))
Csak amiatt vagyok dühös erre a márkára, mert ha latexruhákról mesélek valakinek, aki még kezdő a témában, akkor az esetek nagy többségében - ha egyáltalán látott már ilyet valamelyik vacak szexshop-unkban - csak ez fog eszébe jutni a latex-divatról és természetszerűleg el is megy a kedve az egésztől. Ezen egy percig sem csodálkozom ! Minden vágyam, hogy egyszer M.o.-on is megjelenjenek az ismert márkák és legalább annyit teszek is az ügy érdekében, hogy néha levelezgetek külföldi cégekkel, hogy nem-e akarnak véletlenül Magyarországon üzletet nyitni. A válasz általában eléggé lehangoló... :o(( Még véletlenül sincs meg bennük a szándék, hogy kelet felé nyissanak... Erősen gondolkozom egy vállalkozáson......
A divatos - elviekben utcai - ruháim többsége a Simon.O-tól van, de vettem 1-2 darabot (pl.: fűző) a Marquis-tól is. Van néhány komolyabb "heavy" kategóriájú cuccom (maszkkal egyberagasztott overall és inflatable ball) a Cocoon-tól és még néhány "apróság" (maszk, kesztyű, csizma) a Demask-tól, valamint a Skin Two-tól.
Ez a latex-kollekcióm, de nekem nagyon bejön a színes átlátszó PVC is és így van egy kevéske holmim a Fun Plastic-tól is (a honlap linkelve).

Záró érdekességként a bizarrabb ág kedvelőinek itt van egy úriember honlapja, aki az inflatable fetish (felfújható latex-bondage holmik) megszállottja : Mr Blowup.
Szerintem nagyon állat, érdemes megnézni !

Ateus Creative Commons License 2002.11.07 0 0 101
Gummiboy!

Bocs azóta sikerült már megnyitnom az oldalt és nagyon ott van :-) Mikor nyitottad? Ja és 1 dolog: Nyugodtan hívj csak At-nak ahogy LB is teszi :-)

Előzmény: Gummiboy (100)
Gummiboy Creative Commons License 2002.11.07 0 0 100
Sziasztok !

ATEUS : Eddig nem volt tudomasom arrol hogy nem mukodne a Site. Mindenfele bongeszoben jol mukodik. Probald meg a " kep ujratoltese" funkciot, esetleg.

latexman Creative Commons License 2002.11.07 0 0 99
Hello LB! és mind....

Nos, igy már remélem nem tünök kósza rajongónak. :)
Kérdésedre válaszoljak, abból a bizonyos régebben szapult satnya márkából vettem pár apróságot, amit SHARON SLOANE-nak csúfolnak.
Komolyabb, minőségibb árúval, még nem volt dolgom, de szeretnék pár komolyabb márkát is megismerni.
Neked milyen gyártótól vannak ruháid?

mboard Creative Commons License 2002.11.07 0 0 98
Hi LB és mindenki!

Örülök, ha tetszett a story, természetesen lesz következő is, de nem ennek a folytatása (az már inkább BDSM, nem az én világom), hanem egy másik, picit rövidebb történet. Fordítása hamarosan indul, utána rögtön felrakom.

Előzetes:

Következő storym egy lányról szól, aki "ártatlanul, először" húzza fel magára a latexruhát, mert irodai főnöknője azt szeretné, ha alkalmazottai gumiruhában szolgálnának fel az esti garden-partyján. A lánynak nagyon is bejön a csillogó fényes, feszülő ruhák izgalmas világa.....

Valóban, van néhány lány akiket gondolatban szívesen felöltöztetnék szép latexruhákba, nagyon erotikus élmény lenne átélni rácsodálkozásukat és örömüket, a látványról nem is beszélve. De az is igaz, hogy vannak olyan alkatú hölgyek (főleg a nagyon vékonyak), akiknek nem állna túl jól ez a stílus, hiányozna SZVSZ a feszesség, mint döntő stimuláló elem.

