Keresés

Részletes keresés

NTX Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1317
Szia! Nekem is eszembe jutott ez, de egyrészt sajnos szombat délelőtt valószínűleg nem tudok oda menni, másrészt meg addig már meg szeretném rendelni. NTX
Előzmény: MatulA+ (1316)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1316

Szombaton a megbeszélt időben, és helyen szerintem lehet a teljes színpalettát meg tudod nézni. ;-))))

M0-ás melletti Auchan áruház parkolója. M5-ös bevezetőn. Jómagam sárgával megyek fel, de szerintem lesznek mások is, legalább is remélem, és akkor nekik azt hiszem ezüst is van, de azt hiszem van akinek fekete van. Szóval ha oda jössz kb. 1/2 10-re, akkor meg tudod nézni a többit is. Mondjuk biztos nem egyedül leszek sárgával. ;-))

Előzmény: NTX (1315)
NTX Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1315
Sziasztok! Köszönöm a bejáratós utakkal kapcsolatos infokat. Nagyon keveset mentem még motorral, ezért autópályán biztos nem fogok menni. Valószínűleg valamelyik hétvégén korán reggel fogom elkezdeni. Nem tudja valaki, hogy melyik szalonban lehet megnézni a sárgát élőben? Még mindig nem döntötten szín ügyében és sajnos a legtöbb helyen csak fekete meg szürke van. NTX
Előzmény: garfonya (1287)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1314

Sárvédőív!

Van egy rossz hírem! Aztat írták, hogy kb. két hét míg meglesz az ív a Hein Gericke-né. :-(((

Akkor marad a bizalom a Louis-ban, hogy a május végi szállítmányban lesz már nekik ilyen ívük. ;-) Még majd ahogy kapom az infókat, és amiket kérdezek teszem fel őket.

Sajnálom, hogy ilyen rossz hírrel kell előjönnöm. :-((((

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1313

Papa,

Köszi az infót, és a "térképet". ;-)))) Akkor szombaton ott találkozunk! Kb. 1/2 10 - 10 körül leszek ottan. ;-) kb. 8-kor indulok, és nem tépem neki nagyon. (útvonalat nem írok, nehogy vadásszanak rám!) ;-))))))

Bull, és a többiek, jó lesz Nektek is ez az időpont? vagy TI korábban ki akartok menni?

cső!

Előzmény: Papa0920 (1312)
Papa0920 Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1312
MatulA+:

Mikor Érdnél jársz a hetesen, akkor menj fel az M0-ásra Szeged felé, ott menj el egész az M5-ösig, (ez egyébként annak a szakasznak a vége) majd az M5-ösnél kanyarodj be pest felé és amint rámentél az M5-ösre, rögtön az első kijárat az Auchan lesz. Úgyhogy nem kell a városban egyedül motoroznod, mert ez Érdtől végig pálya.

Papa
Előzmény: MatulA+ (1311)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1311

Bull,

akkor majd kérek szépen egy pontosabb leírást, hogy akkor hol is van ez a dolog? Valszeg, a régi 7-esen fogok felmenni, DE Érdnél felmegyek a pályára, és akkor elvileg kijutok Pestről a Keleti-ig, sőt az M3-st is megtalálom, de nem szívesen motoroznék Pesten egyedül. Ehhez azért nem vagyok hozzászokva.

Időpontot nem tudok egyáltalán, szerintem itt a többiekkel egyeztetni kellene egy picit, hogy Ők mikorra akarnak  kiérni, és állítólag Bás tudja pontosan, hogy melyik kapun lehet, illetve szabad ilyenkor bemenni. ;-)

Ha 8-kor elindulok, akkor kb. 1/2 10 - 10 fele vagyok Pesten. Bevallom, hogy korábban nem szívesen indulnék el. Mit szólsz?

Előzmény: bullmax (1309)
bullmax Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1310
Te mikor gondoltad az érkezést a Ringre?
Előzmény: MatulA+ (1307)
bullmax Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1309
halihó! Az M0 - ás végén találkozhatunk Matula bácsi! Mondjuk a Nagykőrösi úti Auchan parkolóban. Mit szósz?
Előzmény: MatulA+ (1307)
Bálint636 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1308
Igen, javasolt (az engedélyezett fordulatszámhatárig) változatos fordulaton használni a motort, és egyáltalán, lehet használni normálisan, de csak az adott fordulatig.
Mindegy, a haver így járatta, így is ugyanolyan jó lett, sem a váltón, sem a blokkon nem lehette érezni semmit járatás után.
Előzmény: bás (1299)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1307
Telefonos egyeztetés után arra jutottam, hogy csütörtökön elvileg kint lesz a kolléga. Akkor szerintem holna reggel felé meglesz a válasz, hogy mikorra érne oda a sárvédőív, és akkor egyből utalnám is a pízt. Aztán akkor epedve várnánk, mint a messiást! ;-)))))
Előzmény: MatulA+ (1305)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1306

