Keresés

Részletes keresés

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1334
Persze, hiszen nekik jobb ha egy hűtőt cserélsz, mint hogy nem cserélsz. ;-)))))
Előzmény: bullmax (1329)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1333
Nem érzem magam egyáltalán szarul. Gondolom Nektek nem ez az első motorotok, vagy tévednék. ;-))))) Gratulálok hozzá, hogy Ti 2 centinél jártok. ;-) Majd nekem is eljön az idő, mikor két centinél járok, vagy sem.
Előzmény: bás (1332)
bás Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1332

időközben megelőztek, de én felfele kerekítettem, hogy ne érezd magad olyan szarúl

:-)

bás Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1331
én is 2 centin vagyok!  :-)
Előzmény: szigiboy (1328)
szigiboy Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1330
Most beszéltem BÁS-sal és neki 1,9:)
Előzmény: MatulA+ (1306)
bullmax Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1329
Rákérdeztem a szervízben és azt mondták, hogy eszembe se jusson semmit a hűtő elé tenni. Mondjuk én nem is terveztem. Csak megemlítettem...
szigiboy Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1328

Sziasztok

Matula+ (szedd össze magad) 1 cm-vel jobb vagyok:)

Fő a biztonság!!!!!!!!!

Előzmény: MatulA+ (1306)
bás Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1327

teljesen f.s ez a program  :-(

akkor újra talán normálisan:

A lista jelenleg így alakult 13főre, akinek a neve mellett nincs ott a (tel. van) felírat, az légyszi dobjon meg a számával!!!

Email címem: csbarnabas@freemail.hu

Tel:30/3269132

Eddigi jelentkezők:

jelentkezők:            hátsó sárvédő:

Hqwells                       +          (tel. van)

Szpídszter                     +          (tel. van)

W9033626                    +          (tel. van)

Furriers                        +

Scr7                             +          (tel. van)

MatulA+                      +          (tel. van)

Vaszilko                       +

Toga73                         +          (tel. van)

Helloman                     +

Komi                           +

Komi haverja                +

Haverom                      +          (tel. van)

Én                               +          (tel. van)

bás Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1326
A lista jelenleg így alakult 13főre, akinek a neve mellett nincs ott a (tel. van) felírat, az légyszi dobjon meg a számával!!!

Email címem:
csbarnabas@freemail.hu

Tel:30/3269132

Eddigi jelentkezők:

jelentkezők:            hátsó sárvédő:

Hqwells                       +          (tel. van)

Szpídszter                    +          (tel. van)

W9033626                  +          (tel. van)

Furriers                        +

Scr7                             +          (tel. van)

MatulA+                      +          (tel. van)

Vaszilko                       +

Toga73                        +          (tel. van)

Helloman                     +

Komi                           +

Komi haverja               +

Haverom                     +          (tel. van)

Én                               +          (tel. van)

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1325

Helyes!

Komolyan mondom, hogy tartsd be! Én nem bírtam megállni, hogy ne húzassam ki. ;-))))) viszont TI bírjátok ki!!!!!

Előzmény: bullmax (1322)
bullmax Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1324
Már 800km óta megvan.
Előzmény: bás (1323)
bás Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1323
jól teszed, én is betartottam, de azért a 130 még így is meglesz ;-)
Előzmény: bullmax (1322)
bullmax Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1322
én 1600km-ig betartom a max 6000-es fordulatot, ha törik, ha szakad!
Előzmény: MatulA+ (1320)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1321

Scr7,

OFF: Mit tudsz mikor lesz a nyitása a Kalász "kocsának", ahova elvileg megyünk inni egy üdítőt a megfáradt H.ringes testünkkel?????? mivel ott van az iroda ablakban, gondoltam, rá tudsz pillanatni. lécci nézzed meg!

előre is köszi! :ON

Széles, sima utat!