A Heavy Rub. tőlem távol áll, inkább a divat-vonalat "képviselem", de tisztelem azon topictagok rajongását, akik ezt (is) szeretik, hajrá, terjesszék csak az ismereteket!

Mára ennyi, mindenkinek kellemes ábrándozást, ruhafényesítést, meg úgy általában további kellemes napot kívánok:

Mboard

Latex Bond Creative Commons License 2002.11.07 0 0 97
Üdv Minden Kedves Latexrajongónak !

Egyszerűen meg vagyok hatódva !!! Először is a rengeteg kedves és folytatásra bátorító hozzászólástól, másrészt pedig attól, hogy igazolódni látszik, hogy mégsem olyan veszett ügy a latexmánia bevezetése a magyar köztudatba ! :o)Harmadrészt pedig kezd végre "emberi külsőt" ölteni a topic-unk, hogy nem csak mindig a saját hozzászólásaimat látom díszelegni terjedelmesebb formában !!! :o)) Úgyhogy ezúton is köszönöm a gratulációkat és a gumirajongókat továbbra is nagy szeretettel várom ide vissza !!!

Mboard :

A történeted borzasztóan tetszik, még ha fordításról is van szó és nem pedig saját szerzeményről, ettől még a stílusa rendkívül megkapó ! Remélem nem itt volt a sztori vége !!! :o)) Amennyiben csak a fogadtatásra vártál, íme tessék : VÁROM A FOLYTATÁST ! :o)) Gondolom ezzel a többiek is így vannak, hiszen egy jó történettel mindig színesíteni lehet a topic hangulatát. Egyébként érdekes volt amiatt is olvasgatni, mert szinte megnyugtató érzés konstatálni, hogy mennyire hasonló fantáziaképek és történetek hatására indul be ama bizonyos izgalmi vágy különböző gondolkodású, de közös fétist imádó embertípusok esetén.
Megmondom még mi tetszett nagyon a történetben és kíváncsi volnék, ezzel Ti hogy vagytok : személy szerint engem mindig fokozottabban izgat fel annak a gondolata, ha egy még "pályakezdő" lányt vezetnek be a fétis világába, aki szinte ártatlanul és szendén, mintegy megadja magát egy olyan személy által gyakorolt nyomásnak, aki pedig pontosan a másik végletet képviseli, tehát nagyon is otthon van a fétis-kultúrában. Az sem baj, ha az "áldozat" egy kissé rájátszik a szerepére és túlhangsúlyozza a visszafogottságot, mert így annál nagyobb lesz a kialakult kontraszt a régi és a másik személy által "ráerőszakolt" image-e között. A fő, hogy a "beavatandó" szinte gyermeki rajongással csodálkozzon rá a latex bűvöletére... :o) Nekem ez nagyon lejön ebből a story-ból, és ettől olyan iszonyúan izgi !

Latexman :

Üdv Neked is ! Csak aztán maradj meg állandó látogatónak, mert hiába vagyunk ennyien, ha a régiek mindig eltünedeznek ! :o) Annyit azért hozzá tudsz szólni a "dolgokhoz", hogy volt-e már személyes tapasztalatod latex-viselés terén és ha igen, akkor mikor és hol ?

djt-122, Gumilovag :

Tényleg nem jártok már többet errefelé ??? Eléggé hasonló volt a gondolkodásunk és az ilyen látogatókért mindig nagy kár, ha eltűnnek !

Gummiboy :

Wow !!! Alig vártam, hogy végre a Heavy vonal is képviselje magát szerény kis körünkben, már azt hittem, hogy ennyire fajsúlyosan csak én űzöm ezt a dilimet !!! Üdv Neked is ! :o) A honlapodat majd megnézem és ezúton előre is szeretnék gratulálni hozzá ! Még sok ilyen emberkére volna szükség, akik ilyen gőzerővel "hintik az igét" !!! :o))) A keményebb ágat én is imádom, talán még jobban, mint a divatrészét, csak ebben a vonulatban már végképp elenyésző a hölgyrajongók száma annak bizarr volta miatt... Nem tudják, mi a jó !!! :o))) Heavy Rubber rulezzz !!!! Írjál ide Te is gyakran !
Na, az meg aztán külön öröm lenne, ha az "fhls" szerkesztője is ellátogatna ide...