Srácok,

lehet most megköveztek, hogy már most kérdezek ilyet, hétfőn! ;-))) Mikorra kellene felérnem Pestre szombaton? Ki akarunk érni kezdésre? Vagy Pesten valahol többen összefutunk, és akkor többen szépen kénylemesen kicsettegünk a pályára!?

Mivel nem lesz vezetési oktatás, így szerintem szinte teljesen felesleges reggel 9-re kimenni, vagy TI máskép vélekedtek? Ami miatt megyek az az, hogy megtudjam mikor lesz a következő oktatás, és arra jelentkezzek. ;-)))

pályára nem merem felvinni a Vasat! Nagyon félek, hogy ott elborulna az agyam, és nagyon rámennék, hogy a (vasárnap megmértem :-( ) 3 centis majré csíkomat minél kisebbre szedjem le. ;-)))) Aztán egy pici hiba, és már csúszik is a motor, meg persze én is. :-((((( Még nem estem, de nem is nagyon akarok, mondjuk meg kellene tanulni azt is, de ne saját motorral. Inkább egy tanfolyamos motorral, ami arra van. ;-))))

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1305

Sárvédőív!

Bás, Scr7 igazánduból ez most titeket érint. Meg kell a fazonnak rendelnie, minimum 50% foglalót kér. Most írtam meg neki, hogy ha holnap korán reggel küldöm a foglalót, akko rmikor lesz ott nála a cucc? Tehát akkor hogyan legyen innentől kezdve ez a dolog? Innen rajtatok áll a döntés joga. ;-)

Amiről beszélek az a Hein-Gericke Bécsi boltja.

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1304

Sjanos az első levelemre is eléggé nehezen jött meg a válasz. :-( Így lehet napokba fog kerülni mire megjön a válasz, meddig lesz kint? Csak szerdán lesz kint? Mert hogy nézegetem a honlapot amit megadtak, hogy ott megtalálom a képet, ott azt írják, hogy azonnal tudják szállítani.

Íme:

ER-6 cuccok, és nem csak sárvédőív!
Előzmény: scr7 (1300)
scr7 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1303
Ja-ja! Látszik, hogy én dolgozni járok, nem pedig nézelődni   :))))
Előzmény: MatulA+ (1302)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1302

OFF: és az a durva, hogy csak most tűnt fel, hogy betettem a cikket, hogy ott van!? ;-))))))

bás Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1301

ami késik, az nem múlik...

Ja és a kalászi motoros éttermet látom az iroda ablakból, itt van velem szemben  :)

...tipikus esete, a fától az erdőt...  :-)

scr7 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1300

Hahó Bás!

Most egy kicsit irigy is vagyok és örülök is. Túltettem a gépet a 800-as első fázison, de még így sem tudnám tartani veled a tempót  :))))

Matula

A melótársam szerdán megy ki Bécsbe, és ha van valami infó akkor szólj, és megoldjuk!

Ja és egyébként az enyém fekete (valaki kérdezte azt hiszem).

Remélem válaszoltam mindenre, de most sajna nyakig ülök a melóban.

Ja és a kalászi motoros éttermet látom az iroda ablakból, itt van velem szemben  :)

Előzmény: MatulA+ (1295)
bás Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1299
én úgy tudom hogy ez a lehető legrosszabb megoldás a bejáratásra, mert a váltó nem kopik be, meg egyébként sem jó a bejáratós blokknak ha folyamatosan ugyanazon a fordulatszámon pörög

Előzmény: Bálint636 (1291)
bás Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1298
asszem csak szerdán megy...talán
Előzmény: MatulA+ (1295)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1297
hidd el biztosan nem. ilyenkor mikor csport megy, akkor általában a kressz betartása a cél. Mert különben nem lehetne együtt tartani a csapatot. Ez mind csak kósza gondolat, nem tudom biztosan!
Előzmény: nagykerekű (1294)
bás Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1296
odafele max 130, de átlagban 110-120 km/h (persze a szűk erdei utakon nem) Visszafele kicsit nagyobb volt a tempó, más vezette a sort, s jobban szét is szakadtunk. Nagyon jó érzés amikor a kanyarokban látod hogy előtted mindenki sorra dönti a mocit, s kígyózik felfele a sor. Néztek is minket minden nagyobb településen! Hazafelé mi a határnál elköszöntünk, mert siettünk, így egy jó 160-180 as tempót nyomtunk pestig. :-)

Előzmény: nagykerekű (1294)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1295

Szkacok!

itten is van egy két infó!

