Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Az asztali gépem egy 6600-as Intel, Win10. Jövő év végéig pont jó lesz, utána kap egy Linuxot és file szerver lesz. Semmi nem vész kárba. Egy 9600 váltja majd és újabb 5 évre meg van oldva az életem, lebontva ez évi 20e forint sincs...
ÓÓÓÓH! A telefont újraindítottam és ment simán a feltöltés....
Igaz vagy 2-hónapja csak töltöttem, heti 2-szer,nagyon keveset hívok és hívnak heti egy hívást ha fogadok, sms-egy évben van pár db,netet meg ott nem használom!
Szegeden van Alza :-O Azt nem is sejtettem, de Euronics van, lehet akad hasonló. Ott is sok pénzt hagytam egy időben. Mindegy, akármerre veszed át, ha létezik még a Mignon akkor visszafelé térj be egy konyakra és tartsuk életben a helyet :-D
Köszönöm szépen. Az nyilván fontos, hogy eredeti legyen, 6-8 ezer ft még nem vág földhöz. Szegedi vagyok, üzletben is át tudom venni, így postát se kell ráfizetnem.
Tudnátok ajánlani olyan 64 GB-os memóriakártyát, ami gyors, jó minőségű, nem kerül egy vagyonba és passzol a Nikon Coolpix A10 digitális fényképezőgépembe? Köszönöm szépen előre is!
2007-es PC-t már nem érdemes megjavíttatni mert jövő októbertől itt a nyakunkra erőltetett Windows 11, aminek a minimális gépigénye a 8. generációs Intel, vagy annak megfelelő AMD CPU, illetve a TPM 2.0. Inkább tedd bele azt a pénzt egy új gép vásárlásába.
Köszönöm,ha egy lakóhelyen lennénk, biztos megfogadnálak a PC-k -főleg a régi 2007-es megjavításában.-
Egyszer kék képernyő-kikapcsolom, bekapcsolás után nem nyitja meg a monitort- újabb kikapcsolás, ekkor elindul nehezen.-
Az új SSD-helyett a régit tettem vissza-ez ha kék képernyőt ad, utána van amikor elindul.-
Táp-áramellátási hibája volt a régi gépnek-ez olyan gondolt egyet kikapcsolta magát,és utána én kapcsoltam be. De többször ez egymás után kék képernyőt hozott.- A sok áram megszakítás.-
SSD-egység leformázás,majd win 7- telepítés kell.- Most a régi SSD-egység van benn,ez el el indulgat,az új, félre van téve, kék képernyő,de azon nem indul újra.-
Hát egye fene veszek egy kártya olvasót.-
Amit írsz elmentem,nekem első olvasásra még magas.-
Keresek fiatal embert,aki info-t tanul vagy tanult- és megmutatom neki.- Köszönöm a segítséget!