Ateus Creative Commons License 2002.11.06 0 0 96
Hello Gummiboy!

Mivel azt mondtad hogy gázmaszk ügyben téged lehet keresni, ezért kereslek. Konkrétan miben tudnál segíteni, ugyanis engem érdekel a téma, sőt szívesen ki is próbálnám. sajnos az oldalad nekem nem igazán müködik, mert csak a felső harmadát tölti be a gép. :( lehet, hogy nem Explorerre teremtetetted? :)

Előzmény: Gummiboy (95)
Gummiboy Creative Commons License 2002.11.06 0 0 95
Sziasztok....

Latexman tól kaptam ma egy emailt amiben felhívta a figyelmem erre a fórumra. Végigolvastam az összes hozzászólást és megnyugodva látom hogy azért nem kell elkeserednem Latex ügyben. Valahogy, bár sajnos lassan ugyan, de csak levetközi ez az ország a több évtizedes keleti szokásait. Csak sok ilyen emberre van szükség mint pl LATEX BOND. Irigylem egyébként a jó beszélökédet :) Nem semmi hozzászólásokat írsz..
Talán ismeritek a site-om a Bizarre Gummi-t (http://web.axelero.hu/gummiboy ) elég sokmindent találhattok rajta. Bár én inkább a " Heavy " -sebb vonalat képviselem. (Gázmaszk ügyben keressetek.. )
De ettöl függetlenül a szolidabb ruhadarabokat is nagyon kedvelem.
Az FHLS -röl.
Elég régi site tényleg az elsö volt a magyar weben. Ismerem Botit aki készíti, most frissiti a site-ot egyébként. Uj forma, megujult tartalom. :) Ja ! és regisztrált domain név : www.fhls.hu
Beszélek is vele hogy ismeri-e a forumotokat, mert nekem nagyon tetszik..
Tök jó hogy van !!!

Sziasztok !

latexman Creative Commons License 2002.11.06 0 0 94
Üdv mindenkinek!

+1 Fétis rajongó
Látom ez a STANDARD bejelentkezési forma, új hozzászóló esetében!! :))
Csatlakozom eme remekül fejlődő topikhoz, mint latex rajongó, pár hete figyelem ezt az oldalt, nagyon tetszik. Bár én nem nagyon tudok hozzászólni ezekhez a dolgokhoz, csak annyit,hogy igy tovább.
Fókuszos dolog pedi szerintem is balga, nem fejlődőképes társaság írhatta.

További minden jót mindenkinek!!!

mboard Creative Commons License 2002.11.05 0 0 93
Információk:

Ez a történet egy amerikai lány, Muffy 18. születésnapjáról szól. A lány biszexuális, volt már kapcsolata egy lánnyal: Lilithtel. Üzleti úton lévő anyja tanácsára csatlakozik egy társasághoz, akik anyja üzlettársának Biancának ismerősei. A társaságban már várja őt két férfi (Xandro és Millow) és egy izgatóan szép nő (Whordelia). Az immár négyfős társaság elmegy egy szexboltba, ahol Muffy igazi szülinapi ajándékot kap. A bolt Bianca tulajdona, aki a fétis divat egyik királynőjeként ismert.

Jöjjön hát a történet:

A két férfi és a két nő hátramentek “Bianca Latex Barlangjába”. Millow szavajárása szerint: “Ez a kuckó csak a kiválasztott vevőkör részére létezik”.

Mikor Muffy megnézte a “Montreali Martin” desgin-t teljesen el volt ragadtatva, éppen úgy, mint amikor Whordelia el volt ámulva azon a napon mikor Bianca őt csábította el. Muffy számára az összes szűk latexruha régi barátnőjét, Lilith-et jutatta eszébe, az összes dekadens cuccról azok a dolgok jutottak eszébe, amiket az Istennő csinált vele. A szoba levegője tele volt a latex egzotikus illatával, és enyhe ködként lengett a helységben Bianca parfümje, mellyel az összes ruha be volt fújva. Ezek az illatok Muffy tudatalattijában felidézték Lilithel való randevúit. Egyre izgatottabb lett.