KAWASAKI ER-6 f/n
BODYSTYLE Hinterradabdeckung unlackiert
Bild zeigt gelb lackierte Ausführung .

Preis : 119,- €

Sárvédő ív, lakk nélküli. A képen látható sárvédő sárga.

azt hiszem ez dettó, mint a másik, jól sejtem!?

Szóval akkor Scr7, kint van még a cimborád?????????? Ugye utol tudod érni, ha itt jelzem, hogy mehet a cuccért!?!?!?!!? És akkor itt meg is adom a címet, mindent. Amúgy itt is 119 EURO. ;-))))) (lakk nélküli)

nagykerekű Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1294
Király lehetett,kár hogy dolgoztam szombat de.Sosem voltam még ekkora csoporttal mocizni.Mekkora tempó van ilyenkor,nem gáz egy gyakorlatlanabb kezdőnek?
Előzmény: bás (1292)
bás Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1293

közbe lettek képek is úgy látom...

:-)

bás Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1292
Itt vagyok, csak a mostani sok forumozás miatt kicsit nyakamba szakadt a munka! :-)

Nagyon jó volt Selmecbánya, bánhatja aki nem volt! Összesen 12 motorral mentünk, úgyhogy még pont családias lett a végére az utazás. Ketten a haverommal voltunk ER-6n-el, a többiek vegyesen. A túravezető srác a szlovák határnál mondta hogy ha kiérünk lesz egy kis meglepetés. Hát majd leesett az álunk mikor odaértünk! Két kawás srác a kawa klubból már reggel kiment előre autóval, s mire mi oda értünk, már grillezett hússal és egy nagy bogrács csirkepörkölttel vártak minket, mellé persze übcsi és alkohol mentes sör. Nagyon kedvesek voltak, sőt aki kawával ment, annak még egy kawás nyakba akasztót is adtak! Le a kalappal előttük! Nem is gondoltam hogy manapság még van ilyen önzetlenség. Nagyon jól esett.

Amúgy az út qrva jó volt! Gyönyörű utakon vezetet az utunk, nagyon szép erdei szerpentineken, amit nagyon élveztem, ugyanis most voltam mocival először komolyabb hegyekben. SZERELEM LETT BELŐLE!  Visszafele a tanktáskára felerősítettem a fényképezőm, és készítettem egy fél órás hegyi menet felvételt. Nagyon állat lett! (a hungaroringen is kéne, de jobb lenne kamerával)

Biztos sokakat érdekel mi van a klub kártyával! Elmondták hogy aki az idén vette annak álja a DMC, és az ajándékot is megkapja. Kicsit beavattak abba is hogy mi történhet azokkal akik nem a DMC-ben veszik meg.

Előzmény: scr7 (1285)
Bálint636 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1291
Egy cimborám járatta be jól az akkor új Suzuki TL 1000R-jét. Öt éve volt, akkor mégy ingyenes volt az autópálya. Székesfehérvárnál fel az M7-re, el Pestig, 90-nel. Ott visszafordul, haza, fordul megint, fel Pestig. Tankolás, majd ismét ugyanez... :) Pár nap alatt meg is volt! :)
Mondjuk ez inkább a bejáratásra vonatkozik, ő nem "tanulta" már akkor a motorozást.
aaavara Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1290

Nagyon klassz volt! (bás majd biztos bővebben is kifejti)

Ezúton szeretném megköszönni a vendéglátást a Kawasaki Klub vezetőinek.

Előzmény: szigiboy (1276)
garfonya Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1289

Az is kellemes útvonal. Arra sajna még ezzel a géppel nem tudtam eljutni. Apropó 22-én idéztek a rendőrségre. (nincs elég bajom...)

Ha sikerül kihoznom a gépet jövőhéten, akkor ha talizunk meglátod élőben hopgy néz ki 30m betonon csúszás után a bal oldala. Milyen színű a tiéd?

Előzmény: scr7 (1288)
scr7 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1288

Nekem Budapest-Érd-Kápolnásnyék-Székesfehérvár volt az első utam a 7-es főúton (kb 150km).

Délutánonként pedig Bp-Érd-Bp (kb 35km).

Előzmény: garfonya (1287)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!