Akkor jól emlékeztem mégis, hogy láttam tegnap itt bejelentkezve! Haza üresen jött, vagy ha 14:00, akkor adódik a kérdés, mi ment fel 19:00 másodrészben? Mert múlt héten 14:00, vissza 19:00 dupla Volánbuszos Credo ment.
Létezik, hogy az MNN is üresen ment haza, miközben 14:15-kor pesti kocsit küldtek le Keszthelyre, ami üresen kellett visszamenjen (ráadásul az erős irányban)?
Mostanaban vasarnap 8:49 masodresz MNN-398, 10:49 masodresz RLT-921 szokott lenni. MNN-398 masodban 14;00 kor jon vissza. RLT-921 vagy 16:00 Bp-Nagykanizsa, vagy Bp-Zeg. De volt mar hogy 18:00-kor is kellett lefele masodresz. Mindenesetre sztem PSJ-021 visszajohetne 14:00-kor 1185-on. 19:00-kor adhatna masodresz felfele, este meg az a rezsimenet 1*/het belefer. MXN-521 mellett fixen johetne. De akkor megint az a baj, hogy 17:00-kor nem eleg mar a PSJ-020, SEF-380 a 1185-on, plusz meg mellette PSJ-015 sem a 1188-on. Oda kell harmadresz.
És basszus, tényleg képesek voltak hazahozni üresen kora délután PSJ-021-et!
Elment a józan esze a forgalmi részlegnek, mióta papíron vasutasok lettek (esetleg, konteó rovatunk következik: központi utasításra Lölő autópálya-koncessziójába generálnak így plusz bevételt)?
Gyakorlatilag az történt, hogy 13:00 körül hazajött a Setra üresen, miközben a vonatpótlás miatt 14:00-ra lefelé másodrész kellett (meg felfelé is a párjára, 19:00), sőt a 16:00-ra is. Az alacsonypadós pedig erős irányban rezsizett vissza este, kb. a 19:00 Zeg-Bp. fekvésében csak Keszthelytől.
PSJ-021-nek jobban passzol az autopalyas munka napi 2* vasarnap 8:49 1188 Zeg-Bp, uresen vissza. 17:00 1185 Zeg-Bp, uresen vissza. Az a 1189 azon kivul hogy szep utvonalon megy egy Inovell, vagy TDE/AA-IL Intouronak lenne a legidealisabb. Vagy csinalhatna a keszthelyi telephelyes MNY-667 mint tavaly majus 1-ig. Most ugyis 5 napos fordaja van Szombathely-Keszthely kozott. Igy vasarnap adhatna rasegitest a 8:49-es Zeg Bp-nek Heviztol, 14:15-kor johetne vissza, igy nem lenne rezsimenet, de az tul logikus lenne.
Egy héttel később... múltkor pótlásnak gondoltam, mert az egerszegi üzem vitte a járatot tavaly év végén, de talán még idén év elején is, de ezek szerint állandóra átvette Népliget
A Várpalotára szánt 3 db Komlóra (+ 1 db a beígértek mellé), Tatára (+ 1 db a beígértek mellé) és Keszthelyre (ide eredetileg semmi nem érkezett volna) kerül és ezek szerint a keszthelyi meg is érkezett.
Én is erre gondoltam, de a rendszámának a környékén sincs másik 120E. Persze nem törvényszerű, hogy egymást követő rendszámaik legyenek, de eddig az volt a gyakoribb.
Keresés gomb mellett jobbra térkép gomb. Csak moblion működik, vagy gépen menetrendek.hu/mobile címet kell beütnöd. A helyis buszok csak akkor látszanak, ha a kis csúszka 500 métert vagy kisebb számot ír
Sziasztok! Szombat óta nem lehet követni az egerszegi helyijáratokat sem a Google térképen, se az Utas appban. Az utas.hu-n szürke színnel jelöli az autóbuszok helyzetét, de csak annyit ír, hogy "a jármű nem teljesít menetrendi járatot". Gondolom az új megálló kialakítása/meglévő áthelyezése miatt nyúltak hozzá, de valami nagyon félrement. Azt viszont észrevettem, hogy a megállóhelyi kijelzők valahonnan mégis kapnak valós adatokat, mert jól jelzik a járatok érkezését. Van esetleg olyan oldal/app, ahol nyilvánosak ezek az adatok?
Először is, mert a helyi Conecto állomány igen megbízhatatlan.
2. Tucat számra állítottak le Kanizsán helyiben E94G, Conecto csuklósokat is, mely következtében nem maradt már 6db csuklósnál több.
A Credo nem kellett Győrben, mert elvileg meg tudták oldani a korábban helyközi 7700A Volvókkal a kiadást. (Ez nem igaz). Nagyon is kellett volna, csak átirányították, mint ahogyan utóbbi időben jó pár vast!
Emellett Veszprém megyéből visszaérkezett KHA-781 is, így már van több 18 éves busz Kanizsán. Hála.
Szia! És lehet tudni, hogy az egy szem csuklós Credo miért lett állomásítva Nagykanizsa helyi állományába?
Nem vagyok jártas a zalai ügyekben, javítsátok ha rosszul írom, de úgy tudtam, hogy az ottani helyi csuklós flotta a 2000-es évek közepén érkezett magaspadlós Conecto járművekből épül fel, ami a homogenitás miatt egészen szerencsés. Ráadásul elég szép számban futottak, kíváncsi vagyok hány csuklós forda maradt még meg az üzemnél.
Esetleg az akadálymentes szempont játszhatott szerepet?