Whordelia azt javasolta Muffynak, hogy próbáljon fel néhány ruhát. Muffy kapott az alkalmon. Akárcsak Whordelia egy héttel ezelőtt, Muffy is egyre jobban beindult, minél több ruhát húzhatott fel magára. Imádta a latexet. Az anyag érzése és illata teljesen megrészegítette, képtelen volt legyőzni magában a szűk ruhaköltemények által keltett erotikus vágyat. Hirtelen ismerős érzés fogta el. Valami olyasmit érzett, ami hasonló volt ahhoz, amit régen Lilith tett vele: a láthatatlan erőszak érzését. Az érzést, amit titokban annyira szeretett.

Ott állt a próbafülkében egy földig érő hosszú kék gumiruhában, amely teste minden procikáját szorosan átölelte, majd megnézte magát a tükörben. Egyszerűen el volt ragadtatva attól, mennyire szexisen néz ki. Agyában az összes erotikus lüktetés és az összes emlékek egy pontra gyűlt, érezte, hogy fel tudna jutni a csúcsra. Gondolkodás nélkül elkezdte testét simogatni. Egyre bátrabban cirógatta magát, majd behunyta szemeit és lassan elkezdett hullámozni, forró szívverésének ritmusára. Egyszer csak egyik keze megállt a lábai között, a másikkal pedig mellbimbójára tévedt. Egyre jobban közeledett az orgazmushoz, mikor ajkát hirtelen egy hangos nyögés hagyta el és Whordelia a függöny túloldaláról megkérdezte, hogy minden rendben van-e.

Ez azonnal széttörte Muffyban a vágyat, gondolatai visszalibbentek a Földre. Visszaválaszolt, hogy minden rendben, miközben káromkodott magában. De nem tudta pontosan, hogy miért is dühös: azért, amit csinált, vagy pedig azért, mert félbeszakították gyönyörét. Néhány másodperc múlva belépett a fülkébe Whordelia, hogy megnézze, minden rendben van-e, bár tökéletesen tudta, hogy mi történt odabenn. A szex illata, a pirulás Muffy arcán és az izzadságcseppek semmi kétséget nem hagytak Muffy benti kis akciójáról. Whordelia azonban nem akarta elvenni a lány kedvét, ezért úgy tett, mintha semmit sem tudna.

“Alig ismerlek téged” - mondta Whordelia bizalmasan - “de nagyon-nagyon izgató rajtad ez a latexruha. Én is imádom ezt a szűk, feszülő érzést. Csak én érzem úgy, vagy te is, hogy amikor mozgok benne, olyan mintha kellemesen cirógatna?”

“Hát…” - mondta Muffy, aki nem akarta hogy látszódjon rajta, mennyire felizgatja ez a dolog - “szerintem ez valamilyen sajátos stimuláló érzés…”

“Ha teljesen át akarod ezt élni, akkor az egész testeden érezned kell. Keressünk egy olyan ruhát, aminek vannak ujjai, nadrágja, kesztyűje, és bugyija is.” - mondta Whordelia.

“Bugyija? Alsóneműt is csinálnak latexból?”

“Hát persze. És nagyon csodálatos érzés!”

“Hát..nem is tudom. Ez egy kicsit talán vad nekem” - válaszolt Muffy, miközben majd meghalt érte, hogy felpróbálhassa.

“Mondok valamit” - suttogta Whordelia és közel bújt Muffyhoz - “Mi lenne ha szólnék Millownak, hogy menjenek ki egy kicsit Xandro-val. Aztán te és én felpróbálhatnánk egy pár ‘egzotikusabb’ darabot, és nem kell attól félnünk, hogy valaki megláthat minket. Egy hete itt dolgozok és tudom, hogy Bianca hol tartja a speciális ruháit és néhány érdekesebb kiegészítőt.”

