hi! Én abba a táborba tartozom, aki viszonteladótól vásárolt. Szerintem nincs alapja és ugyan arról van szó, mint ha veszel egy riasztót a kereskedő állítja, hogy csak a gyári jó, mert a többi bezavar az elektronikába, ami ugyebár nem igaz. Nálam a garancia a forgalomba helyezéstől kezdődött! Én nem agódom.
Végül is a lényeg az hogy ők mivel nem közvetlenül a kawától veszik, ezért akkor mikor vmelyik külföldi országban megveszik valamilyen hivatalos kereskedőtől (hiszen ők viszonteladók), akkor már elindul a garancia, így megtörténhet hogy akár 1 éves mocit veszel meg, papíron. Erre kell nagyon odafigyelni, hogy mi szerepel a papírjaiban! A másik, hogy valszeg a kisebb garanciális dolgokat lenyelik és megcsinálják, de ha fődarab csere van az már érdekesebb! Teszem azt mondjuk 1 év múlva besül a blokk, akkor megtehetik (azt hiszem), hogy a beszállítójukhoz viszik garanciára, de szerintem az a valószínűbb hogy a kedvező árért lemondanak a garanciális jogaikról, s azt átvállalják. De gondoljatok bele mennyibe kerülhet egy blokk, ha garfonya pár (nem mechanikus) dologért kb 450 ezret fizet. Vagy a másik, ha van garanciális megállapodásuk (amit mondom hogy nem tudok), s teszem azt hogy 1 évet ált náluk az üzletben, s neked 2.5 év múlva lesz vmi gondod, s azt hiszed hogy még van fél év garid, akkor nehogy az derüljön ki hogy: - sajnáljuk de fél éve lejárt már a garancia, nézze meg a papírokat.
Nem tudom hogy teljesen pontos-e az információm, ha nem akkor bocsesz azoktól akik ellen írtam. (nem szeretem az ilyet, mert sok pletykának a végén kiderül hogy nincs alapja. :-(
Nem tudom mennyire vágod Pestet, de Újpesten ha a belváros felől jössz a Lehel úton, ami a Hungária körút után már Béke, akkor mikor Újpestre érsz, onnan szintén ez az út már István út néven fut. Na itt jobbra a Tél u. kezdődik és ezen a sarkon van egy Nissan szalon aminek a felső szintjén Most nyílik/nyílt a Kawasaki szalon, ami eddig a Külső Váci úton volt. Itt van bent egy sárga és egy fekete. Asszem ennél jobb összehasonlító hely nem kell, mert egyszerre láthatod a kettőt. Még utcáról is látszik, ezért sétáltatom mindíg erre a kutyákat...:)))))))))).
A lista jelenleg így alakult 13főre, akinek a neve mellett nincs ott a (tel. van) felírat, az légyszi dobjon meg a számával!!!
Email címem: csbarnabas@freemail.hu
Tel:30/3269132
Eddigi jelentkezők:
Nem érzem magam egyáltalán szarul. Gondolom Nektek nem ez az első motorotok, vagy tévednék. ;-))))) Gratulálok hozzá, hogy Ti 2 centinél jártok. ;-) Majd nekem is eljön az idő, mikor két centinél járok, vagy sem.
A lista jelenleg így alakult 13főre, akinek a neve mellett nincs ott a (tel. van) felírat, az légyszi dobjon meg a számával!!!
Eddigi jelentkezők:jelentkezők:hátsó sárvédő:
Hqwells + (tel. van)
Szpídszter + (tel. van)
W9033626 + (tel. van)
Furriers +
Scr7 + (tel. van)
MatulA+ + (tel. van)
Vaszilko +
Toga73 + (tel. van)
Helloman +
Komi +
Komi haverja +
Haverom + (tel. van)
Én + (tel. van)
Eddigi jelentkezők:jelentkezők:hátsó sárvédő:
Hqwells + (tel. van)
Szpídszter + (tel. van)
W9033626 + (tel. van)
Furriers +
Scr7 + (tel. van)
MatulA+ + (tel. van)
Vaszilko +
Toga73 + (tel. van)
Helloman +