Előzmény: scr7 (1300)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1320

Kakker! Akkor már tudod milyen érzés, mikor 130 nál mozgatja a motort a szél!? ;-)))) Friss olaj, rángasd ám a bajszát! ;-))))) Ilynekor nyaltam bele az első 170-embe. ;-) Friss olaj, és mentünk ki Pestről, aztán volt egy szélet út, és megtetszett! ;-))))

De utána azért oda figyeltem a bejáratásra. ;-)

Előzmény: bullmax (1319)
bullmax Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1319
Hali! Akkor vegyük fiksznek a fél tizet az Auchan parkolóban az M5-ös be-ki vezető szakaszán! Ha vkinek változás áll be, majd szól. Ma voltam a Motorx-nél 1000-es szervízen 15E volt. (fél szintetikussal).
Előzmény: MatulA+ (1318)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1318
Biztos van itt a listáról valaki, aki a közeledben lakik, és sárga ER-je van. ha nincsen, akkor ajánlom magamat. ;-)))) Nagyon szívesen megmutatom a Vasat, ha gondolod. mondjuk most be kell valljam, nagyon mocskos. :-(((( Majd valamikor mostanában meg kell mosnom.
Előzmény: NTX (1317)
NTX Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1317
Szia! Nekem is eszembe jutott ez, de egyrészt sajnos szombat délelőtt valószínűleg nem tudok oda menni, másrészt meg addig már meg szeretném rendelni. NTX
Előzmény: MatulA+ (1316)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1316

Szombaton a megbeszélt időben, és helyen szerintem lehet a teljes színpalettát meg tudod nézni. ;-))))

M0-ás melletti Auchan áruház parkolója. M5-ös bevezetőn. Jómagam sárgával megyek fel, de szerintem lesznek mások is, legalább is remélem, és akkor nekik azt hiszem ezüst is van, de azt hiszem van akinek fekete van. Szóval ha oda jössz kb. 1/2 10-re, akkor meg tudod nézni a többit is. Mondjuk biztos nem egyedül leszek sárgával. ;-))

Előzmény: NTX (1315)
NTX Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1315
Sziasztok! Köszönöm a bejáratós utakkal kapcsolatos infokat. Nagyon keveset mentem még motorral, ezért autópályán biztos nem fogok menni. Valószínűleg valamelyik hétvégén korán reggel fogom elkezdeni. Nem tudja valaki, hogy melyik szalonban lehet megnézni a sárgát élőben? Még mindig nem döntötten szín ügyében és sajnos a legtöbb helyen csak fekete meg szürke van. NTX
Előzmény: garfonya (1287)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1314

Sárvédőív!

Van egy rossz hírem! Aztat írták, hogy kb. két hét míg meglesz az ív a Hein Gericke-né. :-(((

Akkor marad a bizalom a Louis-ban, hogy a május végi szállítmányban lesz már nekik ilyen ívük. ;-) Még majd ahogy kapom az infókat, és amiket kérdezek teszem fel őket.

Sajnálom, hogy ilyen rossz hírrel kell előjönnöm. :-((((

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1313

Papa,

Köszi az infót, és a "térképet". ;-)))) Akkor szombaton ott találkozunk! Kb. 1/2 10 - 10 körül leszek ottan. ;-) kb. 8-kor indulok, és nem tépem neki nagyon. (útvonalat nem írok, nehogy vadásszanak rám!) ;-))))))

Bull, és a többiek, jó lesz Nektek is ez az időpont? vagy TI korábban ki akartok menni?

cső!

Előzmény: Papa0920 (1312)
Papa0920 Creative Commons License 2006.05.16 0 0 1312
MatulA+:

Mikor Érdnél jársz a hetesen, akkor menj fel az M0-ásra Szeged felé, ott menj el egész az M5-ösig, (ez egyébként annak a szakasznak a vége) majd az M5-ösnél kanyarodj be pest felé és amint rámentél az M5-ösre, rögtön az első kijárat az Auchan lesz. Úgyhogy nem kell a városban egyedül motoroznod, mert ez Érdtől végig pálya.

