Én belőletek (is) merítek ötleteket, nem értem hogyan érted ezt? Milyen lekérdező rendszerre gondolsz? Nekem ez kimaradt, bár láttam a kis zöld színű táblázatocskát (amire utaltatok), de fogalmam sincs, hogyan érhető el és ezt mikor közölted velünk (bocs, de nem olvastam végig a teljes fórumot). Szerintem mindenki szívesen veszi a segítséget, meg talán együtt jobb is bíbelődni a témával...
"nem szabad minden nap játszani, csak az esélyes időszakban!" - Na ez viszont amolyan csillagjóslás szerű számomra. Esélyes időszak? Vagy hasonlítható a naptármódszeres fogamzásgátláshoz: jó jó, de azért néha "becsúszik" egy gyerek. :)
"a MAGYAR mentalitásban van az, hogy ha valamiért nem kell fizetni,az "értéktelen".
- Nehogy azt hidd! Láttad volna egy bútoráruház megnyitóját, ahol ingyen ajándékot adtak a vásárlóknak, vagy a Lidl megnyitóját, ahol ingyen hamburger járt ugyanúgy. Na azt a kígyózó tömeget láttad volna...
A napokban szokás szerint játszottam (mikor nem?).
6 szelvényt (mezőt) töltöttem ki 7-es játékban (ha jól emlékszem) és egek!!! mindegyiken volt találat, a kihúzott 20 számból összesen 14-et meg is játszottam, de siralmas, mert nem nyertem...egyszerűen nem tudok súlyos 10ezreket (vagy többet!!!) rááldozni arra, hogy egy csomó variációt megjátszak, főleg, hogy van olyan nap, amikor a 20-ból csak néhány számba trafálok bele...na akkor aztán variálgathatnék világnak.
"Szerintem sokszor nagyobb esélyünk van fix számokkal játszani, mint állandóan figyelni a statisztikai adatokat."
Én is csatlakozom, mert vannak állandó számaim (egy 7-es és egy 5-ös), amiket mindig megjátszok, mert ugye kívülről tudom őket és mi lenne, ha nem játszanám meg egy nap és pont akkor húznák ki... :) Ezenkívül ad hoc alapon is feladogatok és nagyjából ugyanúgy nem nyerek (csak pár száz forintokat), mint aki nagyban nyomja mindenféle statisztikák alapján. Azért mindenkinek hajrá!
A két ötből öt találatoddal három év alatt igen szerencsés voltál. Ha húzásonként csak egy szelvénnyel játszol akkor átlagosan 1550 húzásonként (4,24 évenként) lehet ötből öt találatra számítani.
Üdv! Szerintem sokszor nagyobb esélyünk van fix számokkal játszani, mint állandóan figyelni a statisztikai adatokat. Sokszor csak megtéveszt a rengeteg adat. Ne feledjük el, hogy a statisztikát mindig utólag készítik el. Abban az esetben, ha valaki rosszul értelmezi az adatokat, hosszú hónapokon keresztül csak befizetője lesz a játéknak és nem a nyertese. Én sokszor jobb eredményt értem el amikor a megérzéseimre hallgattam.
Ezzel maximálisan egyetértek, saját példám is megerősíti, 3 éve kenózok és eddig 2-szer volt teli ötösöm. Az első öt számom a következő volt: 10, 15, 33, 37, 75. Ezzel volt az első telim, aztán megváltoztattam a számokat és lett egy második teli ötösöm. Aztán érdekességképpen ismét változtattam, de azóta (eddig) nem sikerült a dolog. Viszont - és ez is elgondolkodtató -, ha maradok az eredeti % számnál (lásd fentebb), akkor nemrégen szintén lett volna egy teli ötösöm! Azaz kábé 2 és fél év alatt kihúzták ugyanazt az öt számot! Erre mondjuk az ötöslottónál szerintem még nemigen volt példa.
Üdv! Jó amit leírtál, de igen költséges variációk. Sokáig nem valószínű, hogy lehet játszani. Mondjuk ha 5 számot akarsz eltalálni 80 számból akkor én ezt leginkább az 5-ös lottóhoz hasonlítom. Nem sok különbség van az 5 számot 90-ből. Sajnos ebből a koncepcióból az esélyek igencsak rosszak. Persze van egy nagy eltérés, 20 számot húznak ki. Tehát szerintem gyakorlati oldaláról 5 szám eltalálására még van esély. Az fölött gyorsan romlanak az esélyek. Lehet, hogy én látom rosszul?
