Szia! Nekem is eszembe jutott ez, de egyrészt sajnos szombat délelőtt valószínűleg nem tudok oda menni, másrészt meg addig már meg szeretném rendelni. NTX
Szombaton a megbeszélt időben, és helyen szerintem lehet a teljes színpalettát meg tudod nézni. ;-))))
M0-ás melletti Auchan áruház parkolója. M5-ös bevezetőn. Jómagam sárgával megyek fel, de szerintem lesznek mások is, legalább is remélem, és akkor nekik azt hiszem ezüst is van, de azt hiszem van akinek fekete van. Szóval ha oda jössz kb. 1/2 10-re, akkor meg tudod nézni a többit is. Mondjuk biztos nem egyedül leszek sárgával. ;-))
Sziasztok! Köszönöm a bejáratós utakkal kapcsolatos infokat. Nagyon keveset mentem még motorral, ezért autópályán biztos nem fogok menni. Valószínűleg valamelyik hétvégén korán reggel fogom elkezdeni. Nem tudja valaki, hogy melyik szalonban lehet megnézni a sárgát élőben? Még mindig nem döntötten szín ügyében és sajnos a legtöbb helyen csak fekete meg szürke van. NTX
Van egy rossz hírem! Aztat írták, hogy kb. két hét míg meglesz az ív a Hein Gericke-né. :-(((
Akkor marad a bizalom a Louis-ban, hogy a május végi szállítmányban lesz már nekik ilyen ívük. ;-) Még majd ahogy kapom az infókat, és amiket kérdezek teszem fel őket.
Sajnálom, hogy ilyen rossz hírrel kell előjönnöm. :-((((
Köszi az infót, és a "térképet". ;-)))) Akkor szombaton ott találkozunk! Kb. 1/2 10 - 10 körül leszek ottan. ;-) kb. 8-kor indulok, és nem tépem neki nagyon. (útvonalat nem írok, nehogy vadásszanak rám!) ;-))))))
Bull, és a többiek, jó lesz Nektek is ez az időpont? vagy TI korábban ki akartok menni?
Mikor Érdnél jársz a hetesen, akkor menj fel az M0-ásra Szeged felé, ott menj el egész az M5-ösig, (ez egyébként annak a szakasznak a vége) majd az M5-ösnél kanyarodj be pest felé és amint rámentél az M5-ösre, rögtön az első kijárat az Auchan lesz. Úgyhogy nem kell a városban egyedül motoroznod, mert ez Érdtől végig pálya.
akkor majd kérek szépen egy pontosabb leírást, hogy akkor hol is van ez a dolog? Valszeg, a régi 7-esen fogok felmenni, DE Érdnél felmegyek a pályára, és akkor elvileg kijutok Pestről a Keleti-ig, sőt az M3-st is megtalálom, de nem szívesen motoroznék Pesten egyedül. Ehhez azért nem vagyok hozzászokva.
Időpontot nem tudok egyáltalán, szerintem itt a többiekkel egyeztetni kellene egy picit, hogy Ők mikorra akarnak kiérni, és állítólag Bás tudja pontosan, hogy melyik kapun lehet, illetve szabad ilyenkor bemenni. ;-)
Ha 8-kor elindulok, akkor kb. 1/2 10 - 10 fele vagyok Pesten. Bevallom, hogy korábban nem szívesen indulnék el. Mit szólsz?
Igen, javasolt (az engedélyezett fordulatszámhatárig) változatos fordulaton használni a motort, és egyáltalán, lehet használni normálisan, de csak az adott fordulatig. Mindegy, a haver így járatta, így is ugyanolyan jó lett, sem a váltón, sem a blokkon nem lehette érezni semmit járatás után.
Telefonos egyeztetés után arra jutottam, hogy csütörtökön elvileg kint lesz a kolléga. Akkor szerintem holna reggel felé meglesz a válasz, hogy mikorra érne oda a sárvédőív, és akkor egyből utalnám is a pízt. Aztán akkor epedve várnánk, mint a messiást! ;-)))))
lehet most megköveztek, hogy már most kérdezek ilyet, hétfőn! ;-))) Mikorra kellene felérnem Pestre szombaton? Ki akarunk érni kezdésre? Vagy Pesten valahol többen összefutunk, és akkor többen szépen kénylemesen kicsettegünk a pályára!?