Bár Muffy nem akarta, hogy Whordelia rájöjjön, mennyire izgatják ezek a ruhák, képtelen volt palástolni kíváncsiságát: “Rendben van, ha úgy érzed hogy ebből nem lesz baj. A srácok tényleg menjenek ki, nem akarom, hogy azt gondolják, mi valamiféle perverz fétis-játékot játszunk.” - mondta kuncogva.

Miután Whordelia otthagyta Muffyt a szobában, kiment és finoman kitessékelte a fiúkat. Amikor elmentek Whordelia kézenfogta Muffyt, mutatóujját a szájára tette és egy hátsó titkos szoba ajtajához vezette. Ahogy beléptek, Muffy teljesen elképedt. Ez kicsit sok volt neki. Ebben a szobában ott volt minden, ami a világ összes fétis és perverz játékához csak kellhet. Ostorok, bilincsek, műfarkak, maszkok, láncok, vibrátorok, tollak és még egy csomó dolog amit sose látott. A vállfákon rengeteg latex, lakkbőr, PVC, spandex és másféle izgató anyagú ruha lógott.

“Na milyen? Nem semmi ugye?” - kérdezte Whordelia.

Muffy azt se tudta mit mondjon, szinte lebénult az agya. Körbesétált, minden ki akart próbálni. Megpróbált közönyös maradni, főleg az ostoroknál és a bilincseknél, de Whordelia látta hogy ez csak a látszat. Néhány fétisruhával babrált, mialatt Muffyt nézte szeme sarkából. A lány olyan volt, mint egy kisgyerek az édességboltban. Felpróbált néhány bilincset, vizsgálgatta az erősségüket és azt, hogy milyen érzés viselni őket. Majd felkapott egy ostort és lágyan rápaskolt a saját lábára. Megpróbálta elképzelni, milyen lehet ha ezt valaki más csinálja vele. “Istenem! Ez nem lehet kibírni” - mormogta magában. Agya szinte túlpörgött, ahogy ott állt a milliónyi lehetőség előtt.

Whordelia néhány percig hagyta, hogy a lány fantáziája szárnyaljon, majd odahívta Muffyt maga mellé a ruhákhoz.

“Vegyük fel valamelyiket. Melyiket szeretnéd?”

Muffy elsőre nem látott egyetlen csábító darabot sem. A legtöbb ruha domina-öltözék volt, és nem akart ilyesmit felpróbálni. Úgy gondolta, hogy a születésnapján csinosan szeretne felöltözni. Aztán egyszer csak megpillantotta amit keresett. Egy latexből készült cselédruhát. Hosszúujjú, fehér felhajtással, csipkékkel, mélyen dekoltált nyaka szintén csipkékkel volt díszítve. Rövid gumiszoknya volt hozzá néhány fehér alsószoknyával, latex harisnyával és magas sarkúval. Nagyon édes volt! Majd megpillantotta az árát: 750 dollár!

“Tudtam! Szinte tudtam, hogy ezt fogod választani” - mondta Whordelia - “Tökéletes lesz neked! A harisnya és a hosszú ujjai miatt pedig azt az érzést fogod érezni, ha belebújtál, amiről beszéltem. Nézd csak! Van hozzá latex bugyi is! Vidd csak be a próbafülkébe és vedd fel!”

“Nem is tudom, Whordelia. Nagyon drága, és azon kívül,…kicsit vad is”

“Ó, te kis bolond! Ne aggódj emiatt. Senki sem fog tudni róla. Csak Biancának van kulcsa ehhez a szobához. És ő most Los Angelesben van a te mamáddal. Tudod, mit? Ha neked így jobb, én is felpróbálok egy ruhát. És akkor nem te leszel az egyetlen fétisista itt!” - nevetett Whordelia.

“Oké…jó. De te is bújj bele egybe!” – mosolygott Muffy, majd bevitte a ruhát az öltözőbe.

“Tökéletes” – gondolta Whordelia – “Minden úgy megy, ahogy Bianca mondta.”