Örülök, hogy rátok találtam:-) Korábban skandiztam és a Kenóval is kacérkodtam, de leginkább csak elméletben. Skandi kulcsok könnyen átültethetőek a kenóra szerintem, legalábbis a 7-es játék tipusnál biztosan. Skandin az egyik legegyszerűbb kombinációt játszottam 8-szám összes variációja 8 szelvényen, 4 találattol 4db 4-est fizet, 5 találattól 3db 5ös, 5db 4-es stb. Kenóra is alkalmazható könnyedén. Abból indultam ki kenónál, hogy ugye 80-ból 20 számot húznak, ez kicsit soknak tűnt, ezért inkább az első 40 számból válogattam ebből is kihúznak 8-12 számot, átlagban mondjuk 10-et. Szerintem a 7-es játéktipust éri meg talán leginkább játszani, ez még az a tipus ahol heti rendszereséggel még előfordul telitalálat ( Nemzeti sport szerdai számban a találati statisztika) A szerencse tippek sorozatból a skandináv kulcsok cimű kiadvány jól hasznosítható Kenó ezen játék tipusára is szerintem. A 4-es játéktipusra fordítottam még nagyobb figyelmet a 4, 6, 17, 26-os számokat figyeltem, 4-6 havonta volt átlagban telitalálat nem is nyertem vele :-)
Hatos lottónál van kombinációs szelvény ez is átültethető akár Kenóra is 5/40-es kombináció egész pontosan: Nagyvonalakban 5 fix számot játsza, a hiányzó 40 számot 40 szelvényen megjátszva ideális esetben 5 eltalált számnál biztosan 1 telitalálat és 40db 5 ös találat, + 1 et emel gyakorlatilag, de minimum 3 számot elkel találni a minimális nyeréshez( 37db 3-as találat 3db 4-es találatot bíztosítana) Szóval érdemes szerintem a többi szerencsejáték tipus kulcsait is figyelembe venni mert van ami átültethető lehet. Akinek kicsit kínai volt attól várom a reakciókat, jó volna valamit kicsiben összehozni és ha műkődik kibővíteni nagyobbra.
Szerintem rá lehet fogni, biztos, hogy az új húzási módszer teljesen új statikat eredményez. Esetleg valaki tudja, hogy mióta van ezaz új sorsolásos módszer??? Nem kell napra pontosan, de legalább a hetet jó lenne tudni.
Ha tényleg rá lehet fogni az új sorsoló gépre az idáig jónak tűnő szisztémák felborulását, akkor felmerül a kérdés, hogy milyen új stratégiát lehetne kidolgozni. Sajnos az látszik, hogy az utóbbi időben Keno Jeep jóslatai sem jönnek be. Bocs Keno Jepp, de régóta figyelem a hozzászólásaidat és most mintha homokszem került volna a gépezetbe!?
Azért írtam a PUTTÓ-ról, vagy legalábbis arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem érdemes rá vesztegetni az időt, sem itt a fórumon, sem a fogadási helyeken.
Fiúk, lányok, Hölgyek, Urak! Ez a FÓRUM a KENÓ-ról szól, vagy nem??? Kit érdekel a SKANDINÁV lottó, vagy a LUXOR! Mi köze van a nyeréshez annak, hogy hány százalék a nyerési esély! Annak csak akkor van értelme, ha az összes szelvényt kitöltöd!!! Szerintem ezt senki nem akarja és nem is tudja megcsinálni. Én úgy gondolom, hogy értelmetlen okafogyott témákról nincs értelme beszélgetni. Mi a véleményetek arról, hogy szinte teljesen elfogytak az 1-10-ig számok, a KENÓN? Vagy csak ritkán jönnek elő csoportosan!!! Üdv!
Ja, és jut eszembe: tudja valaki, hogy úgy hozzávetőlegesen mennyi a nyerési esély a LUXORban nyerési osztályonként? A többi játékban ki tudom számolni, de ez kifog rajtam.