Mivel nem lesz vezetési oktatás, így szerintem szinte teljesen felesleges reggel 9-re kimenni, vagy TI máskép vélekedtek? Ami miatt megyek az az, hogy megtudjam mikor lesz a következő oktatás, és arra jelentkezzek. ;-)))
pályára nem merem felvinni a Vasat! Nagyon félek, hogy ott elborulna az agyam, és nagyon rámennék, hogy a (vasárnap megmértem :-( ) 3 centis majré csíkomat minél kisebbre szedjem le. ;-)))) Aztán egy pici hiba, és már csúszik is a motor, meg persze én is. :-((((( Még nem estem, de nem is nagyon akarok, mondjuk meg kellene tanulni azt is, de ne saját motorral. Inkább egy tanfolyamos motorral, ami arra van. ;-))))
Bás, Scr7 igazánduból ez most titeket érint. Meg kell a fazonnak rendelnie, minimum 50% foglalót kér. Most írtam meg neki, hogy ha holnap korán reggel küldöm a foglalót, akko rmikor lesz ott nála a cucc? Tehát akkor hogyan legyen innentől kezdve ez a dolog? Innen rajtatok áll a döntés joga. ;-)
Sjanos az első levelemre is eléggé nehezen jött meg a válasz. :-( Így lehet napokba fog kerülni mire megjön a válasz, meddig lesz kint? Csak szerdán lesz kint? Mert hogy nézegetem a honlapot amit megadtak, hogy ott megtalálom a képet, ott azt írják, hogy azonnal tudják szállítani.
én úgy tudom hogy ez a lehető legrosszabb megoldás a bejáratásra, mert a váltó nem kopik be, meg egyébként sem jó a bejáratós blokknak ha folyamatosan ugyanazon a fordulatszámon pörög
hidd el biztosan nem. ilyenkor mikor csport megy, akkor általában a kressz betartása a cél. Mert különben nem lehetne együtt tartani a csapatot. Ez mind csak kósza gondolat, nem tudom biztosan!
odafele max 130, de átlagban 110-120 km/h (persze a szűk erdei utakon nem) Visszafele kicsit nagyobb volt a tempó, más vezette a sort, s jobban szét is szakadtunk. Nagyon jó érzés amikor a kanyarokban látod hogy előtted mindenki sorra dönti a mocit, s kígyózik felfele a sor. Néztek is minket minden nagyobb településen! Hazafelé mi a határnál elköszöntünk, mert siettünk, így egy jó 160-180 as tempót nyomtunk pestig. :-)
Sárvédő ív, lakk nélküli. A képen látható sárvédő sárga.
azt hiszem ez dettó, mint a másik, jól sejtem!?
Szóval akkor Scr7, kint van még a cimborád?????????? Ugye utol tudod érni, ha itt jelzem, hogy mehet a cuccért!?!?!?!!? És akkor itt meg is adom a címet, mindent. Amúgy itt is 119 EURO. ;-))))) (lakk nélküli)
Király lehetett,kár hogy dolgoztam szombat de.Sosem voltam még ekkora csoporttal mocizni.Mekkora tempó van ilyenkor,nem gáz egy gyakorlatlanabb kezdőnek?
Itt vagyok, csak a mostani sok forumozás miatt kicsit nyakamba szakadt a munka! :-)
Nagyon jó volt Selmecbánya, bánhatja aki nem volt! Összesen 12 motorral mentünk, úgyhogy még pont családias lett a végére az utazás. Ketten a haverommal voltunk ER-6n-el, a többiek vegyesen. A túravezető srác a szlovák határnál mondta hogy ha kiérünk lesz egy kis meglepetés. Hát majd leesett az álunk mikor odaértünk! Két kawás srác a kawa klubból már reggel kiment előre autóval, s mire mi oda értünk, már grillezett hússal és egy nagy bogrács csirkepörkölttel vártak minket, mellé persze übcsi és alkohol mentes sör. Nagyon kedvesek voltak, sőt aki kawával ment, annak még egy kawás nyakba akasztót is adtak! Le a kalappal előttük! Nem is gondoltam hogy manapság még van ilyen önzetlenség. Nagyon jól esett.
Amúgy az út qrva jó volt! Gyönyörű utakon vezetet az utunk, nagyon szép erdei szerpentineken, amit nagyon élveztem, ugyanis most voltam mocival először komolyabb hegyekben. SZERELEM LETT BELŐLE! Visszafele a tanktáskára felerősítettem a fényképezőm, és készítettem egy fél órás hegyi menet felvételt. Nagyon állat lett! (a hungaroringen is kéne, de jobb lenne kamerával)
Biztos sokakat érdekel mi van a klub kártyával! Elmondták hogy aki az idén vette annak álja a DMC, és az ajándékot is megkapja. Kicsit beavattak abba is hogy mi történhet azokkal akik nem a DMC-ben veszik meg.
Egy cimborám járatta be jól az akkor új Suzuki TL 1000R-jét. Öt éve volt, akkor mégy ingyenes volt az autópálya. Székesfehérvárnál fel az M7-re, el Pestig, 90-nel. Ott visszafordul, haza, fordul megint, fel Pestig. Tankolás, majd ismét ugyanez... :) Pár nap alatt meg is volt! :) Mondjuk ez inkább a bejáratásra vonatkozik, ő nem "tanulta" már akkor a motorozást.