Whordelia felvette magára azt a ruhát, amelyiket Bianca tanácsolta még neki, majd bement egy másik öltözőbe, ahol folyékony latex és egy kis smink volt. Megdöbbentő átalakulásra készült. “Basszus! Muffy meg fog lepődni, az tuti” – kuncogott magában.

Eközben Muffy lázasan dolgozott. Volt néhány olyan darabja a ruhának, melyeket csak sejtette, hogy hogyan kell felvenni. Ez bizony időbe telik. A latex harisnyával kezdte. Teljesen feszesek voltak, így elég sok erőfeszítésbe tellett felhúzni, elegyengetni őket, pedig Whordelia adott neki egy kis hintőport is hogy könnyebb legyen. Aztán elkezdte felhúzni az alsószoknyákat, mind a négyet egyszerre. Amikor ezzel végzett, el kellett döntenie: cipő vagy ruha? Elég nehéz lehet magassarkú cipőre azt a szűk, magas gumiruhát felhúzni, ha viszont már felvette a ruhát, és ugye az alsószoknyák már rajta vannak, ezek így együtt olyan szűkek lehetnek, hogy nem biztos, hogy le fog tudni hajolni felhúzni a cipőt. Így hát a cipőket választotta először. A 16 centis sarkakon viszont gyakorlatilag lábbujjhegyen állt. Akárhányszor próbált meg belebújni a ruhába, elvesztette az egyensúlyát és a falnak esett.
Háromszori próbálkozás után támadt egy ötlete. Lefeküdt háttal a földre és kinyújtotta magát, popsijával a fal felé. Mivel így nem ingott meg, elkezdhette felhúzni a ruhát. Akárcsak a harisnyáknál, itt is nehéz volt belebújni a szűk ujjakba és egyenesre simítani őket. Végül aztán sikerült belecsusszannia. Az alsószoknyák feltartották a szoknyát, ami így alig fedte be a popóját. Belenézett a tükörbe, és nagyon meg volt elégedve. Szinte már túlságosan is szexis volt. Kéjes, buja, sikamlós, ugyanakkor ártatlan.

Ahogy a szűk latex érzése átjárta az egész testét, és érezte a gumi kábítóan jó illatát, szinte elalélt. Forró érzés volt. A ruha felső része annyira szűk és vékony volt, hogy látta a mellbimbóit, melyek a gumiruha csiklandozásától hamar felálltak, szinte át akartak törni a ruha vékony anyagán.

A szeme sarkából egyszer csak megpillantott valamit, amit elfelejtett: a fekete latexbugyit. Talán hajlamos lett volna arra, hogy ne vegye fel, de érezte, hogy az ő lila kis szövetbugyija nem igazán megy a latexruhájához. Így hát ismét lefeküdt a földre, majd levette a bugyiját. Ahogy felhúzta a latex alsóneműt, érezte, hogy pici barázdák vannak a belső részén. Nem tudta, hogy ezek miért vannak, vagy hogy mennyire lesz így kényelmes, talán azért vannak, hogy helyén tartsák a bugyit. És részben igaza is volt.

Ahogy felhúzta magára, rögtön érezte, milyen szoros. Kiegyenesítette magán a latexruhát, és érezte, hogy teste egyre forróbb, és mivel a latex nem porózus, melege lett. Amikor odasétált a tükörhöz, rájött, hogy miért is vannak a kis barázdák a bugyiban: olyan érzés volt, mintha tíz apró ujj egyszerre játszadozna a csiklójával. Néhány perc múlva kezdte érezni, hogy teste egyre nedvesebb lesz. Nagyon élvezte a gumiruha érzését, de úgy érezte, hogy mostanra ennyi elég is volt. Épp elkezdte volna lehúzni a bugyit, amikor kopogtattak az ajtón:

“Muffy? Felöltöztél? Látni akarom a ruhádat! És alig várom, hogy te is lásd az enyémet! “ – mondta hangosan Wordelia.

Muffy ettől ismét nagyon izgatott lett és a kilincsért nyúlt. Ahogy kinyitotta, felsikoltott: az ajtóban Lilith állt !!

Üdv: MB

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!