Papa
Előzmény: MatulA+ (1311)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1311

Bull,

akkor majd kérek szépen egy pontosabb leírást, hogy akkor hol is van ez a dolog? Valszeg, a régi 7-esen fogok felmenni, DE Érdnél felmegyek a pályára, és akkor elvileg kijutok Pestről a Keleti-ig, sőt az M3-st is megtalálom, de nem szívesen motoroznék Pesten egyedül. Ehhez azért nem vagyok hozzászokva.

Időpontot nem tudok egyáltalán, szerintem itt a többiekkel egyeztetni kellene egy picit, hogy Ők mikorra akarnak  kiérni, és állítólag Bás tudja pontosan, hogy melyik kapun lehet, illetve szabad ilyenkor bemenni. ;-)

Ha 8-kor elindulok, akkor kb. 1/2 10 - 10 fele vagyok Pesten. Bevallom, hogy korábban nem szívesen indulnék el. Mit szólsz?

Előzmény: bullmax (1309)
bullmax Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1310
Te mikor gondoltad az érkezést a Ringre?
Előzmény: MatulA+ (1307)
bullmax Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1309
halihó! Az M0 - ás végén találkozhatunk Matula bácsi! Mondjuk a Nagykőrösi úti Auchan parkolóban. Mit szósz?
Előzmény: MatulA+ (1307)
Bálint636 Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1308
Igen, javasolt (az engedélyezett fordulatszámhatárig) változatos fordulaton használni a motort, és egyáltalán, lehet használni normálisan, de csak az adott fordulatig.
Mindegy, a haver így járatta, így is ugyanolyan jó lett, sem a váltón, sem a blokkon nem lehette érezni semmit járatás után.
Előzmény: bás (1299)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1307
Telefonos egyeztetés után arra jutottam, hogy csütörtökön elvileg kint lesz a kolléga. Akkor szerintem holna reggel felé meglesz a válasz, hogy mikorra érne oda a sárvédőív, és akkor egyből utalnám is a pízt. Aztán akkor epedve várnánk, mint a messiást! ;-)))))
Előzmény: MatulA+ (1305)
MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1306

Srácok,

lehet most megköveztek, hogy már most kérdezek ilyet, hétfőn! ;-))) Mikorra kellene felérnem Pestre szombaton? Ki akarunk érni kezdésre? Vagy Pesten valahol többen összefutunk, és akkor többen szépen kénylemesen kicsettegünk a pályára!?

Mivel nem lesz vezetési oktatás, így szerintem szinte teljesen felesleges reggel 9-re kimenni, vagy TI máskép vélekedtek? Ami miatt megyek az az, hogy megtudjam mikor lesz a következő oktatás, és arra jelentkezzek. ;-)))

pályára nem merem felvinni a Vasat! Nagyon félek, hogy ott elborulna az agyam, és nagyon rámennék, hogy a (vasárnap megmértem :-( ) 3 centis majré csíkomat minél kisebbre szedjem le. ;-)))) Aztán egy pici hiba, és már csúszik is a motor, meg persze én is. :-((((( Még nem estem, de nem is nagyon akarok, mondjuk meg kellene tanulni azt is, de ne saját motorral. Inkább egy tanfolyamos motorral, ami arra van. ;-))))

MatulA+ Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1305

Sárvédőív!

Bás, Scr7 igazánduból ez most titeket érint. Meg kell a fazonnak rendelnie, minimum 50% foglalót kér. Most írtam meg neki, hogy ha holnap korán reggel küldöm a foglalót, akko rmikor lesz ott nála a cucc? Tehát akkor hogyan legyen innentől kezdve ez a dolog? Innen rajtatok áll a döntés joga. ;-)

Amiről beszélek az a Hein-Gericke Bécsi boltja.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!